Author Topic: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2006/2007 μεταγραφική περίοδος κ.ά.  (Read 27841 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
eleos re paidia pios theodoridis plaka kanoume mete theloume k na doume ton PAOK xana megalo

Offline savage republic

• Βασικός
Ο Θεοδωρίδης θα πρέπει να ντρέπεται να περάσει έξω από την Τούμπα, όχι να τον βάλουμε εμείς μέσα. Έλεος ρε παιδιά!

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Οχι και Θεοδωριδη ρε παιδια..ουτε Εμπεντε καλυτερα Κοβατς
μακρια και οι 2

εκεινους που επρεπε να χτυπησει ο ΠΑΟΚ δεν ειχε τα κοτσια και μυαλο να το κανει η διοικηση και εννοω Αλωνευτη και Κουμορτζι που μπορουσε ανετα να τους παρει στον ΠΑΟΚ με ενα μικρο τιμημα

Ο Αλωνεύτης ξέρει μπάλα αλλά τον θέλουν από ΠΟΚ, συζητούσε με ΑΕΚ και ΠΑΟ νομίζω, οπότε δεν είναι για τα δόντια του Νικο-λάκη.... ο Κουμορτζί θα ήταν καλή λύση, είναι και πιτσιρικάς, αλλά τον πρόλαβε ο Λίνεν...
Ο θεοδωρίδης το γνωρίζει το τόπι και θα μπορούσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, θα είναι και αρκετά φτηνός λογικά, αλλά έχω αμφιβολίες λόγω του πρότερου βίου του... Πάντως δεν έχει κάνει λιγότερα ο Χριστοδουλόπουλος και παίζει κανονικά στην ομάδα (σωστά κατά την γνώμη μου) μέχρι να τον πουλήσουνε (λάθος κατά την γνώμη μου). Όποτε το θέμα είναι τι θες: μισθοφόρους που απλά κάνουν την δουλεία τους ή παίκτες-οπαδούς που κάνουν οτι μπορούν;; Ιδού η απορία...

ΥΓ Πάντως άδικα ασχολούμαστε με Θεοδωρίδη δεν παίζει να έρθει πιστεύω(άσχετα αν υον θέλουμε ή οχι)
Για τον Θεοδωρίδη αξίζει να αναφέρουμε ότι φέρεται να έχει ήδη έτοιμη πρόταση από ομάδα της Μπουντεσλίγκα (έχει ατζέντη τον Πολ Κουτσολιάκο, που διατηρεί άριστες σχέσεις με γερμανικούς συλλόγους και έχει πλέον ακόμη μεγαλύτερη πέραση εξαιτίας της επιτυχίας του Φάνη Γκέκα http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5104&subid=2&pubid=498187
« Last Edit: May 26, 2007, 11:34:41 by kritikos »
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
poion ebende k theodoridi, ego thelo avrio kiolas pappa an tixon ton afisei elefthero o gavros.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline neapolitis4

• Αποστολή
  • **
diskola na feroun papa,exoume georgiadi ekei k den ginete na meinei pagko..

manos4

• Guest
Καλα οι βάζελοι πάνε καλά ? διώχνουν Εμπέντε ? ποσες φορές τους έχει σώσει ρε παιδιά αυτός φέτος...
Αν δεν είχαμε συμφωνήσει με Κόβατς καλα θα ήταν να τον χτυπάγαμε.

Οσο για Θεοδωρίδη... τον περιμένει ο Ατρόμητος, το Αιγάλεω κλπ. πως τα φέρνει η ζωη γαμώτο  ;)

oxi re ο θειδωριδης οταν εφυγε απο τον ΠΑΟΚ ειπε οτι ειχε προταση απο ομαδα της μπουτεσλιγκα και θα
πηγαινε εκει ......τελικα πηγε στον βαζελο .....ισως τωρα παει σε αυτην την ομαδα της μπουτεσλιγκα που τον ειχε
ζητησει τοτε......... ;D  πως τα φερνει η ζωη ......... :)

Offline diegito4

• Αλλαγή
Τσεκάρουν τον Ζολτ Λάτσκο στον ΠΑΟΚ

Τον αριστεροπόδαρο χαφ της Φερεντσβάρος Ζολτ Λάτσκο θα παρακολουθήσει αύριο στην Ουγγαρία ο Κώστας Ιωσηφίδης. Όπως αποκάλυψε το "Μ" ο γενικός αρχηγός του Δικεφάλου θα βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα στην Βουδαπέστη προκειμένου να παρακολουθήσει αύριο τον νεαρό Ούγγρο ποδοσφαιριστή στον εκτός έδρας αγώνας πρωταθλήματος της Φερεντσβάρος με την Μποτς. Ο Λάτσκο προτάθηκε στον ΠΑΟΚ με πολύ καλές συστάσεις κι αυτός είναι ο λόγος που αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι στην Ουγγαρία. Η Φερενστβάρος αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής στη χώρα της καθώς υποβιβάστηκε από την Α΄ εθνική λόγω χρεών. Ο Λάτσκο τόσο φέτος όσο και την περσινή περίοδο στην Α΄ εθνική υπήρξε βασικός παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο γεννημένος στις 18 Ιουνίου του 1986 ποδοσφαιριστής στη φετινή περίοδο αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του ( 25 ) και πέτυχε 3 γκολ. Ο Λάτσκο αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής ενώ αρκετές φορές έχει χρησιμοποιηθεί και ως κεντρικός χαφ. Παράλληλα αποτελεί στέλεχος της εθνικής ομάδας των ελπίδων της Ουγγαρίας με προοπτική σύντομα να κληθεί στην εθνική ομάδα των ανδρών. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αυξήθηκε από την ώρα που ενημερώθηκε ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος καθώς στις 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με την Φερεντσβάρος. Ο Κώστας Ιωσηφίδης θα παρακολουθήσει αύριο τον ποδοσφαιριστή και θα μεταφέρει τα συμπεράσματα του στον Γιώργο Παράσχο και τη διοίκηση προκειμένου στη συνέχεια να ληφθούν αποφάσεις για το νεαρό ποδοσφαιριστή.

ena grigoro psaxtiri edo..

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ουγγρος ποδοσφαιριστης ειναι πλεον ανεκδοτο για μενα..μακαρι να ειναι καλος ο παικτης και ας βγω λαθος

παντως καναμε ηδη μια μεταγραφη..
πηραμε αριστερο μπακ για 2 ακομα χρονια..
λεγετε Γκονζαλες εχει παιξει την θεση 1 φορα στην καριερα του και περυσι ξεσκονιζε τον παγκο του ΠΑΟΚ..
ολη την σεζον δεν εκανε τιποτα αλλα επειδη στο τελευταιο ματς επαιξε καλα -εδιωχνε την μπαλα πολυ μακρια δηλαδη- αποφασιστηκε να μεινει για αλλα 2 χρονια

με Χαραλαμπους και Γκονζαλες την εχει σιγουρη την θεση ο Γεωργιου ο πιτσιρικας

northeagle_4

• Guest
ειδα τα βιντεακια,ερχεται ο Μπεκαμ της Ουγγαριας !!!
   χιλιες φορες ουγγρο διεθνη παρα βραζιλιανο απο πανερι.
υπαρχει μπακ ελευθερο και λεγεται Σναουτσερ αλλα δεν περναει την σεντρα με τιποτα,πισω παντως ειναι πολυ καλος.
  τωρα για γκονζαλες τι να πω Καλα στεφανα και τα καλοφαγωτα τα κουφετα

SKAILS

• Guest
egw den gnwrizw fusika thn aksia tou paikth autou,omws tha thela na ton paroume,giati theloume enan paikth sta aristera k einai molis 21 etwn k diethnis k agwnizontan sthn megaluterh an den kanw lathos omada ths xwras tou k htan k basikos..den xreiazetai na plhrwsoume k thn omada tou,giati na mhn ton paroume?protimw opws k o filos pio pano,ougro diethni,para braziliano apo paneria k paralies..oloi vevaia tha krithoun sto xortari...

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
  1000 fores laczko , apo oti fainetai, para kati paltovrazilianoi
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline blue_eyes

• Βασικός
καθηστε να τους δουμε πρωτα..
υπαρχουν παρα πολυ καλοι βραζιλιανοι ενω κανενας Ουγγρος μετα απο Πουσκας, Λατο κτλ δεν ειχε σχεση με μπαλα

μην συγκρινεται σχολες..μπορει να παρεις ενα βραζιλιανο απο μικρη ομαδα και να σου βγει
δεν ξερεις ποτε με αυτους..ενω οι ουγγροι ξερεις οτι ειναι μετριοι ολοι
εδω πριν 1 χρονο ειχαν σταρ τον αμπαλο τον δικο μας

northeagle_4

• Guest
ο Λατο ηταν πολωνος  ;D
   και σιγουρα οι διεθνεις τους στην πλειοψηφια παιζουν σε δυνατα πρωταθληματα,Σαμπιτς,Κυραλι,Γκερα κτλ
Σαν σχολη οπως και οι τσεχοι ξερουν πολυ καλα τα βασικα της μπαλας και δινουν βαση στην φυσικη κατασταση και τρεξιμο.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Α ναι πολωνος ειναι..και του εχω μιλησει κιολας εχω και φωτο μαζι του
μεγαλος μπεκρης Αλεκο..εκανε προπονηση στην καβαλα και βρωμαγε ρετσινα
οτι να ναι μιλαμε

μακαρι να ειναι καλο το παιδακι αλλα δεν μου λεει κατι οτι επαιζε στην Φερενετσβαρος βασικος η οποια επεσε στην Β Ουγγαριας..
ειδομεν

northeagle_4

• Guest
Το εχουμε γαμισει το τοπικ αλλα επειδη ημουν Ουγγαια περσυ βασικα αυτοι πεσανε λογω οικονομικων,αναγκαστηκαν ε περικοπες,πωλησεις κτλ επαιζαν με πολλους μικρους και υποβιβαστηκαν.Κατι σαν τον ΠΑΟΚ του χρονου ετσι οπως παει η δουλεια δηλαδη.
    Πολωνο που να μην πινει λιγο δυσκολα θα βρεις.
  Αριστερα παντως θελει ενα καλο χαφ ο ΠΑΟΚ,υστερει και σε αυτην την θεση.

Offline Matador

• Αλλαγή
H Feren bgike 5h, an den kanw lathos, thn xronia pou thn riksan sthn b gia 6 ek euro xreh.
Einai prwth twra kai anebainei. Einai h pio istorikh omada ths Ouggarias me pollous filathlous, dhmofilhs omada giati htan kai enantia tou prwn systhmatos.

Re sy blue_eyes mia kai anaferes ton pitsirika ton Georgiou, prepei na ton exeis dei se action etsi?
Gia pes ti leei to palhkaraki? 
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
O Georgiou kai to lew me kathe epifylaksi paizei sta deksia kai oxi aristera @blue eyes. Oti einai deksiopodaros eimai 100 % sigouros.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Παιδες εγω για αριστερο μπακ τον ξερω..μπορει να κανω και λαθος
Βασικα ο Παρασχος αριστερο μπακ ελεγε θα παρει για φετος τον Δελημπαση που πηγε πολυ καλα σε ενα φιλικο. Ετσι μου ειπαν. Αλλα ο Γεωργιου υπεγραψε συμβολαιο απο τους πρωτους πιτσιρικαδες..θα δειξει ο χρονος τι ναπω και εγω

μονο που αργουμε και δεν ακουω κατι για τους νεους..μαλλον θελει να τους δει στα τελευταια φιλικα ο Οτσαλαν και μετα να υπογραψουν συμβολαια. Αξιζουν και οι 2 τερματοφυλακες και οι 13-14 του κορμου να υπογραψουν συμβολαια και μετα οποιος μπορεσει να παιξει ας παιξει. Ειναι μεγαλος ο αριθμος αλλα δεν χανουμε και τιποτα με δανεισμους..

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Το Σάββατο έγιναν φασαρίες έξω απο την θύρα 1 στην Τούμπα για  ενδεχόμενη πώληση του Φερνάντεζ? Ξέρει κανείς κάτι ?

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 vghke vrwma oti ekleise o vezyrtzis 2,5m ton Fernandes sth Sunderland kai phgane 30-40 atoma na kanoune manoura exw apo ta grafeia perimenontas to vezyrtzi alla telika apodeixthke radio-arvyla h "pwlhsh"
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.