Author Topic: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2006/2007 μεταγραφική περίοδος κ.ά.  (Read 27735 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SKAILS

• Guest
paidia plaka-plaka exoume kalh omada k oles oi metagrafes einai kales..
an h omada eixe akomh enan ftino estw dexibac px petkakh k enan epithetiko,pisteuw tha htan polu polu dunath...
pantws an den ta gamisei teleiws o poutanas gios tha pame kala

ADIAFORW GIA O,TI KAI AN LENE,GIATI DEN KSEROUN TI NIWTHOUME GIA SENA PAOKARA

giorgos4

• Guest
Emena pantws aytos o Gonzales den mou gemizh kai poly to mati, ektos apo ekeino to sout pou ekane sto deytero imhxrwno.
Makari na vgw pseytis sto melon .
Oso gia to deytero gool pou evale o perouvianos ola ta lefta

kostakis_xanthi

• Guest
otan ksekinisoyn ta episima paixnidia tha ksekatharisei to topio!

Magkes thimaste ton AMAFOULE pou ap opoy ki an epairne mpala soutare...?... xaxaxaxaxa...

apostolos

• Guest
paidia plaka-plaka exoume kalh omada k oles oi metagrafes einai kales..
an h omada eixe akomh enan ftino estw dexibac px petkakh k enan epithetiko,pisteuw tha htan polu polu dunath...
pantws an den ta gamisei teleiws o poutanas gios tha pame kala

ADIAFORW GIA O,TI KAI AN LENE,GIATI DEN KSEROUN TI NIWTHOUME GIA SENA PAOKARA

Aderfe to nickname sou mou prokalei righ sugginhshs, sorry gia to off topic, alla eprepe na to pw den ginotan alliws.....

jmjyiannis

• Guest
RE magkes akouo tsarta sto metrosport na milaei me trapezanidi kai leei kati malakeies gia epafi tou me ton Gklou o opoios ta eixe kanonisei ola gia na erthei ston Paok. Kai leei oti einai prosfato.Ti einai auta re paidia?

Tha ekane o Gklou prosfora ton Tsarta ston Paok leei afou etsi kai allios ta oikonomika tou sillogou den einai tetoia opou tha ton sikonan. Ti einai auta re?

jmjyiannis

• Guest
Exei simfonisei leei. perimenei apla tin apantisi apo ton sillogo.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
O Glou akoyse to Iron Eagle po toy ta xose edo:
 Kai gia olous osous EINAI ANTIKEIMENIKA PSAGMENOI kai de blepane tipota to kako stin ypo8esi glou !!!!!

POU EINAI RE SIS KARNTASIA H METAGRAFH BOBMBA POU 8A THN PLIRONE APOKLEISTIKA H
PUMA GIA LOGOUS DIFIMISEIS, OSTE NA POULI8OUNE PERISOOTERA MPLOUZAKIA ? ? ? ?   Mipos prepei na perimenoume akoma ligo , oste na tleiosei teleios i proetimasia kai meta na mas tin parousiasoun  ? ? ? ? ?

Eeeeeee..............   reeeeeee kounia pou sas kounage !!!!!!!!

Sovara tora, x8es den eipe o Dumi pos den ton 8elei dioti einai 2 xronia anenergos?
« Last Edit: August 08, 2006, 18:42:25 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Να τον στείλει στον γαυρο. Εξω ρε λαμόγια απο την καψούρα μας Α.....ρε ΠΑΟΚτσή ως πότε θα σε δουλεύουνε, θα παίζουν με την νοημοσύνη σου και θα τσιμπάς το τυράκι που σου πετάνε. Γιατί ούτε καν ολόκληρη φέτα τυρί δεν είναι.
« Last Edit: August 08, 2006, 18:21:33 by tsakalaki »
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

jmjyiannis

• Guest
Sovara tora, x8es den eipe o Dumi pos den ton 8elei dioti einai 2 xronia anenergos?
To eipe auto? de to diabasa pouthena.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Etsi nomizo, edine syneneteyksh ston extrasport, kai nomizo pos ayto phre to ayti moy. Oxi apey8eias apo Dumi, apo ton metafrasth toy.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
"Ερχομαι στον ΠΑΟΚ"

Επισήμως ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην επιβεβαιώνει ή και διαψεύδει την παραμικρή πληροφορία, ο Βασίλης Τσιάρτας όμως υποστήριξε ότι είναι έτοιμος να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον σταθμό "Αθλητικό Μετρόπολις" αποκάλυψε ότι έχει συμφωνήσει με τον Δικέφαλο και πως απομένουν οι τυπικές διαδικασίες για να ενταχθεί και επίσημα στην οικογένεια του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

"Υπήρξε και υπάρχει η περίπτωση να έρθω στον ΠΑΟΚ. Συνεργάτης του κ. Γλου επικοινώνησε μαζί μου πριν μερικές μέρες και μου εξέφρασε το ενδιαφέρον να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Συμφωνήσαμε στα πάντα και περιμένω ένα τηλέφωνο για να μου πουν ότι όλα είναι εντάξει", είπε ο Βασίλης Τσάρτας, δημοσιοποιώντας την υπόθεση.

Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα επί του ζητήματος, αλλά τα λόγια του Βασίλη Τσιάρτα μάλλον παρουσιάζουν τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. "Ο κ. Γλου γνωρίζει ότι η κατάσταση στην ομάδα του ΠΑΟΚ δεν είναι η καλύτερη καθώς επίσης και ότι οικονομικά δεν είναι εφικτό να με ικανοποιήσει. Γι` αυτό προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει ο ίδιος. Εχω συμφωνήσει και περιμένω. Γνωρίζω καλά τη φιλοσοφία του κ. Ντουμιτρέσκου, καθώς συνεργάστήκαμε στην ΑΕΚ και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά", για να αναφερθεί ειδικότερα στο ρουμάνο τεχνικό. "Κάποια στιγμή η τότε διοίκηση θέλησε να με βάλει στο περιθώριο, αλλά ο κόουτς το κατάλαβε κι έτσι όλα κύλησαν καλά και έληξαν με τον καλύτερο τρόπο".

Ο Βασίλης Τσιάρτας που πριν από μερικούς μήνες είχε ανακοινώσει ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, είπε πως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο ήταν ο λόγος που τελικά αποφάσισε να ενεργοποιηθεί και πάλι. "Ο λόγος που δεν αγωνίστηκα πέρυσι ήταν ότι δεν είχα προτάσεις αξιόλογες από την Ελλάδα και σίγουρα δεν ήθελα να πηγαίνω από την μία ομάδα στην άλλη. Ηθελα να παίξω σε μία από τις πέντε πρώτες ομάδες. Δεν έχω τίποτα να αποδείξω. Εκανα κάποιες λάθος επιλογές, πριν το 2004. Θέλω να συνεχίσω το ποδόσφαιρο, θέλω να παίξω σε μία ομάδα που έχεις στόχους, φιλοδοξίες. Γι` αυτό και έχω συμφωνήσει να έρθω στον ΠΑΟΚ, δεν είναι τώρα δικό μου θέμα, περιμένω τον κ. Γλου. Για να επιστρέψω σε καλή κατάσταση, θέλω περίπου ένα μήνα".

v_vlachopoulos@sportline.gr

Πηγή: http://www.sport.gr/news/060808/football_fpak.asp
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

IronEagle

• Guest
:a1006:          :extralaugh:        :a1006:

Ti na ton kanoume ? ? ?

Na bgenei me to koustoumi kai na eksigaei pos eprepe na paiksei kalitera o PAOK ? ? ?

Megale KOKKALH ME FRIKARES PALI !!!!!!!

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
Θέλω να συνεχίσω το ποδόσφαιρο, θέλω να παίξω σε μία ομάδα που έχεις στόχους, φιλοδοξίες.

Tote ti 8eleis se mas re Vasilaki? Ainte se omada tou POK, kai na mas jrafeis...

Quote from: Sportnet
(...)Και όλα αυτά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μέγκαχεντ ζήτησε από τον Γιάννη Γούμενο να δοθεί δανεικός στον Εργοτέλη. Ανάλογο αίτημα φέρεται να διατύπωσε και ο Λάμπρος Βαγγελής.(...)

source: http://www.sportnet.gr/showreport.asp?sport=1&countryID=16&champID=7&ReportID=116282

Ti allo 8a akousoume Kyrie...

Offline punk_asterix

• Αποστολή
  • **
Na sas pw kai ena anekgdoto poly kalo, molis to diabasa sto contra.
Egw pantos pe8ana sta geleia...:)

Μετά από αυτές τις δηλώσεις του Βασίλη Τσιάρτας είναι λογικό να "παίρνει φωτιά" η Θεσσαλονίκη, αφού ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μια πολύ μεταγραφή, παίρνοντας ενα παίκτη που έχει αφήσει την προσωπική του "σφραγίδα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Τσιάρτας βρίσκεται σε αναμονή, ωστόσο είναι δύσκολο να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή από τη στιγμή που ο κ.Γλου είναι διατεθειμένος να βοηθήσει για το αίσιο τέλος της υπόθεσης. Το μελανό σημείο της συγκεκριμένης κίνησης είναι η αγωνιστική απραξία του 33χρονου ποδοσφαιριστή, κάτι πάντως που δεν φαίνεται να απασχολεί τους ανθρώπους του δικεφάλου του Βορρά που βλέπουν στο πρόσωπο του Τσιάρτα τον άνθρωπο που θα φέρει ενθουσιασμό  και... διαρκείας στις τάξεις του συλλόγου.

http://89.234.32.242/Soccer/Hellas/AEth/PAOK/126353.html

Fotakis

• Guest
Re ÐÁÏÊôóÜêéá...

Ithela na grapso, an me ti dilosi tu Tsiarta na gelaso i na klapso!!! Epidi omos me prolawate ke sas epiasan ta gelia.... sas akoloutho....
Re pedes pios ine o Glou??? O Goumenos, igoumenos, proigoumenos i o epomenos?

APOXI! Krima gia tin omada... ala den pai allo! DIARKIAS? ENTHOUSIASMOS? gia ton Tsiarta???

Oxi kirie, efxaristo den tha paro.....

Kouragio ÐÁÏÊôóÜêéá, kouragio...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
(...) αφού ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μια πολύ μεταγραφή(...)

Για μια πολύ ΤΙ;
Ούτε κι αυτοί δε βρίσκουν λόγια να την περιγράψουν...
Θα κάνουμε μια... πολύ μεταγραφή.

Πιστεύω πως δεν υπάρχει ΠΑΟΚτσής που θέλει να έρθει ο Τσιάρτας.

Αυτοί στο κόντρα κάθε χρόνο και χειρότεροι γίνονται.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

IronEagle

• Guest
(...)
Πιστεύω πως δεν υπάρχει ΠΑΟΚτσής που θέλει να έρθει ο Τσιάρτας.
(....)

Eeeee kala ....mi bazeis kai to xeri sou stin fotia !!!!!

Mporei na bgoune oi gnostoi fostires kai na kraksoun aytous pou krazoun gia tis ikanotites tou Tsiarta !!!!

8a pesoun pali koubentes typou :
"...eseis eiste i katara tou PAOK"   , " ...xari ston Tsiarta sikosame to Euro "  ,   "...kompleksikoi, molis deite kati 8etiko na aniforizei pros Toumpa, peftete na to fate"    klp. klp. klp. !!!!!   

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
....exei podi diavhth....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Kseftyliste mas ki allo re...........

Ton ksysame ton pato pali..... re ton foukara ton paok..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

p@oki-92

• Guest
giati sas xalaei na erthei o tsiartas?