"Ερχομαι στον ΠΑΟΚ"
Επισήμως ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην επιβεβαιώνει ή και διαψεύδει την παραμικρή πληροφορία, ο Βασίλης Τσιάρτας όμως υποστήριξε ότι είναι έτοιμος να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον σταθμό "Αθλητικό Μετρόπολις" αποκάλυψε ότι έχει συμφωνήσει με τον Δικέφαλο και πως απομένουν οι τυπικές διαδικασίες για να ενταχθεί και επίσημα στην οικογένεια του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.
"Υπήρξε και υπάρχει η περίπτωση να έρθω στον ΠΑΟΚ. Συνεργάτης του κ. Γλου επικοινώνησε μαζί μου πριν μερικές μέρες και μου εξέφρασε το ενδιαφέρον να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Συμφωνήσαμε στα πάντα και περιμένω ένα τηλέφωνο για να μου πουν ότι όλα είναι εντάξει", είπε ο Βασίλης Τσάρτας, δημοσιοποιώντας την υπόθεση.
Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα επί του ζητήματος, αλλά τα λόγια του Βασίλη Τσιάρτα μάλλον παρουσιάζουν τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. "Ο κ. Γλου γνωρίζει ότι η κατάσταση στην ομάδα του ΠΑΟΚ δεν είναι η καλύτερη καθώς επίσης και ότι οικονομικά δεν είναι εφικτό να με ικανοποιήσει. Γι` αυτό προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει ο ίδιος. Εχω συμφωνήσει και περιμένω. Γνωρίζω καλά τη φιλοσοφία του κ. Ντουμιτρέσκου, καθώς συνεργάστήκαμε στην ΑΕΚ και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά", για να αναφερθεί ειδικότερα στο ρουμάνο τεχνικό. "Κάποια στιγμή η τότε διοίκηση θέλησε να με βάλει στο περιθώριο, αλλά ο κόουτς το κατάλαβε κι έτσι όλα κύλησαν καλά και έληξαν με τον καλύτερο τρόπο".
Ο Βασίλης Τσιάρτας που πριν από μερικούς μήνες είχε ανακοινώσει ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, είπε πως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο ήταν ο λόγος που τελικά αποφάσισε να ενεργοποιηθεί και πάλι. "Ο λόγος που δεν αγωνίστηκα πέρυσι ήταν ότι δεν είχα προτάσεις αξιόλογες από την Ελλάδα και σίγουρα δεν ήθελα να πηγαίνω από την μία ομάδα στην άλλη. Ηθελα να παίξω σε μία από τις πέντε πρώτες ομάδες. Δεν έχω τίποτα να αποδείξω. Εκανα κάποιες λάθος επιλογές, πριν το 2004. Θέλω να συνεχίσω το ποδόσφαιρο, θέλω να παίξω σε μία ομάδα που έχεις στόχους, φιλοδοξίες. Γι` αυτό και έχω συμφωνήσει να έρθω στον ΠΑΟΚ, δεν είναι τώρα δικό μου θέμα, περιμένω τον κ. Γλου. Για να επιστρέψω σε καλή κατάσταση, θέλω περίπου ένα μήνα".
v_vlachopoulos@sportline.gr
Πηγή: http://www.sport.gr/news/060808/football_fpak.asp