Author Topic: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2006/2007 μεταγραφική περίοδος κ.ά.  (Read 27857 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SKAILS

• Guest
Εγω θυμαμαι για τα δεδουλευμενα αλλα οτι εκανε διακανονισμο για τις 500. Εμενα με πειραξαν οι δηλωσεις πριν και μετα τον γαυρο. Σαν κατα το ημιση καβαλιωτης δεν συγχωρω τις δηλωσεις περι γαυρων στην μακεδονια και για παιδακια με ερυθρολευκα. Εκ των υστερων δεν μπορεις να πουλας ΠΑΟΚτζηδιλικι. Αν εισαι μαγκας αρνησου την προταση γαυρου και μεινε στον ΠΑΟκ με λιγοτερα να σε παραδεχτω (βλεπε Τσελσι-Τζεραρντ)

Σκαλισα λιγο το αρχειο μου και βρηκα αυτο. Λεει δεν θα πηγαινα ποτε στον γαυρο γιατι εχω ζησει αδικιες κτλ
ειναι χαλασμενο το σκανερ και το εβγαλα φωτο δεν φαινεται καλα.

mhn ta pisteueis ola,oi efhmerides tou  gay ta fouskwnoun ola panta..

Offline blue_eyes

• Βασικός
Σπορ του βορα ειναι  ;)

Offline katz

• Αποστολή
  • **
ειπα κι εγω,δεν ψαχνω για πλακα βιντεο ivan kaviedes στο youtube?
Ε,κι εμεινα μαλακας! :o

και το γκολ στο μουντιαλ!
http://www.youtube.com/watch?v=mQWnxiwZi6U (Embedding disabled, limit reached)

Σιγα να μην ερθει τετοιος παικτης αλλα λεμε τωρα....(για κανα βαζελο το κοβω)
ΠΑΟΚ G4Α

ive4

• Guest
ο γεωργιάδης είχε δηλώσει στο περιοδικο του ΠΑΟΚ νομίζω ότι η μόνη ομάδα που δε θα πάω είναι ο ολυμπιακός. Και πήγε εκεί 2 μήνες μετά.
Τα είχα πάρει κι εγώ τότε, αλλά δε ξέρω γιατί, δε του κρατάω τόσο κακία όσο σε διάφορους άλλους.
Πάντως είναι ακόμα και σήμερα στα 35 του καλύτερος από τον χαραλαμπίδη. Για 6 μήνες θα είναι μια καλή προσθήκη.
Πάντως και οι 3 μεταγραφές του γλούμενου ήταν φοβερές. Ο Τόργκελες ανύπαρκτος, ο Μπίδης αδιάφορος και ο άλλος ο γκολτζής κολόπεδο!

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=767071&lngDtrID=246

Άντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ. Ένα με τον Αχαρναϊκό μας κάνανε
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Fotakis

• Guest
Diladi ola ta senaria gia metagrafes teliosan.......

Mia erotisi afou apagorewonte i megagrafes, tha girisi o tsiggas????  ;D

Pali monos tou tha mini o mietsel... xamenos se 3-4 antipalous.

Ti ginete me tous pextarades apo ta tsiko? Athanasiadis, tsoukalas ke pos tous lene...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
fotaki xalarose tha steiloun dio trei eggrafa k teleiose i ipotehsi
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

PAOK_EDESSA

• Guest
de mporoume na kanoume metagrafes ase ase....kai afto mas elipe...

tora ti egine me ton indio pou tha erxotane simera na upograpsi???

Offline blue_eyes

• Βασικός
Κατι θα γινει μωρε οπως παντα..πρωτοδικειο κτλ θα βγει μια ακρη. Κοτζαμ ινδιανο κλεισαμε να μην του βγαλουν δελτιο;

Μου αρεσε το αλλο: ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2004.....διότι δεν έχουν υποβάλλει μέχρι σήμερα τα προβλεπόμενα από το νόμο δικαιολογητικά (Ισολογισμό 30-06-2006, Προσάρτημα χρήσης 01/07/2005 - 30/06/2006, Έκθεση Δ.Σ., Έκθεση Ορκωτών Ελεγκτών
Ρε Τακη τι κανεις τοσον καιρο; Εισαι τυχερος που δεν πολυασχολουμαστε με το μπασκετ εδω και καιρο και αλωνιζεις πονηρουλη..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.sport24.gr/html/ent/605/ent.157605.asp

Φήμες για Ζιοβάνι

Επιμέλεια: Νίκος Τοσκίτσης
Δημοσίευση: 05 Ιανουαρίου 2007 09:18

Δημοσίευμα αλλά και φήμες που κυκλοφορούν στην Θεσσαλονίκη φέρνουν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Ζιοβάνι στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα "Goalnews" o Ζιοβάνι έρχεται στον ΠΑΟΚ!

Φαίνεται να πρόκειται για ένα "προξενιό" του Γιώργου Γλου, που διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί ο δικέφαλος δεν θα πληρώσει τον ποδοσφαιριστή αλλά όλα τα χρήματα θα τα προσφέρει ο ιδιοκτήτης της PUMA που θέλει να ενισχύσει τον δικέφαλο.

O πρώην παίκτης του Ολυμπιακούς είχε έρθει το καλοκαίρι στον Εθνικό με την μεσολάβηση πάλι του Γλου, ο οποίος εγγυήθηκε προσωπικά στον Βραζιλιάνο, ότι θα πάρει τα χρήματα του. Ο Ζιοβάνι όμως αναζητεί πλέον τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα αναφέρεται ότι για να συμφωνήσει ο ποδοσφαιριστής με τον ΠΑΟΚ, θα υπάρξει ένας όρος στο συμβόλαιο του, που θα αναφέρει ότι δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού δεν θέλει να τεθεί αντιμέτωπος με τους "ερυθρόλευκους".

Ζιοβάνι: "Σταματάω τον Μάιο"

Πάντως σε συνέντευξη του στo "ΣΚΑΙ" που θα προβληθεί το Σάββατο, ο" Ζίο" αναφέρει ότι έχει προτάσεις από την Βραζιλία αλλά η καρδιά του λέει να σταματήσει τον Μάιο.

Ακόμα και έτσι δηλαδή μπορεί ο ΠΑΟΚ να συμφωνήσει μαζί του ως το τέλος της περιόδου.

Στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο ποδοσφαιριστής που έζησε αρκετές χαρούμενες στιγμές με την φανέλα του Ολυμπιακού μίλησε επίσης για το πρόβλημα οργάνωσης της ομάδας του Πειραιά και... άσχετες όπως χαρακτηρίζει μεταγραφές που κάνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας:

"Την αγάπη που εισέπραξα από τους Έλληνες φιλάθλους, ούτε που φανταζόμουν ότι θα την έβρισκα πουθενά. Με σταματούν στο δρόμο και μου λένε: "Ζίο σε αγαπάμε πάρα πολύ."

Τα έξι χρόνια που πέρασα στον Ολυμπιακό ήταν τα καλύτερα της ζωής μου. Ότι έχω και ότι είμαι το οφείλω σε αυτόν τον κόσμο. Το μεγαλύτερο ελάττωμα του Ολυμπιακού είναι η έλλειψη οργάνωσης.

Δεν φτάνουν μόνο τα χρήματα. Χρειάζονται και άτομα που να γνωρίζουν το ποδόσφαιρο. Άτομα που να ξέρουν να ενισχύουν την ομάδα εκεί που πονάει και όχι να γίνονται άσχετες μεταγραφές. Με όλο τον σεβασμό προς τον πρόεδρο κ. Λούβαρη, μπορεί να έχουν τα λεφτά αλλά δεν επιτρέπεται να κάνουν τέτοιες μεταγραφές σε μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός

Σενάρια για Τσιάρτα

Στο μεταξύ σενάρια μιλούν για πιθανή έλευση στην Τούμπα και του Βασίλη Τσιάρτα που επίσης διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο Γλου και που επίσης είχε βοηθήσει για την μετακίνηση του έμπειρου μέσου στον Εθνικό.

As mou pei kapoios ti wra 8a er8ei gia na treksw na upodextw ton mago sto aerodromio
me kaskol tou 8rylou.

ELEOS REEEE
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Fotakis

• Guest
XA, XA, XA

Protimao na apagoreftoune i metagrafes ston PAOK  :-\

As anewasoune arketa pitsirikia (pou tha paroun ke protathlima) to kalokairi, ke stilte Georgiadi, Tsiarta, Gio-gavros sta kapi!

Offline blue_eyes

• Βασικός
Τζιοβανι δεν ερχεται που να χτυπιουνται κατω ολοι μαζι. Το ιδιο και για Τσιαρτα. Ασε που ο ΓΧ ειναι σπριντερ μπροστα τους ;D

Offline iroko

• Αποστολή
  • **
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Απ: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2006/2007 μεταγρα
« Reply #333 on: January 05, 2007, 13:44:36 »
ας τον φερουν τον τζιοβανι ,να παιξει ομως πρωτο ματς στην τουμπα. Ολο το γηπεδο θα πηδηξει τα καγκελα και θα τον κυνηγαει τον μπασταρδο!
Γελιο θα εχει .  :b348:  :ambulance:,

Αν ειναι και δωρο του γλου και δεν παιρνει μια απο εμας τοτε η καλυτερη μας! Θα τον κυνηγαμε σε καθε παιχνιδι μεχρι να επανελθει σε καλα επιπεδα φυσικης καταστασης!
« Last Edit: January 05, 2007, 13:46:45 by univ »
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
re paidia xalaroste exete megalo vezirtzi pou dilose "fisika k tha mas endiefere o tziovani apla ego den eimai o ipeuthinos an thelete parte ton proedro veteranon ton kouda"
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ποτε προλαβε και το δηλωσε αυτο ο αθεοφοβος...ωραιος παντως μπορει να μην εχει χρηματα αλλα εχει τουλαχιστον χιουμορ ;D

p@oki-92

• Guest
me ta dio paidia pou anevikan ap'tous mikrous ti ginetai?

Offline babis36

• Αλλαγή
Καλα τι πλακα ειναι αυτη με τον ζιοβανι ρε μαγκες.Τι ρουφιανοι και φτωχομπινεδες ειναι αυτοι οι δημοσιογραφοι που γραφουν αυτες τις μαλακιες? Η γελιοτητα στις φυλλαδες αγγιζει το απειρο.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Re seis prin ligo kairo eixe erthei o Socrates...lete mipos i pae eixe sizitiseis mazi tou???mias pou den ekatse auti i metaggrafi oi fillades milane tora gia tziobani?Telika kai o xronos pou allakse i kakies sinithies emeinan....
Diabasa oti 3 mikroi proponounte me tin proti omada,autoi oi 3 isos einai kales metaggrafes!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

manos4

• Guest
re paidia xalaroste exete megalo vezirtzi pou dilose "fisika k tha mas endiefere o tziovani apla ego den eimai o ipeuthinos an thelete parte ton proedro veteranon ton kouda"

με ολη την εκτιμηση μου σε σενα Βεζυρτζη ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ
ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ .............. ;D