http://www.sport24.gr/html/ent/605/ent.157605.aspΦήμες για Ζιοβάνι
Επιμέλεια: Νίκος Τοσκίτσης
Δημοσίευση: 05 Ιανουαρίου 2007 09:18
Δημοσίευμα αλλά και φήμες που κυκλοφορούν στην Θεσσαλονίκη φέρνουν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Ζιοβάνι στον ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα "Goalnews" o Ζιοβάνι έρχεται στον ΠΑΟΚ!
Φαίνεται να πρόκειται για ένα "προξενιό" του Γιώργου Γλου, που διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.Μάλιστα αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί ο δικέφαλος δεν θα πληρώσει τον ποδοσφαιριστή αλλά όλα τα χρήματα θα τα προσφέρει ο ιδιοκτήτης της PUMA που θέλει να ενισχύσει τον δικέφαλο.O πρώην παίκτης του Ολυμπιακούς είχε έρθει το καλοκαίρι στον Εθνικό με την μεσολάβηση πάλι του Γλου, ο οποίος εγγυήθηκε προσωπικά στον Βραζιλιάνο, ότι θα πάρει τα χρήματα του.
Ο Ζιοβάνι όμως αναζητεί πλέον τον νέο σταθμό της καριέρας του.
Μάλιστα αναφέρεται ότι για να συμφωνήσει ο ποδοσφαιριστής με τον ΠΑΟΚ,
θα υπάρξει ένας όρος στο συμβόλαιο του, που θα αναφέρει ότι δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού δεν θέλει να τεθεί αντιμέτωπος με τους "ερυθρόλευκους".Ζιοβάνι: "Σταματάω τον Μάιο"
Πάντως σε συνέντευξη του στo "ΣΚΑΙ" που θα προβληθεί το Σάββατο, ο" Ζίο" αναφέρει ότι έχει προτάσεις από την Βραζιλία αλλά η καρδιά του λέει να σταματήσει τον Μάιο.
Ακόμα και έτσι δηλαδή μπορεί ο ΠΑΟΚ να συμφωνήσει μαζί του ως το τέλος της περιόδου.
Στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο ποδοσφαιριστής που έζησε αρκετές χαρούμενες στιγμές με την φανέλα του Ολυμπιακού μίλησε επίσης για το πρόβλημα οργάνωσης της ομάδας του Πειραιά και... άσχετες όπως χαρακτηρίζει μεταγραφές που κάνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας:
"Την αγάπη που εισέπραξα από τους Έλληνες φιλάθλους, ούτε που φανταζόμουν ότι θα την έβρισκα πουθενά. Με σταματούν στο δρόμο και μου λένε: "Ζίο σε αγαπάμε πάρα πολύ."
Τα έξι χρόνια που πέρασα στον Ολυμπιακό ήταν τα καλύτερα της ζωής μου. Ότι έχω και ότι είμαι το οφείλω σε αυτόν τον κόσμο. Το μεγαλύτερο ελάττωμα του Ολυμπιακού είναι η έλλειψη οργάνωσης.
Δεν φτάνουν μόνο τα χρήματα. Χρειάζονται και άτομα που να γνωρίζουν το ποδόσφαιρο. Άτομα που να ξέρουν να ενισχύουν την ομάδα εκεί που πονάει και όχι να γίνονται άσχετες μεταγραφές. Με όλο τον σεβασμό προς τον πρόεδρο κ. Λούβαρη, μπορεί να έχουν τα λεφτά αλλά δεν επιτρέπεται να κάνουν τέτοιες μεταγραφές σε μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός
Σενάρια για Τσιάρτα
Στο μεταξύ σενάρια μιλούν για πιθανή έλευση στην Τούμπα και του Βασίλη Τσιάρτα που επίσης διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο Γλου και που επίσης είχε βοηθήσει για την μετακίνηση του έμπειρου μέσου στον Εθνικό.
As mou pei kapoios ti wra 8a er8ei gia na treksw na upodextw ton mago sto aerodromio
me kaskol tou 8rylou.
ELEOS REEEE