Για να "ξεθάψουμε" το τόπικ Ουντέζε. Είναι πολύ παράξενο που γράφω κάτω από κατάρες, σιχτίρια και λόγια οργής, αλλά είδατε πως τα φέρνει το χάος; Ξανά πίσω ο μαυρούκος. Δεν ξέρω γιατί, αλλά είναι η μεταγραφή που με χαροποίησε περισσότερο ακούγοντάς την (εφόσον όλα πάνε με το καλό). Πιστεύω ότι μέσα στην λειψανδρία που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα στην θέση του σέντερ μπακ (εχεις μόνο 2 παίκτες πρώτης γραμμής, μην πω 1,5) είναι μια πολύ καλή λύση. Γνώριμη φάτσα, ταχύς και εύστροφος, βέβαια δεν είναι ο αμυντικός-βράχος, εν πάσει περιπτώσει, τόσα χρόνια τα καλά και τα κακά του τα ξέρουμε. Με προβλημάτισε το ότι δεν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, ότι ο Φερέρ ας πούμε προτίμησε να βάλει τον Παπασταθόπουλο παρά αυτόν, αλλά οι εξετάσεις δίνονται μέσα στο γήπεδο όπως και για κάθε παικτη. Εγώ θα ευχηθώ ο Ουντέζε να πιάσει αποδόσεις εποχής Μπάγεβιτς, οπότε και δούλευε ως πολύ χρήσιμο εργαλείο, θα μου πεις η ομάδα ήτανε πέντε κλασεις ανώτερη, οκ, απλώς μας έχει αποδείξει ότι κάτω από τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορεί να το κυλήσει το τόπι.