Author Topic: Ifeanyi Udeze  (Read 11742 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Απ: Ifeanyi Udeze
« Reply #60 on: June 28, 2005, 14:40:38 »
Poulen?Kai ligo einai.To arxipoulen einai gia mena.Katarxin ton theoro kalitero apo kati silvestr,tzimi traore,ouiliam galas,kai na xame na legame.Kai na fantasteite oti autoi kostizoun disekatomiria.Kai ama paratirisoume,kanei 2 sinexomena kala protathlimata(persi kai fetos), pou den ekane palia,sinithos miso protathlima itan kalos kai miso ton epaize.Einai kai mikros akoma,to 80 genimenos einai,fantasteite ti tha kanei 27-28 xronwn me perisoteri empeiria.Gi auto epimeno oti kato apo 3 ekatomiria einai malakia na poulithei.Edo i tselsoula pire ton paoulo fereira apo tin porto me 20 ekatomiria.Pios paoulo fereira re paidia?Plaka me kanete?Tha mou peite,den exei paiksei CL o udeze.E,ama paiksei na deite oti tha kostizei akoma perisotera.

Saltapidas

• Guest
« Reply #61 on: June 28, 2005, 17:48:41 »
re paidia pistevo oti o udeze paizei se lathos thesi.gia mena eprepe na xrisimopoieite san dml i aml.exei poli kali tripla,nomizo einai grigoros kaise tomeis opos sentra kai tetoia me ligi proponisi veltionete

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #62 on: June 29, 2005, 02:42:17 »
o ounteze einai polly shmantikos gia thn omada kai polly kalos amyntikos ton ounteze kai ta matia mas opos leei kai o totti
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #63 on: September 30, 2005, 12:54:25 »
Kutta na sunel8eis ligo agori mou giati fetos ta xeis gamhsei mexri stigmhs..

Autogoal me ton atromhto kai x8es ........apo8ewsh...

mexri kai ekeinos o kontos 1.15 tou phre thn kefalia sto 2o goal tous.....

KSUPNA REEEEE
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

milkyboy

• Guest
« Reply #64 on: September 30, 2005, 13:13:11 »
ftani pia, o oudeze na tin kanei ........den me gemizi pia aytos o paiktis....

maik.paok

• Guest
« Reply #65 on: September 30, 2005, 13:53:05 »
ine akoma kalos pou extes to goal pou to fagame efthini dikia tou ine

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
« Reply #66 on: September 30, 2005, 14:14:28 »
Gia mena o udeze einai poli ypertimimenos paixtis, an mporei o PAOK na ton dosei me kala fragga tote makari na to kanei (prosopiki apopsi ekfrazo).
file giannis80,eimai 100% symfonos mazi sou se ola
alloste einai k to poulen mou

TON OUNTEZE K TA MATIA MAS :cwm23: :cwm23: :cwm23:

Meta tin 5ara persy mesa sto Karaiskaki opou o papous Rivaldo pernouse sto treksimo ton gamato Ifeani Udeze, ego prosopika blepo oti autos o paixtis einai enas metriotatos amyntikos, kai ston agona me tin Metalurgh to apedeikse opou oi 2 paixtes pou markare sta 2 goal skorarane. Ksero oti den yparxei kalyteros ston PAOK alla prepei na beltiothei i apodosi tou an theloume na kanoume kati kalo stous omilous.
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #67 on: September 30, 2005, 15:38:43 »
Mh ton purovoleite ton Undeze re paidia. Gia mena einai mesa sta 3 kalutera center back ths Elladas.

8a vrei ru8mo, 8a anevei psuxologika kai 8a pai3ei mpalara (opws mas exei suni8isei). Ligo upomonh, einai kalo paixtaki, alla exase sxedon olh thn proetoimasia.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #68 on: September 30, 2005, 15:42:16 »
O Udeze apla exase olh th proetoimasia. Moiazei kapws "argos" akoma. 8a strwsei omws...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

milkyboy

• Guest
« Reply #69 on: September 30, 2005, 16:08:38 »
PAIDIA barethika re tis dikaiologies........i xereis mpala i den xereis .........oudeze,feutchine kai giasemakis....sto kalo!!!

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #70 on: September 30, 2005, 16:17:37 »
PAIDIA barethika re tis dikaiologies........i xereis mpala i den xereis .........oudeze,feutchine kai giasemakis....sto kalo!!!

perisi pantos iksere o oudeze

p.s. prosopiki mou gnomi ine oth h mexri twra ikona pou mas dixni o oudeze  proerxete apo thn mi simetoxi ths proetimasias, opote simfono me ton dikefalo
PAOK PANO APO OLLA

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #71 on: September 30, 2005, 16:46:13 »
O Udeze apla exase olh th proetoimasia. Moiazei kapws "argos" akoma. 8a strwsei omws...

Ki ego tha simfoniso me to Dikefalo (an ke den to sinithizo  :-\)
Elpizo na "epanelthi to sintomotero dinato !

P@Oki -4-

• Guest
« Reply #72 on: September 30, 2005, 17:15:27 »
....RE PAIDIA ta thelete kai ta lete merikoi? O udeze einai toulaxiston mes stous treis kalyterous amyntikous (opos leei ki o wild shark). TIn taxytyta, to markarisma alla kai tin texniki tou udeze (afton ton syndyasmo dynatotiton diladi) ton exoun elaxistoi amyntikoi. to exei apodeiksei me dekades emfaniseis tou pos einai kalos. tora an ton perimenoume sti gonia  kai se mia stravi ton krazoume....ti na po? entaksei ekane kai kapoia lathi sto mats me tin metallurg kai pano stin aganaktisi eiponontai polla(etsi thello na pistevo).

Y.G. pantote me kali diathesi grafo kai me oreksi gia kouventa! 

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #73 on: September 30, 2005, 18:33:58 »
O Udeze einai koryfaios amyntikos..den xreiazetai na apodeiksei tipota...tosa xronia mia xara mpalla paizei!
Vevaia tyfloi den eimastan xthes, den ekane kalo paixnidi, wraia kai ?
Tha strwsei kai avtos kai o Axilleas !

northeagle_4

• Guest
« Reply #74 on: September 30, 2005, 19:52:53 »
  kalos o udeze tha elega to kalitero back se prosonda stin ellada apla ine metrios sto psilo pechnidi alla afto prepi na tokitaksi i techniki igesia me to pos tha vgenoun ta markarismata.
  vlepo mia tasi na thavoume kapion me 2-3 kakes emfanisis ke den me aresi afto,prosopika aporo pos emine ston paok se afta ta dyskola chronia pektis me ikanotites tou udeze.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #75 on: September 30, 2005, 20:49:19 »
kalos o udeze tha elega to kalitero back se prosonda stin ellada apla ine metrios sto psilo pechnidi alla afto prepi na tokitaksi i techniki igesia me to pos tha vgenoun ta markarismata.
 vlepo mia tasi na thavoume kapion me 2-3 kakes emfanisis ke den me aresi afto,prosopika aporo pos emine ston paok se afta ta dyskola chronia pektis me ikanotites tou udeze.

Sumfwnw gia to psilo paixnidi

Oso gia thn erwthsh sou rwta pros West Bromwich Albion meria...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #76 on: October 01, 2005, 02:10:05 »
  apo oso thymame otaan pige eki tsakothike me pektes i' proponites .den xero an alithevi.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #77 on: December 11, 2005, 21:32:15 »
Gi auton ton Paixtara giati den milaei kaneis?

- Gia ton paixti pou bastaei sxedon monos tou oli tin amina mas.
- Gia ton paixti pou otan elipse gia mia fora (rapid), h amina mas egine mpourdelo.
- Gia ton paixti pou einai o statheroteros se apodosi apo olous.
- Gia ton paixti pou enw i omada xanei (h' fernei X), autos einai panta enas apo tous diasothentes kai as einai o center back.
- Gia ton paixti pou akoma kai penalti an kanei (stuttgard) kai pali anagnorizete ws kaliteros paixtis mas.
- Gia ton paixti pou eipe oxi stin ethniki tou gia na koitaxei tin kariera tou ston paok. (eixe pei pws ton exoun kourasei ta anepallila taxidia me apotelesma na min mporei na apodosei opos autos thelei)
- Gia ton paixti pou akoma den exei arxisei ta narkontika me olous autous pou blepei gia partener tou stin amina.

...kai auta einai mono gia fetos.

y.g. Osoi miloun gia xiloma tis aminas, as poun kai mia koubanta gia auto to palikari. Min tous bazoume olous ston idio kouba.

northeagle_4

• Guest
« Reply #78 on: December 11, 2005, 21:55:14 »
     king simfono apolyta
« Last Edit: December 11, 2005, 22:26:41 by northeagle_4 »

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #79 on: December 12, 2005, 10:25:42 »
king  το πιο σωστο post των τελευταιων μηνων.το παληκαρι αξιζει οσο κανεις αλλος στην ομαδα και απο οσο θυμαμαι δεν εχει παρει ουτε χειροκροτημα. αν θυμαμαι καλα. μαρια σημαια νιγηριας
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ