Den xerw file GoaNomak pws niwthei o ounteze, oute pia einai i alitheia pisw apo ola auta,
alla mias kai krineis me toso sigouria ta aisopsyxa tou ounteze kai ta sinafi, pes mou se parakalw (na mathw kai egw pou menw makria) pws krineis ki ola ta ypoloipa pou eipe o ounteze. Eipe kati pou fantazei paraxeno h' apisteuto?
ki an theleis ase ton ounteze, den einai ekei to noima, bale kapoion allo podosfairisti tis omadas kai kala na sta leei kai pes mou an pali sou leei paramithia.
H katastasi ston paok mas exei ksefygei. Twra den mporoume na kanoume pisw mexri na fygei o patsoxontros, pou pisteuw pws ton marti den ton bgazei... ok. afou egine etsi as to teliwnoume loipon. Me auto to skeptiko den piga kai stin toumpa, tirontas tin apoxi (an kai eimoun kata). Dagkonomouna mia oloklirh bdomada, ebgala kantiles ap ta neura mou kai efaga kai tous gay-oules stin mapa tin kiriaki na mou len gia ton adikimeno pousti k tin kali tous tin kardia. ok. to antexa gia to kalo tou paok. kai ti eida?? Mpikane(me) ta spane(me) kai twra oloi lene alla... mexri kai to alter mas ebgale sto deltio, gia na pei gia tous alites tous paoktsides. Me liga logia, pliris apoprosonatolismos. Kai den ftene autoi... dystixos.
Ta miala mas ponane kai mia mera tha prepei na allaxoun. Ektos apo to na soutaroume kadronia kai kotrones tha prepei mia mera na prostateusoume ki auti tin ermi tin omada. Den einai oi 6 silifthentes, apo tous opoious oi 2 akousa pws einai albanoi kai o 1 koufalalos. Ti na peis se autous? den perimenw kapoios apo autous na me akousei. Emeis prepei na ta akousoume auta kai na prostatepsoume tin omada mas. Ti einai auta?
Eixame ena sxedio kai tou mamisame tin yparksi gia 15 malakes. Ena exw na pw, pws kati tetoious tha prepei na tous pianoume emeis (organomena) kai na tous arxizoume sta xastoukia afou eimaste toso arxidatos laos. Twra min mou peite pws eleipan oi organomenoi, to xerw. An eftege omos auto tha milagame gia tin exeresi....
Oso gia to skiniko tou ounteze, sorry pou ksefyga ligo apo tin koubenta

, tha simfonisw me autous pou len pws tous ebale o akatanomastos. Den mporw na pistepsw pws yparxei toso ilithios PAOKtshs... ki an yparxei, apokleiete na min itan kommatia, giati sigoura tha milagame gia zakipre kai oxi normal paoktsi. o ounteze eipe pws itan nifalioi kai oi 4. ara bromaei i douleia kai malista sapio kreas.. (oi opadoi ftene gia ola kai etsi..)
twra gia to an einai ola moufes tou ounteze, auto thelei ligo pio egkires piges (giati einai xontrada) wste na katadikaseis ton ounteze. Oxi ena sportdog pws to lene to site.. kai me to "na ton katadikaseis" pou lew, den enoow fisika na tou pareis to kefali, alla apla na ton grapseis sta arxidia sou.
GOUMENE TON POULO!ps. MALAKES GAY-OULES, GEWRGATOI KAI ANATOLAKIDES, THA SAS DW TOU XRONOU KSEFTILISMENOI OURAKOTANKOI..
ps2. MPRIAKO EISAI ASTIOS, ALLA TA MOUTRA SOU MWRI LOUMPINA DEN XAMOGELAGANE OTAN EFEYGES APO TO PEDOGI.. MIPWS SKONTAPSES SE KANA KAVLI MWRI POUSTARA GELASTH (auton as ton kopanagane re magkes, den tha lega tpt

) THS MANAS SOU FYSIKA... MHN TA LEME OLOI THN WRA KAI KATANTISOUME SAN KI AYTON.
- GRAFIKOI -ps.3 KALH MAS TYXH.
*akoma den exw kataferei na diabasw to topic tou nterby. Otan to kanw, tha koitaxw na metaferw kamia paragrafo apo edw ekei

, sorry xana.