@GoaNomak, otan apo olh tin synentefksi tou ounteze, to mono pou bastame einai to oti mas leei moufes kai istories enos katatregmenou, tote blepoume to dentro kai xanoume to dasos.
lei o udezakos sto sportime.gr -meta tin xthesini ''epithesi''-simera
- Δεν έχεις περάσει ό,τι πιο φυσιολογικό όλα αυτά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ. Σκέφτεσαι μετά το καλοκαίρι να επιστρέψεις στην Ελλάδα ή έχουν μαζευτεί πολλά;
«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι τέτοιο. Ίσως να δεχόμουν να παίξω σε κάποια εκ των μεγάλων ομάδων στην Αθήνα. Δεν ξέρω».
:'(To pedi ponai re paidia
.Lipithite ton,klapste mazi tou
.Pernai dramatikes stigmes kai kani oneira gia ena kalitero aurio.
:'(Den ine oti den theli na paixsi bala sto PAOK,alla pisteui oti adikite i megali podosfairiki tou axia(vlepe west bromwich).
:'(De bori na pexsi bala pleon giati fovate.
:'(Gia na fantastite tin pathologiki tou agapi ga ton silogo kai gia auta ta paidia pou prospathisan na tos skotosoun oute minisi den ekane!
:'(To paidi ponai re paidia...........

To topic anixtike omos gia ton Ifeani Udeze kai den katalaveno an den se endiaferi giati asxolise me auto.
Emena pantos mou fanike paraxseno to olo peristatiko.
Gia ton ounteze endiaferomai kai malista poly kai to exw deixei me diafora post mou. Apla blepw oti polloi lene, "ela mwre, o ounteze twra....", (o kathenas me ton tropo tou) kai i genikoteri sinenteuksi tou pernaei sta psila. An auta pou eipe, ta elege allos px o sica i o iliadis pithanon na mas aggizan kai na mas ekanan kalo, alla ta leei o ounteze pou thelei na plirwthei kai na tin kanei, opote tsampa i prospatheia... Omos ekei einai to thema. Oti auta pou eipe einai swsta kai asxeta me to an einai moufa to skiniko pou perigrafi, emeis tha prepe na dwsoume ligo perissotero basi se auta pou eipe. auto einai olo file.
na sai kala kai esy.

yg. emena na deis poso paraxeno mou fenete to skiniko.....
yg2. Ounteze den tha xanabroume etsi eukola. Auti einai i apopsi mou. An kapoios pisteuei to antitheto, parakalw na mou to tekmiriwsei kai na labei ypopsin tou oti o ounteze einai enas anthropos apo mia alli ipiro, einai 6-8 (posa den xerw) xronia ston paok, den einai PAOKtshs kai tou xrwstame fragka kathe xrono. Sizitisi thelw na kanoume kai oxi na arpaxtoume.... auta.