«Με κρίνανε σε λάθος θέση»
Η δεύτερη θητεία του Δημήτρη Ορφανού (φωτό) στον ΠΑΟΚ τελείωσε και αυτή άδοξα, καθώς ο νεαρός μέσος δεν μπόρεσε να «στεριώσει» στο «δικέφαλο» και έπειτα από ένα χρόνο έλυσε το συμβόλαιό του. Με δηλώσεις του, ο 26χρονος δεν έκρυψε την πικρία του: «Δεν είναι η κατάληξη που θα ήθελα. Πιστεύω πως μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα, αλλά κρίθηκα με λάθος κριτήρια. Αγωνίστηκα μόλις σε έξι αγώνες και στον έναν εξ αυτών ο προπονητής με χρησιμοποίησε ως κεντρικό αμυντικό, θέση που δεν είναι η φυσική μου. Μάλιστα, από αυτή μου την εμφάνιση κρίθηκα και έκτοτε δεν πήρα ευκαιρίες. Εκείνο που με πείραξε περισσότερο είναι πως ήμουν ο μοναδικός που δεν είχα ευκαιρίες. Αν τις είχα και δεν κατάφερνα τίποτα, δεν θα είχα απολύτως κανένα πρόβλημα να αποχωρήσω, και θα ήταν και μια φυσιολογική εξέλιξη. Ο Φερνάντο Σάντος έπαιρνε αυτές τις αποφάσεις, έτσι είδε, αυτό θεώρησε ότι είναι σωστό. Ετσι έκρινε, έτσι αποφάσισε. Με πείραξε η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων της ομάδας».
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1150135Δυστυχώς κακά τα ψέματα το παληκαράκι έχει απόλυτο δίκιο...
Του δόθηκαν μηδαμινές ευκαιρίες για να αποδείξει την αξία του και δεν του έδωσαν την δυνατότητα να προσφέρει στον ΠΑΟΚ όσο θα
μπορούσε και όσο θα ήθελε...(και πιστεύω πως πράγματι ίσως είχε τα προσόντα και το μεράκι να βοηθήσει την ομάδα)
Τουλάχιστον ας ευχηθούμε στον άνθρωπο καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του...