Ο Ιφεάνι Ουντέζε είχε δηλώσει από την περασμένη εβδομάδα ότι θα κάνει προσφυγή τη Δευτέρα που πέρασε αν δεν πάρει τα χρήματα που του οφείλονταν. Συνολικά έχει να παίρνει 180.000 ευρώ από τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι όμως ο μόνος παίκτης του Δικεφάλου που είναι απλήρωτος εδώ και καιρό. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης την προηγούμενη Παρασκευή στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε υπό την πίεση των φιλάθλων που έκαναν την κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ -και συνεχίζεται...- παραδέχθηκε δημόσια ότι το 90% των παικτών του Δικεφάλου έχουν ήδη το δικαίωμα να κάνουν προσφυγή και να μείνουν ελεύθεροι, όμως δεσμεύτηκε ότι το 80% από αυτούς θα κάνει λίγο ακόμη καιρό υπομονή. Ο Ιφεάνι Ουντέζε δεν ήταν μέσα σε αυτό το... 80%, αλλά μέχρι και χτες βρίσκονταν στο 10% που θα κατέθετε άμεσα προσφυγή. Τελικά άλλαξε γνώμη χτες το απόγευμα καθώς στην προπόνηση μίλησαν μαζί του ο Θοδωρής Ζαγοράκης και άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ και τον έπεισαν να κάνει ορισμένες ακόμη μέρες υπομονή. Το βράδυ μιλώντας στο "Μ", εξήγησε ότι θα περιμένει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.
Είχε δώσει εντολή για προσφυγή
Ο Ιφεάνι Ουντέζε είχε δώσει από το βράδυ της Δευτέρα εντολή στον νομικό του εκπρόσωπο, Αλέξη Βαγιάτα να συντάξει την προσφυγή. Ο τελευταίος θα την έστελνε χτες στην ΕΠΑΕ με κούριερ, όμως τελικά αποφασίστηκε να την παραδώσει ο ίδιος στα γραφεία της, καθώς θα μετέβαινε σήμερα στην Αθήνα και για άλλες δουλειές. Τελικά όμως χτες το βράδυ μετά από την προπόνηση της ομάδας, ο Ιφεάνι Ουντέζε ενημέρωσε τον Αλέξη Βαγιάτα ότι θα περιμένει μήπως πάρει τα χρήματά του μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και θα καταθέσει σίγουρα προσφυγή αν δεν πληρωθεί.
"Σέβομαι τους συμπαίκτες, τον προπονητή και τον κόσμο"
Το "Μ" επικοινώνησε χτες το βράδυ με τον Ιφεάνι Ουντέζε, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που ανέβαλε την κατάθεση της προσφυγής. "Στην προπόνηση μίλησα με τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι θα κάνουν λίγες ακόμη μέρες υπομονή περιμένοντας και αυτοί να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται. Έτσι αποφάσισα να κάνω και εγώ λίγες μέρες ακόμη υπομονή. Θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα. Δεν έκανα τώρα προσφυγή επειδή σέβομαι τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τον κόσμο που ξέρω ότι κάνει προσπάθειες να βρεθεί λύση στον ΠΑΟΚ", επισήμανε ο Ουντέζε.
"Είμαστε μόνοι μας"
Ο Ιφεάνι Ουντέζε εξήγησε στο "Μ" ότι η προθεσμία που δίνει στον ΠΑΟΚ μέχρι τη Δευτέρα είναι η τελευταία. "Μπορούσα εδώ και καιρό να κάνω προσφυγή, όμως περίμενα και έκανα υπομονή. Η υπομονή όμως εξαντλήθηκε. Δεν μας πληρώνουν και κατά καιρούς έχουμε πάρει κάτι επιταγές ακάλυπτες! Είμαι έξαλλος! Δεν έχω πάρει χρήματα εδώ και έξι μήνες. Και κανείς δεν έρχεται να μας μιλήσει από τη διοίκηση. Είμαστε μόνοι μας στην ομάδα. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι είμαι επαγγελματίας και πρέπει να κοιτάξω και την καριέρα μου. Αν ήταν όλα καλά στον ΠΑΟΚ, θα ήθελα να μείνω άλλα πέντε χρόνια! Τώρα όμως είμαι αποφασισμένος να φύγω αν δεν πληρωθώ μέχρι τη Δευτέρα. Δεν αντέχω άλλο κάθε χρόνο τα ίδια...", τόνισε.10/05/2006 10:51:03
Metrosport
http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=58244