Iσως είναι πολύ αισιόδοξο αυτό που θα πω αλλά νομίζω έχει μια δόση ρεαλισμού στην τελική.
Οι γεννημένοι Παοκτσήδες από το 80 και μετά,και αν εξαιρέσουμε τις 2 πρώτες χρονιές του Μπάτμαν,δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε πώς είναι να αφοσιώνεται η ομάδα στα αγωνιστικά χωρίς να έχουν προτεραιότητα χιλιες δυο παπαριές οικονομικού,διοικητικού κτλ χαρακτήρα.
Πόσο μάλλον το σημερινό ρόστερ της ομάδας που κι αν δεν έχει βιώσει τις εξωαγωνιστικές μαλακίες που όλοι γνωρίζουμε.
Εγώ προσωπικά θεωρώ πως θα δούμε άλλη ομάδα φέτος,χωρίς να υπερεκτιμώ την αξία των παικτών.
Απλώς βάζω τον εαυτό μου στη θέση τους σαν παίκτη του ΠΑΟΚ(μη γελάτε,αφού όλοι το κάνετε)και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν όλοι το 100% από αυτό που μπορούν,γιατί α)θα υπάρχει σεβασμός και εμπιστοσύνη στη διοίκηση,κάτι πρωτόγνωρο γι αυτούς
β)η Τούμπα θα είναι γεμάτη και θα τους βοηθάει όπως κάποτε γ)θα έχουν το κίνητρο να παραμείνουν στην ομάδα που είναι πρόεδρος ο Τέο.
Αυτά με αφορμή την επιστροφή του Ifeanyi που μπορεί να έχει κάνει άπειρες μαλακίες...μην ξεχνάμε όμως ότι τις έκανε με άπειρα μαλακισμένες διοικήσεις!!