Author Topic: Ifeanyi Udeze  (Read 11708 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Ifeanyi Udeze
« Reply #340 on: July 05, 2007, 00:49:49 »
TELOS.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #341 on: July 05, 2007, 00:50:38 »
Το πως λειτουργει ο γαυρος ειναι η ξεφτιλα φιλε..ο Σωκρατης δινει γραμμη, το σκυλακι ο Τακης το πασαρει και τα ζωα μουγκριζουν..μακρια απο εμας αυτα

οπως εχω γραψει σε αλλο topic ο νεκρος εχει την τελευταια ευκαιρια με τον ζαγορακη να αναστηθει....μετα τον ζαγορακη τερμα...αν δεν εκμεταλλευτουμε αυτην την ευκαιρια σε 15-20 χρονια απο τωρα θα χουμε γινει γριες...

για αυτο θελει απολυτη στηριξη και να κοπουν οι βλαχομαγκιες που ειμαι σιγουρος οτι καποιοι καποια στιγμη θα επειχηρησουν να κανουν....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #342 on: July 05, 2007, 00:53:28 »
-ειπα σε 1 μηνα θα αρχισει η γιουχα..δε ειπα θα τον γιουχαρω εγω. Ποτε δεν γιιουχαρα κανενα παικτη μας στο γηπεδο. ΕΙμαι απο τους λιγους που δεν γιουχαραν και δεν εβριζαν τον Λαζαρο οταν πρωτοηρθε
-ετσι μου ειπαν για τον Γλυκο..τι θελεις να γραψω ψεματα οτι μου ειπαν οτι στον Βολο κλαινε. Μιλησα με 2 βολιωτες που ξερω απο τον στρατο και μου ειπαν τι τον πηρατε αυτον..ε και εγω το εγραψα
-ειναι ξαναζεσταμενο φαγητο..μακαρι να κανω λαθος και να βγει νοστιμο
-δεν το βλεπω ακομα..εγω εχω παρει παντως εσεις;

Δεν ζητησα κανενα παικτη..απλα δεν τον πιστευω αυτον που ηρθε ουτε και μιλησα για λεφτα. Μιλησα καθαρα αγωνιστικα

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #343 on: July 05, 2007, 00:54:46 »
epi tin eykairia off topic..
to pio simantiko apo osa lete einai 1:
ayto to forum einai o kathreftis tou internetikou PAOK.sas diavazoun kathimerinos para polloi anthropoi,opadoi,aploi filathloi,sindesmites,allothriskoi,dimosiografoi,asxetoi,psagmenoi kai polloi alloi..

NA PROSEXETE TI GRAFETE KAI POS TO GRAFETE.logia metrimena kai sovara.
para ma para poly eykola mporei na diamorfothei gnomi eite arnitiki eite thetiki me ena post kapoiou.
EDO den einai mpakses na leme oti mas erthei.skeftomaste prin grapsoume..

kai sorry pou sas kourasa apla ithela na to grapso ayto edo kai kairo dioti exo dei se sindesmous tou PAOK na sizitietai poly ayto to forum..tis perissoteres fores thetika.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #344 on: July 05, 2007, 00:56:49 »
ρε συ blue-eyes η γκρίνια σου δεν τεριάζει με τον νέο αέρα που φυσάει στον ΠΑΟΚ μας... Με τον Γούμενο πρόεδρο μου φαινόσουν πιο ήρεμος , τώρα τι έπαθες ξαφνίκα και όλα σε πειράζουν...Τώρα που μπήκε το νερό στο αυλάκι ....

ισως επειδη παραμυθιαστηκε τοτε, να ειναι πιο επιφυλακτικος τωρα με οτι γινεται....παντως εγω θα ηθελα να μην κυνηγαμε οπιον κανει κριτικη,αλλα οπιον κανει αποδεδειγμενα κακοπροερετη κριτικη και κακο στον ΠΑΟΚ...αμα αρχισουμε τα μην μιλας εσυ...σταματα εσυ...τη να μας πεις και εσυ... σε αποδεδιγμενους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, φτιαχνουμε τον Ζαγορακη απο μονοι μας σε καπιους δικους μας που δεν αντεχουν αμα δεν λενε την αποψη τους οπια και αν ειναι αυτοι, αντιπαθητικο...θελει προσοχη
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #345 on: July 05, 2007, 01:00:31 »
Δεν ξερω ποιοι διαβαζουν και ποιοι οχι αλλα το σιγουρο ειναι ενας νοημων ανθρωπος που διαβαζει το φορουμ τις τελευταιες μερες θα εχει καταλαβει οτι επικρατει ενοητητα και πληρη στηριξη στον Ζαγορακη. Ο οποιος κακως εμπλεκετε στην συζητηση η οποια ειναι καθαρα ποδοσφαιρικη και δεν αφορα την διοικηση

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #346 on: July 05, 2007, 01:11:43 »
ΟΚ blue_eyes μαλλον παρερμηνευσα και παρεξηγησα καποια απο τα γραφομενα σου.

μια παρατηρηση:
αν γκρινιαζουμε ομως για την αξια των παικτων που ερχονται
ειναι σα να γκρινιαζουμε και για τις επιλογες της διοικησης Ζαγορακη
στις μεταγραφες. αρα η συζητηση αναγκαστικα αφορα και τη διοικηση
εφοσον μιλαμε για καινουριες μεταγραφες και δεν ειναι καθαρα ποδοσφαιρικη.

υγ: συμφωνω και επαυξανω πανω στο σχολιο του diegito4.
δε μπορουμε να γραφουμε εδω οπως μιλαμε για παραδειγμα μεταξυ
μας πινοντας ρετσινες στα γυραδικα της Τουμπας.

υγ2: μια που ερωτηθηκα, οχι δε πηρα ακομη διαρκειας.
τελος Ιουλιου που ανεβαινω Θεσσαλονικη με το καλο.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #347 on: July 05, 2007, 01:16:11 »
Δεν τιθεται θεμα..οποιος μπορει και θελει ας παρει διαρκειας..με το ζορι δουλεια δεν γινεται..και δεν κανω ελεγχο σε κανεναν οπως και δεν θελω να μου κανουν

το κουρασαμε και παλι αλλα δεν πειραζει..κατι βγηκε και απο εδω

giannis80

• Guest
« Reply #348 on: July 05, 2007, 01:22:17 »
Ρε,ηρεμήστε,εντάξει,είναι φανερό οτι η μεταγραφή έγινε κυρίως για να γλυτώσουν τις οφειλές.Όπως είπε και ο Ironeagle πριν, κι εμένα το πουλέν μου ήταν(δεν βρίσκεις εύκολα αμυντικό στο ελληνικό πρωτάθλημα που θα διεκδικήσει σε σπριντ την μπάλα με τον παπαδόπουλο του βάζελου και ο ουντέζε θα φτάσει πρώτος άνετα στην μπάλα ενώ ο παπαδόπουλος θα του βγει η γλώσσα), και πιστεύω οτι είναι μια αξιόπιστη λύση για το ελεεινό ελληνικό πρώτάθλημα για περισσότερη ταχύτητα στο κέντρο της άμυνας και όχι αριστερά που δεν του αρέσει να παίζει άλλωστε και φάνηκε στο λιλ-αεκ που τον έκανε γιογιο ο κεϊτά.

sabri

• Guest
« Reply #349 on: July 05, 2007, 01:58:05 »
otan kapoios theorei oti i gnomi tou(akoma kai na nai sosti)
einai toso simantiki pou prepei na tin pei o kosmos na xalasei
kai tin uperaspizetai toso entona akoma kai se meres pou mazeuoume ta kommatia mas
kai mathenoume ti tha pei enotita organosi kai STIRIKSI...(fusika kai den einai karamela i stiriksi re perierge)
nomizontas oti ama to boulosei kai apla dextei oti uparxoun sugekrimenes dunatotites
tha thixtei o egoismos tou!!!!!!akoma uparxoun kapoioi pou summerizontai ta legomena tou!!!
ma einai dunaton??

tespa..mallon to sostotero einai na kopoun maxairi ta malomata..
kai ara oloi mazi enomenoi..kai ara zagorakis isobios proedros..
kalhnuxta

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #350 on: July 05, 2007, 02:47:37 »
siga siga arxise na gimizi to roster mas elpizw na er8oun kialli POIOTIKI pextes........

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #351 on: July 05, 2007, 03:42:03 »
KALH EPITYXIA STON IFEANYI UDEZE._

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apostolos

• Guest
« Reply #352 on: July 05, 2007, 07:00:23 »
A re Udezara terastie, hsoun, eisai kai tha eisai to aiwnio poulen....

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #353 on: July 05, 2007, 10:14:08 »
KALOS IRTHES PALI IFEANI ....... KAI I TOUMPA PALI THA  TRAGOUDA KAI THA XOREYEI EINAI MEGALH I PSOLH TOU IFEANI :P
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #354 on: July 05, 2007, 11:03:25 »
kai kati akoma epeidh milame gia mpala..
me ounteze kai melish kai ena senter mpak akoma tha mporei kai o parasxos se kapoia mats sth toumpa na paixei to agaphmeno tou 3-5-2.
me mparkaouan,maleza duskola...
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

legones

• Guest
« Reply #355 on: July 05, 2007, 11:21:18 »
Καλή επιτυχία στο παλικαρι μας.. .. το μαυρο διαμάντι μας.. ..!! Παντως ειμαι περίεργος να δω πως θα συμπεριφερθει σε αυτη τη διοίκηση.. ..!!

demis-g4

• Guest
« Reply #356 on: July 05, 2007, 11:28:09 »
kai kati akoma epeidh milame gia mpala..
me ounteze kai melish kai ena senter mpak akoma tha mporei kai o parasxos se kapoia mats sth toumpa na paixei to agaphmeno tou 3-5-2.
me mparkaouan,maleza duskola...

to 3-5-2 einai kseperasmeno kai an prosekseis kamia megalh omada den paizei me treis amuntikous.oloi paizoun me tessereis pisw.kai ase pou den kolaei o lakhs kai o gewrgiadhs se auto to susthma
« Last Edit: July 05, 2007, 11:30:53 by demis-g4 »

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #357 on: July 05, 2007, 12:22:06 »
o paok tha mporouse na pexei me 3-5-2......stin ousia 3-(2-3)-2 me aminitika haf orfano k iliadi pou einai k oi dio mihanakia k mporoun na kalipsoun poli horo.

Gia tin amina pisteuo pos gia ta simerina dedomena tou paok imaste kala. Einai o Udeze, o Melissis, o Alan kathos episis piso mporoun na pexoun oi Arampatzis, Sbouras kai Haralampous. Iparhei episis ston pagko k o Malezas k ap oti fanike s ena pehnidi (nomizo me ofi itan) tha mporouse na antapokrithei stin amina k o Mpalafas.
Sto kentro meta ehoume hilious dio opote....2 epithetikous tora theloume k klinei to roster.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Diego-4

• Guest
« Reply #358 on: July 05, 2007, 12:39:33 »

Vrizas             C_ _ _ _ _ _ _ _s
                  FC                       FC

Kon/dis      Georgiadis             Lakis
            AML           MC/AMC             AMR

Iliadis              Orfanos             
                    DMC                 DMC

Udeze        Melisis        Alan
             DC             DC            DC

Fernantez
                              GK

Φωτιά είσαι σε λέω....

« Last Edit: July 05, 2007, 13:08:17 by Diego-4 »

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #359 on: July 05, 2007, 12:49:56 »
@diego
etsi to skeftome k ego mono pou den blepo ton vriza basiko alla mia nea metagrafi pou tha ginei s auti tin thesi.

an s auto to shima tora an ipologisis k tis deuteres epiloges pou eheis eisai pragmatika fotia leo ego!

gia proti fora meta apo polllaaaaa hronia, etsi opos einai i omada, tha eheis k axiopisto pagko!
« Last Edit: July 05, 2007, 12:51:27 by alexisv »
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!