Author Topic: Ifeanyi Udeze  (Read 12044 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

IronEagle

• Guest
Απ: Ifeanyi Udeze
« Reply #320 on: July 04, 2007, 23:38:19 »
O udeze kirioi irthe AFTHIMERON stin toumpa, k ksanafevgei SIMERA stin nigiria
(....)

Tora omos prepei na girisei kai stin ora tou pali piso stin Toumpa, kai oxi meta apo kamia bdomada efoson 8a exei arxisei i proetoimasia, me dikaiologies tipou "bizas" klp. !!!

Alla etsi einai, otan milas me an8ropous (dioikitika stelexoi, proponitiko team), oi opoioi katexoun to pososto tous,
ferese KAI esy analoga !!! Allios einai na milas gia dioikitika me gou, kai allios me Zagor !!!

Y.G.: Htan to "poulen" mou prin figei !!! Tou exyxomai na me KSANA-kerdisei os "opado tou", apodikneiontas tis ikanotites tou, ston agonstiko xoro !!!

Y.G.2: H fanela me to 24 !!!! (Mia alli fora, 8a sas po mia istorioula, gia ton paixti me to Nr. 24, ston agona PAOK-bazelos tin xronia pou peiran to prota8lima oi zootrofes !!!)
« Last Edit: July 04, 2007, 23:42:50 by IronEagle »

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #321 on: July 04, 2007, 23:47:15 »
Ξαναζεσταμενο φαγητο..δεν τρωγεται με τιποτα

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #322 on: July 04, 2007, 23:51:06 »
Μη φας, εχω γλαροσουπα.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

polaret

• Guest
« Reply #323 on: July 04, 2007, 23:54:27 »
Εστάλη στις: Σήμερα στις 22:47:15Στάλθηκε από: blue_eyes 
Εισαγωγή παράθεσης
Ξαναζεσταμενο φαγητο..δεν τρωγεται με τιποτα

Εαν προτιμας πανε δωστου 200.00ε και τρωγε οτι γουσταρεις

Diego-4

• Guest
« Reply #324 on: July 04, 2007, 23:55:52 »
καλά ρε σύ blueeyes επίτηδες το κάνεις ..... Κόψε την τρέλλα που πουλάς να πούμε . Ο ένας σου βρωμάει ο άλλος σου ξυνίζει , τράβα τα αρχίδια σου στη τελική ...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #325 on: July 05, 2007, 00:03:29 »
Μαγκιτες να γραφετε καλυτερα γιατι εγω δεν ειρωνευτηκα κανεναν σας..
ειπα την γνωμη μου οτι δηλαδη τον εχουμε δοκιμασει και απεδωσε τοσα χρονια. Πιστευω δεν θα αποδωσει και τωρα. Τι θελετε να λεω τι παικταρα πηραμε; Να κοροιδευομαστε μεταξυ μας; Τον Κειτα ακομη εφιαλτες τον βλεπει..

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #326 on: July 05, 2007, 00:07:31 »
Den eipame oti einai paixtaras apla einai kalyteros apo tous yparxodes paiktes kai tha voithisei, sigoura theloume kalyterous paiktes alla me tin torini katastash einai dyskolo na tous paroume.
Re diego akoma den hrthe o Udeze kai ton evales kai foto ?

Diego-4

• Guest
« Reply #327 on: July 05, 2007, 00:10:40 »
..Αυτή είναι η μαύρη πούτσα του Berry.....
Και μια που το έφερε η συζήτηση... Έχω μάθει απο μία γκόμενα στο Platinum οτι ο Udeze την έχει μικρή . Η γκόμενα είναι μαυρούλα απο Νιγηρία.... :)

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #328 on: July 05, 2007, 00:13:19 »
paidia einai kali metagrafi.pisteyo tha voithisei.einai ligo mperdemenos san xaraktiras alla tha ton strosei o teo.deite kai tin parakato foto.ti pianei o ifeani?mipos skeftetai ton arouli?!!!!! poli testosteroni stin omada fetos magges!!!einai kai i apodiksi file diego-4 gia to an tin exei mikri!!!
http://www.picoodle.com/view.php?srv=img35&img=/8/7/4/f_photo594400m_8bd0317.jpg

polaret

• Guest
« Reply #329 on: July 05, 2007, 00:14:37 »
Στάλθηκε από: blue_eyes  
Εισαγωγή παράθεσης
Μαγκιτες να γραφετε καλυτερα γιατι εγω δεν ειρωνευτηκα κανεναν σας..
ειπα την γνωμη μου οτι δηλαδη τον εχουμε δοκιμασει και απεδωσε τοσα χρονια. Πιστευω δεν θα αποδωσει και τωρα. Τι θελετε να λεω τι παικταρα πηραμε; Να κοροιδευομαστε μεταξυ μας; Τον Κειτα ακομη εφιαλτες τον βλεπει

Oxi απλα αμα θες στειλε ενα εμβασμα 200-300,000ε και μετα πες δεν μου αρεσει ο ενας δεν μου αρεσει ο αλλος θελω τον ταδε θελω τον δεινα εκτος εαν νομιζεις οτι υπαρχουν φραγκα μπολικα μεγαλοεπενδυτες δηλ και καποιος κακος οπως παλια δεν θελει καλυτερες μεταγραφες αλλα θελει ολους του <τελειωμενους>

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #330 on: July 05, 2007, 00:18:59 »
ENTAXEI THA VOITHISEI. DE NOMIZW NA MPOROUSAME NA PAROUME KALUTERO. MIA XARA EINAI.
APLA TWRA DE THA EXEI MALAKIES PAW STH NIGIRIA KAI GURNAW META APO ENA MHNA.

ALLA LUPAMAI GIA AUTOUS POU THELANE NA FEROUME TO KANAVARO...EDW XRWSTAME THS MIXALOUS KAI DE MAS ARESEI KAI O UDEZE...
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #331 on: July 05, 2007, 00:19:35 »
Εσυ νομιζεις οτι ειναι καλος παικτης και εγω οτι δεν ειναι..
αυτο ειναι ολο και ειναι τοσο απλο. Δηλαδη πρεπει ολοι να συμφωνουμε; Ασχετο το οικονομικο κομματι με το αγωνιστικο. Και τον Γιασεμη του κανανε τοσα χρονια συμβολαιο για να βαλουν μεσα και αυτα που του χρωσταγανε. Ειναι λυση αυτη;

aparadektos69

• Guest
« Reply #332 on: July 05, 2007, 00:22:06 »
diarkias pires esi o apo pano?

an nai tha ise xaroymenos poy ksekinaei mia sezon me orama kai alithies kai tha ise karfomenos sta kagela... an oxi kalinixta soy.
tora ola ta alla udeze kai istories ine paparies. oloi proponites tora birkate na to peksete?

Diego-4

• Guest
« Reply #333 on: July 05, 2007, 00:24:27 »
ρε συ blue-eyes η γκρίνια σου δεν τεριάζει με τον νέο αέρα που φυσάει στον ΠΑΟΚ μας... Με τον Γούμενο πρόεδρο μου φαινόσουν πιο ήρεμος , τώρα τι έπαθες ξαφνίκα και όλα σε πειράζουν...Τώρα που μπήκε το νερό στο αυλάκι ....

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #334 on: July 05, 2007, 00:27:05 »
Το διαρκειας μου το παιρνω παλληκαρε καθε χρονο και ας ειμαι 350 χλμ μακρια..
εμενα δεν μου αρεσει ο Ουντεζε σαν παικτης εσας ναι, τα αλλα τι σχεση εχουνε;

Δεν ειναι γκρινια..ειναι η αποψη μου. Ρε γμτ μην με στελνετε πρεπει ολοι να λεμε τα ιδια εδω μεσα; Ολυμπιακος ειμαστε να μας δινει γραμμη ο Σωκρατης;

sabri

• Guest
« Reply #335 on: July 05, 2007, 00:28:31 »
oles oi gnomes einai apodektes arkei na mi dixazoun..
i grinia i mizeria kai i ksinila olou tou kosmou
mazeutikan sta post tou blue..
ksipna re!!!tora de zitame..stirizoume!!!

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #336 on: July 05, 2007, 00:33:12 »
Το διαρκειας μου το παιρνω παλληκαρε καθε χρονο και ας ειμαι 350 χλμ μακρια..
εμενα δεν μου αρεσει ο Ουντεζε σαν παικτης εσας ναι, τα αλλα τι σχεση εχουνε;

Δεν ειναι γκρινια..ειναι η αποψη μου. Ρε γμτ μην με στελνετε πρεπει ολοι να λεμε τα ιδια εδω μεσα; Ολυμπιακος ειμαστε να μας δινει γραμμη ο Σωκρατης;

ναι ισως αν αφησουμε τις βλαχομαγκιες (και δεν αναφερομαι σε σενα) και αρχισουμε και εμεις να παιρνουμε γραμμη απο το προεδρο οπως λειτουργει ο γαυρος τοσα χρονια ισως να γινουμε καλυτεροι....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #337 on: July 05, 2007, 00:36:20 »
Επειδη δεν μου αρεσει ο παικτης διχαζω τον κοσμο του ΠΑΟΚ; Εσενα σου αρεσουν ολοι οι ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ; Αν οχι και εσυ διχαζεις. Εγω θα τον χειροκροτησω κιολας οταν φοραει τα ασπρομαυρα τον Ουντεζε αλλα δεν μου αρεσει η μπαλα που παιζει και το φερσιμο του τοσα χρονια σαν επαγγελματιας. Και αφηστε τα στηριζουμε και την καραμελα..εγω στηριζω και εμπρακτως την διοικηση μας και στα λογια

Το πως λειτουργει ο γαυρος ειναι η ξεφτιλα φιλε..ο Σωκρατης δινει γραμμη, το σκυλακι ο Τακης το πασαρει και τα ζωα μουγκριζουν..μακρια απο εμας αυτα

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #338 on: July 05, 2007, 00:41:47 »
nai re paides xalarwste. Mia gnwmi eipe to paidi, emena pio poli mou tin espase enas filos pou sinedese ti metagrafi udeze me to oti o kosmos dn pernei diarkeias alla ntaksei apopseis einai autes. K egw thewrw teleiws xazi kai anousia ti metagrafi Vryza kai den prokeite na allaksw gnwmi, kai xattrik na eixe kanei me tin arsenal. Alla apopseis einai autes ti na kanoume, oute eipe "e ton blaka to zagoraki ti palto mas kouvalise" klp, eksefrase poli apla ti gnwmi tou, ki as diafwnoume polloi me autin. Oute skopimotita oute grinia oute tipota. Skefteite na pername ton salpiggidi px posoi tha legane "einai ntropi na ton dexomaste pisw" kai posoi tha legane "einai poli kalos paiktis". Kai ton henry na pairname tha ipirxan polloi pou tha legane "dn exoume na fame, k tha plirwnoume ton henry". gia olous tous paiktes tha iparxei diastasi apopsewn. Min megalopoioume ena thema apo to tipota. OK ston blue eyes den aresei, emena px mou aresei o udeze, ston allo mporei na nai o agapimenos pektis. An timisei ti fanela kai paiksei kala, sto telos oloi euxaristimenoi tha maste k auto metraei.
YG.  A k kali epitixia sto "Theofani" sto 2o giro tou ston PAOK.

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #339 on: July 05, 2007, 00:43:12 »
ρε φιλε blue_eyes για οτι γινεται στον ΠΑΟΚ γκρινιαζεις τις τελευταιες μερες:

- σε 1 μηνα λες θα αρχισεις να γιουχαρεις το Βρυζα

- ο Γλυκος ο τερματοφυλακας ειναι ταγαρι οπως μαθαινεις απο το Βολο

- ο Ουντεζε ειναι ξαναζεσταμενο φαγητο

- δε βλεπεις να περναμε τα 8.000 διαρκειας.

ακομη και αν τελικα αποδειχθει οτι εχεις εσυ δικαιο στα 4 παραπανω
πραγματα και εμεις οι υπολοιποι αδικο,
αυτα που γραφεις σε ενα φορουμ που το διαβαζουν 700 ΠΑΟΚτσηδες και βαλε
νομιζεις οτι βοηθανε τον ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη να συσπειρωσει το κοσμο
του και να δημιουργηθει μια δυναμικη για να πουληθουν για παραδειγμα
15.000 διαρκειας;
ποιο ειναι το οφελος αυτη τη στιγμη να δημιουργουμε ενα κλιμα γκρινιας;

ποιον ηθελες να σου φερει δηλαδη με συμβολαιο 100.000 ευρω το χρονο;
(γιατι με το χαρισμα των οφειλομενων ουσιαστικα ειναι σα να κλεισαμε συμφωνια
για 100.000 ευρω το χρονο)

ο Καναβαρο δυστυχως δε θελει να ερθει στην Ελλαδα φετος.

Ιφεανι καλως ηρθες πισω!
« Last Edit: July 05, 2007, 00:45:55 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ