Author Topic: Η οργή τού λαού τού ηρακλή...Κωλόγρια κωλόγρια έμαθα πως το κάνεις...  (Read 64667 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Α1 τοπικό ΕΠΣΜ μετά.

Συγχώνευση με Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης. Β τοπικό παίζει (Α1, Α, Β είναι στα τοπικά Θεσσαλονίκης), Μύρτσο έχει προπονητή, ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ έχει σε αντίθεση με τον Ηρακλή, ΜΑΘΗ τα αρχικά, μια χαρά. Να το προωθήσω λέτε; Μια κατηγορία κάθε χρόνο αν ανεβούν, σε 6 χρόνια θα ξαναγυρίσουν.
Σαν βετράνος αθλητής της πάλαι ποτέ τρίτης δύναμης της πόλης (ποια γρια τώρα...), αντιδρώ.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Γαλαξίας ρε μουνιά!

Αν ενωθείτε με τις γριές θα σας γαμήσουμε ακόμα πιο πολυ...

:lol: :nianiania:

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Σαν βετράνος αθλητής της πάλαι ποτέ τρίτης δύναμης της πόλης (ποια γρια τώρα...), αντιδρώ.

:'( Κάποιος πρέπει να τους φορτωθεί όμως. Κάντε ένα καλό.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
και γιατι θα πρεπει να συγχωνευτουν στη θεσσαλονικη. τοσα νησια υπαρχουν. η λημνος εχει ομαδα?

Offline KATISI4

• Αλλαγή
για να κανεις συγχωνευση πρεπει να εχεις και κατι για να το συγχωνευσεις. αυτοι τι εχουν.

Την Χαιδω...Λιγο ειναι?

Offline nf

• Αποστολή
  • **
και εγώ 42 είμαι, παίζω και με τα δύο πόδια κιόλας, με βολεύει αριστερό μπακ, έχω και καλά forward runs, θα σου φάω τη θέση ρε!

Οπως βλεπω πεφτουνε βροχη οι προτασεις απο managers για την ενδεκαδα της γριας. Ας ειναι, ο κοουτς της γριας σε συνεργασια με το τεχνικο τιμ θα επιλεξουν. nf τα πολλα λογια ειναι φτωχια για το ποιος θα παιξει θα μιλησει το χορταρι  :P :'(

babis36 θα μιλήσω στο γήπεδο πράγματι έχω και καλά κονέ οπότε σε βλέπω πάγκο αχαχαχαχαχαχαχα
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline babis36

• Αλλαγή
και εγώ 42 είμαι, παίζω και με τα δύο πόδια κιόλας, με βολεύει αριστερό μπακ, έχω και καλά forward runs, θα σου φάω τη θέση ρε!

Οπως βλεπω πεφτουνε βροχη οι προτασεις απο managers για την ενδεκαδα της γριας. Ας ειναι, ο κοουτς της γριας σε συνεργασια με το τεχνικο τιμ θα επιλεξουν. nf τα πολλα λογια ειναι φτωχια για το ποιος θα παιξει θα μιλησει το χορταρι  :P :'(
babis36 θα μιλήσω στο γήπεδο πράγματι έχω και καλά κονέ οπότε σε βλέπω πάγκο αχαχαχαχαχαχαχα

Αυτα τα κονε μπορουν να κρατησουν την ομαδα πισω και να χαθει ενα ατοφιο ταλεντο  :P Αν και εχω κατι μικροπροβληματακια με την μεση μου γιατι κανω και μετακομιση αλλα σε παιζω στα ισια nf. Γηπεδο στον ηρακλη, 1000 χρονια ηρακλης (να ανεβει εννοω)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Και εγώ έχω ένα προβληματάκι στα forward runs μου που ανέφερα, δηλαδή δεν γυρίζω πίσω. Αλλά αυτά είναι ψιλοπράγματα, έτσι και αλλιώς η γριά θα παίζει φουλ επίθεση καθώς θα μπαίνει με τον αέρα του φαβορί.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Και εγώ έχω ένα προβληματάκι στα forward runs μου που ανέφερα, δηλαδή δεν γυρίζω πίσω.

xaxaxaxaaxxaxaxa Εκλαψα.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Και πριν λίγο έπεσε Β εθνική ο βασικός σας αντίδικος, έτσι για να νιώσετε ακόμα πιο ανύπαρκτοι μετά από 5 αποφάσεις υποβιβασμού (νομίζω).

zagorakis

• Guest
7 από τις 12 ομάδες πήραν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα (VOLLEY). Αναβόλη πήραν μέχρι την Τρίτη 11/10 γριά και λαγός. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩ 

kostas4

• Guest
τελικα δεν εχουν πατο οι γριες..μεσα σε μια μερα τους πηραν το λεωφορειο, δεν τους εδωσαν πιστοποιητικο στο μοναδικο τους αθλημα που υπαρχει ακομα και επεσε και ο πανελληνιος που θα εκαναν συγχωνευση!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
μιλαμε για πληρη διαλυση κ σηψη. Εχω φιλο Ηρακλη που οταν τον ρωτανε τι ομαδα ειναι λεει
"Ηρακλης Θεσσαλονικη ημουν" γελαω εγω και λεω "Τωρα ψαχνεται το παληκαρι να δει τι ομαδα θα ειναι, κανει τεστ αγορας την Κυριακη στα γηπεδα" και αυτος γελαει. Ενταξει δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα, ξερω ανθρωπους που πονανε, αλλα η κατασταση εχει ξεφυγει απο το κωμικοτραγικο.
Τελικα στην Δ' Εθνικη μπορουν να παιξουν; Οκτωμβρη φτασαμε!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Όπως έστρωσαν να κοιμηθούν....
Στο ποδόσφαιρο παλέυουν εδώ και 5 χρόνια....και δεν πατάνε γήπεδο
Στο μπάσκετ πέσανε ανεβήκανε και μόνο με μας το γεμήσανε...
Στο βόλευ ... ένα άθλημα έχουν αν και κει δεν μπορούν να το στηρίξουν ας βρουν τις αιτίες...

Αλλά όταν κάνεις πορείες βρίζοντας τον Π.Α.Ο.Κ. λες και μεις φταίμε για την κατάντια τους καλά να πάθουν...
Ένα καλοκαίρι μ κάνανε 3-4 βόλτες στην πόλη και νομίζανε θα τους σώσουν???

Καλό ταξίδι!!!!!!!
Άντε και το σκουλίκι σε βόλευ...
Μπάσκετ είναι για Α2 να καθαρίσει και η πόλη...
(ποδόσφαιρο δεν το φοβάμαι φέτος δεν τελειώνει η 7ετία???)
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Κυριοι εχω σε αποκλειστικοτητα την στιγμη που ολοι περιμενατε:

http://www.periferiako.com/d_ethniki_2os_omilos.htm

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Λοιπον περιμενω αναφορα για τους βασικους αντιπαλους, τα ντερμπυ και τις εκδρομες... που θα αφησουν ιστορια

ΥΓ. Συνομιλια μου με γρια στο fb:

Gria: http://www.periferiako.com/d_ethniki_2os_omilos.htm
istorikos pinakas

ore mlka
akoma den einai sigouros omos opos vlepo sto blue arena.
den graftikate akoma ekei

Gria: kai ekei paok tha vrume mprosta mas
apo ta giannitsa
des omades

soxos k agioneri ti sou lene?

G: wraies ekdromes
sto soxo exeis na fas xulo
me to kilo
kordelio??

exeis k filiko me axillea triandrias pantos
klaio mlk
kordelio exei edra fovitro fantazomai e?

G: mlk klouvi
kuriakh prwi
12
meta tin ekklisia

pou na aneveis re file? an valeis tous neous mia xapsia tha tous kanoun oi kordeliotes

G: tha ,mazeutoun oi guftoi
apo to sf paok
kai pare kai dwse
odontokrema

den vlepo omos kamia xalkidikiotiki paraliaki gia ekdromi apriliou-maiou!

G: mlk tin wraia kurikaki stin arnaia tha pas nwris na deis to mats tha pareis to -2- kai tha fas kai suvlakia ston taxiarxh meta
kalikrateia

k xoris agxi etsi, min peseis katigoria k tetoia

G: tha pasoun kati mpania stin swzopoli meta to mats
sto pasha sta nea flogita
kai fai
triglia

tha pas se kana mats?
e?

G: nai re mlk
se ola

sovara milao :P

G: mlk uparxei omada sto 6 group
erani filiatrwn
tha paw den kanw plaka

tha rtho k ego me ton PAOK giannitson

G: mlk exei 4 omades me to onoma paok
ntermpi mr paok giannitswn
prwi prwi kuriakh tha sikethume
me to amaxi
komvoi
ira ole
sta giannitsa
min su pw tha pame apo vradus na vgoume ekei
me tis gomenes
na meinume kiolas
« Last Edit: October 07, 2011, 17:48:00 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

zagorakis

• Guest
Πήρε πιστοποιητικό η γριά στο Βόλει. Φαντάζομαι πως θα το πήρε. ΤΕΣΠΑ και ένα άθλημα στην Α1

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Στο βόλλεϋ νομίζω ότι πιέσαν και οι υπόλοιπες ομάδες για να παίξει η γριά Ευρώπη και να μην τιμωρηθεί η χώρα, κάτι τέτοιο αν και δεν παίρνω όρκο.

Πάλι καλά πρόλαβαν την προθεσμία για Δ... Κορδελιό βλέπω, Μακεδονικό Νεάπολης, ΠΑΟΚ Γιαννιτσών. Τουλάχιστον δε θα τους μείνουν αχρησιμοποίητα τα αντιΠΑΟΚ συνθήματα.

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
Μουνί Μουνί Χατζηπαναγη
working class hero

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
1η αγωνιστικη μεσα στην Καλλικρατεια  :smiley4:
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline blue_eyes

• Βασικός
τι γελας ρε bergkamp, ευκολη εδρα ειναι νομιζεις η καλλικρατεια;