Author Topic: Η οργή τού λαού τού ηρακλή...Κωλόγρια κωλόγρια έμαθα πως το κάνεις...  (Read 64478 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
καταρχίν παλιός είμαι...και κατά δεύτερον ποιος λογικός άνθρωπος θα πήγαινε να υποστηρίξει την γριά?
Στο μεταξύ μας ματς πήγε κανείς να υποστηρίξει την ομάδα του?
Με αυτή την λογική θα πρέπει να πάνε όλοι οι αντιάριανοι στην Καβάλα για να μην βγει το ληκι ουεφα!
πιστεύω  να κατάλαβες με ποια έννοια το λέω...και στο ξαναλέω ότι δεν θα ιδρώσει το αυτί μου αν ακούσω ότι βρήκαν δικούς μας και τους σαπάκιασαν!

makptol

• Guest
παλι κακως ευχεσαι ....πολυ κακως.....οπως κακως θα πανε αν πανε καποιοι να υποστηριξουν την γρια αλλο αυτο και αλλο να ευχεσαι να φανε ξυλο και μαλιστα συνοπαδοι σου οτι και να κανουν.....

northeagle_4

• Guest
νομιζω το εξηγει ακριβως τι εννοει.οι σκατογριες με μας θα ασχοληθουν στα @@ τους ο γκευ.Αν πας σαν προβατο,φταις....

baron

• Guest
Να τσακίσουν δικούς μας? Να σε χαιρόμαστε ρε.

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
Είδατε καινούριο λογαριασμό και την παίσατε όλοι?
Πάνε στο μπάσκετ για να σου το πω και πιο λιανά γιατί εσένα ΒΑΡΟΝΕ δεν σε κόφτη κιόλας!

northeagle_4

• Guest
o 1926 ειναι παλιο μελος που χρησιμοποιουσε παλιοτερα ιδιο λογαρισαμο με τον αδερφο του,οποτε ξεκολλατε με το τρυπακι αυτο του καινουριου.

baron

• Guest
επειδή την είδες "παλαιουρας" και εμενα δεν με κοφτη:

Τα πάνε στο μπάσκετ εξίσωση με το να τσακίσουν δικούς μας είναι του κώλου. Ακούς σερραίε?

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
..και στο ξαναλέω ότι δεν θα ιδρώσει το αυτί μου αν ακούσω ότι βρήκαν δικούς μας και τους σαπάκιασαν!

Δηλ κυριακη μεσημερι συναντας πανω στη αγ. δημητριου που πας για καφε 5 γριες να βαρανε ενα ΠΑΟΚτσακι  και λες  στα αρχιδια μου καλα του κανουν ................και μετα  συναντας 5  γαβρους να βαρανε  και αυτοι ενα ΠΑΟΚτσακι   εκει τι θα πεις   ????............δεν του κανουνε καλα .............

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ......................
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
Αυτές οι πουτανόγριες ρε φίλε αυτή την στιγμή σου κόψανε βαθμούς που τόσο πολυ ήθελες,δεν σε άφησαν με 1002 τρόπους να μην πας να υποστηρίξεις την ομάδα σου,πόσες φορές σου έχουν κάνει μπλόκα σε περαστικούς δικούς μας που έρχονται Τούμπα και περνάνε από Α.Δημητρίου και τον μόνο στόχο που έχουν σε όλη την χρονιά είναι να σε γαμήσουν στο μεταξύ μας ματς,που πέρυσι έστηναν παγίδες στους δικούς μας στην Μίκρα ώστε να μην πάρουμε εισιτήρια  και πολλά ακόμα που μπορώ να γράφω για ώρες  εσύ θα πας να υποστηρίξεις αυτή την ομάδα?
Αν θέλεις να πας δικαίωμα σου αλλά εγώ δεν είμαι τόσο ΠΑΟΚ όσο εσάς!!!

Υ.Γ.Κανένας δεν σου μίλησε για Αγ.Δημητρίου φιλαράκι και το ξέρεις...για μέσα στο γήπεδο είπα και το εννοώ ακόμα!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
..και στο ξαναλέω ότι δεν θα ιδρώσει το αυτί μου αν ακούσω ότι βρήκαν δικούς μας και τους σαπάκιασαν!

Δηλ κυριακη μεσημερι συναντας πανω στη αγ. δημητριου που πας για καφε 5 γριες να βαρανε ενα ΠΑΟΚτσακι  και λες  στα αρχιδια μου καλα του κανουν ................και μετα  συναντας 5  γαβρους να βαρανε  και αυτοι ενα ΠΑΟΚτσακι   εκει τι θα πεις   ????............δεν του κανουνε καλα .............

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ......................

οτι να'ναι
ο 1926 ειπε για αυτους που ειναι να πανε και να μπουνε μεσα στο γηπεδο να υποστηριζουνε τη γρια εσυ το γαμησες και πεθανε.
εσυ αν δεις 5 γαυρους να βαρανε ενα ΠΑΟΚτσακι μεσα στο καραισκακαι τι θα πεις??
εγω λεω οτι θα πειτε μετα να μην πηγαινανε και ισχυει και για για τα 2 γηπεδα.
και για να πουμε και ολη την αληθεια οποιος παει και υποστηριζει την κωλογρια εκει μεσα για ξυλο ειναι ουτως η αλλως.
ε ας τους το δωσουνε οι γριες.
θα πανε να υποστηριξουνε την κωλοομαδα που παντου φωναζει οτι θα στησει την κωλαρα της για να μην παρει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα αλλα μαλλον ειναι δυσκολο να γινει κατανοητο.
εκεινες τις 2 ωρες θα ειναι γριες οπως και να'χει,αν ειναι ας διαλεξουν απο ποιον θελουν να φανε ξυλο απο μας που θα τους βλεπουμε εκεινη την ωρα σαν γριες ή απο τις γριες που ετσι κι αλλιως τους βλεπουνε σαν τουρκους.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
1926          εχει διαφορα μεγαλη το να χτυπηθει ΠΑΟΚτσης  μεσα στο καυτατζογλειο η εξω στη αγ. δημητριου ..............εισαι σοβαρος ?

λοσπι   δεν καταλαβες το πνευμα της απαντησης μου στον 1926

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
Εσύ μπορείς δηλαδή να υποστηρίξεις την γριά από την Αγ.Δημητρίου?αν ναι...οκ...δεν απαντάω καν!!!

Offline Matador

• Αλλαγή
Ρε αυτα τα σκουπιδια ειναι πιο κομπλεξικα και απο τα σκουληκια!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
νομίζω εμάς δεν μας συμφέρει να γκελάρει ο γαύρος με την γριά, γιατί αυτομάτως γίνεται αδιάφορος στο ματς με τον βάζελο. Η άποψη ότι και αδιάφορος θα παίξει ο γαύρος για να κόψει το πρωτάθλημα από τον βάζελο για μένα είναι αφελής. Τα 20 εκατομύρια του τσου λου για τον βάζελο είναι ψίχουλα και είτε έτσι είτε αλλιώς θα τα βρεί να τα χώσει, αντίθετα 20 μύρια για εμάς αυτομάτως οι διεκδικητές της πίτας γίνονται 3 γιατί εμείς με αυτά τα λεφτα σχεδόν θα διπλασιάσουμε το μπάτζετ μας, κι αν με τα τωρινά δεδομένα τους ενοχλούμε φανταστείται με τα διπάσια λεφτά τι θα γίνει. Πέρα από τις οπαδικές κορώνες των γαύρων ο Κόκαλης δεν είναι μαλάκας να βάλει και τρίτο διεκδικητή στα λεφτά της ευρώπης, με έναν  μπορεί να τα βγάλει πέρα με δύο είναι πολύ χλωμός. Οπότε θα έρθει ένα ωραιότατο 2-0 στο ΟΑΚΑ και όλα μέλι γάλα, αν όμως με νίκη τον περνάει τον βάζελο μπορούμε και μεις με το απόλυτο να ισοβαθμίσουμε με τον θείο και να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Εμένα πιο καλά θα με κάτσει το διπλό του γαύρου παρά το 1Χ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ρε  1926  αναφερε κανεις για υποστηριξη στη κωλογρια   .???

για τη μαλακια που εγραψες σου απανταω αλλα δεν καταλαβαινεις

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **

Offline blue_eyes

• Βασικός
ε οχι και μας συμφερει ρε παιδια να νικησει ο γαυρος, με τιποτα..

εγω εχω ενα προαισθημα οτι οι σιχαμενες υπερηλικες πουτανιτσες θα μας κανουνε ενα δωρακι την κυριακη για 1η φορα

Offline babis36

• Αλλαγή
blue eyes ενα δωρο μπορουνε μονο να μας κανουνε και αυτο φετος δυστυχως δεν το βλεπω.Να πεσουνε.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline gagas

• Αλλαγή
αυτος ο νικολακοπουλος, δημοσιογραφος του γκει, ποσο μαλακας ειναι???δεν τον ηξερα καθολου..διαβασα σημερα δυο αρθρα του για το παιχνιδι με τις γριες κ απο οτι καταλαβα πουλαει πολυ παπα στους γκει φιλους του..υπολογιζω οτι ειναι γυρω στις τρεις φορες χειροτερος του δικου μας μινου..
πακετα λεει φευγουν προς τη θεσσαλονικη ενοψει του αγωνα..με εμας τα εχει βαλει που μιλαμε για στημενο αγωνα,λες κ διαβαζει τα φορουμ μας δηλαδη..

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
νικολακόπουλος = ο αντίστοιχος μίνος του γκέυ