Author Topic: Η οργή τού λαού τού ηρακλή...Κωλόγρια κωλόγρια έμαθα πως το κάνεις...  (Read 64734 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
http://www.paokgate4.gr/data/newspaper/Fillo_09_online.pdf
ÐÏÓÏ ÌÁËÁÊÅÓ ÅÉÓÁÓÔÅ...

O êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ Ý÷åé áðïäåßîåé Ýìðñáêôá ìå ôç óôÜóç ôïõ, ôçí áëëçëåããýç ôïõ óå üóïõò ïðáäïýò Ý÷ïõí âñåèåß áíôéìÝôùðïé ìå ôç äéêáéïóýíç. Êáé åðåéäÞ üëïé ãíùñßæïõìå ðüóï “ôõöëÞ”åßíáé, ðïôÝ äåí ÷áéñüìáóôå üôáí êÜðïéïò ÷Üíåé ôçí åëåõèåñßá ôïõ ãéá åëáöñýôåñá áäéêÞìáôá, áðü áõôÜ ãéá ôá ïðïßá åóêåììÝíá êëåßíïõí ôá ìÜôéá ïé ôñýðéïé Ýëëçíåò äéêáóôÝò.Ãé áõôü ôï ëüãï ðïôÝ óýíäåóìïé ôïõ ÐÁÏÊ äåí Ý÷ïõìå êëáöôåß ãéá åðåéóüäéá åéò âÜñïò ìáò êáé ïýôå ôá Ý÷ïõìå âáöôßóåé äïëïöïíéêÜ êáé Üíáíäñá ìå óêïðü íá äçìéïõñãÞóïõìå êëßìá åéò âÜñïò Üëëùí ïðáäþí ìå óêïðü ôç óýëëçøç ôïõò.
Áíôßèåôá ìå ôïõò óõìðïëßôåò ìáò, äåí Ý÷ïõìå õðïäåßîåé óôéò áñ÷Ýò ôïõò õðåýèõíïõò ôÝôïéùí ðñÜîåùí, ïýôå áðáéôÞóáìå ôçí êáôáäßêç ôïõò. Ïé åöçìåñßäåò ðïõ ðñüóêåéíôáé ïðáäéêÜ óôïíÐÁÏÊ äåí Ý÷ïõí äçìïóéåýóåé ðïôÝ öùôïãñáößåò Üëëùí ïðáäþí, ïýôå Ý÷ïõí óõã÷áñåß ôçí áóôõíïìßá ãéá ôç äñÜóç ôçò. ÊáíÝíáò ðáñÜãïíôáò ôïõ ÐÁÏÊ äåí Ý÷åé äçëþóåé üôé óõíåñãÜæåôáé ìå ôçí êñáôéêÞ áóöÜëåéá üðùò õðïóôÞñéîå ìå êáìÜñé ðñþçí ðñüåäñïò ãåéôïíéêÞò ïìÜäáò ôçò ðüëçò ìáò, ïýôå Ý÷åé ðÜåé óôï äéêáóôÞñéï ùò ìÜñôõñáò Þ äéêçãüñïò êáôçãïñßáò. ¼ëá áõôÜ äåí Ý÷ïõí ãßíåé ãéáô ß ðïôÝ äåí ÷ñåéÜóôçêåíá êáëýøïõìå ôçí ïðáäéêÞ ìáò ãýìíéá.
Èåùñïýìå áíÝíôéìï íá âãÜæåéò ãëþóóá êáé íá ðñïóðáèåßò íá äéáóôñåâëþóåéò ôçí áëÞèåéá ãéá ëüãïõò ðñïðáãÜíäáò, üôáí Ý÷åéò îåöôéëéóôåß óôïí äñüìï. Óå ôÝôïéåò ðåñéðôþóåéò ç óéùðÞ åßíáé ÷ñõóüò. Êáé óôéò íßêåò êáé óôéò Þôôåò. ÂÝâáéá üôáí ç ïðáäéêÞ óïõ éäéüôçôá îåêéíÜåé áðü ôéò ÷ïñïãñáößåò êáé ôéò ÷åéñïôå÷íßåò êáé öôÜíåé ìÝ÷ñé ôçí åêìåôÜëëåõóç ôçò ïìÜäáò óïõ ãéá ëüãïõò âéïðïñéóìïý äåí Ý÷åéò ôïí ÷ñüíï êáé ôçí íïïôñïðßáãéá ðéï ñïê êáôáóôÜóåéò. ÅðåéäÞ üìùò ïé ñïê êáôáóôÜóåéò åßíáé áõôÝò ðïõ ãåíïýí êüóìï êáé áíáðôåñþíïõíôï ïðáäéêü çèéêü, ïñéóìÝíïé öñïíôßæïõí íá äçìéïõñãÞóïõí ðëáóôÜ áíäñáãáèÞìáôá êáé Üèëïõò.
ÁõôÞ ç óõìðåñéöïñÜ åßíáé ðïëý åðéêßíäõíç êáé áñãÜ çãñÞãïñá ãõñßæåé ìðïýìåñáíê, êõñßùò óå áõôïýò åðçñåÜæïíôáé áðü ôçí ðñïðáãÜíäá ôùí åðáããåëìáôéþí ôïõ åßäïõò. ¼ôáí ïéáñ÷çãïß ôïõ ïðáäéêïý óïõ êéíÞìáôïòåßíáé ðáñÜãïíôåò, äçìïóéïãñÜöïé êáé åðé÷åéñçìáôßåò ðïõ æïõí áðü ôçí ïìÜäá óïõ, åßíáé öõóéêü íá ìçí ìðïñïýí íá óïõ äþóïõí ôéò ïðáäéêÝò ðáñáóôÜóåéò ðïõ ÷ñåéÜæïíôáé ãéá íá áíôéìåôùðßóåéò ôéò äýóêïëåò êáôáóôÜóåéò ôïõäñüìïõ. ¼ôáí öôÜóåé ç óôéãìÞ íá âãåéò áðü ôïí çñùéêü êüóìï ôïõ ðáñáìõèéïý êáé ôïõ ßíôåñíåô êáé íá ìðåéò óôïí óêëçñü êüóìï ôçò ðñáãìáôéêüôçôáò ÷ùñßò íá Ý÷åéò ôá áðáñáßôçôá åöüäéá, ôï ðéï ðéèáíü åßíáé íá êáôáëÞîåéò êñõììÝíïò óå êáìßá ðïëõêáôïéêßá, íïóçëåõüìåíïò óôï íïóïêïìåßï Þ óôçí ÷åéñüôåñç ðßóù áðü ôï êÜãêåëï.¼óïí áöïñÜ ôïõò åãêÝöáëïõò ôçò ðñïðáãÜíäáò, åßíáéóßãïõñï üôé ïäçãïýí åóêåììÝíá ôáèýìáôá ôïõò óôïí ïðáäéêü åîåõôåëéóìü ÷ùñßò íá óõãêéíïýíôáé éäéáßôåñá,áöïý ç äïõëåéÜ ôïõò óõíå÷ßæåé íá ãßíåôáé. Ðáñüëï üìùò ðïõ îÝñïõí íá áðïöåýãïõí ôéò êáêïôïðéÝò, ç çìÝñá ôçò ôéìùñßáò Ýñ÷åôáé êáé ãé áõôïýò êáé ôüôå ôïõò ôáéñéÜæåé ãÜíô é ôï ãíùìéêü «Ôé åß÷åò ÃéÜííç Ôé åß÷á ðÜíôá».
ÕÃ: ¼ôáí áðü ôç ìéá ðáñáêáëÜò ôïõò áðÝíáíô é íá óå âïçèÞóïõí óôï äéêáóôÞñéï êáé íá áðïóéùðÞóïõí ôç èñáóýäåéëç åíÝñãåéá ðïõ Ýêáíåò, åíþ áðü ôçí Üëëç ôïõò áðïêáëåßò ñïõöéÜíïõò êáé óõíåñãÜôåò ôçò áóôõíïìßáò, âáöôßæïíôáò ôçí åíÝäñá óïõ Üìõíá, ôçí Þôôá áðþèçóç, êáé ôïõò ðåñáóôéêïýò åðéôéèÝìåíïõò, êáôáôÜóóåóáé áõôüìáôá óôçí óõíïìïôáîßá ôùí áóðüíäõëùí, ìå üôé áõôü óõíåðÜãåôáé.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Σε τοίχο στις Συκιές (δεν τα ξέρω καλά τα μέρη εκεί αν και θέλω να βγάλω μια φωτό γιατί πραγματικά αξίζει να το δείτε) μέχρι πριν λίγες μέρες έγραφε πράγματα του ΠΑΟΚ κι ένα ξεκάρφωτο βαζελικό "τσο και λο 13". Περάσαν γριές, αφήσαν άθικτο το βαζελικό κι έσβησαν μόνο τα του ΠΑΟΚ. Παρεμπιπτόντως γριούλες, το "τούρκοι ρουφιάνοι" το έβγαλαν τα ξαδέρφια σας τα σκουλήκια, βρείτε κάτι άλλο εσείς. Άλλωστε και στους δυο σας αρέσουν τα οθωμανικά και με το μυαλό σας φαντάζεστε τούρκους να σας περιποιούνται.

Για τόση βλακεία μιλάμε. Και το πιο εκνευριστικό είναι να θυμάσαι τις φορές που πήγαν ΠΑΟΚτσήδες προς Καυτατζόγλειο μεριά να υπερασπιστούν την τιμή της Θεσσαλονίκης απέναντι σε πουστόγαυρους. Τα λέω στις δυο τρεις γριές που ξέρω και κάνουν τους κινέζους. Ακόμα μια ομάδα με ελεεινούς οπαδούς που κάνει με το μυαλό της πόλεμο στον ΠΑΟΚ για να συσπειρώνονται.

Εκεί εκεί στη Β εθνική κι εσείς. ΟΥΣΤ.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Συγγνώμη για το διπλό ποστ αλλά προφανώς έπεσε σύρμα και πλέον οι τοίχοι γράφουν χλΑΠΑΤΣα... Μπράβο στους καλλιτέχνες.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
100 χρονια φαπακλης.
σας δοθηκε η ευκαιρια να πατε να παιξετε ενα τελικο μετα απο τοσα χρονια και παλι τα κανατε μουσκεμα. ξεφτυλιστηκατε. ανυπαρκτοι και πουθεναδες σε ολα τα επιπεδα.ηταν που μας θελατε και αντιπαλο στο οακα...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Last Edit: January 13, 2011, 08:30:17 by spinos_4 »
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
χαχαχαχα ε τους παπαρες!!! :D :D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

makptol

• Guest
καλα 5 φορες στον τελικο ποτε πηγανε ?  ;D ;D
ασε που τους χρεωνουμε οτι απο τα σπλαχνα τους βγηκε αυτο το παραμορφωμενο κομπλεξικο γκρεμλιν που λεγετε ρουλης .......

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Την ώρα που οι οπαδοί του Ηρακλή είχαν προγραμματίσει ραντεβού στη Καμάρα για το θέμα της αδειοδότησής τους, περίπου 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέλαβαν την Καμάρα και διαμαρτύρονται για τη μη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ.

Η διαδήλωση δεν είχε διοργανωθεί, έγινε αυθόρμητα, αλλά μαζεύτηκαν οπαδοί της ομάδας του ΠΑΟΚ στη Καμάρα εμφανώς αγανακτισμένοι από τη μη ρύθμιση των χρεών παλαιότερων διοικήσεων, αφού η Πολιτεία εμπαίζει τον ΠΑΟΚ και τον Θοδωρή Ζαγοράκη στο συγκεκριμένο θέμα.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το τι θα πράξουν. το αν θα μείνουν εκεί ή όχι, κάτι που θα φανεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Πάντως δεν αποκλείεται, λεπτό με το λεπτό, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να αυξάνονται.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένταση στη Καμάρα και τους γύρω δρόμους μεταξύ οπαδών και αστυνομίας.

Με την ένταση που δημιουργήθηκε, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναγκάστηκαν να φύγουν από εκεί και πλέον είναι μαζεμένοι σε άλλο σημείο του κέντρου.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=21&id=7766
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Αυτά είναι. Να πέφτει η ομάδα σου και να βρίζεις το γαμιά σου τον ΠΑΟΚ. Πόσα παιδικά τραύματα κουβαλάνε αυτές οι ψυχές;  ???

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
Ορισμένοι παίζουν με τη νοημοσύνη του κόσμου μου φαίνεται.Ποιον κοροιδεύουμε?Τελείως τυχαία έπρεπε η διαμαρτυρία να γίνει μια ώρα πριν από την ώρα που θα μαζεύονταν οι γριες?Άλλη ώρα δεν μπορούσαμε να διαμαρτυρηθούμε?Όχι φυσικά.Έπρεπε να το κάνουμε την ώρα που είχαν πει 10 μέρες πριν οι γριές ότι θα έκαναν πορεία με σημείο συγκέντρωσης την καμάρα. Ντροπή σας ρε. Δώσατε πάτημα στους άλλους να σχολιάζουν πάλι για την ομάδα αρνητικά. Δωσατε πάλι αξία στις γριές και στα σκουλίκια. Συγχαρητήρια.
Είμαι κυρίαρχος της μοίρας μου και καπετάνιος της ψυχής μου

Offline spartiatis

• Αλλαγή
και τι δουλειά έχουν οι γριές (και άλλοι φυσικά) να κατεβαίνουν στους δρόμους της θεσσαλονίκης?
δεν εχει καμιά δουλειά ο καθένας τους να βρίσκεται εκει.
και οταν το αποφασίζεις αυτο είσαι ηθικός αυτουργός για τα επακόλουθα.

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
Η Θεσσαλονίκη ανοίκει στους Θεσσαλονικείς!Δεν μας ανοίκει η πόλη. Ξεκολλήστε λίγο. Είμαστε οι πλειοψηφία αυτής της πόλης, αλλά σε αυτήν δεν είμαστε μόνο εμείς. Θέλετε να πιστέψω δηλαδή ότι εσείς κάνετε παρέα μόνο με Παοκτσήδες? Στην παρέα σας δεν υπάρχουν ούτε σκουλίκια ούτε γριές?

Offline memts

• Αποστολή
  • **
η θεσσαλονικη και ολη χωρα στην οποια ζεις ανοικουν σε ολους τους ανθρωπους της γης. Απλα για να συγκεντωθεις σε ορισμενα σημεια αυτης της χωρας πρεπει να παρεις την συγκαταθεση απο τον λαο του ΠΑΟΚ. Απλα τα πραματα....
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
Δηλαδή όσοι κάνουν πορεία ή συγκέντρωση πρέπει να παίρνουν συγκατάθεση από εμάς; Δεν ήξερα ότι το ΠΑΜΕ (για παράδειγμα) παίρνει συγκατάθεση από εμάς για να κάνει πορεία...
Εγώ προσωπικά πάντως γουστάρω τον τζερτζελέ και το χαβά που γίνεται με τους άλλους στην πόλη και γουστάρω τις γριές και τα σκουλίκια να παίζουν Super League για να έχει ενδιαφέρον το πράγμα. Αν εσείς γουστάρετε να πέσουν όλοι οι άλλοι και να παίζουμε μόνο με Αθηναίους είναι δικό σας θέμα...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
εμείς γουστάρουμε tsertsele και φασαρίες και όταν οι άλλοι είναι φανερά κάπου θα τρώνε μάπες είτε σου αρέσει είτε όχι δεν θα σε ρωτήσουμε....
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
Μη ρωτάτε όμως μετά γιατί η ομάδα δεν πάει μπροστά με τέτοια μυαλά...Αλλά τη λέω; Εδώ δεν κολλάτε να πλακωσέτε και Παοκτσήδες όταν δεν έχουν τις ίδιες απόψεις με εσάς,στους άλλους θα κολλήσετε?