almark να σου πω κάτι φιλικά γιατί εμένα δε μ'αρέσει η επίθεση σε αδερφούς όποια γνώμη κι αν έχουν.Ειδικά αναλόγως την περιοχή ή την πόλη μου ζεις,φυσικά και είναι δυνατόν να έχεις φίλους σκουλήκια,γριές,γαύρους και δεν ξέρω τι άλλο απλά γιατί μεγάλωσες μαζί τους από μικρή και αθώα οπαδικά ηλικία στην οποία σας έδεσαν άλλα πράγματα.Νομίζω όμως ότι όταν μεγαλώνοντας διαπιστώσεις ότι κάποιος από αυτούς στρατευτεί οπαδικά με τους ομοιδεάτες του και αρχίσει τα κομπλεξικά για την ομάδα σου,τότε μοιραία κάποια στιγμή θα ξεκόψεις μεγάλε.Στην παρέα μου είμαστε 3 Παοκτσήδες,1 γριά,1 σκουλήκι και 1 χανούμι.Εκτός από τους 3 μας όμως κανείς από τους άλλους δεν την νιώθει τη φάση όπως εμείς,είμαστε φιλαράκια στη ζωή και όχι στα γήπεδα και ποτέ δε χρειάστηκε να μαλώσουμε για αυτά τα θέματα.Στον από κάτω όροφο όμως μένει ένα σκουλήκι που όσα χρόνια και να είμαστε τόσο στενοί γείτονες,το μόνο που θέλω είναι να του σπάσω τα μούτρα...δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός του τι θέλω να πω.Ντάξει,υπάρχουν και παιδιά που μένουν σε περιοχές πχ Νεάπολη και δεν υπάρχουν καν αλλόθρησκοι για να κάνεις παρέα γι'αυτό και πολλοί δεν μπορούν να αντιληφθούν τι θέλεις να πεις,έτσι όμως όπως το έθεσες και με την καλώς η κακώς αρνητική προκατάληψη που δημιουργείς με άλλα πράγματα που είπες,τότε μάλλον αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου περισσότερο σαν φίλαθλο (του ΠΑΟΚ ή του ποδοσφαίρου δεν ξέρω) κι εδώ επίσης καλώς ή κακώς είναι ΟΠΑΔΙΚΟ site που απευθύνεται σε ΟΠΑΔΟΥΣ (του ΠΑΟΚ όχι του ποδοσφαίρου).
(Sorry για την off topic ανάλυση)