Author Topic: Η οργή τού λαού τού ηρακλή...Κωλόγρια κωλόγρια έμαθα πως το κάνεις...  (Read 64593 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
δεν μας νοιάζει αν πάει η ομάδα μπροστά εμείς θέλουμε να κάνουμε τον χαβαλέ μας
και άμα στέκεται εμπόδιο κανεις θα τις τρώει και αυτός...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline scouser4

• Αλλαγή
Μη ρωτάτε όμως μετά γιατί η ομάδα δεν πάει μπροστά με τέτοια μυαλά...Αλλά τη λέω; Εδώ δεν κολλάτε να πλακωσέτε και Παοκτσήδες όταν δεν έχουν τις ίδιες απόψεις με εσάς,στους άλλους θα κολλήσετε?

εισαι πολυ μπερδεμενος ρε μεγαλε..ψαξτο

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Χαλαρώστε γιατι έβγαλα την σβήστρα, το φόρουμ είναι για να ακούγονται όλες οι απόψεις.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
Μη ρωτάτε όμως μετά γιατί η ομάδα δεν πάει μπροστά με τέτοια μυαλά...Αλλά τη λέω; Εδώ δεν κολλάτε να πλακωσέτε και Παοκτσήδες όταν δεν έχουν τις ίδιες απόψεις με εσάς,στους άλλους θα κολλήσετε?

Τι να ψάξω?Το ότι άτομα από την 4 ήρθαν να πουλήσουν τσαμπουκά μια φορά στα επίσημα,λες και όσοι ήταν στα επίσημα και πληρώνουν 600Ε διαρκείας δεν είναι ΠΑΟΚ?Βλέπω ότι οι απόψεις μου δεν αρέσουν...Δεν πειράζει.Οι περισσότεροι πιστεύετε ότι ΠΑΟΚ είσαι μόνο αν πλακώνεσαι και κάνεις φασαρίες.Δεν δείχνεις έτσι τη δυναμή σου όμως. Η πραγματική σου δύναμη είναι αλλού
Είμαι κυρίαρχος της μοίρας μου και καπετάνιος της ψυχής μου

Offline spinos_4

• Αλλαγή
εμείς αυτό πιστεύουμε και έτσι δείχνουμε την δύναμη μας...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline corrupt

• Αλλαγή

Τι να ψάξω?Το ότι άτομα από την 4 ήρθαν να πουλήσουν τσαμπουκά μια φορά στα επίσημα,λες και όσοι ήταν στα επίσημα και πληρώνουν 600Ε διαρκείας δεν είναι ΠΑΟΚ?Βλέπω ότι οι απόψεις μου δεν αρέσουν...Δεν πειράζει.Οι περισσότεροι πιστεύετε ότι ΠΑΟΚ είσαι μόνο αν πλακώνεσαι και κάνεις φασαρίες.Δεν δείχνεις έτσι τη δυναμή σου όμως. Η πραγματική σου δύναμη είναι αλλού

Στην τσέπη;

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Δηλαδή όσοι κάνουν πορεία ή συγκέντρωση πρέπει να παίρνουν συγκατάθεση από εμάς;

ENNOEITAI
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
Στην παρέα σας δεν υπάρχουν ούτε σκουλίκια ούτε γριές?
περίεργο που δεν υπάρχουν  ???
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline corrupt

• Αλλαγή
Στην παρέα σας δεν υπάρχουν ούτε σκουλίκια ούτε γριές?

Πως αμέ, υπάρχουν, αλλά εις ένδειξη σεβασμού δε φοράνε ποτέ διακριτικά όταν είμαστε μαζί, και αν φορέσουν θα πέσει ένα φιλικό ψύρισμα, χωρίς παρεξήγηση πάντα.

Σοβαρά ρε μεγάλε τώρα εσύ είσαι ΠΑΟΚτσής; Δεν ντρέπεσαι λίγο με αυτά που γράφεις; Και αν όντως είσαι, θα ήθελες να μου εξηγήσεις σε 5-6 σειρές για ποιο λόγο είσαι ΠΑΟΚ και τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για σένα;

Οι υπόλοιποι μην ψαρώσετε και πέσετε στην παγίδα να τον μπινελικιάσετε, σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί αλλιώς δεν θα έγραφε τέοιες ανοησίες σε οπαδικό σάιτ.

Κατά τα άλλα για να είμαι οντόπικ,  ΠΟΥΤΑΝΟΓΡΙΕΣ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ...

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
almark να σου πω κάτι φιλικά γιατί εμένα δε μ'αρέσει η επίθεση σε αδερφούς όποια γνώμη κι αν έχουν.Ειδικά αναλόγως την περιοχή ή την πόλη μου ζεις,φυσικά και είναι δυνατόν να έχεις φίλους σκουλήκια,γριές,γαύρους και δεν ξέρω τι άλλο απλά γιατί μεγάλωσες μαζί τους από μικρή και αθώα οπαδικά ηλικία στην οποία σας έδεσαν άλλα πράγματα.Νομίζω όμως ότι όταν μεγαλώνοντας διαπιστώσεις ότι κάποιος από αυτούς στρατευτεί οπαδικά με τους ομοιδεάτες του και αρχίσει τα κομπλεξικά για την ομάδα σου,τότε μοιραία κάποια στιγμή θα ξεκόψεις μεγάλε.Στην παρέα μου είμαστε 3 Παοκτσήδες,1 γριά,1 σκουλήκι και 1 χανούμι.Εκτός από τους 3 μας όμως κανείς από τους άλλους δεν την νιώθει τη φάση όπως εμείς,είμαστε φιλαράκια στη ζωή και όχι στα γήπεδα και ποτέ δε χρειάστηκε να μαλώσουμε για αυτά τα θέματα.Στον από κάτω όροφο όμως μένει ένα σκουλήκι που όσα χρόνια και να είμαστε τόσο στενοί γείτονες,το μόνο που θέλω είναι να του σπάσω τα μούτρα...δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός του τι θέλω να πω.Ντάξει,υπάρχουν και παιδιά που μένουν σε περιοχές πχ Νεάπολη και δεν υπάρχουν καν αλλόθρησκοι για να κάνεις παρέα γι'αυτό και πολλοί δεν μπορούν να αντιληφθούν τι θέλεις να πεις,έτσι όμως όπως το έθεσες και με την καλώς η κακώς αρνητική προκατάληψη που δημιουργείς με άλλα πράγματα που είπες,τότε μάλλον αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου περισσότερο σαν φίλαθλο (του ΠΑΟΚ ή του ποδοσφαίρου δεν ξέρω) κι εδώ επίσης καλώς ή κακώς είναι ΟΠΑΔΙΚΟ site που απευθύνεται σε ΟΠΑΔΟΥΣ (του ΠΑΟΚ όχι του ποδοσφαίρου).
(Sorry για την off topic ανάλυση)
Ζήσε για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
almark4 επειδή το θέμα βλέπω ξεκίνησε απ αυτό που έγραψα, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν έχει καμιά δουλειά καμία γριά, κανένα σκουλίκι, κανένας του ποκ να συγκεντρώνεται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. απ τη στιγμή που το κάνει είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Καμία απολύτως δουλειά δεν έχουν να κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης. και για τσιγάρα στο περίπτερο να στέλνουν τη μάνα τους.

Αυτό που ειπες για το ότι θες να υπαρχει το σκουλίκι και η γριά στην α' εθνική, προσωπικά εύχομαι κάποτε στην α' η βορειότερη ομάδα μετά τον ΠΑΟΚ να είναι ο βαζελος που εδρεύει στο μαρούσι αθηνών.

τέλος, δεν έχω παρέες.
 κι αν είχα, για να βρω σκουλίκι ή γριά θα έπρεπε να κάψω 150 ευρώ σε βενζίνη για να τους δω  ;D

kostas4

• Guest
ρε αντε σβηστε τον XXXXXXXX που γραφει το ΠΑΟΚ με μικρα γραμματα. αντε με τους XXXXXXXXXX ολους που του απαντατε κιολας.

Τζάμπα μιλάμε, οκ εσείς επιλέγετε.
Τώρα αν είναι με μικρά ο ΠΑΟΚ αυτό θα το δούμε και θα διορθωθεί εάν υπάρχει
« Last Edit: April 30, 2011, 22:05:21 by tsakalaki »

ive4

• Guest
Άσχετα με ότι έγινε προχθές, εμένα άλλο με ενοχλεί. Αρκετά έχουμε δώσει αξία στα σκουλίκια. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε αξία και στα γηροκομεία. Ξεφυτρώνουν βαζελόγαυροι στη Μακεδονία κι εμείς ασχολούμαστε με τις τελευταίες γριές που απέμειναν και που από φύση τους είναι είδος υπό εξαφάνιση.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Ποτε θα οργανωθούμε επιτελους;;; Φτανει πια αυτο το μπαχαλο...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Ένα πολύ απλό γεγονός. Στους δρόμους απ' τους οποίους περάσαν γριές η λέξη "τούρκοι" υπάρχει στους τοίχους γραμμένη. Η λέξη "άδεια" ή κάτι τέτοιο όχι. Και μην πει κανείς "ε αφού με εμάς έγιναν τα επεισόδια". Υποτίθεται ότι ο σκοπός τους δεν ήταν αυτός αλλά να πιέσουν καταστάσεις με τον όγκο και τη δυναμική του λαού τους  :'(  .

Όσο για το τζέρτζελο με συμπολίτες οπαδούς, δεν πειράζει. Μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Και ειδικά αν "τζέρτζελο" σημαίνει "λάσπη κατά του ΠΑΟΚ".

Ναι ρε γριά, από σένα θα ξεκινήσει η κάθαρση. Ε ρε γλέντια, που νομίζετε ότι αξίζετε τόσο πολύ ώστε να σας κυνηγάει η πολιτεία. Εδώ βγήκε ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ δήμαρχος, σε καιρό που ζητούσε ψήφους, και σας είπε γιατί ζητάτε τόσο μεγάλο γήπεδο αφού δεν πρόκειται ποτέ να το γεμίσετε  :-*
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
almark να σου πω κάτι φιλικά γιατί εμένα δε μ'αρέσει η επίθεση σε αδερφούς όποια γνώμη κι αν έχουν.Ειδικά αναλόγως την περιοχή ή την πόλη μου ζεις,φυσικά και είναι δυνατόν να έχεις φίλους σκουλήκια,γριές,γαύρους και δεν ξέρω τι άλλο απλά γιατί μεγάλωσες μαζί τους από μικρή και αθώα οπαδικά ηλικία στην οποία σας έδεσαν άλλα πράγματα.Νομίζω όμως ότι όταν μεγαλώνοντας διαπιστώσεις ότι κάποιος από αυτούς στρατευτεί οπαδικά με τους ομοιδεάτες του και αρχίσει τα κομπλεξικά για την ομάδα σου,τότε μοιραία κάποια στιγμή θα ξεκόψεις μεγάλε.Στην παρέα μου είμαστε 3 Παοκτσήδες,1 γριά,1 σκουλήκι και 1 χανούμι.Εκτός από τους 3 μας όμως κανείς από τους άλλους δεν την νιώθει τη φάση όπως εμείς,είμαστε φιλαράκια στη ζωή και όχι στα γήπεδα και ποτέ δε χρειάστηκε να μαλώσουμε για αυτά τα θέματα.Στον από κάτω όροφο όμως μένει ένα σκουλήκι που όσα χρόνια και να είμαστε τόσο στενοί γείτονες,το μόνο που θέλω είναι να του σπάσω τα μούτρα...δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός του τι θέλω να πω.Ντάξει,υπάρχουν και παιδιά που μένουν σε περιοχές πχ Νεάπολη και δεν υπάρχουν καν αλλόθρησκοι για να κάνεις παρέα γι'αυτό και πολλοί δεν μπορούν να αντιληφθούν τι θέλεις να πεις,έτσι όμως όπως το έθεσες και με την καλώς η κακώς αρνητική προκατάληψη που δημιουργείς με άλλα πράγματα που είπες,τότε μάλλον αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου περισσότερο σαν φίλαθλο (του ΠΑΟΚ ή του ποδοσφαίρου δεν ξέρω) κι εδώ επίσης καλώς ή κακώς είναι ΟΠΑΔΙΚΟ site που απευθύνεται σε ΟΠΑΔΟΥΣ (του ΠΑΟΚ όχι του ποδοσφαίρου).
(Sorry για την off topic ανάλυση)

αυτο ισχυει και για τα υπολοιπα τοπικς? πχ κριτικες σε παιχτες? κρητικες σε προπονητες? μπλα μπλα μπλα? αν ειναι να αλλαζουμε τους τιτλους "μονο οπαδικα κομμεντς"

φιλε Almark4 συνεχισε να γραφεις την γνωμη σου σε ολα τα τοπικς. ολα διαβαζονται και ολα ακουγονται.
My Own WoRST ENeMy.....

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
έβγαλε ανακοίνωση η ΕΠΟ  και ο ηρακλής υποβιβάζεται
δεν έκανε δεκτή την έφεση του Ηρακλή κατ' ουσίαν

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
Οριστικά στο πρωτάθλημα της Football League θα αγωνίζεται την νέα περίοδο ο Ηρακλής καθώς η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε την έφεση του "Γηραιού" κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου.

Όπως ανέφερε η απόφαση που εγινε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης η Επιτροπή:"Έκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής".

http://www.sport24.gr/football/ellada/ypovivazetai_o_hraklhs.851977.html

Offline Voreia_Sinora

• Κερκίδα
  • *
Οριστικά στο πρωτάθλημα της Football League θα αγωνίζεται την νέα περίοδο ο Ηρακλής καθώς η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε την έφεση του "Γηραιού" κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου.

Όπως ανέφερε η απόφαση που εγινε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης η Επιτροπή:"Έκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής".

http://www.sport24.gr/football/ellada/ypovivazetai_o_hraklhs.851977.html

ρε το φουκαρά τον κλύ... ακόμα κλαίω..χωρίς πλακα!! μπούλο ψεύτες!!
« Last Edit: May 04, 2011, 17:48:07 by Capricorn »
Me to etsi me to thelw to prwtathlima to exoume stimeno...