Author Topic: Η οργή τού λαού τού ηρακλή...Κωλόγρια κωλόγρια έμαθα πως το κάνεις...  (Read 64438 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
μαλλον για συγχωνευση πανε.. τες πα με ανυπαρκτους δεν ασχολουμαι, το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι ξυπνιος ο ΠΑΟΚ και να τσιμπησει οτι ταλεντα εχουν στις ακαδημιες και απο την 1η ομαδα τον Κατσικα τζαμπανταν που εχει προσοντα και βελτιωθηκε πολυ περυσι

Offline t.b

• Αλλαγή
οχι σε κινήσεις που θα μεγαλώσουν το άνοιγμα...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Όχι ρε πούστη! Η αρνητική μας παράδοση στο Καυτανζόγλειο θα παραμείνει αιώνια! Όταν και άμα ανέβουν στην Α Εθνική το 2055 θα έχουν να λένε πως η ομαδάρα τους είναι αήττητη μισό αιώνα από τους. . . . .Τούρκους!    8)
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

August Spies

• Guest
τρυπημα απο μεσα...δεν εδωσαν φακελο συμμετοχης....βρωμα η δουλεια.....διαγραφη χρεων.....σωθηκαν ολοι οσοι χρεωσαν (σωστα δεν γραφω?)......δειτε την ουσια λιγο

πολύ σωστό.  και εσωτερική πουστιά και εξωτερικά το κωλοσύστημα βρήκε ταχα μου το θύμα να δείξει "πυγμη".
απ όπου κ να το πιάσεις ζέχνει το ζήτημα.

στα τάρταρα κι ακόμη παραπέρα όλοι τους, αλλα αγωνιστικά και πεντακάθαρα.
όπως πχ τα σκουλήκια φέτος ;)

Offline savage republic

• Βασικός
Να πάρουμε τουλάχιστον τον Κατσικά, που δείχνει εξελίξιμος. Χαΐρι σ' αυτές δεν θα βρει το παιδί. Τους δίνουμε και επειδή είμαστε λαρτζ έναν πιτσιρικά από τις ακαδημίες (Κ17) για να πάρει παιχνίδια στη Δ´ και είμαστε και ηθικά εντάξει.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αμα χασω 20 κιλα με περνουν στη γρια για δεξι μπακ;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Χμμ.. τωρα που εφυγε ο Αραμπατζης ισως να εχεις τυχη..  :'(

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **

Offline spartiatis

• Αλλαγή

ολα τα αμπαλιδια δεξι μπακ παιζουν  :headbang:   8)

εκτός απ' αυτό, δε νομιζω πως γενικότερα μπορείς να ανταποκριθείς στο βαρος της φανελας "100 χρονια γρια"

;D

Offline Euthemes

• Αλλαγή
E' εθνικη υπαρχει?

Α1 τοπικό ΕΠΣΜ μετά.  :D
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **

Offline babis36

• Αλλαγή

Εγω να συμπληρωσω οτι γνωριζω 42 χρονο ταλεντακι ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑ που παιζει αμυντικο χαφ διαθεσιμο αυτη τη στιγμη. Προβληματα υγιειας δεν παρουσιαζει (τωρα εκανα τσεκαπ) ενω τα 20 κιλακια παραπανω θα χρησιμευσουν ως λιπος αποθηκευσης μεχρι να ανεβει η ομαδα κατηγορια και αρχισει να πληρωνει τους παικτες.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline nf

• Αποστολή
  • **
και εγώ 42 είμαι, παίζω και με τα δύο πόδια κιόλας, με βολεύει αριστερό μπακ, έχω και καλά forward runs, θα σου φάω τη θέση ρε!
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline babis36

• Αλλαγή
και εγώ 42 είμαι, παίζω και με τα δύο πόδια κιόλας, με βολεύει αριστερό μπακ, έχω και καλά forward runs, θα σου φάω τη θέση ρε!

Οπως βλεπω πεφτουνε βροχη οι προτασεις απο managers για την ενδεκαδα της γριας. Ας ειναι, ο κοουτς της γριας σε συνεργασια με το τεχνικο τιμ θα επιλεξουν. nf τα πολλα λογια ειναι φτωχια για το ποιος θα παιξει θα μιλησει το χορταρι  :P :'(
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline petran4

• Αλλαγή
Ούτε στη δ΄ εθνική μπορεί να παίξει ο Ήρα!
 11:35 Τετάρτη, 28 Σεπ 11 

Νέο πρόβλημα για τον Ηρακλή, ακόμη και για τη συμμετοχή του στη Δ΄ Εθνική. Η Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, αποκαλύπτει σήμερα, ότι ο ερασιτέχνης Ηρακλής δεν έχει ΑΦΜ, μετά τη γνωστή υπόθεση με τα εικονικά τιμολόγια και τον έλεγχο του ΣΔΟΕ, γι΄ αυτό και το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παίξει στη δ΄ κατηγορία...
http://www.baladoros.com/nea.php?news=13916
Υ.Γ Εχει και ποιο κατω.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΑΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
Δε γίνονται αυτά :smiley4: ...
Breaking The Waves

kostas4

• Guest
λογικα πανε για συγχωνευση ή αφανισμο.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
για να κανεις συγχωνευση πρεπει να εχεις και κατι για να το συγχωνευσεις. αυτοι τι εχουν.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Α1 τοπικό ΕΠΣΜ μετά.

Συγχώνευση με Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης. Β τοπικό παίζει (Α1, Α, Β είναι στα τοπικά Θεσσαλονίκης), Μύρτσο έχει προπονητή, ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ έχει σε αντίθεση με τον Ηρακλή, ΜΑΘΗ τα αρχικά, μια χαρά. Να το προωθήσω λέτε; Μια κατηγορία κάθε χρόνο αν ανεβούν, σε 6 χρόνια θα ξαναγυρίσουν.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline t.b

• Αλλαγή
μέχρι τις 10/10 πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή στην Δ. Αν δεν το κάνεις μετά πας στην αμέσως κατώτερη. Για να δούμε...