Author Topic: Η οργή τού λαού τού ηρακλή...Κωλόγρια κωλόγρια έμαθα πως το κάνεις...  (Read 64669 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Το ειπαν το ποιημα μαλλον...

Η μονη μαλακια ειναι οτι δεν θα εχουμε ξανα την ευκαιρια του χρονου να σπασουμε αυτη την καταρα στο γριατζογλειο...Και αντε να περιμενεις να ξανανεβει... ;D
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
νομιζω τους ριξανε.ισχυει?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ωχ ωχ ωχ . . .  θα ανέβουν σε 10 χρόνια και θα έχουν να λένε πως . . . έχουμε να τους κερδίσουμε πάνω από 20 χρόνια !
 :-*

ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ. . . ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ σκουλήκια, Η ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ !
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
είμαι τις άποψης ότι οι ομάδες πέφτουνε , ανεβαίνουνε κατηγοριες , παίρνουνε τίτλους και οτιδήποτε άλλο μέσα στα γήπεδα....ξεκολλάτε μερικοί..αύριο μεθαύριο άμα έρθει η σειρά μας θα βογγάτε και θα βρίζετε θεούς k δαίμονες..

και η αδικία και μονο σε μας ..κυνηγάτε τον ΠΑΟΚ καθίκια και τα σινάφι....
My Own WoRST ENeMy.....

Offline gagas

• Αλλαγή
συμφωνω με τον panictaz..
στα αρχιδια μου ο ηρακλης κ ο καθε ηρακλης..
αλλα δεν μπορει αυτη η γαμημενη επιτροπη να εξαντλει την αυστηροτητα της οταν προκειται για εμας κ τον ηρακλη.
εδω ο παο ανεφερε σε επισημη ανακοινωση της παε οτι ειναι μεσα πανω απο 60 μυρια.το ιδιο κ ο γκει,το χανουμι, τα σκουλικια..που δεν πληρωνουν φορους εδω κ καιρο..χθες με μια σκανδαλωδη αποφαση εκοψαν απο εμας 1,3 μυρια..μας κοβουν επισης κ την δεπα..ενω αλλοι τα παιρνουν απο κοσμοτε,νετ,εκο κτλ κτλ..
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Δεν ειναι ότι δε θέλω τις γριές στη Β. Ασφαλώς εκεί ειναι η φυσική της θέση. Και μη μου πει καποιος για ιστορικό σύλλογο, υπάρχουν κι άλλοι πιο ιστορικοί και ενδεχομένως με περισσότερο λαό απο τις γριές που παιζουν σε μικρότερες κατηγορίες (παναχαϊκή, απόλλων αθηνών, εθνικός κτλ).
Απλά δε θα γούσταρα η πτώση της να έιναι αποτέλεσμα εξωαγωνιστικών αιτίων.

Offline Suicidal

• Βασικός
συνωμοτούν δηλαδή να ρίξουν την γριά?
έχει τα χερια του μέσα κι ο Κομπότης?
γιατί και ποιος θέλει να ρίξει τις γριές?
μείνετε συντονισμένοι....

επίσης θυμάμαι την αμέριστη και συγκλονιστική συμπαράσταση τόσα χρονια στα δικά μας προβλήματα και ποσο στεναχωρέθηκαν όταν χάσαμε το τραίνο της ευρώπης....

ΒΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΟΤΣΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ Δ', αλλα στο τέλος θα την πηδήξουν με έφεση....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline spinos_4

• Αλλαγή
με μια γρηγορη βόλτα στα site δεν μιλάνε για Β μιλάνε για Δ...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

SKAILS

• Guest
κ εγω συμφωνω οτι ομαδες πεφτουν μεσα στο γηπεδο...το διαβασα πριν κ μ αφησε αδιαφορο..ομως θυμηθηκα τις βλαχομαγκιες που εκαναν χθες εξω απο τα μαγαζια του πετζα κ του βιολιδη...κ στην θυρα 4 προσπαθησαν κ λεω καλα να παθετε καταραμενες..βλεπω το καυτατζογριο να γινεται νεα τουμπα!!

Offline alexisv

• Αλλαγή
Στο πλευρό του Ηρακλή από όλη την Ελλάδα

Δεκάδες λεωφορεία από διάφορες περιοχές της χώρας ξεκινούν σε λίγες ώρες, με προορισμό το Ιβανώφειο. Βέροια, Νάουσα, Χαλκιδική, Σέρρες, Καβάλα, Κιλκίς, Κοζάνη, Φλώρινα, Κομοτηνή και άλλες πόλεις της χώρας, θα δηλώσουν παρών στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην Θεσσαλονίκη από αθλητικό σύλλογο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πορεία θα βρεθούν και φίλοι του Ηρακλή και από την Αθήνα.

Δεν ξέρω τι λέτε, η γριά όπως έστρωσε ας κοιμηθεί. Καμία στήριξη σ αυτή την ομάδα που είναι ντροπή για την πόλη. Δεν ξέρω καμία άλλη ομάδα όπου ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ να αποφάσισαν και να απαίτησαν από την διοίκηση τους να ΜΗΝ δίνει εισιτήρια ΜΟΝΟ στις ΤΟΠΙΚΕΣ ομάδες !  Πάτε τώρα ρε πουτάνες να βγάλετε το κόμπλεξ σας στα αλώνια!  
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

fatal_invasion

• Guest
Σήμερα είναι ο Ηρακλής,αύριο μεθαύριο θα ναι κάποια άλλη ομάδα εκτός κέντρων αποφάσεων που δεν τυγχάνει ευνοϊκής μεταχείρησης.Παραμεθαύριο μπορεί να 'ναι ο ΠΑΟΚ.Ας χαχανήσουμε τώρα και ας ξυπνήσουμε μόνο όταν έρθει η σειρά μας.

Δυστυχώς το θέμα δεν αφορά μόνο τον Ηρακλή και τους φιλάθλους του.Αφορά όλες τους νοήμονες φιλαθλους όλων των ομάδων πλην οσφπ,αεκ,παο και λήκι.Μακάρι να το καταλάβουμε γρήγορα.Ιδεολογικό το ζήτημα.

DimNaoussa

• Guest
απο ΝΑΟΥΣΑ λεωφοριο ποιοι θα βαλουν? ?τι μαλακια ρεπορταζ ειναι αυτο..εγω μονο μια γρια ξερω απο Ναουσα που ειναι 60+ αλλα παει παντου...τωρα οι αλλοι ποιοι θα ειναι θα δουμε..οπως επισης και Βεροια δεν υπαρχει γρια..

Offline gagas

• Αλλαγή
Έρχονται οπαδοί από την Γερμανία!!!!

Μέχρι και από τη Γερμανία έρχονται φίλοι του Ηρακλή για να βρεθούν στο σημερινό συλλαλητήριο που ξεκινάει στις 7μ.μ. από το Ιβανώφειο.

"Σας ενημερώνω ότι ο κουμπάρος του μαζί με φίλους του έρχεται από την Γερμανία με αεροπλάνο για την σημερινή πορεία-διαμαρτυρία", ανέφερε ένα από τα εκατοντάδες μυνήματα που έχουμε λάβει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της BLUEARENA.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ??? ??? ??? ??? ??? ???

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Στα παπαρια μου για τη γρια και για την καθε γρια.
Το γεγονός όμως οτι χθες ξαφνικά το έπαιξαν "ηθικολόγοι" με τον ΠΑΟΚ για να μη πάρει τα λεφτά και το παίζουν τώρα το ίδιο με την γρία για το πιστοποιητικό,
και κάτι πουτάνες τύπου αεκούλα και ρούλης δε τρέχει τίποτα, μόνο τυχαίο δε το βρίσκω
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
επίσης θυμάμαι την αμέριστη και συγκλονιστική συμπαράσταση τόσα χρονια στα δικά μας προβλήματα και ποσο στεναχωρέθηκαν όταν χάσαμε το τραίνο της ευρώπης....

Ακριβως...Τα τελευταια 2 χρονια ειδικα με την αυτονομη κουραδα τους, εχουν αρχισει να γινονται σκουληκια ν2 με μια ελεινη προπαγανδα και ενα απιστευτο κομπλεξ απεναντι μας...

Καμια απολυτως λυπηση...Αντε να ακολουθουν και τα αλλα τα συχαματα να ξεβρωμισει η πολη σιγα σιγα...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥΣ!!!!ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ!!!!
δε μπορω ν ακουω οτι θα βγουνε στους δρομους για τους κομπλεξικους αυτους τυπους.
ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ Τ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ,ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΟΨΑΝΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ.
ΥΓ:ευτυχως που πολλα αδερφια απο το paokworld εχουμε την ιδια αποψη.αν κανετε βολτα σ αλλα σαιτ και facebook θα φριξετε <<με την ηθικη συμπαρασταση στον αδικημενο ηρακλη....>>
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

polaret

• Guest
Με μια πρωτη αναγνωση , ολοι θα λενε ναι ρε να πεσει η κωλογρια που δεν μας δινει εισητηρια, που δινει στους αθηναιους, που παντα προσπαθει να μας τι βγει , που  κανει φλωρομαγκιες σε   δικους μας οταν περνανε απο το καυτατζογλειο .
Τα πραγματα ομως για μενα δεν ειναι ετσι ,για εμενα ειναι πιο σφαιρικα ,οσα ασυμβαινουν στο ποδοσφαιρο .

Ξεκιναμε απο την δικη μας ομαδα ,οταν οι ασφαλιτες ξερουν που κλανει ο καθενας μας, δεν γινεται να τους πιασαν στον υπνο 50 100 <χουλιγκαν> αλλα ας υποθεσουμε οτι ετσι εγινε , οτι εγινε πρωι πρωι στην λαμια  τους δινει το μηνυμα τι θα επακολουθησει, ερχονται και τα χανουμια θα γινει της πουτανας ,
εκει μπαινει το διλημα(για το κρατος ) η κανεις ενα σχεδιο και δεν ανοιγει μυτη Η αφηνεις τα πραγματα να κυλησουν οπως σε βολευουν  και ας γινει της πουτανας για μερικες ωρες .
Αυτοι (κρατος και οχι  τα  μπατσακια  της φαπας ))επελεξαν τον δευτερο,  ο καθενας διαλεγει γιατι  νομιζει οτι εγινε αυτο ,καποιος θα πει ανικανοτητα αλλος θα πει γιατι ετσι βολευει και εγω ετσι νομιζω, τα κερδη? καταρχην  σου δινεται η δυνατοτητα να  μην δωσεις τα λεφτα που υποσχεθηκες και να αναγκασεις να τα βαλει απο την τσεπη κοβοντας απο αλλου(οπου φτωχεια και γκρινια)  δινοντας την δυνατοτητα στο λαοφιλες σωματειο του γαυρου να ανασυνταχθουν, δινοντας δυνατοτητα για το μελον ,ποιοι κανουν φασαριες ΑΥΤΟΙ το εχουν ξανακανει γαμησε τους  ,κοψτε την αστυνομια απο τα γηπεδα να βαλετε security  ,κοψτε τελειωτικα τις εκδρομες απο τον κοσμο του ΠΑΟΚ και μονο, οπως παντα γιατι κανει φασαριες ,ευχομαι να διαψευστο αλλα ετσι τα βλεπω να εξελισονται τα θεματα και μεσα σε ολα αυτα ξαφνικα θελουν να πεσει και η γιαγια και να μεινει το φιλτατο σωματειο του λεβαδειακου στην Α(γιατι ετσι θα γινει αν πεσει η γιαγια)
 εμενα δεν μου φανονται τυχαια ολα αυτα αλλα εγω ειμαι ευφανταστος και μου αρεσουν και τα συνωμοσιολογικα  ευχομαι μονο ο κοσμος  να σταματησει πλεον την μουρμουρα (που και εγω ετσι ξηγιεμαι καμια φορα)  και να προσπαθησει να ξανασυσπειρωθει  να δουμε τι μας επιφυλασει το μελον

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
Aιντε του χρονου και οι αλλοι να καθαρισει η πολη επιτελους...
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

baron

• Guest
άντε d εθνική κολογριες. Τα λlκια ακολουθούν από του χρόνου.

Ισα ρε που θα συμπάσχουμε με τους χαφιέδες της σαλονίκης.

μια κλωτσιά και από εμενα.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ
ΑΡχίΔια