Με μια πρωτη αναγνωση , ολοι θα λενε ναι ρε να πεσει η κωλογρια που δεν μας δινει εισητηρια, που δινει στους αθηναιους, που παντα προσπαθει να μας τι βγει , που κανει φλωρομαγκιες σε δικους μας οταν περνανε απο το καυτατζογλειο .
Τα πραγματα ομως για μενα δεν ειναι ετσι ,για εμενα ειναι πιο σφαιρικα ,οσα ασυμβαινουν στο ποδοσφαιρο .
Ξεκιναμε απο την δικη μας ομαδα ,οταν οι ασφαλιτες ξερουν που κλανει ο καθενας μας, δεν γινεται να τους πιασαν στον υπνο 50 100 <χουλιγκαν> αλλα ας υποθεσουμε οτι ετσι εγινε , οτι εγινε πρωι πρωι στην λαμια τους δινει το μηνυμα τι θα επακολουθησει, ερχονται και τα χανουμια θα γινει της πουτανας ,
εκει μπαινει το διλημα(για το κρατος ) η κανεις ενα σχεδιο και δεν ανοιγει μυτη Η αφηνεις τα πραγματα να κυλησουν οπως σε βολευουν και ας γινει της πουτανας για μερικες ωρες .
Αυτοι (κρατος και οχι τα μπατσακια της φαπας ))επελεξαν τον δευτερο, ο καθενας διαλεγει γιατι νομιζει οτι εγινε αυτο ,καποιος θα πει ανικανοτητα αλλος θα πει γιατι ετσι βολευει και εγω ετσι νομιζω, τα κερδη? καταρχην σου δινεται η δυνατοτητα να μην δωσεις τα λεφτα που υποσχεθηκες και να αναγκασεις να τα βαλει απο την τσεπη κοβοντας απο αλλου(οπου φτωχεια και γκρινια) δινοντας την δυνατοτητα στο λαοφιλες σωματειο του γαυρου να ανασυνταχθουν, δινοντας δυνατοτητα για το μελον ,ποιοι κανουν φασαριες ΑΥΤΟΙ το εχουν ξανακανει γαμησε τους ,κοψτε την αστυνομια απο τα γηπεδα να βαλετε security ,κοψτε τελειωτικα τις εκδρομες απο τον κοσμο του ΠΑΟΚ και μονο, οπως παντα γιατι κανει φασαριες ,ευχομαι να διαψευστο αλλα ετσι τα βλεπω να εξελισονται τα θεματα και μεσα σε ολα αυτα ξαφνικα θελουν να πεσει και η γιαγια και να μεινει το φιλτατο σωματειο του λεβαδειακου στην Α(γιατι ετσι θα γινει αν πεσει η γιαγια)
εμενα δεν μου φανονται τυχαια ολα αυτα αλλα εγω ειμαι ευφανταστος και μου αρεσουν και τα συνωμοσιολογικα ευχομαι μονο ο κοσμος να σταματησει πλεον την μουρμουρα (που και εγω ετσι ξηγιεμαι καμια φορα) και να προσπαθησει να ξανασυσπειρωθει να δουμε τι μας επιφυλασει το μελον