Author Topic: Προπονητολογία (ΠΟΣΤ απο ΣΕΠΤ2005 για ρεχαγκελ , ματεους , Aleksandridhs , Ογιος κτλ )  (Read 23631 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
έτσι ακριβώς όπως τα λένε capri και nexus!
δίνει ρέστα ο σταυράκις στο θέμα σάντος!
από κει που η μάζα είναι σκεπτική για τον τύπο που δεν εχει κατακτήσει πρωτάθλημα εδώ και καμιά 20ετία με όποια ομάδα και να δούλεψε , στο τέλος θα τους κάνει να πανηγυρίζουν για την πρόσληψη!
ο πρόλογος στο συγκεκριμένο - ομολογουμένως έξυπνα- αβανταδόρικο άρθρο ποιος είναι; ότι ο σάντος θέλει πολύ οργανωμένα τα πράγματα γι αυτό δεν πρόκειται να έρθει στον ΠΑΟΚ! άρα που οδηγεί αβίαστα τον αναγνώστη ο έμπειρος σε τέτοια θέματα σταυράκις; ότι στον ΠΑΟΚ κάποιοι δεν θέλουν τον σάντος και κατεπέκταση την τρομερή του οργάνωση!! όποτε βγαίνει αυτόματα η αντίδραση να τον πάρουμε για να διώξει τα λαμόγια... (κλαίμε)
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εμένα πιο πολύ σε πίεση στον σάντος με φαίνεται, δηλαδή άντε μπάρμπα υπέγραψε γιατί κοιτάμε και αλλού τάχα μου δήθεν.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bozik

• Αλλαγή
καλά από τώρα μιλάτε για προπονητή ?
δηλαδή μέχρι τον αύγουστο, που κατά εκεί υπολογίζω να πάρουμε προπονητή, τη θα κάνουμε ?
παίζει βεβαια δυνατά και το σενάριο να πάρουμε δεύτερη θέση και κύπελλο και ο γουχου να καθοδηγήσει την ομάδα και την επομενη χρονια...
κάθε χρόνο άλλωστε γι αυτό του δίνουν την ομάδα οι φίλοι του συνεργάτες του, στα ποιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιας,μπας και πιάσει το τζακ ποτ-
που τζακ ποτ ειναι, να εισαι πρωτος προπονητης στον ΠΑΟΚ,
ενώ δεν έχεις προπονηση  ούτε την ομάδα του χωριου σου
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline nexus4

• Αποστολή
  • **
Φερτε τον Αγγελο τουλάχιστον να τους ρίχνει καμιά φαπα τους τιτικες μας!

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Φέρτε τον Τσο-Γιούνγκ για στρατιωτική πειθαρχία στην ομάδα...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ;
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline savage republic

• Βασικός
Μπα, εχει μεταγραφες ρε συ. Και μεταγραφες σημαινει μασα. Τρελλος ειναι ο αυτοφωρακιας να το αφησει ετσι το μαγαζι; Τετοια μπιζνα ουτε με αλυσιδα σουπερ μαρκετ δεν κανει.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Συγνώμη που θα το ξεχειλώσω αλλα θέλω να καταλήξω στην τελευταια παράγραφο  όσο πιο απλα και ρεαλιστικα γίνεται σαν να το εξηγώ στν αδερφό μου το μικρό.

Ενα ματς με το γκεύ, δώσαμε τα πάντα το πήραμε αλλα δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος εδω μέσα που να είπε
έχουμε ομαδάρα. Με το στανιό με τον τσαμπουκά το πήραμε, βάλε και οτι αυτοι ήταν σκασμένοι αγωνιστικά, βάλε οτι ήταν ενα απο 3 ματς που
παίζανε με αντιπαλη ομάδα και όχι ολυμπιακο Β.

Απο την αρχη της σαιζόν έχουμε ακούσει για τακτικές για παίκτες για συμβόλαια, για οτιδήποτε γίνεται στα αποδυτήρια απο κάθε τυχάρπαστο που έχει ένα μπλόγκ και μαζεύει κάποια λίνκ. Ακούστηκανε τα απίστευτα, γράφτηκανε τα πιο αστεία κείμενα για προπονητές μέχρι και ασκήσεις προπόνησης.

Πολυ απλα να τελειωνουμε με αυτα...
Η τακτική μαθαίνεται στην προετοιμασία. Βαρια ένα περιθώριο μέχρι αρχές Οκτωβρίου έχει αφομοιωθεί απο τη ομάδα. Δεν είναι ασκησεις για σουτ να επαναλαμβάνονται κάθε τετάρτη. Το που θα πιέσουμε, τι αποστάσεις θα κρατάμε, απο που θα κάνουμε επιθέσεις είναι πράγματα που τα κάνεις το καλοκαίρι. Δεν είναι σαν το προ που αλλάζουμε ανα 10λεπτο. Οι ασκήσεις τακτικής που ακούμε πολλές φορές να γίνονται μέσα στη βδομάδα είναι κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουνε με βάση τον αντίπαλο, πιθανόν τον καιρό (βροχή, πολυ ζέστη) ακόμα και το γήπεδο (βάλτος) ακόμα και στημένα. Στην τελική κάποιο φρεσκάρισμα ή μια προσθηκη. ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΖΟΝ.

ΤΩΡΑ. Δεν υπάρχει προπονητής που να μην ξέρει τακτική. Που να έχει δίπλωμα UEFA. Προπονητής που έχει τουλάχιστον 20 νίκες σε 100 ματς, σημαίνει οτι αντιλαμβάνεται πως να τοποθετήσει 10 παίκτες.
Το πρόβλημα είναι οι παίκτες που θα έχει. Θα πάρω τον αρχηγό μου και τον φυσικό ηγέτη μου για να εξηγήσω τι θέλω να πω.

Παμπλο : Συμφωνούμε οτι έχουμε έναν παίκτη ο οποίος στα συν έχει Ηγετική ικανότητα, Μαρκάρει, πρώτη επαφή, πάσα, τοποθέτηση.
              Απο την άλλη είναι 35 δέν έχει σίγουρα αντοχές, είναι αρκετα βαρύς
Αρα λοιπόν εχω έναν παίκτη οποιος μπορει να μοιράσει μπάλες, να παίξει με την μία, να οργανώσει την άμυνα. Δεν μπορεί όμως να παίξει σε γρήγορο ρυθμό γιατι δεν θα μπορει να ακολουθήσει. Αρα έχω εναν παικτη που αν πίεσω σε όλο το γήπεδο θα με κρεμάει στο κέντρο. Οπότε θα "φαίνεται" οτι η τακτική πάει διακοπές.
Αθανασιάδης : Τρομερό τελείωμα σε πρώτο χρόνο, ηλικία, προσωπικότητα, και επαφή με τα διχτυά (που το θεωρώ φυσικό ταλέντο)δλδ μιση ευκαρία γκολ.
                      Υστερεί στην τεχνική (πασα, τρίπλα αποφυγης) και ιδιαίτερα κακός εκτος περιοχής, δηλαδη χωρις τη μπάλα δεν δημιουργεί χώρους.
Που σημαίνει οτι ο επιθετικός μου είναι σε μιά πολυ ηλικία έχει μέλλον, απο παιδί στην ομάδα που σημαίνει οτι θα ανανεὠσει με τα λιγότερα χρήματα απο αυτα που θά μπορούσε να ανανέωσει. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΩ όμως την ομάδα πάνω του πρέπει να αναδείξω τα δυνατά του σημεία. Να παίξω γρήγορα να πάρει γρήγορες μπαλιές. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ποδόσφαιρο κατοχής γιατι δεν δημιουργεί χώρους άρα δεν μπορω να δημιουργήσω τελικες (το γνωστο μας πρόβλημα) οπότε τον ακυρώνω και η τακτικη "φαίνεται" οτι  πάει διακοπές.

Το πόδοσφαιρο για όσους ασχολούνται ή διαβάζουνε έχει χωριστεί σε δύο φιλοσοφίες χοντρικα. Κατοχη ή αντεπίθεση, επειδη όμως κάθε τακτική ξεκινάει απο τον πίνακα με τις άμυνες αντίστοιχα πίεση στο μισό ή σε όλο. Δεν έχει να κάνει με το πόσο τολμηρός είναι ένας προπονήτης. Αυτοι που θέλουνε κατοχη (στεφενς) θεωρούν οτι όσο έχω την μπαλα δεν την έχει ο αντίπαλος. Αρα κάνω έγω κουμάντο. Αν και προσωπικά μου άρεσει περισσότερο σαν φιλοσοφία το κακό είναι οτι θέλει πολυ πνευμόνι και είδικα εαν έχεις απεναντι ομάδες του σαντος βαρας συνεχώς στον τοιχο, κουράζεσαι και σε κρεμάνε σε μια αντεπίθεση. Οπότε μπορει να έχεις την μπαλα και να μην βρείς μια σπουδαία ευκαριία.
Αυτοι που απο την άλλη περιμένουν πίσω (σαντος) σου λένε οτι δεν με ενδιαφέρει να έχω την μπαλα με ενδιαφέρει να κάνω γρήγορη αντεπίθεση. Δεν κουράζομαι, 2 τελικές σίγουρα φαρμακερές. Στα πλην οτι ο αντίπαλος σου παίρνει την κατοχή κάνει κουμάντο ἀρα είσαι συνεχώ υπο πίεση
Πιο extreme η μπορουσια που πίεζει σε ολο το γήπεδο και κάνει όσο πιο γρήγορα μπορει επίθεση..
Αντιλαμβανεται κάποιος πολυ ευκολα ΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ χρειάζεται να κλείσει ΠΡΙΝ την προετοιμασια  για τα παραπάνω...Οποιαδηποτε κίνηση σε παικτες χωρίς να ξέρω τι θα παίξω είναι λεφτα σε τρυπιο κουβα, προκλητικη και πρέπει να ελεγχεται  

Θεωρώ οτι ΠΑΟΚ δεν κάνει πρωταθλητισμό. Ισως να έκανε επι σαντος λόγω βαθμολογικής θέσης αλλα όλοι απο εκείνη τη ομάδα δεν ειναι πια εδώ οπότε δεν την μετράω. Ο ΠΑΟΚ γίνεται πρωταθλητής απο τα μιντια του. Φυσικα και είναι αναγκασμένος να κάνει πρωταθλητισμό αλλα δυστηχως τα λεφτα δεν φτιάχνουνε ομάδες. Ομάδες δεν φτιάχνονται σε ένα καλοκαίρι. Είναι πάρα πολυ δύσκολο, ακόμα και αυτο που έκανε η Φορεστ κάποτε είναι τρομερα δύσκολο να γίνει (απο την Β στο CL(2))

Η ομάδα στον τελικό κρέμασε. Δεν είχε καμια αρχή και τέλος. Δεν ξερανε τι να κάνουνε δεν ζητούσανε μπάλες ήταν χαμένοι στο συμπάν. Είναι μια ομάδα απο δανεικούς, απο μισθοφόρους παίκτες ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΑΡΑ λένε οτι ετοιμάζονται ΜΟΝΟ για το παγκόσμιο, απο μεταγραφές που έγιναν ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ με φαξ πνιγμένα στην βοτκα. Είμαστε μια ομάδα που κάνουμε μεταγραφές γραφείου. Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο σκαουτερ μας.
Σοβαρα τώρα ποιος έδωσε λεφτα για το λουκας? Ποιος ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ?

Παίρνω τις κορυφαίες ομάδες στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο αυτη τη στιγμή και καταλήγω σε μια σκέψη. Τπτ δεν έγινε σε ενα καλοκαίρι. BvB Bayern LiverpooL, δείτε το Being Liverpool να δείτε πως ξεκίνησε ο Rodgers 0 στα 6 σε μια ομάδα που ειχε 600 χρόνια να δει τίτλο και σήμερα πιθανόν θα το σηκώσει. Αλλα δείτε και τους φιλάθλους πως αντιδρούνε σε μια ομάδα που η πιεση για πρωταθλημα ειναι αφορητη...

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάτσει και να δει τι θα παρουσιάσει σε 3 χρόνια απο τώρα. Ποιος θα είναι 25? Ποιος πραγματικά μπορει να παίξει σε 4 χρόνια. Ποιος είναι ο κορμός του ΠΑΟΚ ποιοι είναι αυτοι που πρέπει να στήσω πάνω τους. Κιτσιου Κατσε Κλαους Παπαδοπουλος Κουλουρης Πελκας Ποζογλου Ποπ? Πιστευεις οτι μπορείς να τους εμπιστευτείς την επόμενη 4ετια? Ποιο είναι το αστέρι του ΠΑΟΚ ο Κλαους o Martens ο Λουκας? Πως μπορείς να στήσεις μια ομάδα πάνω τους. Τι χρειάζονται δίπλα τους? Τι ποδόσφαιρο θα παίξουνε? Ο σαντος η επιτυχία του ήταν ο Βιερίνια, έκανε κάτι πολυ απλο. Ο βιερίνια έιχε γρηγορη τριπλα και ήθελε το 1 vs 1 σε ανοικτο χώρο. Του έδωσε το μισο γήπεδο αδειο. Η επιτυχία του Σάντος ήταν οτι έστησε την ομάδα πάνω σε εναν παίκτη το πλαισίωσε με αυτους που έπρεπε, δεν έκανε κατι υπερβολικό ούτε μαγικο. Είδε όμως 2 χρόνια μπροστά οτι ο χοντροκώλης θα γαμησει μανες. Στην συνέχεια ο Μπόλο το συνέχισε όσο πιο ομαλά γινότανε, κάθησε και είδε τα μικρά του ΠΑΟΚ και μέσα σε ένα μήνα εβγαλε τον Σταφυλιδη. Απλα όμορφα και ωραία γιατι εβλεπε... Επειδη το έχει ξανακανει ουκ λιγες φορες στην καριερα τ.

Η θα χτίσουμε εναν ΠΑΟΚ απο τη βάση του πρωταθλητή ή θα κυνηγάμε κάθε πικραμένο που ήθελε ο γαβρος να φέρουμε στην Τούμπα. Τα λεφτά δεν αγοράζουνε πρωταθλήματα ιδιαίτερα σε μια ομάδα οπώς ο ΠΑΟΚ οποιος δεν μπορει να διαχειριστεί έναν τελικό.
Γιατι δεν έχει χαρακτήρα.
3 τσαμπουκάδες έχει και καμια ομοιογένεια. Μανουρες γίνονται σε παίκτες και δεν ασχολείτε κανένας συμπαίκτης. Ο καθένας είναι για την πάρτη του.

Είμαι υπέρ στο να στηθεί μια ομάδα πάνω στον Κλαόυς. Ακόμα και στον Λουκας. Η στον Κουλουρη. Θέλω να αναδείξω οτι καλυτερο έχω αυτη τη στιγμή (θεωρητικα με βάση συμβολαίου), θέλω όμως μια ομάδα που να δουλευει ΤΟ ΙΔΙΟ απο την πρώτη μέχρι την Κατω τον 15. Θέλω την ίδια φιλοσοφιά σε όλους. Θελω το 2017 να κατακτησω το κύπελλο το 2018 μια κάλη ευρώπη το 2019 να είμαι πρωταθλητης. Μεγαλωνω και αυτα τα κάθε χρόνο πρωταθλημα και κύπελλο τα έχω ξεπεράσει. Πλεόν περιμένω πότε θα μου δώσει κάποιος ενα βάθος πλάνου. Οπως στις κορυφαίες ομάδες που απο τις σταχτες τους και τα τραγικα οικονομικά τους ξεκινήσανε απο το 0 και ακόμα και να πουληθούνε οι παίκτες τους έρχονται απο πίσω άλλοι. Αυτο είναι που ζητάω.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ όμως δεν ειναι η προπόνηση. ΤΟ πρόβλημα ειναι ΜΟΝΟ το διοικητικο. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ το οτι ασελγουνε πάνω σε μια ομάδα και την έχουνε βάλει να τρώει τις μάπες μπροστα. Διαβαζω τα συμβόλαια του ΠΑΟΚ απο χθές και μου έχουνε πέσει τα μαλλιά. Απίστευτη σπατάλη χρημάτων για παίκτες που ΟΥΤΕ ηταν αποστολη χθες. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΡΕ? Ο ΠΑΟΚ αγοράζει απο φαξ παίκτες. Δεν έχει κανένα στοιχειώδες πλάνο. Μια νεοπλουτιστικη μαλακία οτι θα αγοράσω αυτον και αυτον και αυτον και θα τα πάρω όλα. Εδω πλεόν δεν διαβάζουνε ουτε τα ιστορικά των τραυματισμων. Φέρνουμε παίκτες με σοβαρά προβλήματα σε μυικους. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΛΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ.
Αυτοι οι ανθρωποι κάνουνε εγκληματα. Δημιουργουν ΤΡΟΜΕΡΟ προβλημα στο μέλλον του συλλόγου. Αγωνιστικο και πολυ πιθανον οικονομικο στα προθυρα διάλυσης

Φτάσαμε στο ΤΕΡΜΑ. Τελευταία στάση. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ λαβωμένοι. Χθες ολη η Ελλάδα πανηγυρίζει. Μεσα σε μια 2ετία έχουμε κάνει την ομάδα οτι πιο αντιπαοκτσιδικο μπορει να υπάρχει. Κατι τζαβελλες κάτι απιθανοι τύποι με φρατζες με τα2 δεν ξέρω και γω τι.

Η προπονητολογια και οι τακτικες αναλύσεις δεν πρέπει να στρεφουνε τα πυρα μας πέρα απο τα άτομα που είναι στα γραφεία του ΠΑΟΚ. Αποψεις για το αγωνιστικό δεν χρειάζεται να διαβαζεται απο τους 1000γαμημενους δημοσιογραφισκους. Μπορειτε ΜΟΝΟΙ σας να διαβασετε 5 πραγματα για την μπαλα. Μονο αντίληψη είναι.

Jordan-4

• Guest

Offline elront

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ 100% με τον Davids. Ένα πραγματικά έτσι βλέπω τα πράγματα και μπράβο για την ψυχραιμία σου παρά την πίκρα.
paok giati etsi!!!!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
πολυ σωστος....συμφωνω σε ολα οσα εγραψες....και να προσθεσω επισης και κατι ετσι αυθαιρετο και αφελες....θα ηθελα ρε πουστη μου για μια χρονια να γινουν μεταγραφες ΓΡΗΓΟΡΩΝ παικτων....βαρεθηκα τα αργα χοντρα καραβια.....δεν μπορω αλλο....ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ....ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ....σε σκεψη αλλα και σε τρεξιμο.....

να κανεις μια ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΜΑΔΑ.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Όχι μόνο γρήγορους..Χρειάζεσαι και ψηλούς και με σωματικά προσόντα..Η μεσοεπιθετική μας γραμμή χθες αποτελούνταν απο νανάκια (αν εξαιρέσω τον Λούκας)..Με κοντούληδες μόνο κανείς δεν γάμησε..Μόνο η μπάρτσα που αποτελεί την εξαίρεση..Πρέπει να ανεβάσουμε τον μέσο όρο ύψους άμεσα ειδικά εκεί στο κέντρο..
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
....το κριτηριο για τις ακαδημιες μας ειναι το 1,60 απο εκει και πανω σε κοβουν .....
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Τα Μπολονοσκυλα του κοσμου πρεπει να ενωθουμε. Μονο για τον Κονσεισαο τον ανταλλαζω...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ήδη ακούστηκε ο Ιβιτς. Μεταπήδηση του λέει από την Κ20 στην πρώτη ομάδα.
Επιτρέψτε μου κάτι αυθαίρετο, δηλαδή όταν αναφέρεται ένας υποψήφιος να αξιολογούμε τι σκοπούς εξυπηρετεί η πρόσληψη του, τον μάνατζερ του ή τους μάνατζερ με τους οποίους συνεργάζεται ή αν τυχόν προκύπτει μελλοντικός κίνδυνος για αυτόν που τον επιλέγει (Βρύζας), οπότε θεωρείται από την αρχή αναλώσιμος. Μόνο με αυτήν την ματιά μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Όταν ο γλύκος ξαναγίνει 3ος τερματοφύλακας, όταν κίτσιου,τζανδάρης, κουλούρης,ποζατζίδης, πόζογλου, σαββίδης κωνσταντινίδης, κατσικάς, πάνε πιερικό, καλαμαριά, τράχωνες, επισκοπή και αχαρναϊκό να παίξουν μπάλα, όταν σαλπιγγίδηδες, παπαδόπουλοι, τζαβέλες, σπυρόπουλοι μπαρκάρουν για κανέναν εργοτέλη, πανθρακικό ή βέροια και όταν οι κλάους,  κάτσε βίτορ σκόνδρας τζιόλης γίνουν βασικοαναπληρωματικοί τότε θα μιλήσουμε και για προπονητή και ποιος κάνει ή δεν κάνει. Με όλα αυτά τα σαπάκια στην ομάδα ολοι οι προπονητές που ήρθαν και θα έρθουν θα φεύγουν σαν αποτυχημένοι.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Καθομαστε σαν μλκς και διαβαζουμε τους πουστοαρδ ενω εχουμε εδω μεσα κατι κειμεναρες να σου φευγει ο κωλος.. Διαβαστε ρε ποσταρα του Davids λιγο πιο πανω... Μια χαρα κολλαει και με την τωρινη κατασταση, αφου τπτ δεν εχει αλλαξει στην ουσια..

Φοβερο ποστ bro.. Πανω στο κολλημα καθησα και το διαβασα και δεν το μετανιωσα καθολου.  :thumbok:

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
επιβαλλεται να διαβαστει ο νταβιτς!