Author Topic: Προπονητολογία (ΠΟΣΤ απο ΣΕΠΤ2005 για ρεχαγκελ , ματεους , Aleksandridhs , Ογιος κτλ )  (Read 22822 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jason Voorhees

• Guest
Diabaza simera tis efimerides tis polis kai stathika se ena gegonos.

Ama den perasei h ethniki stous omilous tou mudial o Rehagel tha erthei sthn toumpa!!!

Re paidia ok, as paroume ta pramata me thn seira...

pos einai dinaton na erthei o Rehagel sthn toumpa otan ta simbolaia pou tou prosferan oi Germanoi gia na analabei thn ethniki tous einai terastia.

Teriazei o Rehagel ston paok?

Mipos einai kai ayto ena paramithi gia na iremisoun ta pneymata?

An einai alitheia to dimosieyma tha mpoume sthn diadikasia na skeytomaste na apoklistei h ethniki gia na erthei o oto?  ;)

Kata thn gnomi mou pantos tha eithela enan proponiti san ton Rehagel ston paok alla niotho perierga mono pou skeftome ton paok na paizei opos h ethniki. Full amina me antepitheseis

Peite kai eseis thn gnomi sas giati den eimai kai poli gnostis ton proponitikon thematon kai pragmatika den ksero pos na aisthantho akougontas tetoies fimes  :-\

TA MIALLA MAS PONANE

PAOK MIA ZOI

JASON VOORHEES LIVES

« Last Edit: September 14, 2005, 13:05:41 by DoctorBalendar »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Twra re file ti na peis?? Einai dynaton na peis pws den sou kanei o Otto ston paok? Edw tha mas feroun kana tyxarpasto pali kai tha kleme oloi parea, ston Otto tha kolisoume...  Pantws egw den tha thela pali proponiti me emmones ston paok... Oxi allo... Den to antexw! Gia skepsou na rthei o Otto kai na faei kai autos kana kollima me ton maladenh kai ton toxou... Paei...Ton ipiame... Autos kai an den xekolaei me tipota.... Ntoubari...

...alla re file ti leme?? siga min erthei o otto.... plaka kanoume...

Offline polman

• Αποστολή
  • **
magkes o epomenos proponitis tha einai o kostikos.

stamatiste ta tou rexagkel
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
poios otto re paidia, edo xanomaste, o kosmos kaigete k oi poutanes louzonte
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
To eida kai gw shmera nomizw sthn Alhtikh....

Entaksei twra ti na pei kaneis........kai h malakia exei ta oria ths

eleos...............
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
Ego to vlepw na ginetai kati tetoio....
Me pia logikh?

Yia na paei se Ethnkikh xreiazetai 4 xronia toulaxiston...Einai megalos kai den tha adeksei toso kairo...Kai h Ethnikh mas na ftasei sta telika sthn Germania, autos tha figei meta....
Ean einai na to paiksei proponhths yia enan h duo xronia akoma...mono se FC borei...

Se pia xwra?..Thn Ellada thn kserei kai kala....yati na paei allou?
Kai sto oti analambanei omades kai ths kanei prwtathlitries....pia kaluterh eukairia apo ton PAOK pou exei 21 xronia na parei kati.... ???

Kai akoma oti ean den perasei h Ethnikh, san Ellines (tha to deite)...tha ton vrizei ollh h xwra...
Teroiazei na erthei ston PAOK yiati kai EMAS mas pane kontra olloi......

...PS. H alitheia einai oti oute ego to vlepw na ginetai...
PAOK KAI KSERO PSOMI

apostolos

• Guest
poios otto re paidia, edo xanomaste, o kosmos kaigete k oi poutanes louzonte

Ela nte! Ma asxoleiste sovara me prwtoselida ths pio asteias efhmeridas apo enarkshs istorias ths dhmosiografias, einai dynaton?

A re kwlofara dhmosiografoi, o,ti nanai...Alla de ftaite eseis, vriskete kai ta kanete, na nai kala ta thymata etoima na tsimphsoun me thn prwth malakia pou tous petate. Eidhsiolagnia kai agios o Theos.  Ante re paidia sovareyteite ki koitakste na perasoume me tous Oukranous ki afhste tis istorioules...

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
...ΠΑΟΚ ξέρω 'γω - ξέρω 'γω εντάξει...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

maik.paok

• Guest
ke na erthi polla problimata den teriasi se mas imaste epithetikia omada ke afto paisi amina

Jason Voorhees

• Guest
Pantos kai na apofasisei na paei kapou sthn Ellada kata thn gnomi mou tha paei ston Vazelo. Den vlepo kala ton Malezani.

Kai kseroume thn simpatheia pou exei gia tous paixtes toy Panathinaikou (Blepe ETHNIKI)

maik.paok

• Guest
mou thimisi poli afti i periptosi mpagevic oust re

Passenger-4

• Guest
..To na mati na mou vgei kai t' allo na petaksei......

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **

Apo toys Ellines proponites poion tha protimousate?H mallon apo tous koouts tis Elladas?

TOTTI

• Guest
ton opoiondipote tha mporesei na metatrepsei to deutero se seira kalytero yliko sto elliniko protathlima,sthn deuterh kalyterh omada k sth deuterh thesh tou protathlimatos...

de me endiaferei poios tha einai,arkei na to kanei auto pou thelei o kosmos tou paok

dimcyp

• Guest
AN DEN IPARXEI SOSTI DIIKISI KAI O MOURINIO NA ERTHEI...

Manios21

• Guest
ela kaname 2 geles kai amesos arxisan ta organa proponites kai istories i omada tha peksi fetos kala se afto na iste oli sigouri theli ena ksespasma kai afto tha erthi tin pempti

apostolos

• Guest
Ti eida parapanw Bajevic? O anthrwpos pou mas evgale 4ous duo xronia me diafora 8993419219 vathmous apo ton prwto, exontas sta xeria tou to KALUTERO uliko olwn twn epoxwn ston PAOK kata th gnwmh mou. Mhn ksanakousw ayto to onoma sas parakalw....

A, nai eftaige o bataman pou den plhrwne, to xa ksexasei... A epishs mas efere kai ena kupello...

Ma poios Bajevic eleos....Me ayto to uliko eprepe na exei vgei champions league toulaxiston, poio kupello twra...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
FERE ALEFANTO!  :lol:  :lol:  :lol:

Ton eixe twra o mirtsos kai elege:  "egw thelw na erthw ston paok kai na ton kanw prwtathlith. An mou legane na rthw, aurio tha 'moun ekei. O paok einai megalh omada kai me auto to kosmo tha ta sourw ola... Egw an erthw sto paok tha to sikwnw kathe xrono kai tha paizoume kai c.l."

Tou leei o myrtsos gia kwstiko. : "poios kwstikos mwre... Tha tou pw katse sto pagko kai koita.. ti na mou pei autos twra mwre.. afou den xerei mpala to palikari.."

Sto peripou panta... Autos ta eipe poly kalitera. Pantws gia ena 5lepto me ekane na niwsw les kai eimai opados tis Barcha.  :lol:

Geia sou re alefante!!

giannis80

• Guest
File apostole,den ipostirizo ton servo,alla den eixe kai to kalitero iliko.Me abonsa,koutsi,giasemaki,kafe epaize.H aek ekeini tin epoxi eixe ziko,zagoraki,tsarta sta kala tou,nikolaidi,laki,ktl.Sou efera paradeigma omadas pou eixe kalitero iliko apo emas tote.Simfono omos,oti me auton pali tetartoi eimastan,me auton kerdizame 0-3 stin patra kai mas isofarise o Paolo o Kominxez,me auton paiksame sto aintxoven 2 sinexomenes xronies kai den mporese esto na dei ta dinata tis simeia,me apotelesma na fame ntortia(asxeta an tin deuteri xronia egine i sfagi tou aiona,kanoniko goal foutsini kai penalti mars tou okka,eno to skor itan 3-1 kai me 3-2 pigene paratasi).