Author Topic: Προπονητολογία (ΠΟΣΤ απο ΣΕΠΤ2005 για ρεχαγκελ , ματεους , Aleksandridhs , Ογιος κτλ )  (Read 22821 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
Να λέμε πάλι καλά που πήρε το λιμάνι δλδ και έφερε Στανόγεβιτς, γιατί αν δεν το παιρνε και αυτό θα μασταν τώρα σε κάτι μεταξύ Ντράγκαν Κοκότοβιτς και Μόμτσιλο Βούκοτιτς. Και πάμε όλοι μαζί εκεί στην 1,2,3: Ιβάν Σαββίδης!  :'(

Πέραν της πλάκας μπορεί να πετύχει ο άνθρωπος αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που φανταζόμασταν για προπονητής του Π.Α.Ο.Κ.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Τελικά είχε και άλλα ονόματα πιο χαμηλά στην λίστα από λουτσεσκου,

Φαντάζομαι κάπου τα Χριστούγεννα θα φταίει ο μιχελ για την επιλογή του. Όργωνε την Ευρώπη για να φέρει τον Σέρβο, ούτε οι φυτομανιακς δεν παίζει να το πιστεύουν πλέον.

Offline blue_eyes

• Βασικός
ενταξει τι να πεις για μια κομη φορα τραγικη επιλογη ...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Aionios

• Αποστολή
  • **
Τον Δώνη της Σερβίας έφεραν... >:(

Offline t.b

• Αλλαγή
Ένας λόγος που στηρίζαμε ιβιτς.

Αναρωτιέμαι, όταν πρωτοήρθε ο σαντος στην Ελλάδα είχε περισσότερους τίτλους στο βιογραφικό του;
(Για να μην το ψάχνουν κάποιες κομπλεξες 1 πρ. 2 Κύπ.)

Οποιος και να έρθει, οποιοι και να έρθουν ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και τίποτα άλλο.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Δεν ενθουσιαζει ο νεος προπονητης.
Πριν ξεκινησει όμως το κραξιμο, ας κανουμε υπομονή δυο/τρεις εβδομάδες.
Ολο το ζουμι θα είναι οι μεταγραφες. Εκει θα δουμε που παει φετος η ιστορια όπως ειπε και ο tasoylis30

Τα τελευταία 10 χρόνια έχουν περάσει προπονητές και προπονητές από την ομάδα, από σάντος και στέφενς, μπόλονι μέχρι παράσχος, γχ και χάβος. Τίτλο έφερε ο ίβιτς και τσάμπιος λίγκ μας έβγαλαν πάλι ο ίβιτς με τον γχ, δηλαδή προπονητές με ανύπαρκτη προϋπηρεσία και εμπειρία. Τυχαία αυτές τις χρονιές είχαμε και τα υψηλότερα μπάτζετ, όπως και την τελευταία χρονιά σάντος. Ο μόνος δρόμος που οδηγεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι η απόκτηση ποιοτικότερων από τους υπάρχοντες παίχτες σε τουλάχιστον 4-5 καίριες θέσεις της σημερινής 11άδας. Προπονητής δεν μπορεί να έρθει ούτε ο τούχελ με τον ζαρντίμ και τον μουρίνιο, ούτε βέβαια κανένας πετράκης ή λουτσέσκου,, τίποτα δεν προδικάζει επιτυχία πρόσληψη τυχόν μεγάλου προπονητή (σε ηλικία κυρίως γιατί αλλιώς στην ελλάδα ποιος έρχεται??), ούτε βέβαια προδικάζει αποτυχία η πρόσληψη κάποιου λιγότερο ηχηρού ονόματος αν δεν δούμε τι μεταγραφές θα κάνει η ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό για να δούμε που θα πάει το έργο φέτος στο αγωνιστικό. Εμένα δηλαδή περισσότερο με καίει να δώ τι παίχτες θα έρθουν παρά ο προπονητής.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δλδ περιμενουμε σοβαρες μεταγραφες με προπονητη απο την β κινας;

Offline t.b

• Αλλαγή
Λες και θα κάνει ο προπονητής τις μεταγραφές....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
μα αυτο λεω ρε τουμπου

αν αυτος που κανει τις μεταγραφες σου φερνει αυτον τον προπονητη τι ακριβως περιμενουμε;

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ειναι κριμα να τον φαμε ακομα δεν τον ειδαμε αλλα το βιογραφικο του και κυριως οτι επελεξε για τα λεφτα να παει Κινα πριν τα 40 του σε κανουν τουλαχιστον επιφυλακτικο.. οι ευθυνες εχουν ονοματεπωνυμα... λιγοτερες σε Μιχελ και επι το πλειστον σε Σαββιδη.

Τα πολλα παρε δωσε με την Παρτιζαν εκτος απο τον λαο μπορει να πληξουν πλεον και την ομαδα..

Υ.Γ. Δειτε 500 φορες το βιντεο απο Μηχανιωνα να ηρεμησετε αυτο ειναι ο ΠΑΟΚ

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Όχι άλλο κάρβουνο. Κουραστήκαμε ρεεε...
Τόσα χρόνια με τον μεγιστάνα της τούνδρας είδαμε προπονητές Τούντορ, Άγγελο, Ίβιτς (πρώτη φορά προπονητής Α' ομάδας) και τώρα Στανόγεβιτς γαμώ το στανιό μου γαμώ...
5 χρόνια φαύλος κύκλος, τα ίδια και τα ίδια.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
βρε έχει βάλει 100 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ ρε, συνέλθετε
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Αυτό ακριβώς. Δεν υπάρχει επαγγελματίας που να σέβεται στο ελάχιστο τον εαυτό του και να διαλέγει την Κίνα του επιπέδου Α' τοπικό. Και μην ακούω για challenge και μλκιες, για να κάνει κάποιος ανάλογη κίνηση είναι πρώτα και πάνω απ´ολα αρπάχτρας...

Αν κάποιος με έλεγε το 1985, στα 15 μου, ότι μάγκα αυτό ήταν και πάει θα τον έλεγα "αστα διάλα ρε βλάκα"...
Τις προάλλες έκλεισα τα 47 και πονάει ακόμα τόσο να παραδεχτώ ότι ο "βλάκας" μάλλον είχε δίκιο.

Τπτ ρε μάγκες, μια από τα ίδια....

Offline banis

• Αλλαγή
δλδ περιμενουμε σοβαρες μεταγραφες με προπονητη απο την β κινας;
:'( :'( :'(

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το ανησυχητικό δεν είναι ο προπονητής σαν όνομα ή βιογραφικό. Άλλωστε ποιος σοβαρός να έρθει στην ελλάδα να δουλεψει κι όλας όχι να κάνει αρπαχτή, το χειρότερο είναι ότι το πλανο ντεμέκ είναι του μίχελ και προπονητή ο μεγιστάνας άκουσε τον βούκιτς και έφερε. Μιλάμε η τραγωδία της τραγωδίας, νομίζω μέχρι τα χριστούγεννα θα πάρει το μπούλο και ο μίχελ, το έχουμε ξαναδεί το έργο και με τον μίζα όταν ήταν τεχνικός διευθυντής και έφερε τον άγγελο ο φραγκουλης.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline t.b

• Αλλαγή
μα αυτο λεω ρε τουμπου

αν αυτος που κανει τις μεταγραφες σου φερνει αυτον τον προπονητη τι ακριβως περιμενουμε;

Άλλο παίκτες άλλο προπονητής. Ειδικά μετά το φιάσκο στεφενς( από όλες τις πλευρές). Αλλά ποσα θα παίξουν για μεταγραφές. Ελπίζω να γίνουν καλές επιλογές.

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ πάλι για το θίασο μπουλούκι του κομραντα χαιβάν. Προσελήφθη στην ΠΑΕ προπονητής κατόπιν εισήγησης μη μέλους του Δ.Σ., μη μέλους της εταιρίας, απλός φίλου, στην οποία ΑΕ υπάρχει τεχνικός διευθυντής, του οποίου την αρμοδιότητα καθορίζει κατα το δοκούν ο γκασπαζά. Ο φίλος λοιπόν πρότεινε εναν άλλο φίλο.

Τα γράφω για να μένουν, όταν αναλωθεί και αυτός ο προπονητής

Ποιος ήταν ακριβώς ο δικός σας ρόλος;

«Ήταν δική μου πρόταση. Είναι φίλος μου και θεώρησα πως είναι η καλύτερη προοπτική για τον ΠΑΟΚ. Θα είμαι κοντά του γιατί θέλω να τον βοηθήσω, να τον υποστηρίξω. Είναι σημαντικό για εκείνον  να νιώσει ότι είμαι δίπλα του. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που άφησε θετικές εντυπώσεις μέσα στον ΠΑΟΚ κατά την παρουσίασή του.

Offline savage republic

• Βασικός
Τον φέρατε που τον φέρατε, τώρα στηρίξτε τον με λύσσα και με παίκτες, γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ πάλι για το θίασο μπουλούκι του κομραντα χαιβάν. Προσελήφθη στην ΠΑΕ προπονητής κατόπιν εισήγησης μη μέλους του Δ.Σ., μη μέλους της εταιρίας, απλός φίλου, στην οποία ΑΕ υπάρχει τεχνικός διευθυντής, του οποίου την αρμοδιότητα καθορίζει κατα το δοκούν ο γκασπαζά. Ο φίλος λοιπόν πρότεινε εναν άλλο φίλο.

Τα γράφω για να μένουν, όταν αναλωθεί και αυτός ο προπονητής

Ποιος ήταν ακριβώς ο δικός σας ρόλος;

«Ήταν δική μου πρόταση. Είναι φίλος μου και θεώρησα πως είναι η καλύτερη προοπτική για τον ΠΑΟΚ. Θα είμαι κοντά του γιατί θέλω να τον βοηθήσω, να τον υποστηρίξω. Είναι σημαντικό για εκείνον  να νιώσει ότι είμαι δίπλα του. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που άφησε θετικές εντυπώσεις μέσα στον ΠΑΟΚ κατά την παρουσίασή του.

Αυτό είναι το χειρότερο ακόμα και από την όποια μικρή ή μεγάλη αξία μπορεί να έχει ο καινούριος προπονητής. Κι ο ίβιτς σιγά τον προπονητή, μαθητευόμενος μάγος ήταν αλλά με τους παίχτες που έφερε ο μίχελ πήρε κύπελλο, έτσι κι αυτός αν του φέρουν 5-6 παιχταράδες μπορεί να πετύχει, θα του φέρουν όμως?? Και ποιος θα τους φέρει?? Κι αν τους φέρει άλλος από αυτούς που έφερε του υπάρχοντες πέρσι? Και οι υπάρχοντες που τους έφερε ο μίχελ? Θα παίζουν?
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ