Author Topic: Προπονητολογία (ΠΟΣΤ απο ΣΕΠΤ2005 για ρεχαγκελ , ματεους , Aleksandridhs , Ογιος κτλ )  (Read 22916 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
χοσάδας λέει,
και δεν κλείνει στεφενς λογω οικονομικού  :D

και θέλει να κάνει πρωταθλητισμό φέρνοντας προπονητή που δεν έκανε ποτε πρωταθλητισμό στην καριέρα του.
44χρονος πιασιένσα λέει και χαιρόμαστε, έτοιμα τα άρθρα τα βλέπω, φιλόδοξος, μοντέρνος κλπ κλπ

Οι θέσεις που τερμάτισε σε πρωτάθλημα με τις ομάδες του.

União Leiria 7ος
x2 χρονιές - Académica 12ος - 7ος
x2 χρονιές - Braga 2ος - 4ος
Sporting CP 7ος
Deportivo La Coruña 17ος , 1 βαθμό πάνω απο υποβιβασμό.

κύπελλο δεν πήρε ποτέ και έχει έναν τελικό uefa.

Εξωτερικό βγήκε για κανα 2μηνο και έκανε ολο ήττες η λακορουνια 2 μηνες ήταν τελευταία στο πρωτάθλημα, πηρε μπούλο και σώθηκε με 1 βαθμό τελικά,
η χαρά του στοιχήματος μετά τον δεκέμβριο.

Δλδ πείραμα,
στην αρχή παπάς - να μάθει την Ελληνική νοοτροπία θα μας λένε, εχουν να πέσουν αποκλεισμοί και δεν έχει κάτσει και ποτέ σε ομάδα χρόνια.
Στα @@ μας ο προπονητης οταν η ομάδα ΠΑΟΚ έτσι κ αλλιως έχει πεθάνει, απλά πουλήσαν πολύ παπά περι χοσάδα και αλλάζουμε επίπεδο και τα λαμογια ξανασουλατσάρουν ανενόχλητοι, με τα χλεπίδια μόνο δεν φευγουν.

Οι άλλοι έτοιμες έχουν τις μίζες με πορτογαλικούς παπάδες τύπου βιειρινια, μανατζαρέους, με τον πουθενά προπονητάκο πορτουγκάλο τα ίδια ΔΛΔ.
Ή ειναι τοσο πόντιος ο μλκας ο ρώσσος ή είναι μέγαλη πιανόλα και αυτός.

και φυσικά θα την πληρώσει ο κόσμος πάλι.
Ας κοιμηθούμε ολοι μαζί

ο στεφενς έχει κοουτσαρει 900 αγώνες και η πιατσεντσα 200 κάτι αγώνες
« Last Edit: May 30, 2013, 22:16:48 by chuck »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
απο Πασιεντζα προτειμω Αγγελάρα....

μόνο με επιπεδου Στεφενς τον αλλάζω....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Català

• Αλλαγή
Ο 44χρονος Πορτογάλος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης με τις ευλογίες του Φερνάντο Σάντος.

:b191: :spray: :04a: :b191: :spray: :04a: :b191: :spray: :04a:

http://www.youtube.com/watch?v=Ym4YWue0-G4 (Embedding disabled, limit reached)

CLUB LARISA

• Guest
Tελικά η ανακυκλώσιμη ιστορία των διοικητικών της ομάδας επιβεβαιώνει πλήρως τον αδερφό Cure. Περάσαν μήνες περάσαν χρόνια κ όμως το τρύπημα συνεχίζεται ακόμα. Ο ΠΑΟΚ των εκατομυρίων προβλημάτων φαίνεται να καταλήγει σε λύση για τον πάγκο του, όπως την υπαγορεύει ο μίζερος πρώην προπονητής του-κολητάρι του διδύμου της συμφοράς . Αν δεν ξεμπερδεύουμε (τελικά απ ό, τι φαίνεται μόνο με μώλωπες) με την πουτανοδυάδα, τους γαμιόληδες της εθνικής, προκοπή να μην περιμένουμε στον ΠΑΟΚ. Υποτίθεται οτι ψάχνανε 3 άτομα για τον ιδανικό και τελικά καταλήγουν σε εισήγηση 4ου ανθρώπου που δεν βρίσκεται σε καθεστώς μισθοδοσίας με την παε.

Στο προκείμενο, ουδέποτε συμπαθούσα μεσόγειους προπονητές, ο ΠΑΟΚ μπάλα έπαιξε με βορειοευρωπαίους, ο Στεβενς θα ταν εξαιρετική επιλογή πραγματικά διαμάντι (δυστυχώς ο huub ζήτησε χρήματα και όχι πρωτοσέλιδα νεορωσικής νεοταξικής μεγαλομανίας απο το αποπροσανατολισμος24), στη χειρότερη θα με ψηνε ενας καταξιωμένος λατινοαμερικάνος. Τελικά ΞΑΝΑ η παε τραβάει λαχνό με ενα νέο άνθρωπο που πλην της πορείας στην Μπράγκα (όπου Μπράγκα χωριό με λιβάδεια, χειρότερα απ όπως το θεσε ο biv), όπου και να δοκίμασε στα καπάκια, απέτυχε παταγωδώς. Μπορεί να βγει μπορεί να μην βγει, λαχείο τραβάμε κ ελπίζουμε. Υπόψιν όλη τη χρονια στο πρωτάθλημα η Μπράγκα ήταν η χαρά του Under, πρόκειται για φοβικό τσουκου τσουκου μπολ προπονητή-εξ ου κ η συμπάθεια του καρπουζά σ αυτόν που προσέχει πολύ πίσω και πηγαίνει μαζεμένα στα ματς διεκδικώντας το κλικ παραπάνω. Μην περιμένετε δλδ ολλανδικό ποδόσφαιρο κ aggressive επίθεση απ όλες τις γραμμές. Δεν είμαι πρεζάκι των βαριών ονομάτων, είμαι πρεζάκι της σκληρής δουλειάς στους προπονητές, θα προτιμούσα άτιτλο προπονητή με βάθος δουλειάς όμως στην πλάτη κ συνεχείς διακρίσεις σε ψηλό επίπεδο κ ας μην είναι πρωταθλήματα κατ' αναγκη, παρά διάττοντες αστέρες που ολο το παλμαρε τουs έχει να κανει με 1-2 χρονιές. Όταν ο προπονητής δεν έχει βαρύ βιογραφικό, συνήθως η Τούμπα τον καταπίνει, πριν καν υπάρξουν ενδείξεις αν κάνει ή όχι, ασχέτως ικανοτήτων.
 Η ουσία είναι μια, μάλλον 2. Η ΠΑΕ πληρώνει εξοργιστικά πλουσιοπάροχα 3 ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΤΩΜΕΝΟΙ αφου ουδέποτε δούλεψαν για το καλό της ομάδας και 2ον ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι πια απολύτως συνυπεύθυνος για ο,τι και να συμβεί απο δω κ πέρα, γτ και είδε και γνωρίζει ποιου "block" εισήγηση είναι ο οπως φαίνεται νεοαποκτηθείς. Αυτά τα έξαλλος ο σαββίδης κ βρίζει ο σαβιντεζ, αλλού, δεν είμαστε ιθαγενείς ας του πει κάποιος.
Μιλάμε για προπονητή με πολύ φτωχότερο βιογραφικό απο αυτο του Μπόλονι και σίγουρα για ρουλέτα. Εγω του εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι εδώ να τον στηρίξω, αν δω οτι το κατέχει και δουλεύει υπερ της ομάδας και όχι υπερ αυτών που θα τον φορτώσουν σαπάκια για να κονομήσουν στην υγειά των κορόιδων.Ξανά.
« Last Edit: May 30, 2013, 23:43:20 by CLUB »

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Να τοποθετηθει ο king αμεσα για Ντομινγκος  :'(  :'(

Grande θα πω ακριβως οτι θυμαμε απο εκεινη την braga του 2010-2011 που την ειχα παρατηρησει τοτε σε καποια παιχνιδια της στην ευρωπη λογω του motherfucking uefa fantasy...

Λοιπον...Εκεινη η μπραγκα ηταν φοβερη ομαδα πραγματικα, δεμενη, σφιχτη, παθιαρικη και γενικοτερα απο ενα σημειο και επειτα επνεε μεγαλη εμπιστοσυνη γιατι ηταν ΟΜΑΔΑ.. Θυμαμε οτι σε εκεινο τον τελικο με την απιστευτη πορτο του χουλκ και του φαλκαο, ειχα πονταρει στην μπραγκα γιατι ηταν ναι μεν το αουτσαιντερ, αλλα τοτε η μπραγκα ηταν λες και εχει το πεπλο του νικητη πανω της, με τους παιχτες να δινουν και την ψυχη τους στο γηπεδο και να παλευουν. Εμοιαζε πολυ με τον ΠΑΟΚ του σαντος αλλα με καλυτερους παιχτες που την εκαναν να δειχνει καπως πιο επιθετικη (Silvio-7μιρια μεταγραφη στην ατλεντικο, Lima-4,5μιρια μεταγραφη στην benfica, Αrtur-το τερμα της benfica πλεον, alan, hugo viana, custodio κλπ..).. Δεν ειναι τυχαιο πως και τις 2 χρονιες εκεινες, πηγαιναμε χερι χερι στο στατιστικο της καλυτερης αμυνας της ευρωπης με την μπραγκα..  Δειτε λιγο ποσα γκολ εφαγε και ποσα εβαλε στο πρωταθλημα της στα στατιστικα που βαζω παρακατω.. Ειδικα την πρωτη χρονια που δεν ειχε και ευρωπη ηταν καρμπον σαντος (20 γκολ παθητικο!).. Την επομενη που ειχε ευρωπη, χαλασε καπως την αμυνα της, αλλα απο γκολ τα ιδια.. 48 την μια, 45 την αλλη.. Τζουφια δηλαδη... Πανω σε αυτο να πω πως δεν ειναι τυχαιο πως μολις εφυγε ο πασιεντζα απο την μπραγκα, ο επιθετικος τους ο Lima των 6 γκολ στο πρωταθλημα, εβαλε 20 την αμεσως επομενη χρονια... Οσα εβαλε και την μεθεπομενη χρονια (φετος) στην benfica που τον αγορασε... 40 συνολο μονο στο πορτογαλλικο πρωταθλημα για 2 χρονιες χωρις πασειεντζα..

2009/2010
                        P    W    D    L    GF    GA    Dif    Pts    
1     Benfica     30    24    4    2    78    20    +58    76    
2     Braga     30    22    5    3    48    20    +28    71    
3     Porto     30    21    5    4    70    26    +44    68    
4     Sporting     30    13    9    8    42    26    +16    48

2010/2011
                        P    W    D    L    GF    GA    Dif    Pts    
1     FC Porto     30    27    3    0    73    16    +57    84    
2     Benfica     30    20    3    7    61    31    +30    63    
3     Sporting    30    13    9    8    41    31    +10    48    
4     Braga     30    13    7    10    45    33    +12    46    

Μετα απο αυτη την μικρη ιστορικη αναδρομη να πω και την γνωμη μου τελικα... Ξενερωσα ρε πουστη..!! Οχι αλλο σαντος ρε παιδι μου, οχι αλλο αμυνα, δεν μπορω αλλο, πως το λενε... Πραγματικα μου φαινεται σαν να παιρνουμε τον σαντος στο νεοτερο του.. Μην το κανουν και επιτηδες ωστε να κανουν και ευκολη την μεταβαση απο πασιεντζα σε σαντος σε τυχον αποτυχια του νεοσαντος.. Επισης δεν ξερω αν θα τα καταφερει με μας, μιας και οπως αποδειχτηκε, εκεινη η μπραγκα ειχε και αρκετους γαματους παιχτες αν οχι παιχταραδες, που ο ΠΑΟΚ δεν ξερουμε αν στα αληθεια θα εχει του χρονου... Μονο προλογο προς το παρον.

Με 2 λογια, νομιζω πως πιο συντηρητικη επιλογη προπονητη δεν μπορουσαμε να κανουμε.. Και πως να γινει διαφορετικα αφου ολα δειχνουν σαντος, ζαγορακη και χαμηλα την μπαλα.
Καθολου happy εγω, περιμενω να στραβωσει μπας και ερθει κανας αλλος πιο γερμανοολανδος, αλλα που... Αν οι συμβουλατορες ειναι χεστες, χεστη προπονητη θα παρεις... Και η μαλακια ειναι πως αυτος εχει και το βλεμα!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ποτέ δεν θεωρούσα τις πορείες σε ευρωπαικές διοργανώσεις κριτίριο για την ικανότητα κάποιου προπονητη, δηλαδή το γεγονός ότι απέκλεισε κάποιες ομάδες και πήγε στον τελικό του ουέφα είναι σημαντικό μεν μπορεί όμως να ήταν και τυχαίο. Το γεγονός όμως ότι έβαλε την μπράγκα ανάμεσα σε μπενφίκα και πόρτο και μάλιστα αν θυμάμαι καλά είχε πάιξει το πρωτάθλημα μερικές αγωνιστικές πριν το τέλος μέσα στην μπενφίκα που προηγήθηκε 0-1 αλλά έχασε στο τέλος, το είχα δει κι όλας το ματς εκείνο, δείχνει κάποια ικανότητα. Αυτός ήταν ιδανικός μετά την φυγή σάντος, για τώρα δεν ξέρω αν κάνει, δεν ειναι κανένα σούπερ όνομα και δεν ξέρω αν ο κόσμος έχει υπομονή να στηρίξει έναν τέτοιο προπονητή σε πιθανές σφαλιάρες, επίσης το να πάιξει ο ΠΑΟΚ επιθετικό ποδόσφαιρο με κλάους φορ, θερμοσίφωνα έξω δεξιά, ρομπέρ έξω αριστερά, δεκάρι βούκιτς θα έχουμε τα χτεσινά αποτελέσματα, δύο γκολάκια και άλλα δύο δοκάρια, οπότε παίξε αμυνα και ένα γκολ μπορεί να το βάλεις.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Δυστυχως ξεχναμε
Μετα απο 3 χρονια ο σαντος ξαναεγινε χεστης και ανικανος
Δειτε τι γραφοταν τις τελευταιες του μερες στον ΠΑΟΚ απο ΟΛΟΥΣ εδω στο φορουμ..
Σελιδες 286 και μετα..
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,7373.5700.html

Οσο για τον ντομιγκος συμφωνω με CLUB οτι παιρνεις προπονητη με πολυ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ βιογραφικο απο μπολονι.. Και καθαρα μεγαλο ρισκο
Απο την αλλη αποψη μου ειναι οτι οι παικτες κανουν τον προπονητη. Και οτι ενας τετοιος προπονητης εχει τεραστια αναγκη να πετυχει και να δουλεψει 24 ωρες το 24ωρο απ οτι πχ ενας 60χρονος στεφενς που ειτε πετυχει ειτε οχι δεν αλλαζει και τιποτα στην καριερα του...
Ολα αυτα ειναι βεβαια θεωριες, θα φανει απο τις μεταγραφες αν ο ρωσος πουλαει παπα ή οχι
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
Πάμε στη συνταγή την ίδια με τη μετασαρδέλα εποχή.
Για μένα σωστή επιλογή γιατί χρειαζόμαστε να ξαναποκτήσουμε μέταλλο σαν ομάδα όπως με Σάντος.

Δεν είναι κι ότι πιο εύκολο από τις ανατροπές που τρως μέσα στην Τούμπα από τη Χαλκηδόνα, του χρόνου ξαφνικά να αρχίζεις να μοιράζεις 5αρες όσες μεταγραφές και να κάνεις. Προσωπικά γουστάρω τη φάση με χωριά μέσα στην Τούμπα να ξέρω οτι δε θα μου κάνουν ούτε φάση .
Η ομάδες πρώτα φτιάχνουν την άμυνα και μετά την επίθεση.
Με Σάντος αν είχαμε δεκάρι και επιθετικό εκατομμυρίου θα παίρναμε αεράτο πρωτάθλημα στο σβηστό, και με καλή μπαλίτσα κι όλας..
ας ελπίσουμε τώρα να έχουμε ότι μας έλειπε τότε.. άι να δούμε..

ΥΓ: Ακούγεται οτι παίρνουμε και τον Βιάννα πακέτο.. πολύ καλός παίχτης.. 8άρι με αρχίδια.

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
εκλεισε η συμφωνια λεει με 1 εκ.Ας τον δουμε κ αυτον.Δυσκολο το εργο του,σχεδον τον λυπαμαι ;D

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
πόσο φυτά είμαστε ρε πουστη

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Εμένα με χαλάει ότι τον εγκρίνουν οι γνωστοί καταστροφείς - μπαλαδόφατσες από την Καβάλα - αλλά σαν βιογραφικό είναι μεγάλο μέγεθος. Μπορεί να μην έχει το βιογραφικό του Μπόλονι αλλά ο τύπος είναι 44 χρονών και στα 42 του έφτασε τελικό ουέφα με την Μπράγκα (όχι με την Πόρτο ή την Μπενφίκα).
Δηλαδή στα 42 του έφτασε κάπου που δεν έφτασε ποτέ ελληνική ομάδα και μάλιστα με τη Λεβαδεια της Πορτογαλίας.
Σίγουρα είναι φιλόδοξος λόγο ηλικίας και δεν έρχεται να κολήσει τα τελευταία ένσημα. Προσωπικά βλέπω θετικά την κίνηση εκτός βέβαια αν έρχεται ως παρατρεχάμενος της παρέας οπότε αλλάζει το πράγμα.

Offline Matador

• Αλλαγή
Αυτο που θυμαμαι απο την Μπραγκα ηταν οτι ηταν μια ομαδα με σιδερενια αμυνα, ακαταπαυστο τρεξιμο, πολυ κοντα οι γραμμες, αλληλοκαλυψεις και επαιζε με αντεπιθεσεις.
Παντως ξενερωσα με τον συγκεκριμενο. Εχει και φουκαριαρικο βλεμα και ολιγον τι αγελαδισιο.
Λουζερο λαος οι πορτογαλλοι. Ελπιζω να καταπιω την γλωσσα μου και να κωλοτουμπιασω στο τελος.

Υ.Γ.
Περιμενα Stevens!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline banis

• Αλλαγή
Στο μοναδικό πράμα που μπορούμε να σταθούμε με την επιλογή προπονήτη είναι ότι δικαιονόμαστε όλοι όσοι γράφαμε ότι δεν περιμένουμε κάτι μεγαλεπήβολο απο τον Ιβάν ... το ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτηση του είναι αν μη τι άλλο αστείο ... αυτό βέβαια δε σημαίνει πως κατανάγκη θα αποδειχθεί μια αποτυχημένη επιλογή ... αλλά σημαίνει πως μεγάλη επένδυση δεν μπορούμε να περιμένουμε απο το συγκεκριμένο άνθρωπο ...

και αν πέρσι το καλοκαίρι ήταν ακόμα νωρίς ... απο το Φεβρουάριο μέχρι τώρα διαφαίνεται πως θα κινηθούμε σε λόου μπάτζετς ... οπότε μην περιμένετε και μεταγραφάρες κάποιοι ... προσγειωθείτε ...

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
Κάτσε ρε συ, για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να λέμε και τα καλά πού και πού, κι όχι μόνο τα λάθη.

1εκ. το χρόνο θα πάρει ο προπονητής.. σου φαίνεται λίγο? Τα stevens, bielsa κτλ προπονητές με 3εκ. το ξέραν κι οι πέτρες οτι δε θα πάρουμε.
Ο προπονητής μια χαρά είναι και έχει ξαναφτιάξει ομάδα στο παρελθόν.
Και στην τελική θα έχουμε τον καλύτερο προπονητή στο πρωτάθλημα, οπότε είναι μία αρχή.

Αν βέβαια δεν πάρουμε παίχτες αντάξιους και παίζουμε πάλι με φωτακιδες και κουμαλούς τότε μαζί σου..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εγώ για να πω την αμαρτία μου περιμενα κάτι σε γιοβάνοβιτς, κετσπάγια, άγγελο αναστασιάδη, μαρτίνεζ και τον ρώσσο της γκρόζνι. Ένα χαρτί για προπονητή δεν είναι λίγο, κάπου διάβασα ότι ο στέφενς ήθελε 2,5 εκατομμύρια, μην είμαστε αφελείς και γω τον στέφενς ήθελα και ο γαύρος τον μίτσελ ένα χαρτι και κάτι τον δίνει. Δεν ξέρω αν μπορούσαν να βρουν καλύτερο με αυτά τα λεφτά, μπορεί και ναι μπορεί και όχι, σαν όνομα σίγουρα ναι αλλά σαν αποτέλεσμα κανείς δεν ξέρει. Τώρα αυτό για το αμυντικό ποδόσφαιρο και την επίθεση, ο ΠΑΟΚ έτσι όπως ειναι τώρα μόνο άμυνα μπορεί να παίξει, επίθεση με υλικό που κατά 80% δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να κάνει τα βασικά του ποδοσφαιρουν δεν μπορεί να παιχθεί. Και ο γεωργιάδης επίθεση έπαιξε χτες που έβγαλε φωτάκη και έβαλε κλάους και φάγαμε ενα γκολ μας κάνανε 2 δοκάρια τους εκοψε το κονταρι ενα τετ α τετ και έπιασε άλλο ένα ο γλύκος. Κι όλα αυτά με αντιπάλους τον λαζαριδη τον νάστο, τον μπάλα και τον σκόνδρα. Όλοι θέλουμε να βλέπουμε ομάδα να κεντάει επιθετική αλλά επί της παρούσης ΠΑΟΚ αγωνιστικά όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά είμαστε μια εντελώς ασόβαρη ομάδα μέσα στο χορτάρι και το παίξε επίθεση ή πάρε προπονητή να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο είναι γραφικότητα και εύκολος λαϊκισμός, διότι όταν έπαιξε τελευταία φορά ο ΠΑΟΚ επιθετικό ποδόσφαιρο είχε γχ κάτω από τα 30, οκκά, βασίλη μπορομποκη και βενετίδη στα μπακ, σβούρα στα ντουζένια τους, καφέ , εγκωμίτη και όχι κάποιον ρομπέρ, κλάους, θερμοσίφωνα, λάζαρ, κάτσε, αποστολόπουλο και βούκιτς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
Εγώ για να πω την αμαρτία μου περιμενα κάτι σε γιοβάνοβιτς, κετσπάγια, άγγελο αναστασιάδη, μαρτίνεζ και τον ρώσσο της γκρόζνι. Ένα χαρτί για προπονητή δεν είναι λίγο, κάπου διάβασα ότι ο στέφενς ήθελε 2,5 εκατομμύρια, μην είμαστε αφελείς και γω τον στέφενς ήθελα και ο γαύρος τον μίτσελ ένα χαρτι και κάτι τον δίνει. Δεν ξέρω αν μπορούσαν να βρουν καλύτερο με αυτά τα λεφτά, μπορεί και ναι μπορεί και όχι, σαν όνομα σίγουρα ναι αλλά σαν αποτέλεσμα κανείς δεν ξέρει. Τώρα αυτό για το αμυντικό ποδόσφαιρο και την επίθεση, ο ΠΑΟΚ έτσι όπως ειναι τώρα μόνο άμυνα μπορεί να παίξει, επίθεση με υλικό που κατά 80% δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να κάνει τα βασικά του ποδοσφαιρουν δεν μπορεί να παιχθεί. Και ο γεωργιάδης επίθεση έπαιξε χτες που έβγαλε φωτάκη και έβαλε κλάους και φάγαμε ενα γκολ μας κάνανε 2 δοκάρια τους εκοψε το κονταρι ενα τετ α τετ και έπιασε άλλο ένα ο γλύκος. Κι όλα αυτά με αντιπάλους τον λαζαριδη τον νάστο, τον μπάλα και τον σκόνδρα. Όλοι θέλουμε να βλέπουμε ομάδα να κεντάει επιθετική αλλά επί της παρούσης ΠΑΟΚ αγωνιστικά όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά είμαστε μια εντελώς ασόβαρη ομάδα μέσα στο χορτάρι και το παίξε επίθεση ή πάρε προπονητή να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο είναι γραφικότητα και εύκολος λαϊκισμός, διότι όταν έπαιξε τελευταία φορά ο ΠΑΟΚ επιθετικό ποδόσφαιρο είχε γχ κάτω από τα 30, οκκά, βασίλη μπορομποκη και βενετίδη στα μπακ, σβούρα στα ντουζένια τους, καφέ , εγκωμίτη και όχι κάποιον ρομπέρ, κλάους, θερμοσίφωνα, λάζαρ, κάτσε, αποστολόπουλο και βούκιτς.
+1926

Offline cure

• Αλλαγή
Έλα ρε Τάσο που είναι γραφικότητα και λαϊκισμός το να πάρεις προπονητή για να σου παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και είναι αναπόφευκτο το τσούκου τσούκου. Ούτε η κάθε προηγούμενη σεζόν καθορίζει τίποτα από την επόμενη. Χιλιάδες τα παραδείγματα.

Ε ας φάμε στη μάπα τον ανύπαρκτο Πορτογάλο που εισηγήθηκε ο χέστης.

Μπράβο μεγιστάνα του κώλου!!! Πληρώνεις τόσους άχρηστους για να πάρεις τελικά το ΟΚ από άλλους άχρηστους, που σε κοιτάνε στη τσέπη και ξερογλύφονται, γιατί αν έρθει η πούτσα στον κώλο της γαλανόλευκης να έχουν μία στέγη, κάτι τις να φάνε.

Επίσης φίλε μου katz καλά έκανες και θυμήθηκες τις τελευταίες μέρες της χολέρας και τη μαλακία μας που πανηγυρίζαμε για το τίποτα, γιατί ο άχρηστος κατάφερε απλά να τρέχει μόνος του και να μη βγει δεύτερος.  Επέτρεψέ μου όμως να σου θυμήσω ότι αυτό το αρχίδι είναι συνυπεύθυνο που η ομάδα μπήκε μέσα 10-20 μύρια (βάλε εσύ το ποσό που έχεις καταλήξει γιατί εγώ έχω χάσει προ πολλού τη μπάλα) γιατί ενώ δεν είχαμε μία, αυτός ο ανύπαρκτος ζητούσε Εντίνιους και Ρικάρντους (ή πως στον πούτσο τους λέγανε) για να παίξει ΤΙ; Τσούκου τσούκου τσούκου τσούκου χέσιμο, σκατό, χέσιμο, σκατό.

Με τις υγείες μας!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ. Ο ΒΟΥΛΙΝΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΡΙ ΧΑΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΦΡΑΓΚΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΕΟ ΜΟΥΡΙΝΙΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
« Last Edit: May 31, 2013, 09:56:00 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
απλα ας τον δουμε κανεις δεν φταιει για οτι κι αν ειναι.συνηθως φταινε αυτοι που τον φερνουν ξεροντας τι ειναι...

Offline banis

• Αλλαγή

1εκ. το χρόνο θα πάρει ο προπονητής.. σου φαίνεται λίγο? Τα stevens, bielsa κτλ προπονητές με 3εκ. το ξέραν κι οι πέτρες οτι δε θα πάρουμε.

εξαρτάται για τι πράμα μιλάμε ... εδώ ο μεγαλομέτοχος σου έκανε δηλώσεις πως θα πάρεις Ch.League ... στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα μετα βίας παλεύει να βγει στα προκριματικά ( έχοντας αστείους αντιπάλους καθώς play offs με Τρίπολη - Ατρόμητα και Γιάννενο είναι απο άποψη δυναμικού ομάδων ότι ευκολότερο μπορούσε να σε κάτσει )... και αν σε περίπτωση τελικά κάνεις τον άθλο την Κυριακή και βγεις 2ος ... πας να παίξεις προκριματικά ch.league έχοντας ως δεδομένο τον Ντομίνγκος στον πάγκο ... καταλαβαίνεις και συ πιστεύω πως έτσι μάλλον δεν πας πουθενά ... εκτός αν ο στόχος σου είναι για ακόμα μια φορά να είσαι ο πρώτος του χωριού ... τότε ναι ... θα δυσκολευτείς και πάλι... αλλά σίγουρα θα τα καταφέρεις ...