Author Topic: Igor Tudor  (Read 21811 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Igor Tudor
« Reply #540 on: April 04, 2016, 23:26:14 »
οκ η λαθος διατυπωση σου(αν δεν το καταλαβες γραφεις με λαθος συντακτικο) με κανει να σου δωσω μια ευκαιρια να μας εξηγησεις τι λες γιατι αυτο που βγαλε το σαπιο και νοσηρο κεφαλι μου δεν ειναι μονο δικο μου συμπερασμα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #541 on: April 04, 2016, 23:27:24 »
Απλα γκαζ μετα παμε στο οτι κ αγγελος στεβενς μπολονι δωνης κ τουντορ φυσικα ηταν ΜΑΠΑ προπονητες γιατι δευτερο γυρο κ μ αυτους κλαρινα εκανες απεναντι σε περογαμβρακηδες οπως λες..οι παικτες ομως μενουν ιδιοι
Γιατι κ φετος λογω τραυματισμων κ εξωτερικων πιεσεων παλι χτες επαιζες με ΟΚΤΩ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟΥΣ παικτες...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #542 on: April 05, 2016, 00:46:41 »
οκ δεκτο οτι μπορει να κανω λαθη στα συντακτικα. ειλικρινα ελληνικο κειμενο παιζει να εχω να γραψω απο τοτε που εγραφα εδω τα αρθρα.
Εγω απλα κανω τη δικη μου διαπιστωση οπως την σκεφτομαι και την καταλαβαινω εγω. ΚΑΝΕΝΑΣ προπονητης δεν θα πετυχει στον ΠΑΟΚεκτος και αμα φυγουν τα ορνια που υπαρχουν μεσα στην ΠΑΕ και δεν κλεισει ολη η αθλητικη δημοσιογραφια στη θεσσαλονικη.
Ωραια ελα να κανουμε διαλογο να ακουσω εαν και ποσο τα παρακατω επιχειρηματα ειναι λαθος (πιθανον να ειμαι και λαθος, Ελλαδα εχω να πατησω χρονια).

- Σε καθε στραβη θα υπαρχουνε ΠΑΝΤΑ ατομα ετοιμα να βγουν στο ραδιοφωνο, να διαβασουν εφημεριδα, να δηλωσουν αγανακτισμενοι. Πολλοι περισσοτεροι απο το να βγουν με ενα χαμογελο στο στομα επειδη παει η ομαδα καλα (οταν παει). Αλλωστε αμα ο ΠΑΟΚ ειναι π.χ. πρωτος ολοι χαρουμενοι θα ειμαστε και κανεις απο τους δημοσιογραφισκους δεν θα εχει πραγματικο κερδος.

- Ορνια στη ΠΑΕ. Εγω πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο τα ακουει ο σαββιδης και θα εξηγησω γιατι (που ειλικρινα ουτε υποστηρικτης του ειμαι, ουτε καν προκειται να κανω αλλη υπομονη περαν αυτου του καλοκαιριου).
Ολοι λεμε για το ροστερ που ακομα και τυφλος να εισαι καταλαβαινεις οτι ουτε για μικρομεσαι ομαδα δεν ειναι. ΟΜΩΣ ποιος εδιωξε τον Τουντορ, τον Αρνεσεν, τον Ολσεν, ολους? Δηλαδη θες να μου πεις οτι εφερε Αρνεσεν για να τον διωξει μετα απο 7 μηνες και αφοτου του πηρε μεταγραφες (οσες πηρε και οποιου μεγεθους ηταν)? Δηλαδη ο Σαββιδης ειδε το Βελλιδη και τον Ολσεν και ειπε 'οχι αγαπαω ΠΑναγιωτη Γλυκο'? Δηλαδη εχει (αναγκαστικα) πληρωσει 4 κανονικους προπονητες σε 4 χρονια επειδη εχει προσωπικη αποψη για τον καθενα 'η καποιον ακουει και τον συμβουλευει για αυτα τα πραγματα?

Για μενα ο Σαββιδης ειναι απλο το τι κανει. Ακουει γνωμες και αποψεις που κακο θελουνε να κανουνε στον ΠΑΟΚ με πρωτο και καλυτερο το διδυμο ΖΖ. Ο Σαββιδης για μενα εχει ερθει για να κανει μπισνα, ο ΠΑΟΚ ειναι παραπλευρο μαγαζι που του επιτρεπει προβολη στην ελλαδα. Το μονο κατηγορω γιαμενα ειναι οτι απο τη στιγμη που εγινε το φιασκο του Δωνη που πληρωσε ακομα και τα τρισεγγονα του, δεν διαολοστειλε ολους αυτους που τον συμβουλεψαν τι και πως. Εγω ειλικρινα πιστευω οτι ο Σαββιδης θεωρει το ροστερ παρα πολυ καλο επειδη ακουει τους ολους διαφορους (ΠΑΟΚαρχες και μη) οτι οντως ετσι ειναι και οτι ειμαστε 5οι γιατι φταιει η ατυχια και ο γαυρος! Ποιος κανει αβαντα στον Κιτσιου και τον Χαριση αλλα γκρεμιζει με τη μια Τσιμιροτ? Δηλαδη τοσο αθωα ειναι ολα και ΟΛΟΙ αυτοι πληρωνονται απο το Σαββιδη αλλα ΔΕΝ κοιτουν την παρτι τους και το πως θα παρουν προμηθειες για την αβαντα και την πιθανη συμμετοχη στη εθνικη?

Ρε παιδια τι να πω, ειτε η δικια μου η γνωμη ειναι σωστη ειτε η δικια σας παντα ο ΠΑΟΚ θα χανει. Σε αλλο τοπικ ειπα οτι εδω και 30 χρονια ολοι οι προεδροι που ειχες ητανε ειτε κλεφτες, ειτε λαμογια, ειτε οτιδηποτε (εδω παει το απο τοτε που οι περισσοτεροι που γραφετε εδω μεσα γεννηθηκατε) Γιαννιωτη . Ε δεν μπορει να ειναι τυχαιο ρε πουστη αυτο. Εχεις το καλυτερο γαμημενο μαγαζι στην Ελλαδα (αντε πες το δευτερο πισω απο το γαυρο που ειναι πιο πολυπληθης στην ελλαδα) και αντι να δινεις χαρες στο κοσμο, μας εχει γαμηθει η παναγια να πουμε τοσα χρονια. Και εδωσα το παραδειγμα του Κοκκαλη που οταν μπηκε στο γαυρο (για να κανει μπισνα με τη ΝΔ) επαιζε με παχατουριδη και νεντιδη, αλλαζε προπονητες συνεχεια, και εφερνε 1-2 παιχταραδες για τον κοσμο αλλα ετρωγε πιπες για 4 χρονακια.

Γι αυτο λεω οτι εγω προσωπικα θα κανω υπομονη μεχρι αυτο το καλοκαιρι. Εχει παιξει ολους τους δυνατους συνδυασμους σε προπονητες και παιχτες. Αν δεν εμαθε και φετος τοτε ΝΑΙ ειναι 100 κιλα μαλακας και πιο μαλακας ο γιος του που δεν εχει και καμια αλλη σοβαρη ασχολια.
Ουτε ΠΑΟΚομετρα υπαρχουν ουτε τιποτα μεταξυ μας. Κανεις δεν αγαπαει τον ΠΑΟΚ περισσοτερο απο τον ΧΨ αδερφο που τραβιεται μαζι του στα γηπεδα. Απλα νομιζω οτι κανουμε μεγαλο λαθος να εστιαζουμε παντα στον εναν απο τους πολλους επιχειρηματιες 'η 'επιχειρηματιες΄ που βγαζουν φραγκα απο τον ΠΑΟΚ, πολυ απλα γιατι ακομα και εαν τους διωξουμε θα ερθουν αλλοι, ειτε ιδιοι ειτε χειροτεροι υπο τις υπαρχουσες συνθηκες.
« Last Edit: April 05, 2016, 01:12:56 by GkaZ4 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #543 on: April 05, 2016, 10:05:26 »
δε νομιζω να διαφωνει κανενας στο τι γραφεις
η μονη ενσταση ειναι οτι ετσι πως το εγραψες ΚΑΠΟΙΟΣ μπορει να καταλαβει κατι αλλο, οτι φταιει μια γενια οπαδων για τις κακες πορειες του ΠΑΟΚ  ;)
Εμεις ομως το καταλαβαμε, εχουμε κανει επαρχια κατεχουμε ανωτατη μπερδευτικη  :'(

On topic

τελικές)

ΠΑΣ-ΠΑΟΚ 3-1 (10-13 τελικές και 40-140 πάσες)

ΠΑΟΚ-Χρυςαγυμπιακός 0-2 (11-9 τελικές και 129-69 πάσες)

Γηρακλής-ΠΑΟΚ 3-3 (6-15 τελικές, 38-64 πάσες)

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 3-3 (13-8 τελικές, 127-83)

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1(14-9 τελικές, 89-42 πάσες)

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 2-1 (7-23 τελικές, 49-109 πάσες)

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 3-1 (8-14 τελικές, 53-123 πάσες)

ΜΟΝΟ με λουκας θα χες παρει τα μισα ματς.. Χωρις τραυματισμους κ με στοχ λουκας νομποα ινσαουραλδε λεμε τωρα .. Παπαδες
Παιξε με κιτσιο πελκα κλαους κοροβεση χαριση κ ψαξε τι φταιει
« Last Edit: April 05, 2016, 10:19:06 by dask4 »

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #544 on: April 05, 2016, 11:15:22 »
Ε οντως ας κάνουμε διάλογο όπως λες γκαζ.

- τέτοιοι υπαρχουν σε όλες τις ομάδες, ελπίζω να μην σε πείθει το επιχείρημα της μοναδικότητας του ΠΑΟΚ σε αυτό. Αλλά ξες πως τα ξεπερνάει μία ομάδα; Με την αυτοπεποίθηση της αξίας της. Είναι δεδομένο όταν σε έχουν με Τζαβέλα, μαλεζα κιτσιου, όχι μόνο θα γκρινιάζει ο κόσμος, αλλά θα είναι και δικαιολογημένα απαισιόδοξος. Οπότε μετά από μία σφαλιαρα, άντε να συνελθεις...

- αυτό είναι λίγο πιο σύνθετο. Δηλαδή λες ήρθε ο Σαββίδης, βρήκε τους ΖΖ με τον κόσμο να βράζει εναντίον τους, τους κράτησε όσο μπορούσε, τους απάλλαξε από πιθανες νομικες ευθύνες, κρατάει 4 χρόνια τα όρνια που λες, και ταυτόχρονα ισχυρίζεται ότι χάνει τόνους χρηματων.
 Ε κάπου μπαζει το σενάριο. Ακόμα και ποιος θα σε συμβουλεύει, εσύ τον επιλεγεις. Δηλαδή από την οπτική του Σαββίδη, γάμα τον ΠΑΟΚ. Δεν βλέπει ότι συνεχίζοντας έτσι, κάνει κακό στην μπιζνα του;
Την άποψη μου την εχω γράψει και νομίζω εξηγεί πολλά από τα παράδοξα. Ήρθε και υιοθέτησε το σύστημα ΖΖ με αρδ, όρνια κτλ. Πηρε τις αγιογραφίες που διαβαζεις από όλους τους αρδ, έδωσε τις απαλλαγές κι ένα μισθό. Στόχος του προφανώς να παραμένει στον ΠΑΟΚ για την προβολή που λες εσύ (πλάτες λέω εγώ) ρισκάροντας όσο το δυνατόν λιγότερα.
Έτσι οι ελεγχομενοι αρδ ξεσκίζουν τον τσιμιροτ ως επιλογή αρνεσεν στη διαδικασία κατασκευής ευθυνών για κάποιον άλλον εκτός του ρώσου. Ενώ φυσικά ο ΠΑΟΚ του μαλεζα, του χαριση και του κιτσιου είναι σαφώς φθηνότερος από τον ΠΑΟΚ του τσιμιροτ, και δεν δημιουργεί νέες απαιτήσεις.

Δηλαδή δεν βλέπεις ότι στόχος του ρώσου και των αρδ είναι να πλασαρεται κάθε χρόνο ένα νέο τριετες πλάνο αφού έχουν στείλει στο ανάθεμα τους υποτιθεμενους υπεύθυνους του προηγούμενου;
 Δεν βλέπεις ότι με αυτόν τον τρόπο εντέλει καταλήγουν να σου λένε συμβιβασου με τον Τζαβέλα γιατί θα φύγει ο ρώσος και αλίμονο σου;
Δεν βλέπεις ότι τελικά όλα αυτά πρωτο απο ολους τον ρώσο ευνοούν αφού δεν τολμά τέσσερα χρόνια να τον αμφισβητήσει κανείς, παρότι σε έχει με υλικό ατρομητου;
Και επειδή συμπτώσεις δύσκολα συμβαίνουν, εξίσου δύσκολα να έχει στηθεί όλο αυτό το σκηνικό με σχεδιασμό αλλού και να εννοείται από σποντα ο ρώσος.

Καλά να είμαστε το καλοκαίρι να το ξανασυζητησουμε αφού του δίνεις μέχρι τότε. Άλλωστε ξαναειπαμε ένα ανώνυμο ιντερνετικο φόρουμ είναι, δεν θα δώσουμε από δω λύσεις. Για μένα πάντως ο περσινός δεκεμβρης ήταν αποκαλυπτικος των προθέσεων του Σαββίδη.

Για τα 30 χρόνια που λες, σου ξαναλεω πρόκειται περί πέντε διαφορετικών διοικήσεων με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θεωρεις ότι είναι αδικημένη κάποια από αυτές τις 5 διοικήσεις; Στα ίδια με τις άλλες 4 βάζεις τον Σαββίδη;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #545 on: April 05, 2016, 15:07:49 »
Ας μείνει ο ίβιτς προπονητής με 12-13 μεταγραφές οι 8 ενδεκαδάτοι όμως. Όχι βέβαια να βγει ο πέλκας και να μπει ο δημητριάδης ή ο κιτσιου και να μπει ο τροφιμος του ΚΑΤ κωνσταντινίδης. Φέρτε παίχτες και θα πετύχουν και οι προπονητές. Με κλαους κιτσιους τζαβελες πέλκες να έχουν θέσεις βασικών στο ρόστερ είμαστε γραφικοί να μιλάμε για προπονητές όταν αυτοί που ασχολουνται με το αγωνιστικό του ΠΑΟΚ δεν βλέπουν ότι οι περισσότεροι από δαυτους δεν κάνουν ούτε για τον πανιώνιο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #546 on: April 17, 2016, 21:04:01 »
πηρες μπουλο και βλεπουμε τα βασικα. κ αξιοποιηση κορο και και και..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #547 on: April 18, 2016, 13:52:03 »
Πηρε μπουλο κ τουλαχιστον προλαβαμε τα playoff κ δεν εχουμε 0-1-4
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #548 on: June 01, 2016, 09:56:34 »
Πουσταρα αντιπαθητικε, αντε γαμησου. Γιατι ετσι
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #549 on: August 25, 2016, 16:45:14 »
¸íáí ÷ñüíï áíåíåñãüò…

Óáí óÞìåñá áíáêïéíþèçêå ç ëýóç ôçò óõíåñãáóßáò ôïõ Óáëðéããßäç ìå ôïí ÐÁÏÊ!

ôéìç êáé äïîá ìåãáëå éãêïñ ôïõíôïñ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #551 on: January 08, 2017, 18:50:37 »
κλασε ρε τουντορ κι εσυ
δοκιμαστηκες, στηριχτηκες, απετυχες
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #552 on: August 06, 2017, 16:54:49 »
Πως αποκλείστηκες ρε θεούλη από αυτούς?  :'( :'(