Ε οντως ας κάνουμε διάλογο όπως λες γκαζ.
- τέτοιοι υπαρχουν σε όλες τις ομάδες, ελπίζω να μην σε πείθει το επιχείρημα της μοναδικότητας του ΠΑΟΚ σε αυτό. Αλλά ξες πως τα ξεπερνάει μία ομάδα; Με την αυτοπεποίθηση της αξίας της. Είναι δεδομένο όταν σε έχουν με Τζαβέλα, μαλεζα κιτσιου, όχι μόνο θα γκρινιάζει ο κόσμος, αλλά θα είναι και δικαιολογημένα απαισιόδοξος. Οπότε μετά από μία σφαλιαρα, άντε να συνελθεις...
- αυτό είναι λίγο πιο σύνθετο. Δηλαδή λες ήρθε ο Σαββίδης, βρήκε τους ΖΖ με τον κόσμο να βράζει εναντίον τους, τους κράτησε όσο μπορούσε, τους απάλλαξε από πιθανες νομικες ευθύνες, κρατάει 4 χρόνια τα όρνια που λες, και ταυτόχρονα ισχυρίζεται ότι χάνει τόνους χρηματων.
Ε κάπου μπαζει το σενάριο. Ακόμα και ποιος θα σε συμβουλεύει, εσύ τον επιλεγεις. Δηλαδή από την οπτική του Σαββίδη, γάμα τον ΠΑΟΚ. Δεν βλέπει ότι συνεχίζοντας έτσι, κάνει κακό στην μπιζνα του;
Την άποψη μου την εχω γράψει και νομίζω εξηγεί πολλά από τα παράδοξα. Ήρθε και υιοθέτησε το σύστημα ΖΖ με αρδ, όρνια κτλ. Πηρε τις αγιογραφίες που διαβαζεις από όλους τους αρδ, έδωσε τις απαλλαγές κι ένα μισθό. Στόχος του προφανώς να παραμένει στον ΠΑΟΚ για την προβολή που λες εσύ (πλάτες λέω εγώ) ρισκάροντας όσο το δυνατόν λιγότερα.
Έτσι οι ελεγχομενοι αρδ ξεσκίζουν τον τσιμιροτ ως επιλογή αρνεσεν στη διαδικασία κατασκευής ευθυνών για κάποιον άλλον εκτός του ρώσου. Ενώ φυσικά ο ΠΑΟΚ του μαλεζα, του χαριση και του κιτσιου είναι σαφώς φθηνότερος από τον ΠΑΟΚ του τσιμιροτ, και δεν δημιουργεί νέες απαιτήσεις.
Δηλαδή δεν βλέπεις ότι στόχος του ρώσου και των αρδ είναι να πλασαρεται κάθε χρόνο ένα νέο τριετες πλάνο αφού έχουν στείλει στο ανάθεμα τους υποτιθεμενους υπεύθυνους του προηγούμενου;
Δεν βλέπεις ότι με αυτόν τον τρόπο εντέλει καταλήγουν να σου λένε συμβιβασου με τον Τζαβέλα γιατί θα φύγει ο ρώσος και αλίμονο σου;
Δεν βλέπεις ότι τελικά όλα αυτά πρωτο απο ολους τον ρώσο ευνοούν αφού δεν τολμά τέσσερα χρόνια να τον αμφισβητήσει κανείς, παρότι σε έχει με υλικό ατρομητου;
Και επειδή συμπτώσεις δύσκολα συμβαίνουν, εξίσου δύσκολα να έχει στηθεί όλο αυτό το σκηνικό με σχεδιασμό αλλού και να εννοείται από σποντα ο ρώσος.
Καλά να είμαστε το καλοκαίρι να το ξανασυζητησουμε αφού του δίνεις μέχρι τότε. Άλλωστε ξαναειπαμε ένα ανώνυμο ιντερνετικο φόρουμ είναι, δεν θα δώσουμε από δω λύσεις. Για μένα πάντως ο περσινός δεκεμβρης ήταν αποκαλυπτικος των προθέσεων του Σαββίδη.
Για τα 30 χρόνια που λες, σου ξαναλεω πρόκειται περί πέντε διαφορετικών διοικήσεων με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θεωρεις ότι είναι αδικημένη κάποια από αυτές τις 5 διοικήσεις; Στα ίδια με τις άλλες 4 βάζεις τον Σαββίδη;