«Εσάς τους δημοσιογράφους σας αρέσει να μιλάτε για πολιτική στο ποδόσφαιρο, και έμενα δεν μου αρέσει αυτό. Μου αρέσει να βλέπω τους παίκτες τι κάνουν στο γήπεδο, για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και εδώ αυτούς τους 8-9 μήνες έχω δει τα πάντα, να δημιουργείτε πρόβλημα από το πουθενά και πολλά άλλα πράγματα που δεν θέλω να συζητήσω. Θέλω να μιλάω για το τι κάνουμε στο γήπεδο, για το αν οι παίκτες δίνουν τα πάντα, για το αν αυτά που κάνουμε έχουν κάποιο νόημα, αυτό είναι σημαντικό. Αν κάποιος πιστεύει ότι αυτός ο Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα έχει άδικο! Ίσως ακούγεται σκληρό άλλα αυτή είναι η αλήθεια. Είναι πιο εύκολο να κριτικάρουμε.. "αυτό δεν είναι κάλο, αυτός ο παίκτης πρέπει να παίζει εκεί". Αυτό είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. "αυτός ο προπονητής πρέπει να παίζει 4-4-2 γιατί αν παίζει 4-4-2 θα νικάει" ποιος το λέει αυτό; Επειδή είστε δημοσιογράφοι και γράφετε για 10 χρόνια για την ομάδα, αυτό σας δίνει το δικαίωμα να έχετε δίκαιο; Ελάτε να το συζητήσουμε. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, όλοι έχουν δίκαιο και ο μόνος που έχει άδικο είναι ο προπονητής επειδή δεν νικάει, και γιατί δεν νικάει; Δεν έχει σημασία. Γι αυτό είναι πιο εύκολο να είσαι δημοσιογράφος από το να είσαι προπονητής, γιατί όταν το αποτέλεσμα δεν αρμόζει στο μέγεθος της ομάδας τότε πρέπει να είσαι πολύ έξυπνος πολύ ειλικρινής για να εξηγήσεις τον λόγο που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα και αυτό είναι το πιο δύσκολο. Έχω δει πολλά αυτούς τους 8-9 μήνες στον Π.Α.Ο.Κ. γι αυτό δεν θέλω να συζητάω για πολίτικη στον Π.Α.Ο.Κ..»
Ιγκόρ Τούντορ