Αντιγραφη
Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί Μαρ 08, 2016 7:36 am
2013-14: Θυμάμαι, επί Stephens, την ομάδα να παραπαίει στον δεύτερο γύρο, με ήττα 2-1 μέσα στον Πλατανιά, που πάλευε να κρατηθεί στην κατηγορία, και λίγο αργότερα τον Εργοτέλη να μας ισοφαρίζει σε 2-2, όταν είχαμε ήδη προηγηθεί με 0-2 στις αρχές του β΄ ημιχρόνου. Λίγες εβδομάδες αργότερα ισοφαριζόμασταν σε 3-3 μέσα στον υποβιβασμένο Απόλλωνα, έχοντας προηγηθεί με 3-0!
Με καλύτερο ρόστερ σε καίριες θέσεις: Natcho (β΄ γύρος), Stoch, Insaurralde (β΄ γύρος), Lino, Vukic, Lucas.
Για να μην μιλήσω για τον τελικό κυπέλλου, της ξεφτίλας, που η εμφάνισή μας θύμιζε ομάδα Β΄ Εθνικής.
2014-15: Όλοι θυμόμαστε τον χειρότερο β΄ γύρο των τελευταίων χρόνων στον ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια η κατάρρευση ξεκίνησε την επομένη του αγώνα Γαυρυμπιακού - ΠΑΟΚ 1-2 που είχαμε φύγει 5 βαθμούς διαφορά.
2015-16: Πάλι η ομάδα έχει καθίζηση στον β΄ γύρο συνεπικουρούμενη και από το ρεκόρ τραυματισμών.
Ερώτηση: Κάθε χρόνο φταίει ο προπονητής;
Απάντηση των περισσοτέρων εδώ μέσα: Φέτος φταίει ο Τούντορ!
Απάντηση δική μου: Αυτή η καραμέλλα με το ότι κάθε χρόνο φταίει ο προπονητής έχει ξεπεραστεί πια. Θέλετε να πιστεύετε αυτό, πιστέψτε το. Δικαίωμά σας. Εγώ δεν το πιστεύω. Και βλέπω ότι πολλοί παίκτες θέλουν να φύγουν από τον ΠΑΟΚ και να μην ξαναγυρίσουν, όπως έγινε στο παρελθόν με τον Vieirinha. Για μένα κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, κάτι που το είχα γράψει και πέρυσι τέτοια εποχή και περίμενα από τον αρχηγό (Αθανασιάδη) να πάρει θέση. Δεν πήρε και για μένα είναι ύποπτος.
Όχι κύριοι! Δεν μου φταίει ο προπονητής που οι παίκτες κάνουν 52 λάθη απέναντι στην τελευταία - και υποβιβασμένη - ομάδα του Πανθρακικού, που επίσης παίζει με ελλείψεις.
Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι φταίει, η αίσθησή μου όμως είναι ότι προέρχεται από το εσωτερικό της ομάδας και αγγίζει τους παίκτες.
Μου είναι αδιάφορο αν θα μείνει η θα φύγει ο ΙΤ. Γνωρίζω εκ των προτέρω ότι και του χρόνου (με οποιονδήποτε προπονητή) θα δω την ίδια ταινία. Εκτός και αν κάποιος μας πει τι ακριβώς φταίει και πάρει τα κατάλληλα μέτρα.
----------------------
Θα κανα κ αλλα copy αλλα μου πεσε μουσταρδα συμυο κινητο πρεπρο να βγω