Author Topic: Προπονητολογία (ΠΟΣΤ απο ΣΕΠΤ2005 για ρεχαγκελ , ματεους , Aleksandridhs , Ογιος κτλ )  (Read 23819 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Λήχτε το χθες. Άντε, μπας και ηρεμήσουμε λίγο.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Διωξτε το μουνι απο δω μεσα ρε

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
Αν τον κλείσεις θα σε παραδεχτώ, αρμένιζες πολύ στραβά τον τελευταίο καιρό και θέλω να ελπίζω ότι το κατάλαβες. Και μένα η αισθηση μου είναι ότι για να έρθει τέτοιο όνομα στην ψωροκωσταινα, έρχεται μόνο για να βάλει τζίφρες και όχι για να δει τα κάλλη της Ιωάννας ή να ερευνήσει αν ο ζήσης με τον λιαθουανό τα'χουν.

ΥΓ: Διονύση, τις μασχάλες σου τις ξυρίζεις?
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
Και θα μπορουσε να ειναι και σαν κινηση τακτικης η ημερομηνια που θα κλεισει η προπονηταρα (αν κλείσει), 1 μέρα πριν την εναρξη των διαρκειας αν και μας έσπασαν τη πουτσα με τόση υπομονη
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline t.b

• Αλλαγή

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ρε φιλε, πραγματικα, καυλωνεις που γραφεις εδω μεσα? Να πας σε ψυχολογο 'η στη Σουηδια μιας και βλεπω οτι εχεις συνδρομο Στοκχολμης.

οντοπικ
Μακάρι να τον κλείσει ο σαββίδης και όπως τον κριτικάρουμε και τον κράζουμε, να τον δώσουμε και τα εύσημα και να τον χειροκροτήσουμε.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
Κλειστον οσα και να ζητησει να γελασει λιγο το χειλακι μας. Μας εχεις γαμησει την ψυχολογια μαλακα

Αυτο. Αν και δεν νομιζω να στραβωσει κατι αν ισχυει οτι η πρωτη συναντηση εγινε στην Ρωσια. Εκει ηταν το σημαντικο αλισβερισι νομιζω, πλεον μαλλον για ανακοινωση εχει ερθει. Απο τα ονοματα που ακουστηκαν μακραν ο πιο σοβαρος προπονητης. Ας ανακοινωθει πρωτα και τα λεμε μετα.

Αυτο που με χαροποιει περισσοτερο στην προοπτικη να κλεισει ο Στεφενς ειναι οτι τετοιοι προπονητες θετουν ορους πριν σκεφτουν καν αν θα ερθουν γιατι, να μην γελιομαστε, παιζουν την καριερα τους. Κοινως δεν υπαρχει περιπτωση να σου πει ερχομαι και θα παιζω με Κιτσιου και Φωτακη, δεν γαμεις. Αυτος για να ερχεται σημαινει οτι θα ακολουθησει "πραμα". Μακαρι ο,τι γινει να παει τον ΠΑΟΚ μας ψηλα, τιποτα αλλο.

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Αποτι διαβαζω ειναι ενας πολυ καλος προπονητης με μεγαλη εμπειρια και εχει κατακτησει και το ουεφα.Μακαρι να τον κλεισει ο μεγαλομετοχος και μη γινουμε ρεζιλι παλι.Παντως εγω αν δεν δω χειροπιαστα αποτελεσματα δεν θα θριαμβολογησω.Ολα θα φανουν στο χορταρι με τον καιρο.
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
αντε και η ΤΟΥΜΠΑ να ναι τιγκα....αντε να ξεχαρμανιασουμε λιγο γιατι δεν αντεχω αλλη διχονοια...θελω να πηγαινω ΤΟΥΜΠΑ και να γουσταρω....ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ρε πουστη....

μου ειναι και σαν φατσα πολυ συμπαθης ο πουστης ο Στεφενς.
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
αντε τωρα να αναλυσεις πλάνο με κατσε, κοντο, σιντενφελντ, αθανασιαδη, λινο στα 36, ετο .....
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline zouvalos

• Αλλαγή
κατσε γιατι θα αρχισουν τα μπαμ και τα μπουμ τωρα....θα τον ματωσει τον ρωσο ο Χουμπ....χαχχαχαχα
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
Πρέπει να ματώσει γιατί με ετοφωτάκηδες και σία θαύματα δεν γίνονται
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Last Edit: June 12, 2013, 23:45:28 by Capricorn »

baron

• Guest

XXXXXXX
Μου αρέσει να είμαι ουδέτερος! Ξέρω, αυτό δεν μπορεί να γίνει κατανοητό... Τι να κάνουμε;

Ti grafei autos re? me pion eixe sxesh re mbaglama? Ante se kana "oudetero" forum re axrhste... ta neura mou

Kata ta alla

anoikste enas kwlofardos topic gia ton huub.... na panughrisw kai egw mia fora...

greeklish: sorry alla runtime error kai etsi..
« Last Edit: June 13, 2013, 00:42:09 by biv »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Κανονιστε τσομπανηδες το πρωι να ειμαστε παλι χωρις προπονητη

YΓ. Μην ασχοληστε με το καθυστερημενο. Αυτο μπορει μολις βλεπει απαντηση στο ποστ του να βαραει μαλακια

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
αντε να ακουσουμε καμια καλη ειδηση αυριο ρε πουστη μου....

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Αν κοιταξεις σε μια φοτο φαινεται εκεινο το ξανθο γκομενακι που ηταν και σε κατι αλλα θεματα αν θυμαμαι καλα με τον ΠΑΜΠΛΟ σε κατι αποκλειστικες συνεντευξεις κτλ. Μαλλον καποιος απο μεσα της ''φερεται'' καλα και περνει τις ειδησεις.

Eίναι η κυρία Ελένη Μπούντου,
γνωστή και από το σύνθημα

"Μπουντου-Μπουντου
Μπουντου-Μπουντου
θα μού κάνετε τον λοκώ, να! "

Offline blue_eyes

• Βασικός
σωστος ο πρακτορας.. και αυτο το ειχαμε μαθει τελικα ομως, αυτο που δεν ξερουμε ειναι ποιος τις εδωσε την ειδηση

Offline savage republic

• Βασικός
Κάποιος με μεγάλη καρδιά ρε συ γαλαζομάτη. Τι την ψάχνεις... :D

Offline Suicidal

• Βασικός
ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΥΛΟ
(ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ) ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο STEVENS.....

KING ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ,
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ TOPIC, ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ !!!!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo