Author Topic: Προπονητολογία (ΠΟΣΤ απο ΣΕΠΤ2005 για ρεχαγκελ , ματεους , Aleksandridhs , Ογιος κτλ )  (Read 23516 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
το μόνο που φοβάμαι εγώ είναι η ανθρώπινη μαλακία στον εγκέφαλο του Digiteli ... όπου λόγω υπερχείλισης διαχέεται παντού ...

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
μεχρι να κλεισει " χαμηλα τη μπαλα". το λεει και ο πρόεδρος αυτό
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μακάρι να τον κλείσει ο σαββίδης και όπως τον κριτικάρουμε και τον κράζουμε, να τον δώσουμε και τα εύσημα και να τον χειροκροτήσουμε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Κλειστον οσα και να ζητησει να γελασει λιγο το χειλακι μας. Μας εχεις γαμησει την ψυχολογια μαλακα

Αυτο. Αν και δεν νομιζω να στραβωσει κατι αν ισχυει οτι η πρωτη συναντηση εγινε στην Ρωσια. Εκει ηταν το σημαντικο αλισβερισι νομιζω, πλεον μαλλον για ανακοινωση εχει ερθει. Απο τα ονοματα που ακουστηκαν μακραν ο πιο σοβαρος προπονητης. Ας ανακοινωθει πρωτα και τα λεμε μετα.

Αυτο που με χαροποιει περισσοτερο στην προοπτικη να κλεισει ο Στεφενς ειναι οτι τετοιοι προπονητες θετουν ορους πριν σκεφτουν καν αν θα ερθουν γιατι, να μην γελιομαστε, παιζουν την καριερα τους. Κοινως δεν υπαρχει περιπτωση να σου πει ερχομαι και θα παιζω με Κιτσιου και Φωτακη, δεν γαμεις. Αυτος για να ερχεται σημαινει οτι θα ακολουθησει "πραμα". Μακαρι ο,τι γινει να παει τον ΠΑΟΚ μας ψηλα, τιποτα αλλο.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Τον Φωτακη ρε διαλεξες να πεις;;  :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
Ο Στεεφενς να προπονει τον Φωτακη, δεν υπαρχει λεμε.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

dionyshs4

• Guest
Γατάκια τύπου Πελκα και σια, μετράτε ώρες...

http://www.youtube.com/watch?v=PlIoFR_OBaQ

Όπως και κάτι ΑΡΔια...

Offline petran4

• Αλλαγή
Αντε γαμω την ερτ Α.Ε υπεγραψε να μην ασχολουμαστε με μαλακιες
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
μαλιστα για να δουμε...

οφ τοπικ, ποιοι ειναι πισω απο το paokweb.gr ξερει κανεις; ανυπογραφα κειμενα και μηδεν στοιχεια για τους διαχειριστες.. μου εκανε εντυπωση που ενα ερασιτεχνικο σάιτ είχε τέτοια πληροφορια, γιατι απο τυχη δεν νομιζω να βγηκε αυτο το ρεπορταζ
Αν κοιταξεις σε μια φοτο φαινεται εκεινο το ξανθο γκομενακι που ηταν και σε κατι αλλα θεματα αν θυμαμαι καλα με τον ΠΑΜΠΛΟ σε κατι αποκλειστικες συνεντευξεις κτλ. Μαλλον καποιος απο μεσα της ''φερεται'' καλα και περνει τις ειδησεις.
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
aφου ηρθε νομιζω οτι σιγουρα ειναι κλεισμενος.....απο τους μεγαλυτερους αν οχι ο μεγαλυτερος προπονητης που ερχεται Ελλαδα....

φιλαρακι μου ειπε οτι ο Ζαγορακης ειναι στα Jumbo για ψωνια.....ενοτητα βλεπω!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline blue_eyes

• Βασικός
ελα ρε ζουβαλε μπορει να του παιρνει κανενα κουβαδακι για την χαλκιδικη δωρο του Στέφενου..

εθισμενε και εγω το γκομενακι ειδα και παραξενευτηκα.. τι σκατα πληροφορια ειχε και ηταν η μονη που τον περιμενε

dionyshs4

• Guest
Αυτός θα φέρει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στη χώρα μας! Να το θυμηθείτε!

http://www.youtube.com/watch?v=RvPz59Al-u0 (Embedding disabled, limit reached)

dionyshs4

• Guest
Troll μπορεί να είμαι μόνο στα δικά σου μάτια που δεν μπορούν να οραματιστούν...
Δεν πειράζει, αφού εσύ είσαι γνήσιος οπαδός και εγώ φυτό... ;)

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
φιλε τώρα που βγήκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από τις φυλακες πρέπει να νιωσες μια απογοήτευση e?μαλακια μονο ένα χρόνο μέσα e?
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

dionyshs4

• Guest
« Last Edit: June 12, 2013, 23:47:25 by Capricorn »

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
μη βρωμίζεις τη λέξη αδέρφια ουδέτερε!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator