Author Topic: Προπονητολογία (ΠΟΣΤ απο ΣΕΠΤ2005 για ρεχαγκελ , ματεους , Aleksandridhs , Ογιος κτλ )  (Read 22884 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
 Ήρθε ο Ολλανδός
Όπως έγραψε πριν από λίγο το paokweb ο Στέφενς βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Ο Ολλανδός βρέθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία και πιθανώς να μεταβεί στην Τούμπα άμεσα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
 :o
Περιμενουμε... ολα τα εχουμε δει στον ΠΑΟΚ ως τωρα...
Παντως ο καιρος σημερινος ειναι  :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
μαλιστα για να δουμε...

οφ τοπικ, ποιοι ειναι πισω απο το paokweb.gr ξερει κανεις; ανυπογραφα κειμενα και μηδεν στοιχεια για τους διαχειριστες.. μου εκανε εντυπωση που ενα ερασιτεχνικο σάιτ είχε τέτοια πληροφορια, γιατι απο τυχη δεν νομιζω να βγηκε αυτο το ρεπορταζ

dionyshs4

• Guest
Απ: Προπονητολογία
« Reply #783 on: June 12, 2013, 17:04:26 »
To Ποντιακό πίσμα είναι ανίκητο!
Δεν μπορεί να σταθεί τίποτα εμπόδιο!

:b191: :b191: :spray: :b191: :spray: :spray: :spray: :b191: :spray:

ΥΓ: Κράξτε με όσο θέλετε!
« Last Edit: June 12, 2013, 17:10:09 by dionyshs4 »

dionyshs4

• Guest

Offline blank

• Κερκίδα
  • *
Καλώς ήρθες Διονύση. Συμπλήρωσε την τοποθεσία στο προφίλ σου.

dionyshs4

• Guest
Ο DigitalFan είμαι! Οπότε δεν νομίζω να το εννοείς το καλωσόρισμα...

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
τουλάχιστον αυτός φαίνεται ότι έχει την πυγμή να περάσει το δικό του και να βάλει μία τάξη! τεράστια επιτυχία

Offline scouser4

• Αλλαγή
Ο DigitalFan είμαι! Οπότε δεν νομίζω να το εννοείς το καλωσόρισμα...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ

dionyshs4

• Guest
Απ: Προπονητολογία
« Reply #790 on: June 12, 2013, 17:17:38 »
http://www.gazzetta.gr/football/article/515089/sti-thessaloniki-o-stefens

Στη Θεσσαλονίκη ο Στέφενς!

Ο Χουμπς Στέφενς βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη προκειμένου, αν όλα πάνε καλά, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια. Ο Ολλανδός τεχνικός βρέθηκε στο Ροστόφ και τα βρήκε σε όλα με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο  Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει όπως δείχνουν οι εξελίξεις συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως έχουμε αναφέρει στο gazzetta.gr ο Ιβάν Σαββίδης μετά το ναυάγιο με τον Ντομίγκος Πασιεντσα έψαχνε ένα δυνατό όνομα για να φέρει στην Θεσσαλονίκη. Μπορεί ο Στέφενς να ήταν αρνητικός στις πρώτες επαφές, όταν όμως ανέλαβε την υπόθεση ο μεγαλομέτοχος το θέμα έκλεισε πολύ γρήγορα.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου αποφάσισε να ανεβάσει την προσφορά του, αλλά και το μπάτζετ της ομάδας προκειμένου να αποσπάσει χθες από το Ροστόφ το «ναι» του Ολλανδού τεχνικού. Ο Στέφενς βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης(12/6) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας  με τους Θεσσαλονικείς για τα επόμενα δύο χρόνια.

gazzetta

Έτσι γίνονται οι δουλιές..! Επιτέλους!

ΥΓ: Tι ωραίο που φαίνεται τώρα, ε...;
« Last Edit: June 12, 2013, 17:38:47 by dionyshs4 »

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Μαλάκες, βρίζουμε τρολάρουμε καταριόμαστε γελάμε από τα νεύρα μας τα χώνουμε αριστερά δεξιά τα βάζουμε με την τύχη μας ΑΛΛΑ θα βουλώσει πολλά στόματα ο ρώσος, εδώ είμαστε....

Μετανοεῖτε! Ἤγγικεν γὰρ ἡ Βασιλεία τῶν Οὐρανῶν

dionyshs4

• Guest
Γατάκια τύπου Πελκα και σια, μετράτε ώρες...

http://www.youtube.com/watch?v=PlIoFR_OBaQ (Embedding disabled, limit reached)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Κλειστον οσα και να ζητησει να γελασει λιγο το χειλακι μας. Μας εχεις γαμησει την ψυχολογια μαλακα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bozik

• Αλλαγή

γιατί κατι διονυσιδες τη μετράνε νομίζεις  :'(

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline banis

• Αλλαγή
τον προπονητή δεν τον γνωρίζω ... σύμφωνα με το βιογραφικό που τον συνοδεύει πρέπει να είναι απο τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια ... κρίνοντας απο την πολύ μεγάλη προπονητικά Ολλανδική σχολή ... + το γεγονός ότι έχει θητεύσει σε έναν μεγάλο Γερμανικό Σύλλογο όπως η Σάλκε ... το πρώτο πράμα που περιμένω να δω είναι να σοβαρέψει και να νοικοκυρέψει κάποια πράματα μέσα στην ομάδα μιας και τα τελευταία χρόνια με τις Δοικήσεις Ζαγοράκη - Βρύζα ... αλλά και την τελευταία χρονιά με τη Διοίκηση  Ιβάν το μόνο που παρατηρούμε μέσα στην ομάδα είναι ένα μπάχαλο ... ας ελπίσουμε όλοι ότι ο Ολλανδός θα την στρώσει την ομάδα ... και ότι δεν θα φθαρεί και αυτός από τους παραπάνω ...

αναμένουμε να δούμε αν βγει σαν κίνηση ... καλώς όρισε και μακάρι να υπογράψει αλλά και να στεριώσει γιατί αυτό το θέμα με την προπονητολογία κούράζει συνεχώς ...

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Ε ε ερχετε!  (ηρθε) αμα υπογραψει βγαζω το καπελο στον ιβαν,κ συνχρονος δινω τα @ρχιδια μου στους τρεις εκει στη δοιηκηση.Αλλο επιπεδο με Στεφενς  :prosk:

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **

γιατί κατι διονυσιδες τη μετράνε νομίζεις  :'(

:'( :'(
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

dionyshs4

• Guest
Το μόνο που φοβάμαι είναι η σχέση Stevens-Garcia...
Ελπίζω να ταιριάξουν και να τα βρούνε, γιατί δεν νομίζω να έχει τον 37χρονο Γκαρσία στις βασικές του επιλογές...