Author Topic: Προπονητολογία (ΠΟΣΤ απο ΣΕΠΤ2005 για ρεχαγκελ , ματεους , Aleksandridhs , Ογιος κτλ )  (Read 23688 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Με τα όσα αστεία συμβαίνουν, ο Σάντος θα είναι όαση στην έρημο του μπερδέματος του ρώσου.

Offline t.b

• Αλλαγή
Κ εγώ ρε φίλε αυτό σκεφτόμουν το πρωί. Σο τέλος θα παρακαλαμε όλοι μας, τουλάχιστον πάρτε τον σαντος.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Με τα όσα αστεία συμβαίνουν, ο Σάντος θα είναι όαση στην έρημο του μπερδέματος του ρώσου.

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ... Όχι ξανά αυτόν σας παρακαλώ , τα μάτια μου ακόμα πονάνε... Φέρτε τον Δερμιτζάνκι αν είναι καλύτερα..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

baron

• Guest

εάν είναι έτσι τα πράγματα τότε η στρατηγική τους πέτυχε ρε συ... εννοείτε ότι ο ζαγοράς τάισε τον μαφιόζο με ιστορίες περί του ποσο καλή συνεργασία είχαν, και με λίγο σπρώξιμο θα μας πείσουν και εμάς..(?) ... δεν νομίζω! θα πέσει το κράξιμο.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
 Χολωμένος ο Σάντος με ΕΠΟ
Η νίκη της Εθνικής με το σύνηθες 1-0 δεν αποκατέστησε τις σχέσεις Σάντος-Σαρρή.

"Το γυαλί έχει ραγίσει" για τον Πορτογάλο τεχνικό και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Ίσως την αφορμή του τη δώσει ο Ιβάν Σαββίδης.
http://dikisports.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8264.html

απο το σαιτ του σαγωνια...

τσεκματ   βεβαιως βεβαιως........

ποιος  κασπαροβ και μαλακιες....
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline savage republic

• Βασικός
παίζει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που πανηγυρίζει δηλαδή...  :smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1: :'(

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Λοιπον Ιβαν ετσι οπως τα εκανες τωρα, σηκω και πηγαινε στο Καταρ, δες τον Μπολονι, πες του το κ το, παρτον μαζι σου, ασε κ κανα λεφτο στου καταριανους για την μαλακια που εκανες κ αργησες να τον κλεισεις κ ελα πισω
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
αυτό έπρεπε να το χε κάνει από την αρχή άλλα....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

manolis4

• Guest
Άλλης φύσεως...

Έχουμε και λέμε:

-- Δανεικούς με πενταροδεκάρες

-- διώξιμο του πάμπλο στο χειρότερο σημείο της σεζόν
και με άρωμα ομαδούλας που δεν ξέρει να συμπεριφερθεί με τιμή στους ήρωες του

-- πολύ μπλα-μπλα

για όλα αυτά δεν τον χρειαζόμαστε τον μαφιόζο. Σκατά τα κάνουμε και μονοι μας.

-- επαναφορά του ληστή στα της ΠΑΕ

-- διατήρηση στην θέση τους όλων των τρωκτικών

-- μυστήριες ανακοινώσεις με στόχο τον ΛΑΟ μας

και όλα αυτά με τα δικά μας λεφτά γιατί φράγκο δεν έβαλες ακόμα παλιόπουστα

με αλλα λόγια πέρασε ένας χρόνος και είμαστε εάν όχι χειρότερα εκεί που ήμασταν

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ ΓΑΜΙΔΙ

XXXXXXX

Mανωλάκη πάτα λίγο φρένο κ πάρτο πάλι από την αρχή γιατί σαν πολύ φουριόζες μπήκες....
Αν γουστάρεις να μείνεις εδώ μέσα κόψε το μπινελίκι σε άλλα μέλη κ μίλα όμορφα (με Ελληνικά κ όχι greeklish)

Γκέγκε..?
« Last Edit: June 10, 2013, 15:04:09 by Capricorn »

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
To σκεφτεται λεει ο στεφενς να ερθει αλλα ζηταει 1,5 και εμεις δε δινουμε πανω απο 1 εκ.Χωσαδας σου λεει μετα  :'(

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
αν εισαι μαγκας, του προτεινεις συμβολαιο με 1,2 μυρια και του δινεις τετοια μπονους για κατακτησεις τιτλων (ειδικα πρωταθληματος) και εισοδο στους ομιλους του τσου λου που να φτανει το συμβολαιο του μαζι με τα μπονους στα 2 μυρια....να εχει και κινητρο ακομη μεγαλυτερο να κυνηγησει τις επιτυχιες, ουτως ωστε να τα τσεπωσει πιο χοντρα...και οι 2 κερδισμενοι θα ειστε ετσι.

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
1,2 έλεγαν για στέφενς και αυτός ζητούσε 1,5. αν ισχύει μιλάμε για μικρή διαφορά.. βέβαια αν αυτοί υπολόγιζαν 800 + φόρους το 1,5+ φόρους απέχει πολύ.

η λογική λέει ότι θα φέρει μεγαλύτερο όνομα από Ντομίνγκος αλλιώς θα ξεφτιλιστεί

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
ρε τι μπαίνετε στο τρυπάκι, νομίζεται οτι όντως συζήτησαν με stevens?  σοβαρά τώρα?

πηγε εκει κανας τσιστιακωφ θα ρώτησε το γραφείο που τον εκπροσωπεί , θα κλείσαν κανα ραντεβού με καναν εκπρόσωπο σε κανα γραφείο θα είπαν πρώτα τα ποσά και δεν θα ξαναμίλησαν.
οτιναναι γράφουν, επαναλαμβανόμενα ρεπορτάζ.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
τόπικ σαν κ αυτό πρέπει να ανοίγουν μόνο για μισό λεπτό από έναν admin να βάζει το όνομα του εκάστοτε νέου προπονητή και μετά κλείδωμα μέχρι τον επόμενο.

τζάμπα καρκινιάζετε και το έχω πει και για άλλα θέματα εδώ μέσα. μην ερμηνεύσετε ως αδυναμία την στάση μου. ίσα ίσα γράφω στα αρχίδια μου θέματα που μόνο για εκεί αξίζουν. δλδ και για το φέργκιουσον να γραφόταν εγώ δε θα έμπενα στο τρυπάκι να μπω σε ένα τέτοιο τόπικ να πω την άποψή μου κλπ.

ποιος είναι ο φέργκιουσον για τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ? στα ίσα κιόλας. εδώ πρέπει να έχεις αρχίδια για να έρθεις και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ για να τα πας καλά.

δε διάβασα ούτε μισή γραμμή από όσα λέτε. ο έτσι κ ο γιουβετσι κ στα αρχίδια μας.

ότι θέλουμε μετά στο τόπικ του εκάστοτε προπονητή. τόσο απλά κατ εμέ.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline petran4

• Αλλαγή
τελειωσαν τα ψεματα

Αγγελος Vs Huub Stevens Vs Γ.Χ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
δεν υπαρχει αναστασιαδης η γχ, μην γραφετε οτι να ειναι .. χαβαλε κανουν οι περισσοτεροι που λενε για αγγελο

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
11 Ιουνίου.. take your time,take you time  :-\
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ωραίοι οι μάγκες στην παε, μας δείξανε καινούριο σήμα και κανείς δεν ασχολείται με το ότι η ομάδα δεν έχει προπονητή, παίκτες, αθλητικό κέντρο για προετοιμασία. Ούτε η δράση αρδαμερίου τόσο ανοργανωσιά. Πάτερ, μας ζάλισες τα αρχίδια, θα μας αγανακτήσεις για να μας φέρεις στο τέλος κανέναν βαζάκα και να σε πούμε μπράβο?? Γαμώ τα logo μου μέσα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ