Author Topic: Προπονητολογία (ΠΟΣΤ απο ΣΕΠΤ2005 για ρεχαγκελ , ματεους , Aleksandridhs , Ογιος κτλ )  (Read 22880 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ θα κάνω τον κατήγορο του Ρώσου ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗ ΦΑΣΗ ΣΑΒΒΙΔΗ ΤΗ ΠΡΟΤΙΜΩ ΟΣΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ. Αν είναι να τρώνε όλοι, ας το κάνουν από έναν που έχει κι όχι από το λαό  :P
Για να γίνεται λοιπόν κουβέντα:

Έρχομαι και αγοράζω τον ΠΑΟΚ και τι βρίσκω;
1. Ένα όργιο στα οικονομικά τα τελευταία αμέτρητα χρόνια
2. Ένα πρωτάθλημα που ζέχνει από κάθε πλευρά
3. Ένα κατεστημένο στον ΠΑΟΚ που λύνει και δένει
4. Έναν Τύπο που με το χέρι απλωμένο λέει ή δίνεις ή σε έσκισα
5. Έναν λαό χωρίς ηγέτες και χωρίς φωνή

Οπότε τι λέω, ως έξυπνος επιχειρηματίας και ψημένος σε πιο δύσκολες καταστάσεις από αυτές;
Αντί να χώνω λεφτά για να φτιάξω ομάδα στο μπουρδέλο και να μου τα τρώνε τα κοράκια, τι θα κάνω; Ακολουθώ την πεπατημένη του γαύρου. Κάνω μια ομάδα απλά σοβαρή, να ξεχωρίζει από το σωρό, κοιτάζω πώς θα πάρω κανένα κομμάτι από τη πίτα, όπως 2η θέση, κυπελλάκι (πιο εύκολο τώρα που λείπει ο βάζελος και το χανούμι εξαφανίστηκε) κι αν κονομήσω στη πορεία αρκετά κι έχω να ταΐσω και την έπο, διεκδικώ/ζητώ και κανα πρωτάθλημα και μένω αιώνια στην ιστορία. Αλλά και με κανένα κυπελλάκι και καμιά μουσαντένια κόντρα με το γαύρο καλά θα είμαι, αν προλάβω και χτίσω και κανα γήπεδο, μόλις τα βρούμε με την μάνα του συλλόγου.
Τι χρειάζομαι λοιπόν για να μείνω το δυνατόν περισσότερο; Να μην καώ άμεσα. Οπότε γεμίζω γύρω μου εξιλαστήρια θύματα που θα μου τα τρώνε και καλά, για να κυνηγάει ο κόσμος. Εδώ ο μπάτμαν έκανε όργια κι έμεινε με τη συνταγή των εξιλαστήριων θυμάτων που του τα μάσαγαν και καλά (γιδόπουλος, κρυσταλλίδης, ακροβόπουλος και σία) για να κυνηγάει ο λαός και να ξεδιψάει από αίμα.

Και το κυριότερο από πεπατημένες δικών ή μη: ταΐζω οργανωμένο λαό και τύπο και τους έχω από κοντά. Μετά είμαι αυτοκράτορας.

Είναι κι αυτή μια λογική που δοκίμασαν πολλοί. Ελπίζω όχι κι ο δικός μας
« Last Edit: May 31, 2013, 19:36:27 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline savage republic

• Βασικός
Αν θυμάσαι cure, στο 1-4 με το λήκι, ο μπατμαν τις είχε αρπάξει καλά. Οπότε, δεν νομίζω ότι έχει ζήσει πιο δύσκολες καταστάσεις απ' αυτές που έρχονται, αν είναι αυτό που φοβόμαστε... Αυτό, όλο και κάποιος θα του το ψιθυρίσει. ;)

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
καρατε στον προπονητη εδω μονο ΣΑΛΠΙ :'( :'(

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Ακόμα και δίκιο να έχεις cure το πρόβλημά μας δεν είναι ο Ρώσος αλλά το μυαλό μας, με την έννοια ότι και Ρώσος να μην υπήρχε πάλι λαμόγια θα μας κάνανε κουμάντο και μάλιστα λαμόγια δικά μας, ΠΑΟΚτσήδικα, διαλεχτά και επιλεγμένα από μας.
Είμαστε ανοργάνωτοι και ότι νάναι. Οι μόνοι που οργανώνονται είναι τα χωριά των διοικούντων του ΑΣ. Όλοι οι άλλοι χαχόλια που τρώμε σανό από κάθε καρυδιάς καρύδι που μας είπαν ότι είναι δημοσιογράφος ή σοβαρός παράγοντας.
Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά τι να το κάνεις;
Προσωπικά το θεωρώ τιμή μου να με κοροιδεύει ο Ρώσος. Το προτιμώ απ'το να με κοροιδεύει ο δικός μου άνθρωπος που μπορεί να πήγα και καμιά εκδρομή μαζί του που λέει ο λόγος. Αλλιώς είναι να σε κοροιδεύει ο ξένος. Αποκτάς αξία. Νοιώθεις σημαντικός οπαδός.
Απ'τη στιγμή που η μάζα έχασε την όποια επαναστατικότητα της δεκαετίας του 80 και απ'τη στιγμή που πέθανε και ο τελευταίος σοβαρός ηγέτης της κερκίδας είμαστε για λύπηση. Πιστεύω ότι η μόνη προίκα που κρατήσαμε, δηλαδή η μεγάλη μάζα (έστω και βλαμένη) είναι αυτή που μας σώζει προσωρινά και μας δίνει παράταση ζωής.

Offline cure

• Αλλαγή
Συμφωνώ μαζί σου και στις τελείες
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
η μεγαλη μαζα ειναι οι 6 χιλιαδες μαξ στο γηπεδο;

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
1. ο τύπος είναι προπονητής. Καλός-κακός δεν ξέρω, πάντως προπονητής (σε αντίθεση με ΧαβοΔερμιτζακοΔώνηδες). Το οποίο σημαίνει πως τα βασικά ο ΠΑΟΚ θα τα κάνει. Με το πρωτάθλημα στο κακό χάλι που είναι, είναι αρκετός για να έχουμε εξασφαλισμένη την 2η θέση. Αυτή δεν μας φτάνει (γιατί αν τώρα με τον φραγκάτο και με 1 ομάδα αντίπαλο μας φτάνει η δεύτερη θέση τότε να το γυρίσουμε στον πινγκ-πονγκ) αλλά την βάζουμε σαν κάτω όριο. Τον γάβρο για να τον χτυπήσουμε θέλουμε ούτως ή άλλως και άλλα πράματα (παίχτες κ έστω και μερικό γκρέμισμα παράγκας).

2. να μην ξεχνάμε, με τον Σάντος πήραμε πρωτάθλημα, το οποίο δεν μας απονεμήθηκε λόγω της βραχύβιας μηχανής που είχε στήσει ο βάζελος. Μακάρι και με τον Πασιέντζα να φτάσουμε στο ίδιο σημείο, σήμερα έχουμε πρόεδρο με λεφτά, εξουσία, και διασυνδέσεις και κανένας δεν θα μας το κλέψει (έτσι δεν είναι Ιβάν;)

3. όπως είπα πιο πάνω, ο Πασιέντζας είναι προπονητής. Οι προπονητές προσαρμόζονται στο υλικό που έχουνε (π.χ. ο Σάντος ήθελε να παίξει 4-4-2 αλλά με Γκαρσία/Βιτόλο προσαρμόστηκε σε 4-5-1), οι πουτάνας γιοι άσχετοι γιδοβοσκοί επειδή έχουν κάνει αμάν για να μάθουν τα βασικά ενός συστήματος επιμένουν σε αυτό και το βάζουν πάνω απ όλα. Οπότε, το ότι η Μπράγκα ήταν αμυντικογενής δεν μου λέει τίποτα. Ας του πάρει 5 παιχταράδες ο Ιβάν μπροστά και τι θα λέει ο Πασιέντζας, μην βάζετε πάνω από 1 γκολ γιατί θα μου χαλάσετε τα στατιστικά;

4. το ίδιο δεν μου λέει τίποτα τι συζητάνε στα φόρα ξένων ομάδων. Γιατί δεν μπορείς ξέρεις σε ποιο μπήκες, στο σπορτινγκλισμπονworld, στο σπορτινγκλισμπονmania, σε ποιο;

5. Ισχύει αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω πως η κύρια αιτία ξενερώματος είναι πως με τον Στέφενς θα υπήρχε η ελπίδα πως ο Σαββίδης θα σκάσει τα μύρια του Αμπράμοβιτς και εν μια νυκτί ο ΠΑΟΚ θα μεταμορφωθεί σε πρωταγωνιστή στην Ευρώπη και απόλυτο κυρίαρχο στην Ελλάδα.

6. Με δυο λόγια, να πω πως το είδα: σαν να παίζεις βίδα, ο συμπαίχτης σου μόνος του ανεβάζει την αγορά στα 150, και ανοίγει τρίτη 7-8-9 στα ατού. Καλή (δεν είναι και εκατοστάρα, βέβαια), αλλά δεν φτάνει. Περιμένεις να δεις τι άλλο έχει.
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
6. Με δυο λόγια, να πω πως το είδα: σαν να παίζεις βίδα, ο συμπαίχτης σου μόνος του ανεβάζει την αγορά στα 150, και ανοίγει τρίτη 7-8-9 στα ατού. Καλή (δεν είναι και εκατοστάρα, βέβαια), αλλά δεν φτάνει. Περιμένεις να δεις τι άλλο έχει.

Αμα περνάει η τρίτη του 9 μπορεί και να τη βγάλει αλλά άμα ανέβηκε 150 μήπως και περάσει η λιμή τρίτη δε το κατέχει το άθλημα

Offline blue_eyes

• Βασικός
«Eπιθετικό στυλ ο Ντομίνγκος, καμιά σχέση με Σάντος»
http://www.metropolisradio.gr/news_det.asp?artid=41850

Άριστος γνώστης του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, ο δημοσιογράφος της A Bola, Μιγκέλ Κορέια, μίλησε στο αθλητικό Metropolis για τον Ντομίνγκος. Τόνισε πως δεν πρέπει να τον συγκρίνουν με τον Σάντος και πως το ότι ως ποδοσφαιριστής έπαιζε στην επίθεση έχει επηρεάσει τη φιλοσοφία του ως προπονητής. Όταν του ζητήθηκε να τον συγκρίνει με τον Σάντος και τον Ζαρντίμ ήταν απόλυτος:

«Δεν πρέπει να τους συγκρίνουμε. Ο Ζαρντίμ είναι προπονητής που παίζει περισσότερο στην άμυνα, ο Ντομίνγκος ως παίκτης ήταν πάρα πολύ καλός επιθετικός και του αρέσει να φτιάχνει ομάδες με στόχο να βάζει γκολ, να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Επίσης δεν έχει σχέση με τον Σάντος ή και τον Φερέιρα. Έχει δική του φιλοσοφία. Το πιο σημαντικό που έχει ο Ντομίνγκος είναι ότι ήταν καλός επιθετικός παίκτης, ενώ για παράδειγμα ο Σάντος ήταν αμυντικός, ο Φερέιρα δεν έκανε πολλά πράγματα, ο Ζαρντίμ τίποτα»

«Δεν του έδωσαν χρόνο στη Σπόρτινγκ»

Ο Μιγκέλ Κορέια τόνισε επιπλέον πως ο Ντομίνγκος δεν πρέπει να κριθεί ως αποτυχημένος επειδή δεν πέτυχε στην Σπόρτινγκ: «Ο Ντομίνγκος είναι πάρα πολύ καλός προπονητής. Είναι νέος ακόμα. Μέχρι τώρα έχει κάνει καλή δουλειά σε όλες τις ομάδες από τις οποίες πέρασε. Από την Σπόρτινγκ μπορεί να έφυγε, αλλά δεν του άφησαν να έχει χρόνο για να φτιάξει καλή ομάδα. Με την Μπράγκα έφτασε στον τελικό του Europa League».

Αναφερόμενος τέλος στο σύστημα που του αρέσει να δουλεύει είπε: «Του αρέσει να παίζει περισσότερο το 4-3-3. Ως παίκτης έπαιζε στην Πόρτο, μετά πήγε για 1,5 χρόνο στην Τενερίφη, ήταν πάντα στην εθνική ομάδα. Ξέρει πολύ καλά το ποδόσφαιρο, καταλαβαίνει όλα τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα είναι από τους καλύτερους προπονητές της Πορτογαλίας. Είναι πάρα πολύ καλός προπονητής και θα είναι πολύ καλή κίνηση για τον ΠΑΟΚ. Ως παίκτης έχει δουλέψει με μεγάλους προπονητές, καταλαβαίνει πολύ το ποδόσφαιρο, μιλάει με τους παίκτες».

να τον δουμε και αυτον

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Στην Γερμανια τελικα για να ψησουν τον Στεφενς πρεπει να πηγαν.. και εχουν τον Πορτογαλο stand by.. αντε να δουμε τι θα δουμε

Offline savage republic

• Βασικός
Πιστοί, προσευχηθείτε να τον ψήσουν. Άπιστοι, να βρουμε που μένουν τα παιδιά του. :'(

Offline bozik

• Αλλαγή
εμενα κάτι μου λέει ότι και ο πασιέντζας τους κάνει νερά...
πάλι καλά να λέμε, που ο γάτος ο ivan έχει έτοιμο τον δικό του από το ροστοφ,γιατί αυτοί είναι ικανοί  να μιλάνε στην γερμανία με ιταλό ,στην πορτογαλία με γερμανο,στην ισπανία με ολλανδό, και στο τέλος μετά τα γούστα που θα βγάλουν εκεί...να φέρουν τον παράσχο.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Στην Γερμανια τελικα για να ψησουν τον Στεφενς πρεπει να πηγαν.. και εχουν τον Πορτογαλο stand by.. αντε να δουμε τι θα δουμε

Σιγά μην έρθει ο Στέφενς Ελλάδα. Παπάς των ΜΜΕ . Στάνταρ
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Català

• Αλλαγή
åìåéò äçëáäç ðïõ äåí å÷ïõìå ðñïâëçìá ìå ôïí Ðïñôïãáëï ðïõ åéíáé íá åñèåé óçìáéíåé ïôé äåí å÷ïõìå áðáéôçóåéò êáé èåëïõìå ôïí ÐÁÏÊ 4ï êáé êáôù?

¼÷é âÝâáéá, êáíåßò äåí åßðå áõôü, áëëÜ óçìáßíåé, êáôÜ ôç ãíþìç ìïõ ðÜíôá, üôé Ý÷åôå äå÷èåß ùò äåäïìÝíç áõôÞí áêñéâþò ôçí êáôÜóôáóç ðïõ åðéêñáôåß åäþ êáé 29 ÷ñüíéá ðïõ ëåò êáé óõíå÷ßæåôå íá ðéóôåýåôå ôçí ðáñáìýèá ôïõ "óéãÜ-óéãÜ" èá áëëÜîïõí ôá ðñÜãìáôá, Ýëá ôþñá èá ÷ôßóïõìå ìéá êáëÞ ïìáäïýëá âÞìá-âÞìá êôë.
Ï ÐÁÏÊ èÝëåé ôñÜíôáãìá, óåéóìïýò-ëéìïýò-êáôáðïíôéóìïýò êáé èåïìçíßåò ãéá íá óõíÝëèåé êáé íá åêôïîåõèåß ÅÐÉÔÅËÏÕÓ êé åìåßò êÜèå öïñÜ ðÜìå ìå ôï óéãÜ óéãÜ êáé óõíå÷ßæïõìå íá ôñþìå ôïí ßäéï ðáðÜ, âåëôéùèÞêáìå óå ó÷Ýóç ìå ðáëéÜ, áíåâÞêáìå åðßðåäï, 3åôÝò ðëÜíï êáé ÔÏ ÌÏÕÍÉ ÔÉÓ ÌÁÍÁÓ ÔÏÕÓ.
Êáé óõíå÷ßæïõìå ôïí öáýëï êýêëï ðïõ ïäçãåß ðÜíôá óôï ìçäÝí êáé óôï öôïõ êé áð’ôçí áñ÷Þ, óáí ôïí óêýëï ðïõ êõíçãÜ ôçí ïõñÜ ôïõ áôåëåßùôá.
Ùñáßåò ïé êáëÝò ðñïèÝóåéò, áëëÜ ïýôå ïìÜäåò öôéÜ÷íïõí ïýôå ôßôëïõò öÝñíïõí

Ôï ðáíß ðñéí ëßãá ÷ñüíéá óôçí Êýðñï Ýëåãå üëç ôçí áëÞèåéá óå 2 óåéñÝò

ÅÉÍÁÉ ËÉÃÏ ÔÏ ÏÕÅÖÁ, ÐÁÑÔÅ ÔÏ ÐÑÅÖÁ
ÔÏÍ ÐÁÏÊ ÈÅËÏÕÌÅ ÐÑÙÔÏ, ÂÑÅÉÔÅ ÔÑÏÐÏ

Êáé äåí êáôáëáâáßíïõìå üôé áõôÜ ëßãç óçìáóßá Ý÷ïõí óôçí ôåëéêÞ, áöïý ôïí ÐÁÏÊ äéïéêåß ç ßäéá êáôÜ âÜóç êëßêá åäþ êáé äåêáåôßåò, êáé áðïôõã÷Üíïõìå ìïíßìùò íá äïýìå ôï ìåãÜëï êÜäñï êáé ôçí ïõóßá, äåí ìðïñþ íá ôï ðù ðéï áðëÜ áðü ôïí t.b.

ìå ëáìüãéá óôçí äéïßêçóç, ðñïäüôåò óôçí ïìÜäá, ñïõöéÜíïõò ãýñù ãýñù êáé ìå íôïõ óôá áðïäõôÞñéá üðïéïò êáé áí Ýñèåé ôçí ßäéá êáôÜëçîç ìå ôïõò ðñïçãïýìåíïõò èá Ý÷åé.

Êáé êáèüìáóôå áêüìá ìéá öïñÜ êáé ôñÝ÷ïõìå ðßóù áðü ôç óïýðåñ åßäçóç êáé ôéò åîåëßîåéò, êáé êñåìüìáóôå áðü ôá áñ÷ßäéá ôïõ ñþóïõ, ôïõ áðáôåþíá ôïõ âñýæá êáé ôïõ êÜèå ìïõíéïý áñä

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

Το πανί πριν λίγα χρόνια στην Κύπρο έλεγε όλη την αλήθεια σε 2 σειρές

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΟΥΕΦΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ

Και αντι να δονει την Τουμπα αυτο το συνθημα, τραγουδαμε πρωταθλημα δεν παιρνουμε, στο τσαμπιονςλιγκ δεν βγαινουμε.....
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline bozik

• Αλλαγή
 :D :D :D

μπράβο ρε dask και εγώ λέω τη μου θυμίζει

www.youtube.com/watch?v=ZqtNxNRCcGg
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Δεν βλέπω ιδιαίτερη κάψα να κλείσει το θέμα, η ομάδα έπρεπε ήδη να έχει προπονητή, να αξιολογήσει τους δανεικούς, να δώσει πρόγραμμα στους υπόλοιπους για το τι θα κάνουν στην άδειά τους, να προκρίνει ποιοι παίκτες θα έρθουν μεταγραφές. Αντ' αυτού ο άλλος πάει στο άγιο όρος παρέα με τους παπάδες. Κλείσε τα θέματα εδώ και πάνε όπου γουστάρεις να βρέξεις τα αρχίδια σου ρε ιβάν. Σε 25 μέρες θα πρέπει η ομάδα να ξεκινήσει προετοιμασία για δυνατά παιχνίδια και όχι  με πιτσαρίες και συ με πας για ολονυχτίες?
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ