Εγώ θα κάνω τον κατήγορο του Ρώσου ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗ ΦΑΣΗ ΣΑΒΒΙΔΗ ΤΗ ΠΡΟΤΙΜΩ ΟΣΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ. Αν είναι να τρώνε όλοι, ας το κάνουν από έναν που έχει κι όχι από το λαό

Για να γίνεται λοιπόν κουβέντα:
Έρχομαι και αγοράζω τον ΠΑΟΚ και τι βρίσκω;
1. Ένα όργιο στα οικονομικά τα τελευταία αμέτρητα χρόνια
2. Ένα πρωτάθλημα που ζέχνει από κάθε πλευρά
3. Ένα κατεστημένο στον ΠΑΟΚ που λύνει και δένει
4. Έναν Τύπο που με το χέρι απλωμένο λέει ή δίνεις ή σε έσκισα
5. Έναν λαό χωρίς ηγέτες και χωρίς φωνή
Οπότε τι λέω, ως έξυπνος επιχειρηματίας και ψημένος σε πιο δύσκολες καταστάσεις από αυτές;
Αντί να χώνω λεφτά για να φτιάξω ομάδα στο μπουρδέλο και να μου τα τρώνε τα κοράκια, τι θα κάνω; Ακολουθώ την πεπατημένη του γαύρου. Κάνω μια ομάδα απλά σοβαρή, να ξεχωρίζει από το σωρό, κοιτάζω πώς θα πάρω κανένα κομμάτι από τη πίτα, όπως 2η θέση, κυπελλάκι (πιο εύκολο τώρα που λείπει ο βάζελος και το χανούμι εξαφανίστηκε) κι αν κονομήσω στη πορεία αρκετά κι έχω να ταΐσω και την έπο, διεκδικώ/ζητώ και κανα πρωτάθλημα και μένω αιώνια στην ιστορία. Αλλά και με κανένα κυπελλάκι και καμιά μουσαντένια κόντρα με το γαύρο καλά θα είμαι, αν προλάβω και χτίσω και κανα γήπεδο, μόλις τα βρούμε με την μάνα του συλλόγου.
Τι χρειάζομαι λοιπόν για να μείνω το δυνατόν περισσότερο; Να μην καώ άμεσα. Οπότε γεμίζω γύρω μου εξιλαστήρια θύματα που θα μου τα τρώνε και καλά, για να κυνηγάει ο κόσμος. Εδώ ο μπάτμαν έκανε όργια κι έμεινε με τη συνταγή των εξιλαστήριων θυμάτων που του τα μάσαγαν και καλά (γιδόπουλος, κρυσταλλίδης, ακροβόπουλος και σία) για να κυνηγάει ο λαός και να ξεδιψάει από αίμα.
Και το κυριότερο από πεπατημένες δικών ή μη: ταΐζω οργανωμένο λαό και τύπο και τους έχω από κοντά. Μετά είμαι αυτοκράτορας.
Είναι κι αυτή μια λογική που δοκίμασαν πολλοί. Ελπίζω όχι κι ο δικός μας