Author Topic: ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρούσα κατάσταση(χρεη,δηλωσεις-συνεντευξεις παρωδια του πανελουδη,ξεπουλημα παιχτων,δηλωσεις μπανε,πιθανη μεταφορα απο το παλατακι κ αλλα  (Read 26549 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Ρε εσυ egoist εγω τις απαντησεις τις περιμενω απο την ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ και οχι απο τον δροσο......αυτος για μενα αυτη τη στιγμη ειναι ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ..........ο ΑΣ εβαλε μια διοικηση για να διαχειριστει προβληματα που δημιουργησε ΚΑΙ αυτος........ε, απο αυτους περιμενω απαντηση(λεμε τωρα).......

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
επειδη συμφωνω με την αποψη του corrupt που την "λεει" σε οσους καθονται και ασχολουνται με τον παπαζογλου και τον τσιρολο και δεν ξερω κι εγω με ποιον αλλο εκτος απο το ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ μπασκετ, εκανα μια ερευνα.............

στα posts απο χθες μεχρι σημερα:

γενικα για τις ποδοσφαιρικες μεταγραφες......31
για καθε παικτη ξεχωριστα.........42
ΣΥΝΟΛΟ 73 posts για τις ποδοσφαιρικες μεταγραφες!
 ΔΕΝ ΒΑΖΩ τα υπολοιπα ποδοσφαιρικα οπως τουμπα-διοικητικα-εισιτηρια διαρκειας γιατι τοτε παμε σε πολυ μεγαλο τριψηφιο αριθμο.........

το συγκεκριμενο ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ topic που ειναι το ΜΟΝΟ εν ενεργεια για τα τεκτενομενα στο μπασκετ ο αντιστοιχος αριθμος ειναι 22!εκ των οποιων το 1/3 ειναι δικα μου που ως γνωστον ασχολουμαι ΜΟΝΟ με το μπασκετ!

τα συμπερασματα δικα σας.........

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
τιποτα ρε bill ολα καλα......

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΟΛΕ!

Δεν πιστευω να τον λενε κι αυτον Νικο;

ΠΟΤΕ ΒΟΥΔΑΣ ΠΟΤΕ ΚΟΥΔΑΣ.........

Offline dave

• Αλλαγή
@ corrupt k rebelpappous κ σεις νομιζετε οτι με κραυγες και κραξιμο θα ξυπνησει ο ΠΑΟΚτσης?? ελεος πια καθε μερα να ακουω το κραξιμο επειδη δεν αντεχω αλλο να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια στο τοπικ του μπασκετ. ειμαι μεταξυ αθηνας και εξωτερικου πειτε μου προσωπικα ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ??

μεχρι να μου πειτε ενα ολοκληρωμενο σχεδιο σταματηστε σας παρακαλω τα 'ενω πεθαινει το μπασκετ το φυτο ασχολειται με το βιτολο'...το παμε μια το παμε δυο φτανει.

εδω δεν εχει βγαλει ανακοινωση η συντονιστικη ακομα που την περιμενουμε πως και πως. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΞΤΕ ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ.

εγω προταση για το μπασκετ δεν εχω, και δε βλεπω κατι που μπορει να αλλαξει τα πραγματα. για μενα ουτε ο μπανε θα μπορουσε να ναι ο ζαγορακης του μπασκετ, το ξαναγραψα.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΥΤΟΠΙΚΟ να περιμενετε τον απλο κοσμο να ξεσηκωθει τη στιγμη που ο κοσμος ο ιδιος ειναι διχασμενος στα θεματα του ΑΣ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ....

εγω ΠΑΟΚτσης απο το μπασκετ εγινα στην αθηνα οπως και πολλοι αλλοι. αν εχετε συγκεκριμενο σχεδιο το ακουμε, αν απλα θελετε να ριξετε βελη ριξτε τα στη σωστη κατευθυνση και με το σωστο τροπο.

εδω εσυ ρε ρεμπελ (κ αλλοι βεβαιως, κ βεβαιως εχετε δικιο) γραφετε καθε φορα ποσο πεθαμενο ειναι το μπασκετ, τη καταντια και την ανυποληψια του. κ ετσι ειναι. κ περιμενετε δλδ τον απλο κοσμο να ασχοληθει κ να 'ΣΩΣΕΙ' το μπασκετ χωρις να υπαρχει προφανης τροπος, χωρις να υπαρχει ο ανθρωπος που θα μας ενωσει, χωρις να υπαρχει συμφωνια στα θεματα του ΑΣ...

πως να το κανουμε, μεχρι να αλλαξουν οι συνθηκες και να μας ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ για να σωθει το μπασκετ, ο ΠΑΟΚτσης (κ εγω μεσα) θα ασχολειται με το γκαγκατση, το παπαζογλου και το ουεφα.

Offline Suicidal

• Βασικός

Offline corrupt

• Αλλαγή
@ corrupt k rebelpappous κ σεις νομιζετε οτι με κραυγες και κραξιμο θα ξυπνησει ο ΠΑΟΚτσης?? ελεος πια καθε μερα να ακουω το κραξιμο επειδη δεν αντεχω αλλο να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια στο τοπικ του μπασκετ. ειμαι μεταξυ αθηνας και εξωτερικου πειτε μου προσωπικα ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ??

μεχρι να μου πειτε ενα ολοκληρωμενο σχεδιο σταματηστε σας παρακαλω τα 'ενω πεθαινει το μπασκετ το φυτο ασχολειται με το βιτολο'...το παμε μια το παμε δυο φτανει.

εδω δεν εχει βγαλει ανακοινωση η συντονιστικη ακομα που την περιμενουμε πως και πως. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΞΤΕ ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ.

εγω προταση για το μπασκετ δεν εχω, και δε βλεπω κατι που μπορει να αλλαξει τα πραγματα. για μενα ουτε ο μπανε θα μπορουσε να ναι ο ζαγορακης του μπασκετ, το ξαναγραψα.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΥΤΟΠΙΚΟ να περιμενετε τον απλο κοσμο να ξεσηκωθει τη στιγμη που ο κοσμος ο ιδιος ειναι διχασμενος στα θεματα του ΑΣ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ....

εγω ΠΑΟΚτσης απο το μπασκετ εγινα στην αθηνα οπως και πολλοι αλλοι. αν εχετε συγκεκριμενο σχεδιο το ακουμε, αν απλα θελετε να ριξετε βελη ριξτε τα στη σωστη κατευθυνση και με το σωστο τροπο.

εδω εσυ ρε ρεμπελ (κ αλλοι βεβαιως, κ βεβαιως εχετε δικιο) γραφετε καθε φορα ποσο πεθαμενο ειναι το μπασκετ, τη καταντια και την ανυποληψια του. κ ετσι ειναι. κ περιμενετε δλδ τον απλο κοσμο να ασχοληθει κ να 'ΣΩΣΕΙ' το μπασκετ χωρις να υπαρχει προφανης τροπος, χωρις να υπαρχει ο ανθρωπος που θα μας ενωσει, χωρις να υπαρχει συμφωνια στα θεματα του ΑΣ...

πως να το κανουμε, μεχρι να αλλαξουν οι συνθηκες και να μας ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ για να σωθει το μπασκετ, ο ΠΑΟΚτσης (κ εγω μεσα) θα ασχολειται με το γκαγκατση, το παπαζογλου και το ουεφα.

Εσένα προσωπικά ποιός σε έκραξε ρε αδερφέ; Εκτός και να συγκαταλέγεις τον εαυτό σου σε όλα τα φυτά που ολημερίς ξεκοκκαλίζουν τις φυλλάδες και τα ράδια, οπότε ορθώς έχεις τη μύγα. Αυτούς προσωπικά δε χρειάζομαι καν αφορμή όπως το μπάσκετ (δηλαδή εγώ ή ο παππούς εκμεταλλευόμαστε ξέρω γω την κατασταση του μπάσκετ μόνο και μόνο για να κράξουμε άλλα μέλη του φόρουμ  :tikitaka:) για να τους τα χώσω, αλλά αυτό είνα αλλουνού παππά ευαγγέλιο.

Τώρα ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν γίνεται 3-4 άνθρωποι σε ένα site να βγάλουν λύση για το μπάσκετ... Αν κάποιος περίμενε κάτι τέτοιο για τη σωτηρία του τμήματος είναι τουλάχιστον ανόητος. Αλλά όπως θα έχεις προσέξει και συ, ούτε καν μέσα εδώ, σε ένα χώρο ανοιχτής δημόσιας συζήτησης δεν γίνεται λόγος για το μπάσκετ. Και όπως έχω γράψει τόσες φορές, ο ΠΑΟΚτσής την ομάδα μπάσκετ δεν την παράτησε χθες, την παράτησε εδώ και 10 χρόνια. Σόρι κιόλας, αλλά αυτό από μόνο του προσωπικά με πονάει και με τρελλαίνει, όντας και εγώ ΠΑΟΚτσής από το μπάσκετ, και αν από εδώ μέσα έχω το βήμα να το θέσω σαν προβληματισμό θα το κάνω, είτε σε ενοχλεί είτε όχι.

Και όσον αφορά στο άλλο ερώτημα, ΝΑΙ, για μένα το να μην σε απασχολούν τα θέματα του μπάσκετ (ξέχωρα από Παπάζογλου και Τσιρίλο και Γκαγκάτση) είναι ΜΑΛΑΚΙΑ και ένδειξη σοβαρού αποπροσανατολισμού. Εξάλλου τώρα είναι πολύ αργά να κάνουμε οτιδήποτε. Τα περιμέναμε βλέπεις όλα (όπως προτείνεις και συ) από συντονιστικές και κατσαρίδες. Το αποτέλεσμα; 800 χιλιάρικα μπάτζετ και αγώνας για την παραμονή. Μια βιοτεχνία στο Καλοχώρι μεγαλύτερο προυπολογισμό έχει για ένα χρόνο. Αυτοί είμαστε.

Ας περιμένουμε άλλη μια χρονιά από τους άλλους και από εκείνους να έρθουν να σώσουν το μπάσκετ. Πέτζα έλα στο λαό σου.
« Last Edit: June 26, 2009, 17:03:16 by corrupt »

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
καλα εσυ bill, μην κουραζεσαι και πολυ.......

ασχολησου εκει με τον θανατο του michael jackson.....πιο αναλυτικα τα λες εκει....

Υ.Γ. μπραβο ρε corrupt......δεν δινουμε λυσεις εδω περα.....τι ειμαστε ΑΣ.........κουβεντα κανουμε.......αλλα οταν καποιος δεν κουβεντιαζει κατι το ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ειναι οτι δεν τον ενδιαφερει..........

Offline Suicidal

• Βασικός

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Καλα σου λεει rebel...

Απο ενα πληκτρολογιο λυσεις για την καε ΠΑΟΚ μπορουμε να δωσουμε ολοι..
Δηλαδη εμεις που δεν γραφουμε στο εν λογω τοπικ αδιαφορουμε? και εσυ εισαι αυτος που θα μας αφυπνησεις? σε παρακαλω γιατι φαινεται οτι εισαι σοβαρος ανθρωπος.. ασε στην ακρη τις ειρωνιες...

Και ναι εγω περιμενω το μπαμ στην μπαλα...  και ναι εγω θα παρω και φετος διαρκειας στο μπασκετ... και ναι εχω κουραστει οσο δεν παει με το εν λογω τμημα.. ματωνω, ποναει η καρδια μου αλλα πραγματικα δεν εχω να προτεινω κατι.. ας κανει ο καθενας οτι λεει η συνειδηση του.. .σε οσα ματς μπορω παλι μεσα στο παλατακι θα ειμαι... και οπως ειπε ο diego-4- θα ριχνω μια κλεφτη ματια ψηλα στην οροφη αναπολωντας τα παλια... ελπιζοντας μια μερα να τα ξαναζησω..

Offline dave

• Αλλαγή

Εσένα προσωπικά ποιός σε έκραξε ρε αδερφέ; Εκτός και να συγκαταλέγεις τον εαυτό σου σε όλα τα φυτά που ολημερίς ξεκοκκαλίζουν τις φυλλάδες και τα ράδια, οπότε ορθώς έχεις τη μύγα. Αυτούς προσωπικά δε χρειάζομαι καν αφορμή όπως το μπάσκετ (δηλαδή εγώ ή ο παππούς εκμεταλλευόμαστε ξέρω γω την κατασταση του μπάσκετ μόνο και μόνο για να κράξουμε άλλα μέλη του φόρουμ  :tikitaka:) για να τους τα χώσω, αλλά αυτό είνα αλλουνού παππά ευαγγέλιο.

Τώρα ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν γίνεται 3-4 άνθρωποι σε ένα site να βγάλουν λύση για το μπάσκετ... Αν κάποιος περίμενε κάτι τέτοιο για τη σωτηρία του τμήματος είναι τουλάχιστον ανόητος. Αλλά όπως θα έχεις προσέξει και συ, ούτε καν μέσα εδώ, σε ένα χώρο ανοιχτής δημόσιας συζήτησης δεν γίνεται λόγος για το μπάσκετ. Και όπως έχω γράψει τόσες φορές, ο ΠΑΟΚτσής την ομάδα μπάσκετ δεν την παράτησε χθες, την παράτησε εδώ και 10 χρόνια. Σόρι κιόλας, αλλά αυτό από μόνο του προσωπικά με πονάει και με τρελλαίνει, όντας και εγώ ΠΑΟΚτσής από το μπάσκετ, και αν από εδώ μέσα έχω το βήμα να το θέσω σαν προβληματισμό θα το κάνω, είτε σε ενοχλεί είτε όχι.

Και όσον αφορά στο άλλο ερώτημα, ΝΑΙ, για μένα το να μην σε απασχολούν τα θέματα του μπάσκετ (ξέχωρα από Παπάζογλου και Τσιρίλο και Γκαγκάτση) είναι ΜΑΛΑΚΙΑ και ένδειξη σοβαρού αποπροσανατολισμού. Εξάλλου τώρα είναι πολύ αργά να κάνουμε οτιδήποτε. Τα περιμέναμε βλέπεις όλα (όπως προτείνεις και συ) από συντονιστικές και κατσαρίδες. Το αποτέλεσμα; 800 χιλιάρικα μπάτζετ και αγώνας για την παραμονή. Μια βιοτεχνία στο Καλοχώρι μεγαλύτερο προυπολογισμό έχει για ένα χρόνο. Αυτοί είμαστε.

Ας περιμένουμε άλλη μια χρονιά από τους άλλους και από εκείνους να έρθουν να σώσουν το μπάσκετ. Πέτζα έλα στο λαό σου.

ρε συ corrupt πιστευεις πολλα ενεργα μελη του φορουμ ειναι οι τυποι που περιγραφεις?? εγω μιλαω προσωπικα επειδη ουτε των ραδιοφωνων ειμαι ουτε στο τοπικ του μπασκετ πολυγραφω αλλα με παιρνει η μπαλα κ μενα κ πολλους αλλους οταν φωναζεις οτι δε γραφουμε για το μπασκετ.  

τον προβληματισμο σου να το θετεις χωρις να προσβαλεις τους αλλους. και στο ξαναλεω ειναι ουτοπικο αυτο που περιμενεις και μεβαση τις ουτοπικες σου πεποιθησεις κραζεις κοσμο.

ο απλος κοσμος περιμενει κατι πως να το κανουμε...να συζητησω τι αυτη τη στιγμη?? αν ειναι βαλτος ο κανωτας? αν ο ασ εχει ως σκοπο δε ξερω και γω τι?? ειμαστε ποσα χρονια τωρα σε μια κατασταση αδιαφανειας, μηχανορραφιας, δολοπλοκιας και ανυποληψιας. οι πληροφοριες που εχουμε ολοι ειναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος. εγω τι να πω δλδ? μια μαλακια του αερα? που να το βρω το κουραγιο να ασχοληθω αν δεν υπαρχει μια λυση στον οριζοντα που να με κανει να τη πιστεψω, να την υποστηριξω και να διαφωνησω πχ εδω μεσα στα πλαισια επικοδομητικου διαλογου??

ωραια να μπαινω τοτε και γω κ να γραφω τι ωραια ηταν τοτε στο ΟΑΚΑ, να βαζω κανα βιντεακι σαβιτς να δειχνω οτι ασχολουμαι...

εσυ δλδ δεν πιστευεις οτι η συντονιστικη εχει την ευθυνη αλλα και τη δυναμη να κουνησει καπως τα πραγματα?? γιατι δεν απευθυνεσαι εκει παρα μονο τη λες στα μελη του φορουμ που 'δεν ασχολουνται με το μπασκετ' ??

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
αν και δεν μου αρεσει αυτη η κουβεντα γιατι την εχουμε κανει πολλακις εδω μεσα αλλα.......

biv & dave, δηλαδη αυτοι που εγραψαν 73 αρθρακια χθες και σημερα για τα μεταγραφικα του ποδοσφαιρου ειχαν να προτεινουν κατι;μηπως πιστευουν οτι τους διαβαζει ο ζαγορακης και ο σαντος για να παρει ιδεες;μην τρελλαθουμε..........

ΟΛΑ τα forum παντος ειδους ειναι για να εκφρασουν τα μελη τους αποψεις,ανησυχιες,προβληματισμους.....γενικα να ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ανθρωποι ελευθερα με βαση καποιο κοινο ενδιαφερον που στην προκειμενη περιπτωση ειναι ο ΠΑΟΚ......ΑΝ εχουν να προτεινουν και κατι βεβαιως γινεται κι αυτο........

και μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.......ειμαι ΜΟΝΙΜΟΣ επισκεπτης των topic του μπασκετ και βλεπω τι επισκεψιμοτητα εχει και ποσοι γραφουμε.......βεβαιως δεν αναφερομαι σε εσας που και επισκεπτεστε και γραφετε για το μπασκετ.........βεβαιως και δεν ειναι υποχρεωτικο για καποιον να ενδιαφερθει για το μπασκετ οπως και εγω δεν ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο......ο καθενας κανει οτι γουσταρει και δεν πρεπει να δινει λογαριασμο σε κανενα......αλοιμονο.......ομως εμενα δεν παυει να με ποναει......και δεν θεωρω οτι ΠΡΟΣΒΑΛΑ καποιον ουτε εγω ουτε ο corrupt.......υπαρχουν καποιοι που πονανε και δεν εχουν πλεον τι να γραψουν (οπως ο φιλος μου ο γυπας) και αλλοι που το εχουν γραμμενο κανονικα το μπασκετ.......ε, αυτοι οι τελευταιοι ειναι σαφως η μεγαλη πλειοψηφια........και αυτο που υποστηριζεται ειναι το μεγαλο ΑΛΛΟΘΙ τους........και εγω μαλλον σε λιγο καιρο θα ακολουθησω το παραδειγμα του γυπα.....και ειλικρινα οπως και του το ειπα δεν ξερω γιατι ασχολουμαι και γραφω αφου δεν ελπιζω σε κατι..........

τελοσπαντων sorry αν κουρασα αλλα το συμπερασμα ειναι ενα:

ΤΟ FORUM ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Α.Σ. ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ MAS ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Στο είπα και πριν και στο λέω και τώρα, ΔΕΝ ΚΡΑΖΩ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ. Ούτε γουστάρω να τη λέω σε σένα ή το δείνα επειδή έτσι μου γκαύλωσε.

Ξεκόλλα.

Πολλές φορές, και η συζήτηση και ο διάλογος μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα. Εσύ εφόσον δεν το πιστεύεις αυτό τσάμπα μιλάμε. Και για το ποιά είναι η γνώμη μου για τις όποιες ευθύνες του ΑΣ ή της συντονιστικής μπορείς να ανατρέξεις σε προηγούμενα μου ποστ.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Και επειδή καλό είναι να μην μιλάμε στο ντούκου:

1. Άμεση ανάκτηση από τον ΑΣ του ποσοστού των μετοχών της ΚΑΕ που εξακολουθεί να κετέχει ο Δρόσος.

2. Διοίκηση πρωτοδικείου με επικεφαλής τον Μπάνε στη διοίκηση και το Μάτζικ ως τεχνικό διευθυντή αγωνιστικά.

3. Εκτενής οικονομικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές από το 2004 για την αποσαφήνιση των συνολικών χρεών της ΚΑΕ. Άμεση νομική αγωγή κατά των υπευθύνων για την οικονομική αυτή κατάσταση.

4. Διακανονισμός των οφειλών προς δημόσιο και τρίτους σε προοπτική ανάλογη των οικονομικών πλάνων της εταιρίας.

5. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ανοιχτή προς τον κόσμο της ομάδας για την κάλυψη μέρους των χρεών και για να περάσει η εταιρία σε μεγάλο ποσοστό στον κόσμο της.

6. Έκδοση εισιτηρίων διαρκείας για την εξασφάλιση οικονομικών πόρων ώστε να μπορεί η ομάδα να ξεκινήσει ομαλά το πρωτάθλημα.

Από κει και έπειτα όσοι πιστοί προσέλθετε. Πατρίδες, Μαμιδάκηδες, Κατσαρίδες, Αμοιρίδες, Βιολίδες, επιχειρηματίες, σουξουμούξου κλπ. Αν και πάλι ο λαός του ΠΑΟΚ θα βγάλει το κάρο από τη λάσπη. Το καλό με την περίπτωση προσωπικοτήτων όπως ο Μπάνε και ο Μάτζικ είναι ότι θα επιτευχθεί έτσι μοναδική συσπείρωση  στις τάξεις του λαού της ομάδας, που στη συγκεκριμένη φάση είναι το επιθυμητό.

Offline ved

• Αλλαγή
και λιγο να αναψουν τα αιματα δεν ειναι κακο ισως και κλυτερο απτο να μην βρισκεις το τοπικ πουθενα.

ομως παππου ο μπιλυς αποδεδειγμενα αγαπα το μπασκετ ,,

το να μην ποσταρεις οταν δεν εχεις κατι να πεις δεν σημαινει οτι δεν σε πνιγει αυτη η κατασταση,,,

τεσπα σε τετοιες φασεις μας τρωνε τα ρουχα μας κιολας.

Offline tsag

• Αλλαγή
1. Άμεση ανάκτηση από τον ΑΣ του ποσοστού των μετοχών της ΚΑΕ που εξακολουθεί να κετέχει ο Δρόσος.

2. Διοίκηση πρωτοδικείου με επικεφαλής τον Μπάνε στη διοίκηση και το Μάτζικ ως τεχνικό διευθυντή αγωνιστικά.

3. Εκτενής οικονομικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές από το 2004 για την αποσαφήνιση των συνολικών χρεών της ΚΑΕ. Άμεση νομική αγωγή κατά των υπευθύνων για την οικονομική αυτή κατάσταση.

4. Διακανονισμός των οφειλών προς δημόσιο και τρίτους σε προοπτική ανάλογη των οικονομικών πλάνων της εταιρίας.

5. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ανοιχτή προς τον κόσμο της ομάδας για την κάλυψη μέρους των χρεών και για να περάσει η εταιρία σε μεγάλο ποσοστό στον κόσμο της.

6. Έκδοση εισιτηρίων διαρκείας για την εξασφάλιση οικονομικών πόρων ώστε να μπορεί η ομάδα να ξεκινήσει ομαλά το πρωτάθλημα.

Από κει και έπειτα όσοι πιστοί προσέλθετε. Πατρίδες, Μαμιδάκηδες, Κατσαρίδες, Αμοιρίδες, Βιολίδες, επιχειρηματίες, σουξουμούξου κλπ. Αν και πάλι ο λαός του ΠΑΟΚ θα βγάλει το κάρο από τη λάσπη. Το καλό με την περίπτωση προσωπικοτήτων όπως ο Μπάνε και ο Μάτζικ είναι ότι θα επιτευχθεί έτσι μοναδική συσπείρωση  στις τάξεις του λαού της ομάδας, που στη συγκεκριμένη φάση είναι το επιθυμητό.

Και μόνο το 3ο να κάνουν έχω αγοράσει διαρκείας σήμερα!

ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline savage republic

• Βασικός
rebelpappous, η ειδοποιός διαφορά, που δείχνεις να μην καταλαβαίνεις, είναι ότι στο μεν ποδόσφαιρο υπάρχει ειδησεογραφία, της οποίας γίνεται σχολιασμός, στο δε μπάσκετ, τα ξέρεις. Φύλλο δεν κουνιέται. Για τι πράγμα να μιλήσει ο οπαδός; Είπανε κάτι οι σύνδεσμοι (τουλάχιστον αυτοί) για να το σχολιάσουμε; Η ίδια η διοίκηση; Ο ερασιτέχνης; Γενικόλογα πράγματα, δηλώσεις περί ανέμων και υδάτων. Κλάιν. Σου την έχει βαρέσει κι εσένα αυτή η κατάσταση, αλλά όχι και να σε φταίει το φόρουμ και τα μέλη του! Λάθος στόχους έχεις βάλει.

Offline dave

• Αλλαγή
Και επειδή καλό είναι να μην μιλάμε στο ντούκου:

δε χρειαζοτανε η παραθεση ξερω τι εχεις πει γιατι παρακολουθω το τοπικ κ δε σε κατηγορω οτι αεορολογεις. εσυ μπορεις να καταλαβεις οτι καποιος δεν εχει το κουραγιο για ολους τους λογους που προανεφερα να απαντησει στο ποστ με τις προτασεις σου?? αυτο ειναι το θεμα το δικο μου. οποιος δε γραφει στο τοπικ δε πα να πει οτι δε το ποναει το μπασκετ κ οτι εχει αλλοτριωθει σαν οπαδος, ξεκολλα απο αυτο και μη τη λες στο κοσμο

Offline t.b

• Αλλαγή
ρε παιδιά μην τρελαίνεστε, θα πάρουμε προπονητη, θα βρούμε κανά δυο -τρεις παίκτες, θα βγάλουμε κουτσά-κουτσά την χρονιά, με -φυσικά- χορηγό τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα τον φέρουν πριν από το χείλος του γκρεμού για να σώσει το καράβι ( που αν δεν το κάνει στο τέλος αυτός θα κατηγορηθεί ) και θα μαζέψει και ο Θανάσης τα 200 χιλιάρικα που χρωστάει ο ΑΣ ΠΑΟΚ για τον Πανελούδη μην τυχόν και καταστραφεί  ο κολλητός. Έτσι Θανάση μην ξεχαστείς.

Και η ζωή συνεχίζεται και θα λέμε μία μέρα, μια φορά και ένα καιρό ήταν το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.....ΒΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ, ΑΥΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ - ΑΥΤΟΥΣ ΈΧΟΥΜΕ!