@ corrupt k rebelpappous κ σεις νομιζετε οτι με κραυγες και κραξιμο θα ξυπνησει ο ΠΑΟΚτσης?? ελεος πια καθε μερα να ακουω το κραξιμο επειδη δεν αντεχω αλλο να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια στο τοπικ του μπασκετ. ειμαι μεταξυ αθηνας και εξωτερικου πειτε μου προσωπικα ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ??
μεχρι να μου πειτε ενα ολοκληρωμενο σχεδιο σταματηστε σας παρακαλω τα 'ενω πεθαινει το μπασκετ το φυτο ασχολειται με το βιτολο'...το παμε μια το παμε δυο φτανει.
εδω δεν εχει βγαλει ανακοινωση η συντονιστικη ακομα που την περιμενουμε πως και πως. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΞΤΕ ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ.
εγω προταση για το μπασκετ δεν εχω, και δε βλεπω κατι που μπορει να αλλαξει τα πραγματα. για μενα ουτε ο μπανε θα μπορουσε να ναι ο ζαγορακης του μπασκετ, το ξαναγραψα.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΥΤΟΠΙΚΟ να περιμενετε τον απλο κοσμο να ξεσηκωθει τη στιγμη που ο κοσμος ο ιδιος ειναι διχασμενος στα θεματα του ΑΣ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ....
εγω ΠΑΟΚτσης απο το μπασκετ εγινα στην αθηνα οπως και πολλοι αλλοι. αν εχετε συγκεκριμενο σχεδιο το ακουμε, αν απλα θελετε να ριξετε βελη ριξτε τα στη σωστη κατευθυνση και με το σωστο τροπο.
εδω εσυ ρε ρεμπελ (κ αλλοι βεβαιως, κ βεβαιως εχετε δικιο) γραφετε καθε φορα ποσο πεθαμενο ειναι το μπασκετ, τη καταντια και την ανυποληψια του. κ ετσι ειναι. κ περιμενετε δλδ τον απλο κοσμο να ασχοληθει κ να 'ΣΩΣΕΙ' το μπασκετ χωρις να υπαρχει προφανης τροπος, χωρις να υπαρχει ο ανθρωπος που θα μας ενωσει, χωρις να υπαρχει συμφωνια στα θεματα του ΑΣ...
πως να το κανουμε, μεχρι να αλλαξουν οι συνθηκες και να μας ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ για να σωθει το μπασκετ, ο ΠΑΟΚτσης (κ εγω μεσα) θα ασχολειται με το γκαγκατση, το παπαζογλου και το ουεφα.
Εσένα προσωπικά ποιός σε έκραξε ρε αδερφέ; Εκτός και να συγκαταλέγεις τον εαυτό σου σε όλα τα φυτά που ολημερίς ξεκοκκαλίζουν τις φυλλάδες και τα ράδια, οπότε ορθώς έχεις τη μύγα. Αυτούς προσωπικά δε χρειάζομαι καν αφορμή όπως το μπάσκετ (δηλαδή εγώ ή ο παππούς εκμεταλλευόμαστε ξέρω γω την κατασταση του μπάσκετ μόνο και μόνο για να κράξουμε άλλα μέλη του φόρουμ

) για να τους τα χώσω, αλλά αυτό είνα αλλουνού παππά ευαγγέλιο.
Τώρα ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν γίνεται 3-4 άνθρωποι σε ένα site να βγάλουν λύση για το μπάσκετ... Αν κάποιος περίμενε κάτι τέτοιο για τη σωτηρία του τμήματος είναι τουλάχιστον ανόητος. Αλλά όπως θα έχεις προσέξει και συ, ούτε καν μέσα εδώ, σε ένα χώρο ανοιχτής δημόσιας συζήτησης δεν γίνεται λόγος για το μπάσκετ. Και όπως έχω γράψει τόσες φορές, ο ΠΑΟΚτσής την ομάδα μπάσκετ δεν την παράτησε χθες, την παράτησε εδώ και 10 χρόνια. Σόρι κιόλας, αλλά αυτό από μόνο του προσωπικά με πονάει και με τρελλαίνει, όντας και εγώ ΠΑΟΚτσής από το μπάσκετ, και αν από εδώ μέσα έχω το βήμα να το θέσω σαν προβληματισμό θα το κάνω, είτε σε ενοχλεί είτε όχι.
Και όσον αφορά στο άλλο ερώτημα, ΝΑΙ, για μένα το να μην σε απασχολούν τα θέματα του μπάσκετ (ξέχωρα από Παπάζογλου και Τσιρίλο και Γκαγκάτση) είναι ΜΑΛΑΚΙΑ και ένδειξη σοβαρού αποπροσανατολισμού. Εξάλλου τώρα είναι πολύ αργά να κάνουμε οτιδήποτε. Τα περιμέναμε βλέπεις όλα (όπως προτείνεις και συ) από συντονιστικές και κατσαρίδες. Το αποτέλεσμα; 800 χιλιάρικα μπάτζετ και αγώνας για την παραμονή. Μια βιοτεχνία στο Καλοχώρι μεγαλύτερο προυπολογισμό έχει για ένα χρόνο. Αυτοί είμαστε.
Ας περιμένουμε άλλη μια χρονιά από τους άλλους και από εκείνους να έρθουν να σώσουν το μπάσκετ. Πέτζα έλα στο λαό σου.