Author Topic: ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρούσα κατάσταση(χρεη,δηλωσεις-συνεντευξεις παρωδια του πανελουδη,ξεπουλημα παιχτων,δηλωσεις μπανε,πιθανη μεταφορα απο το παλατακι κ αλλα  (Read 26625 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
καλα ακομα δεν καταλαβατε τι γινεται?ιουνιος ειναι ακομα.περιμενετε να ερθει σεπτεμβριος και να κινδυνευουμε με λουκετο και τοτε ισως κινηθει κανεις και σωθει η ομαδα.

μου κανει εντυπωση οτι οι συνδεσμοι συναντηθηκαν με τον κατσαρη και δεν εχουμε μαθει το παραμικρο

Diego-4

• Guest
Έμαθα οτι θέλουν να φέρουν Αλεξανδρή για προπονητή..Φτου σας , έπεσε και το τελευταίο κάστρο της "περηφάνειας" μας.Τον κουμπάρο του Ξανθού ρε σεις .... το Εvolution , έγινε Volution .... Δεν ξαναπατάω στο μπάσκετ...

"Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα είναι"

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
τόσες φορές έχει έρθει ο αλεξανδρής στον πάγκο, αυτό είναι το πρόβλημα ;
μέχρι και τον σούμποτιτς μας έφερε ο βασιλαρος ο οικονομίδης.
μην αποπροσανατολίζεστε...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

BIANCONERO

• Guest
Δεν "πιανεσαι" εσυ αγορι μου.......εσυ εχεις καταλαβει τι σημαινει να στερεισαι Π.Α.Ο.Κ και μετρας μερες..εσυ εισαι μεσα στη ΧΑΡΑ, μεσα στην ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, εσυ εισαι ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ που εισαι ΠΑΟΚτσης....αλλοι βρισκουν το χομπι "τρωγομαι με τα ρουχα μου" πιο ενδιαφερον!! Τους ελλειψε 1 χρονο και δεν μπορουν στην απραξια!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
πιθανόν. πάντως για την ιστορία, έχει κάνει 2 κηδείες μέσα στο αλεξάνδρειο στο ερπετό ο αλεξανδρής, άλλο πράμα... ειδικά η τελευταία, σε ντεμπούτο, με αντίπαλο τον πούστη τον μουσάτο που έχουν πάλι.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Diego-4

• Guest
Θεσσαλονίκη 19/6/2009

Diego -4

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΠΙΘΑΝΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ κ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ
----------------------------------------------------------

Είμαι μαζί σας στη νέα προσπάθεια που κάνετε για να ξανακάνετε τον ΠΑΟΚ μεγάλο, όμως με την συγκεκριμένη κίνηση θύγεται ο "περήφανος" εγωισμός μου.Εγώ που έμαθα να χάνω πρωταθλήματα απο τα σφυρίγματα του Τσούλη - Παπαδημητρίου ,
νιώθω την υπέρτατη περηφάνεια που με περνάνε για μαλάκα και κοιτάω στα μάτια
τους φίλους μου τους γαύρους.
Τώρα πλέον θα μπορώ να κοιτάω στα μάτια τους φίλους μου τους γαύρους ?
Αυτοι τόσα χρόνια με κοιτάνε στον κώλο , εγώ ακόμη δεν έχω καταφέρει να τους τον πιάσω κάν!Δε με ενδιαφέρει όμως , είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.
Και σας ξαναλέω , εγώ είμαι μαζί σας , αλλα όπου θύγεται η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΟΥ θα σας την λέω , είμαι με εσάς αλλα δεν είμαι με τις επιλογές σας.
Είναι δυνατόν να φέρετε τον Αλεξανδρή στο μπάσκετ , που είναι πρωτοτοκός γιος ενός μεγαλοεπιχειρηματία Αθηναίου , που είχε ξάδελφο τον Κόκκαλη που είχε μέχρι πρότεινος τις μετοχές της ΠΑΕ και που έχει κουμπάρο τον κ.Ιωαννίδη ?
Είναι πράγματα αυτά ?
Και σας ξαναθυμίζω ΠΑΟΚ= "Περηφάνεια" , Αντίσταση , Όνειρο , "Κατάκτηση" ... και κατάκτηση δεν εννοώ τίτλων , γιατί είμαι "Περήφανος".
Απο εδώ και στο εξείς σας προτείνω και όχι μόνο προτείνω αλλα και απαιτώ , να γίνεται έλεγχος του γεννεολογικού δένδρου και τεστ DNA πατρότητας , όσων θέλουν να εμπλακούν με τα κοινά του ΠΑΟΚ μας , είναι η μόνη λύση για να καθαρίσει το τοπίο και να είναι όλοι ευχαριστημένοι και πάνω απο όλα ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ..

Σας ευχαριστώ

μετα τιμής Diego-4 "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ"

Aπο REVOLUTION ->EVOLUTION και τώρα πλέον VOLUTION..

------------------------------------------------------------------------------
« Last Edit: June 19, 2009, 12:56:42 by Diego-4 »

bagos1

• Guest
βλακεία που δεν εξετάζουνε καν την  περίπτωση καλαφατάκη έχει δεθεί με την ομάδα και είναι ειδικος στο να σώζει ομάδες

BIANCONERO

• Guest
με το Μαρουσσι τι γινεται? Πηγαινε για διαλυση λεγαν! Για μενα μεγαλυτερος προπονητης απο το Σουλη δεν υπαρχει! Απλα ο ανθρωπος δεν ειχε ποτε δημοσιες σχεσεις και τον τρωγαν παντα στη στροφη κατι ανυπαρκτοι κλαψοκαθηγηταδες.

CLUB LARISA

• Guest
Αφήστε τον Σούλη ήσυχο, θα τον κάψουν κ αυτόνα....Θα κλείνει σπίτια απ' αλλού, δεν πειράζει, εμεις του χρόνου καλύτερα με Ροδόπουλο

bagos1

• Guest
για του χρόνου βλέπω να σταματά το μπάσκετ ο γκαγκαλούδης και να αναλανβάνει αυτός προπονητής, έτσι και αλιώς όλοι στου κασίδη  (ΠΑΟΚ)  το κεφάλι μαθαίνουνε

Diego-4

• Guest
μη μου τα χαλάτε τώρα και μου αλλαζετε τους προπονητές! θα πρέπει να βγάλω και άλλη ανακοίνωση ! έχω ΑΠΟΨΗ και για τον Μαρκόπουλο βεβαίως βεβαίως.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

SKAILS

• Guest
Για μενα θα ηταν ιδανικη περιπτωση ο Μαρκοπουλος αν και δεν το βλεπω να ερχεται..Πολυ καλη λυση θα ηταν ο Σφαιροπουλος,νεος κ πολλα υποσχομενος,αν και εχει συμβολαιο.Δε θελω με τιποτα Αλεξανδρη που λενε στα ραδια,καλυτερα αν δεν ερθουν οι πιο πανο να κρατησουμε τον Καλαφατακη που εδειξε οτι εχει αρχηδια τουλαχιστον.Ας μιλησω και λιγο αγωνιστικα,γιατι δε θελω να μιζεριασω με τα διοικητικα...Πολλοι ελληνες παικτες καλου επιπεδου μενουν ελευθεροι,πρεπει να κανουμε εξυπνες κινησεις..

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
θα "σπασω" λιγο την σιωπη μου -συγνωμη diego 4- για να πω μονο κατι στον φιλο μου skails............

ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ!

Συγνωμη και παλι diego-4 ........μπορεις να συνεχισεις!

fatal_invasion

• Guest
Diego δεν μπορώ να καταλάβω,πώς δέχεσαι τον Γκαγκάτση στην ΠΑΕ και δεν θίγεται η περηφάνεια σου,ενώ γίνεται το ακριβώς αντίθετο για τον Αλεξανδρή,ο οποίος έχει ξανακάτσει στον πάγκο παρεπιπτόντως και τσακώσαμε και διπλό στο παλαί με τα σκουλίκια(με τον κουμπάρο του ξανθού που λες και συ).

Τέσπα,αυτό είναι προσωπική απορία.

Το τελευταίο που με νοιάζει είναι ποιος θα κάτσει στον ΠΑΟΚ προπονητής.
Ας λύσουμε όλα τα άλλα,και πάω και εγώ για κόουτς.

edit: μαλακία μου.Sorry diego.
« Last Edit: June 19, 2009, 16:15:11 by fatal_invasion »