Θεσσαλονίκη 19/6/2009
Diego -4
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΠΙΘΑΝΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ κ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ
----------------------------------------------------------
Είμαι μαζί σας στη νέα προσπάθεια που κάνετε για να ξανακάνετε τον ΠΑΟΚ μεγάλο, όμως με την συγκεκριμένη κίνηση θύγεται ο "περήφανος" εγωισμός μου.Εγώ που έμαθα να χάνω πρωταθλήματα απο τα σφυρίγματα του Τσούλη - Παπαδημητρίου ,
νιώθω την υπέρτατη περηφάνεια που με περνάνε για μαλάκα και κοιτάω στα μάτια
τους φίλους μου τους γαύρους.
Τώρα πλέον θα μπορώ να κοιτάω στα μάτια τους φίλους μου τους γαύρους ?
Αυτοι τόσα χρόνια με κοιτάνε στον κώλο , εγώ ακόμη δεν έχω καταφέρει να τους τον πιάσω κάν!Δε με ενδιαφέρει όμως , είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.
Και σας ξαναλέω , εγώ είμαι μαζί σας , αλλα όπου θύγεται η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΟΥ θα σας την λέω , είμαι με εσάς αλλα δεν είμαι με τις επιλογές σας.
Είναι δυνατόν να φέρετε τον Αλεξανδρή στο μπάσκετ , που είναι πρωτοτοκός γιος ενός μεγαλοεπιχειρηματία Αθηναίου , που είχε ξάδελφο τον Κόκκαλη που είχε μέχρι πρότεινος τις μετοχές της ΠΑΕ και που έχει κουμπάρο τον κ.Ιωαννίδη ?
Είναι πράγματα αυτά ?
Και σας ξαναθυμίζω ΠΑΟΚ= "Περηφάνεια" , Αντίσταση , Όνειρο , "Κατάκτηση" ... και κατάκτηση δεν εννοώ τίτλων , γιατί είμαι "Περήφανος".
Απο εδώ και στο εξείς σας προτείνω και όχι μόνο προτείνω αλλα και απαιτώ , να γίνεται έλεγχος του γεννεολογικού δένδρου και τεστ DNA πατρότητας , όσων θέλουν να εμπλακούν με τα κοινά του ΠΑΟΚ μας , είναι η μόνη λύση για να καθαρίσει το τοπίο και να είναι όλοι ευχαριστημένοι και πάνω απο όλα ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ..
Σας ευχαριστώ
μετα τιμής Diego-4 "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ"
Aπο REVOLUTION ->EVOLUTION και τώρα πλέον VOLUTION..
------------------------------------------------------------------------------