Author Topic: ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρούσα κατάσταση(χρεη,δηλωσεις-συνεντευξεις παρωδια του πανελουδη,ξεπουλημα παιχτων,δηλωσεις μπανε,πιθανη μεταφορα απο το παλατακι κ αλλα  (Read 25850 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
μαλακίες του υπουργείου οικονομικών για να δείξουν τον επόμενο στόχο. Όπου μυρίζονται λεφτά μπαίνουν να τα πάρουν.
Σε καμία ΙΝΤΡΑΚΟΜ, σε καμιά ΟΙΛ θα κάνουν έλεγχο ;;;; Μα τί λέω

CLUB LARISA

• Guest
http://www.metropolisradio.gr/dramatikes-exelixis-stin-kae-paok

ÑÞîç óôçí ÊÁÅ ÐÁÏÊ… Ç ìç ðáñïõóßá ôïõ ÄçìÞôñç Ðáôñßäá óôçí ÷èåóéíÞ åêäÞëùóç ãéá ôïõò ÷ïñçãïýò Ý÷åé êáé ðñïåêôÜóåéò. ÏõóéáóôéêÜ ôï üëï ðñüâëçìá äçìéïõñãÞèçêå üôáí óôá ôéìþìåíá ðñüóùðá (ü÷é ìåôáîý ôùí ÷ïñçãþí) åðéëÝ÷èçêå êáé Ýíá áðü ðïëéôéêü ÷þñï, ÷ùñßò íùñßôåñá íá õðÜñ÷åé ó÷åôéêÞ ðñüâëåøç êáé áðüöáóç. Ïé ðëçñïöïñßåò áíáöÝñïõí üôé ï… êáõãÜò Êáíþôá Ðáôñßäá îÝóðáóå üôáí ï ðñþôïò èÝëçóå íá ìÜèåé ôï ëüãï ôçò ðñüóèåóçò óôïí ó÷åôéêü êáôÜëïãï.

ÌåôÜ ôïí… êáõãÜ ï ÌéëôéÜäçò Êáíþôáò Ýèåóå ôçí ðáñáßôçóç ôïõ áðü ôï ÄÓ ôçò ÊÁÅ óôïí ÈáíÜóç ÊáôóáñÞ, åíþ óôï áðïãåõìáôéíü äéïéêçôéêü óõìâïýëéï (Þôáí ðñïãñáììáôéóìÝíï ãéá óÞìåñá) óõæçôÞèçêå (ðÝñá áðü ïéêïíïìéêÜ èÝìáôá) ôï æÞôçìá ôçò äéáöùíßáò Êáíþôá Ðáôñßäá êáé áðü üôé öÜíçêå, üëá ôá ìÝëç óôçñßæïõí ôïí ðñüåäñï ôçò ÊÁÅ, ï ïðïßïò Ýëåãå ðÜíôùò üôé äåí Ýèåóå ôçí ðáñáßôçóç ôïõ óôï ÄÓ êáé üôé áíÜëïãá ðùò èá åîåëé÷èåß ç êáôÜóôáóç, èá ðñï÷ùñÞóåé Þ ü÷é óôçí áðï÷þñçóç ôïõ. Ôï «Ì» áíáæÞôçóå ÷èåò ôï âñÜäõ ôïí ÄçìÞôñç Ðáôñßäá, ï ïðïßïò ðÜíôùò öÜíçêå üôé ìå êëåéóôü ôï êéíçôü ôïõ ôçëÝöùíï, äåí åß÷å äéÜèåóç íá áíáöåñèåß óôá ãåãïíüôá.

Ðïéüò ìðïñåß íá ìáò ìåôáöÝñåé ôß Ýãéíå? Áõôïß ïé Üöñáãêïé, ôæáìðáôæïëåæáíôÜêçäåò ðáßæåé íá äéþîïõí ê ôïí Ðáôñßäá áðï ôçí ÊÁÅ. Ðïéü ðïëéôéêü ðñüóùðï êÜëåóå ï öáëáêñüò?
ÌåôÜ ìáò öôáßåé ï Ìáñêüðïõëïò....
« Last Edit: March 23, 2010, 11:02:21 by CLUB LARISA »

Offline gagas

• Αλλαγή
ο κανωτας προσθεσε το προσωπο ή ο πατριδας?
αν το προσθεσε ο κανωτας να φυγει εχθες..αν ο πατριδας το συζηταμε..

Bayern4

• Guest
Ποιος ο λογος που επρεπε να τη τιμησουμε αυτη τη πολιτικο;;
εκανε κατι που δε ξερουμε;;

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

CLUB LARISA

• Guest
TI ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΩΤΣΟΠΟΥΤΑΝΙ ΜΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ?

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Η πρωην 'παρουσιαστρια' του δελτιου των 8??  :tikitaka: :tikitaka:
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

zagorakis

• Guest
Αμοιρίδης : "Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί"

Ο Κώστας Αμοιρίδης μίλησε στον Sport103 fm

Για τη βράβευση του από την ομάδα : «Ήταν μια ωραία βραδιά από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά νιώθω άβολα από την υπερβολική προβολή. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα. Υπάρχει μια ομάδα από την εποχή του Γαλατσόπουλου που έχει χρέη και απαιτούνται χρόνια για να μπορέσουμε να ξεπληρώσουμε και να αρχίσουμε από το μηδέν και να ορθώσουμε το ανάστημα μας.

Είμαι αισιόδοξος από τη φύση μου αλλά είναι διαφορετικό να πετάς στα σύννεφα. Ο καθένας από μας θα πρέπει να θυσιάσει κάτι για να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Στη ζωή δεν χαρίζεται τίποτα και το ίδιο ισχύει και στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί.

Μπήκαμε σε μια τάξη αλλά απέχουμε πολύ από τον στόχο που είναι να ξεπληρώσει τα χρέη της η ομάδα. Πρέπει να απαλλαγεί από τα βαρίδια που την τραβούν προς τα κάτω και να μπορέσει να πετάξει.

Το πόσο ψηλά θα φανεί. Ο ΠΑΟΚ έχει μια τεράστια δυναμική, είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος. Θα πρέπει όμως να μας προβληματίζει γιατί δεν μπορεί να συγκεντρώσει 500 χιλιάδες ευρώ για να μπορέσει να προχωρήσει. Ίσως να μην δικαιούμαι να λεω πολλά καθώς είμαι αρκετά καινούργιος στην ομάδα και η ενασχόληση μου είναι τα τελευταία χρόνια.

Το βασικό κριτήριο για να ασχοληθείς με μια ομάδα είναι να προσφέρεις με την ψυχή σου. Εμείς που αναδειχθήκαμε ως επιχειρηματίες και οντότητες σε αυτή την πόλη έχουμε την ηθική υποχρέωση να στηρίξουμε την ομάδα σύμβολο της» δήλωσε ο χρυσός χορηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Για τη διαφωνία και την παρεξήγηση ανάμεσα στους κυρίους Κανώτα και Πατρίδα :

«Δεν είναι προσωπικά θέματα, είναι θέματα που αφορούν την ΚΑΕ οπότε δεν πρέπει να δίνουμε μεγάλη έκταση. Επιβάλλεται να θεωρείται λήξαν το θέμα, πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Είναι μονόδρομος να είμαστε όλοι μαζί για να πάει μπροστά η ομάδα.

Πιστεύω ότι ο κύριος Πατρίδας είναι ο σημαντικότερος παράγοντας της φετινής χρονιάς. Έχει καταθέσει την ψυχή του, τον χρόνο του, τα χρήματα του σε αυτή την προσπάθεια και εύχομαι να έχει διάρκεια σε αυτό.

Προσπαθούμε να βρούμε λες και είμαστε ντετέκτιβ για το που βρίσκεται η αλήθεια όταν άλλα λεει ένας πρώην παίκτης και άλλα ο παλιός πρόεδρος. Κάθε μέρα γίνεται το στομάχι μας «κουβάρι» για να βρούμε κάθε μέρα να δώσουμε λεφτά.

Το μεγαλύτερο βάρος το επωμίζεται ο κύριος Πατρίδας που ψάχνει να βρει συμβόλαια, αποδείξεις και να  δώσει λύσεις. Εύχομαι να έχει το κουράγιο να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα» δήλωσε ο κ. Αμοιρίδης στον Sport103 fm.

http://www.sportouvorra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1796:-q-q&catid=13:2009-04-07-11-42-41&Itemid=2

Offline bozik

• Αλλαγή
Για ποια πολιτικο μιλαμε?
η καΐλη είναι...είχε βοηθήσει το καλοκαίρι για να πάρει ο ΠΑΟΚ χορηγία από την κοσμοτέ λένε οι χειροκροτητές της καε(οποιος θέλει το πιστεύει).....ο πατρίδας ζήτησε να δοθεί και σε αυτήν πλακέτα και ο κανώτας αρνήθηκε...δεν ξέρω τον λόγο που αρνήθηκε ο κανώτας...αλλα η δικη μου θέση δεν έχει αλλάξει....δεν θέλω κανένα πολιτικο να βραβευθεί ξανά από τον ΠΑΟΚ,αφού οι τελευταίοι είναι υπεύθυνοι που έχουμε ξανά ξεκινήσει από την αρχή(μην πω μείον)σε ποδόσφαιρο και basket για να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή...και να μοιάζει και απίστευτο-τρελό-υπέρβαση η όπως θέλει το βαφτίζει ο κάθε μπούφος...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

B.P.7

• Guest
Εδώ λέει για τέλος

Τίτλοι τέλους
Ο Δημήτρης Πατρίδας, ένας από τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει τον ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν, φαίνεται ότι οδεύει προς την πόρτα της εξόδου. Μετά από τη χθεσινή ένταση που είχε με τον Μιλτιάδη Κανώτα, φέρεται ότι έβαλε τίτλους τέλους στη στήριξή του στον ΠΑΟΚ για τη φετινή περίοδο.
"Εγώ από τον ΠΑΟΚ τελείωσα. Αποχωρώ" φέρεται να είπε ο Δημήτρης Πατρίδας, ο οποίος μπορεί να μην ανήκει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, αλλά είναι από τους παράγοντες που την έχουν στηρίξει οικονομικά.

Αιτία για την αποχώρησή του, η οποία φαίνεται να είναι οριστική αφού μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπήρχε καμία επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ήταν η ένταση που δημιουργήθηκε με τον Μιλτιάδη Κανώτα σχετικά με τον σχεδιασμό της χθεσινής εκδήλωσης για τους χορηγούς της ομάδας.
http://www.basketblog.gr/pages/ViewCont ... 35&w=0&m=1

Offline t.b

• Αλλαγή
Θ ασχοληθώ λίγο με τις γελοιότητες που γίνονται στην ΚΑΕ  ΠΑΟΚ από τους ανθρώπους του ΜΕΓΑ-ΑΙΩΝΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΑΣ, Αθανάσιου Κατσαρή. Ποσώς με ενδιαφέρει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.
Είναι ξεφτίλα μεγάλη να μαλώνεις για το ποιους πολιτικούς θα βραβεύσεις. Να δείτε που τα κομματόσκυλα στο τέλος θα πιαστούν στα χέρια!
Όλοι ξέρουμε (λέμε τώρα) τι παίζει και τι φιλίες υπάρχουν ανάμεσα σε συγκεκριμένους πολιτικούς και στους κουμανταδόρους -χρόνια τώρα- της μάνας του συλλόγου, δηλαδή όλου του ΠΑΟΚ.

Είναι ντροπή να βραβεύονται πολιτικοί που είναι υπεύθυνοι για τα τεράστια χρέη που δημιουργήθηκαν σε ΠΑΕ και ΚΑΕ από τα εντεταλμένα ΤΟΥΣ λαμόγια . Σε βυθίζουν πρώτα στον βούρκο και μετά σου πετάν ένα ξεφουσκωμένο σωσίβιο για να σε πουν σε έσωσα και από πάνω. Σε έχουν εγκλωβισμένο στα χέρια τους με αποτέλεσμα πάντα να τρέχεις για να τους παρακαλάς για βοήθεια. Αποτέλεσμα; να βραβεύεις τους σωτήρες του ΠΑΟΚ μας! Γελάει και το παρδαλό κατσίκι!!!!
Ποιος θα νοιώσει όμως ντροπή για τις βραβεύσεις που τους κάνουν σε κάθε ευκαιρία; Οι συνυπεύθυνοι των τραγικών χρόνων που περάσαμε και που περνάμε ακόμη; Οι αφισοκολλητές τους; Πόσο αστείο ακούγεται!!!;;;
Αυτός ήταν, είναι και θα είναι ο ΑΣ που διοικεί τα πάντα στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς λίγος κόσμος ξέρει και ακόμη πιο λίγος ενδιαφέρεται.

Να ζήσουν οι πολιτικοί και οι δούλοι τους που ζουν μέσα στον ΠΑΟΚ. Όχι δεν θα γράψω από τον ΠΑΟΚ, προς Θεού ρε παιδιά!!!

Δεν πιστεύω να αρχίσει να αποχωρεί κανείς και μετά να λέμε πως έμειναν κάποιες υποχρεώσεις που δεν πληρώθηκαν; Το νου σας στα χρέη!

Ήδη έγραψα πολλά και άρχισε να πονάει το στομάχι μου...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Λιγα για τον κατσαριδα, ειναι ο ηγετης μας, ο ενας και μοναδικος. Παμε ολοι μαζι τρια ζητω για τον θαναση...Ζητω Ζητω Ζητω.

Οσο υπαρχουνε αφισοκολλητες θα υπαρχουνε αφισες κι οσο εμεις δεν ασχολουμαστε με τον Α.Σ. θα συνεχιζουμε ετσι.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

B.P.7

• Guest
Ακριβώς. Δεν φταίει ο κατσαρίδας. Δεν μπορώ να ζητήσω τα ρέστα από κάποιον εκλέγεται και ξαναεκλέγεται δημοκρατικά (όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό). Που ήταν οι υγιείς Παοκτήδες να απαλλάξουν τον Α.Σ. από αυτό το καρκίνωμα? Γιατί τον αφήνουν να αλωνίζει? Που ήμασταν εμείς να παρέμβουμε.

CLUB LARISA

• Guest
Ακριβώς. Δεν φταίει ο κατσαρίδας. Δεν μπορώ να ζητήσω τα ρέστα από κάποιον εκλέγεται και ξαναεκλέγεται δημοκρατικά (όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό).

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΡΑΙΧΣΤΑΓΚ. ΜΕΧΡΙ Κ ΤΣΕΚΑΔΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ Κ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ....
ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΡΗ Κ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ

(υγ με το άλλο μισό σου ποστ συμφωνώ απόλυτα).

Offline cure

• Αλλαγή
ÌÝñåò ðïõ Ýñ÷ïíôáé ëÝù íá äïýìå êáìéÜ óõíôáãÞ ìáãåéñÝìáôïò, ãéá íá ãïõóôÜñïõìå. Èá êÜíïõìå ìáãåéñßôóá ðïëßôéêç ìå óõêùôÜêéá.

ÓõóôáôéêÜ:
Ëßãïõò áâáâÜ "ìðñïýêëçäåò"
2-3 êïëáïýæïé ãéá áâÜíôåò
Ëßãá öñÝóêá ðñüóùðá ãéá ìáñéïíÝôåò ùò îåêÜñöùìá
6 ìáúìïýäåò ðïõ íá ðáñéóôÜíïõí ôïõò äéïéêçôéêïýò
Ìéá øéëÞ äçìïóéïãñÜöùí-óõíåôáßñùí
Ìéá øéëÞ åðáããåëìáôéþí "ïðáäþí"-óõíïäïéðüñùí
Ðáñáìýèé ìÝ÷ñé èáíÜôïõ ìÝ÷ñé íá ðåñÜóåé ï áðáñáßôçôïò ÷ñüíïò
Øåõôïåêâéáóìïß êáé øåõôïäéëÞììáôá ãéá ôï õðïôéèÝìåíï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ
ÅðéâëÝðïíôåò ðïëéôéêïß ãéá íá êÜíïõí ôá êïõìÜíôá ôçò ìïéñáóéÜò
Ç (áðü ôï 1985 ßäéá) ÐáñÝá

Ïäçãßåò:
1.   ×áñÜóïõìå âáèéÜ ôïí ÐÁÏÊ íá ôïõ îåæïõìßóïõìå ôï áßìá. Êáèáñßæïõìå êáëÜ ôçí åéêüíá ôùí áâáâÜ ìðñïýêëçäùí, ãéá íá ìçí õðÜñ÷ïõí ïé õðüíïéåò êáé íá åîáöáíéóôïýí ïé üðïéåò ðÞãáí íá äçìéïõñãçèïýí, üðùò åðßóçò êáé ôéò âñùìéÝò ðïõ õðÞñ÷áí ãéá íá ìç âñùìßóåé ôï öáÀ.
2.   Îå÷ùñßæïõìå ôéò ìáñéïíÝôåò  ðïõ ðáñéóôÜíïõí ôïõò äéïéêçôéêïýò áðü ôïõò áâáâÜ ìðñïýêëçäåò, ðïõ ðñÝðåé íá åäñáéùèïýí îå÷ùñéóôÜ óôç êïéíÞ óõíåßäçóç êáé ôïõò óðÝñíïõìå ðáíôïý ìÝóá óôïí ÐÁÏÊ, ãéá íá «ðéÜóïõí» êáëÜ
3.   Óå ìßá äéïßêçóç âÜæïõìå ôïõò ìðñïýêëçäåò ìå ôéò ìáñéïíÝôåò, ìáæß ìå ôïõò êïëáïýæïõò.  Óôç óõíÝ÷åéá ðñïóèÝôïõìå ôïõò äçìïóéïãñÜöïõò-óõíåôáßñïõò, ôïõò åðáããåëìáôßåò «ïðáäïýò» êáé ðñïóèÝôïõìå áñãÜ êáé óôáèåñÜ ôá ðáñáìýèéá ôçò ÷áëéìÜò êáé ôá øåõôïäéëÞììáôá ãéá ôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ, ìáæß ìå ìßá ðñÝæá åêâéáóìïý ãéá õðïâéâáóìïýò êôë
4.   ¼ôáí åôïéìáóôïýí üëá áõôÜ ðñïóèÝôïõìå ôï ìåßãìá ôùí ðïëéôéêþí êáé ôçò ðáñÝáò, ðïõ åßíáé áðáñáßôçôá óõóôáôéêÜ ãéá ôç ãåýóç. Ôç óåñâßñïõìå óôï ëáü æåóôÞ êáé á÷íéóôÞ ãéá íá ôç êáôáðéåß áìÜóçôç êáé íá ãïõóôÜñåé.
Ëßãá ìõóôéêÜ áêüìç:
Êáëü åßíáé íá åôïéìÜóåôå ôï öáãçôü áðü ðñéí êáé ìåôÜ íá ðñïóèÝóåôå óéãÜ óéãÜ ôïõò ðïëéôéêïýò êáé ôçí ÐáñÝá, ãéá íá ìç êÜôóåé âáñý åîáñ÷Þò êáé ôç ðÜñïõí ÷áìðÜñé. ÊÜðïéïé åðéìÝíïõí íá óåñâßñïõí ôï öáãçôü ÷ùñßò íá ðñïóèÝóïõí êáèüëïõ ôçí ÐáñÝá êé Ýôóé ç ÷áëáóìÝíç ãåýóç ôçò ÷Üíåôáé êáé äýóêïëá ìðïñåß êÜðïéïò íá õðïøéáóôåß ôçí ýðáñîÞ ôçò.
Ãéá íá åßíáé áóöáëÞò ç óõíôáãÞ êáé íá ìç óáò ðÜñïõí ÷áìðÜñé åëÝãîôå êáëÜ ôéò ìáñéïíÝôåò, ìç óáò êÜíïõí æçìéÜ. Êáé íá èõìÜóôå! ¼,ôé êáé íá ãßíåé, ïé ìðñïýêëçäåò ðñÝðåé íá ðåñÜóïõí áíÝðáöïé. Ïé ìáñéïíÝôåò åßíáé ïé áíáëþóéìïé. Ïé ìðñïýêëçäåò ãéá íá ðñïóôáôåõôïýí ðñÝðåé íá êñõöôïýí ðñéí óêÜóïõí ôá êáíüíéá.

Ïõðò ñå ãáìþ ôï! Ôþñá åßäá ðùò åßìáé off topic ôüóçí þñá êáé ãñÜöù óôï ìðÜóêåô…   :tikitaka:    Äåí ðåéñÜæåé. Óõã÷ùñÝóôå ìå. ÐÜñôå üìùò ôï Link ôçò óõíôáãÞò, íá åõ÷áñéóôçèåßôå ôïõëÜ÷éóôïí ôç ìáãåéñßôóá. ÁÕÔÇ åßíáé üíôùò áëçèéíÞ!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mageiritsa-politiki.html

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline cure

• Αλλαγή
Επειδή η μαγειρίτσα μπορεί να έκατσε βαριά ή αδιάφορη κι επειδή δύσκολα θα μπω στο forum τις επόμενες ημέρες λόγω πηξίματος, ας εξηγήσω λίγο τι λέω για να μη μένουν γρίφοι και μαλακίες.

Πολλοί είναι αυτοί για τους οποίους λέγεται κατά καιρούς πως χώνουν στον ΠΑΟΚ και τους γίνεται λεζάντα. Σε πολλούς μάλιστα γίνεται λεζάντα ενώ τρώνε από τον ΠΑΟΚ, εδώ και χρόνια. Εγώ έχω μάθει να μη πιστεύω κανέναν απολύτως που διαλαλεί το τι έχωσε (και το παίρνει στο δεκαπλάσιο από τις καρτέλες του γκρουπιέρη-θεματοφύλακα) ή χειρότερα διαλαλούν γι' αυτόν παπαγαλάκια που έχουν περάσει με άριστα στο παρελθόν τις εξετάσεις της λαμογιάς στον ΠΑΟΚ είτε πρόκειται για "οπαδούς" που κάνανε αβάντα σε πανελούδη και γούμενο, μέχρι δημοσιογράφους που έβγαζαν τον παντελονάτο κλέφτη ήρωα.

Η καχυποψία μου γίνεται βεβαιότητα όταν λίγο πριν τη δημόσια ΑΜΚ σπάνε ξαφνικά συμμαχίες και διαλύονται διοικήσεις κτλ. Λίγο πριν ανοίξει η μόνη διαδικασία στην οποία αποδεικνύεται στη πράξη και όχι στα λόγια το τι έχωσε ο καθένας. Συμπτώσεις έτσι;

Εγώ ξέρω ότι η ΑΜΚ της ΠΑΕ ξεφτίλισε διά παντός τους κάθε λογής ΠΑΟΚάρχες που τόσα χρόνια βάζουν λεφτά στο μιλητό, ενώ ουσιαστικά κλέβουν και μόνο κλέβουν. Το ίδιο θα γίνει και στην ΚΑΕ. Απλά μέχρι να οριστικοποιηθεί το ποιος χώνει χρήματα και ποιος λόγια θα ήταν απαράδεκτο από μέρους μου να πω ονόματα, κάνοντας εικασίες. Ας περιμένουμε λοιπόν με πραγματική ανυπομονησία να λάμψει η αλήθεια. Λίγη υπομονή ακόμη
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
για ποσο μαλακες μας εχουν;

αποχωρει λεει ο πατριδας απο τον ΠΑΟΚ επειδη διαφωνησε στην οργανωση μιας εκδηλωσης(δεν βραβευσαν το πασοκοσκυλο)........

α,ρε paokcure........εγραψες τριποντο φιλε απο το κεντρο!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ααααα!!!! και κατι αλλο.......εχω την υποψια οτι σε λιγο καιρο θα σταματησουμε παλι να γραφουμε στα αγωνιστικα θεματα του φορουμ και θα πιασουμε παλι αποκλειστικα τα διοικητικα θεματα........μακαρι να βγω ψευτης.............ετσι......με το που παμε για καλοκαιρι καταπιανομαστε παλι με τα ιδια θεματα....το εχουμε βιτσιο.......