μετα απο μερες παιρνω κ εγω θεση,αφου πρωτα διαβασα με προσοχη ολα τα ποστ.Σε γενικες γραμμες συμφωνω με τον φιλο μου παππου,ημουν σιγουρος οτι η προταση του μπανε δεν ηταν τιποτα το σημαντικο,εγω κ εσεις να αναλαβουμε τα ιδια θα καναμε,απλα ο μπανε εχει λαικο ερεισμα.Οσον αφορα τον κυριο κανωτα...ειναι μαροινετα του ΑΣ,ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ).Ενας φιλος ειπε πως αν το αγωνιστικο μπατζετ ειναι 800.000 με τα 200 των πατριδα και αμοιριδη και τα 500 της νοβα βγαινει η χρονια...Απλα να απαντησω στο φιλο πως δεν ισχυει αυτο,καθως το συνολικο μπατζετ απαρτιζεται αφενος απο το αγωνιστικο πχ 800.000,αφετερου το λειτουργικο.Οταν λεω λειτουργικο αναφερομαι στα εξοδα των αποστολων,σε μισθους οχι μονο των παικτων , λειτουργικα του γηπεδου,βαλε κ το προπονητικο τιμ,ικα - εφοριες κτλ .Ενας σχετικος ανθρωπος με επαγγελματικη ομαδα μου ειπε πως αν θελεις προχειρα να βγαλεις το συνολικο μπατζετ μιας ομαδας θα πρεπει να προσθεσεις το αγωνιστικο συν ενα μυριο περιπου...Προσωπικα πιστευω πως η ιδανικη λυση,περα του Πετζα θα ηταν ενα σχημα με βιολιδη και αμοιριδη,2 ανθρωπους που εβαλαν λεφτα στο μπασκετ,μονο μ αυτο το σχημα η το Πετζα θα ειχα οραμα και θα επερνα διαρκειας,ουτε μπανε,ουτε κανωτα,δεν με εμπνεουν παραγοντικα (αγαπω τον μπανε σαν παικτη,αλλα δεν το θελω προεδρο )Ειμαι μπασκετικος,απο το παρατσουκλι μου φαινεται,εχω παρει παρα τα 23 μου χρονια αρκετα διαρκειας και στο μπασκετ,αλλα παιδια δεν ανεχομαι αλλη κοροιδια,νιωθω πως στηριζοντας τις μαριονετες του ΑΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
Επειδη θα μου πειτε ορισμενοι κ δικαιο θα εχεται κ τι να κανουμε?να τον κλαψουμε τον ΠΑΟΚ?ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ...
1.Ξεσηκωμο και συλλαλητηριο για να πληρωσουν τα χρεη αυτοι που τα εκαναν κ οχι εμεις που τοσα χρονια δινουμε τα λεφτα μας για την ιδεα ΠΑΟΚ!νΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ Κ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ,ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ.
2.Να γινουν προσπαθεις να μπει προεδρος η ο βιολιδης "(δεν ξερω αν ειναι εφικτο λογω παε ) η ο κυριος αμοιριδης
3.Φτηνα διαρκειας και οπως προτειναν τα παιδια της συντονιστικης διεξαγωγη φιλικων παιχνιδιων με παρτιζαν,αρη,οσφπ.
υγ:Ζητω συγνωμη που σας κουρασα,απλα δεν αντεχω αλλο την μπασκετικη καταντια κ εβγαλα την πικρια μου.
υγ2:Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ