Author Topic: ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρούσα κατάσταση(χρεη,δηλωσεις-συνεντευξεις παρωδια του πανελουδη,ξεπουλημα παιχτων,δηλωσεις μπανε,πιθανη μεταφορα απο το παλατακι κ αλλα  (Read 26609 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
fatal για το αν θα δεχτει υποδειξες απο τους υπευθυνους της καταντιας μην ξεχνας οτι με τη συμμετοχη του πριν 3-5 χρονια συνεβαλε κ αυτος στην καταντια.δεν ηταν απλος προπονητης ή μανατζερ, ηταν συνεργατης του παντακ τοτε που ο κοσμος τον εβριζε(βλεπε παρομοιες περιπτωσεις κοντου κ αγγελου με γουμενο).
φίλε τι εννοείς συνεργάτης;Εγώ μόνο τζένεραλ μάνατζερ θυμάμαι ότι ήταν.
Πολύ λογικό πάντως ο μπανε να μην θέλει άτομο που θα του υποδείξουν.Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα 'θελε.

ive4

• Guest
Δε χρειάζεται να μπαίνουμε στο τρυπάκι Μπάνε ή Σταυρόπουλος. Γι μένα και οι δύο έχουν προσφέρει το ίδιο στο αγωνιστικό κομμάτι και προφανώς αγαπάνε το ίδιο τον ΠΑΟΚ. Και οι δύο είναι σύμβολα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο Μπάνε ίσως έχει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στους πιο μικρούς ηλικιακά μπασκετόφιλους, αλλά είναι δυνατόν να υπάρχει ΠΑΟΚτσής που θέλει να βοηθήσει και να πει παίρνω διαρκείας αν είναι ο Μπάνε και δε παίρνω αν είναι ο Σταυρόπουλος ; Και οι δύο έχουν την ίδια δυναμική.

Το γεγονός ότι ο Μπάνε ζήτησε να υπογράφει ο ίδιος για τα πάντα, δείχνει πόσο μπορεί κανείς να εμπιστευτεί τους επαγγελματίες παράγοντες...

Για λεφτά που χαρίζουν στα λόγια έχω ακούσει πολλούς. Αφού μας λένε ότι η χρονιά βγαίνει με 800.000 ευρώ μπάτζετ.... και βάζει 200 ο Πατρίδας, 200 ο Αμοιρίδης, όλο και κάποιος άλλος θα βάλει συν τα διαρκείας, συν 500 από το συμβόλαιο της ΝΟΒΑ, συν χορηγίες... εμένα τα μαθηματικά μου βγάζουν θετικό πρόσημο. Άντε ντε σωτήρες του ΠΑΟΚ. Το χρήμα έχει μορφή χάρτινη. Το δίνεις με τα χέρια και όχι με τη γλώσσα και τα λοόγια.

SKAILS

• Guest
μετα απο μερες παιρνω κ εγω θεση,αφου πρωτα διαβασα με προσοχη ολα τα ποστ.Σε γενικες γραμμες συμφωνω με τον φιλο μου παππου,ημουν σιγουρος οτι η προταση του μπανε δεν ηταν τιποτα το σημαντικο,εγω κ εσεις να αναλαβουμε τα ιδια θα καναμε,απλα ο μπανε εχει λαικο ερεισμα.Οσον αφορα τον κυριο κανωτα...ειναι μαροινετα του ΑΣ,ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ).Ενας φιλος ειπε πως αν το αγωνιστικο μπατζετ ειναι 800.000 με τα 200 των πατριδα και αμοιριδη και τα 500 της νοβα βγαινει η χρονια...Απλα να απαντησω στο φιλο πως δεν ισχυει αυτο,καθως το συνολικο μπατζετ απαρτιζεται αφενος απο το αγωνιστικο πχ 800.000,αφετερου το λειτουργικο.Οταν λεω λειτουργικο αναφερομαι στα εξοδα των αποστολων,σε μισθους οχι μονο των παικτων , λειτουργικα του γηπεδου,βαλε κ το προπονητικο τιμ,ικα - εφοριες κτλ .Ενας σχετικος ανθρωπος με επαγγελματικη ομαδα μου ειπε πως αν θελεις προχειρα να βγαλεις το συνολικο μπατζετ μιας ομαδας θα πρεπει να προσθεσεις το αγωνιστικο συν ενα μυριο περιπου...Προσωπικα πιστευω πως η ιδανικη λυση,περα του Πετζα θα ηταν ενα σχημα με βιολιδη και αμοιριδη,2 ανθρωπους που εβαλαν λεφτα στο μπασκετ,μονο μ αυτο το σχημα η το Πετζα θα ειχα οραμα και θα επερνα διαρκειας,ουτε μπανε,ουτε κανωτα,δεν με εμπνεουν παραγοντικα (αγαπω τον μπανε σαν παικτη,αλλα δεν το θελω προεδρο )Ειμαι μπασκετικος,απο το παρατσουκλι μου φαινεται,εχω παρει παρα τα 23 μου χρονια αρκετα διαρκειας και στο μπασκετ,αλλα παιδια δεν ανεχομαι αλλη κοροιδια,νιωθω πως στηριζοντας τις μαριονετες του ΑΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
Επειδη θα μου πειτε ορισμενοι κ δικαιο θα εχεται κ τι να κανουμε?να τον κλαψουμε τον ΠΑΟΚ?ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ...

1.Ξεσηκωμο και συλλαλητηριο για να πληρωσουν τα χρεη αυτοι που τα εκαναν κ οχι εμεις που τοσα χρονια δινουμε τα λεφτα μας για την ιδεα ΠΑΟΚ!νΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ Κ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ,ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ.
2.Να γινουν προσπαθεις να μπει προεδρος η ο βιολιδης "(δεν ξερω αν ειναι εφικτο λογω παε ) η ο κυριος αμοιριδης
3.Φτηνα διαρκειας και οπως προτειναν τα παιδια της συντονιστικης διεξαγωγη φιλικων παιχνιδιων με παρτιζαν,αρη,οσφπ.

υγ:Ζητω συγνωμη που σας κουρασα,απλα δεν αντεχω αλλο την μπασκετικη καταντια κ εβγαλα την πικρια μου.

υγ2:Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ

« Last Edit: June 30, 2009, 01:37:00 by SKAILS »

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
αυτο με το μπατζετ των 800 χιλ. το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω.......

ενημερωτικα......

ο πανιωνιος που ΦΕΤΟΣ εμεινε ακεφαλος μετα την φυγη λιανου και δημιουργηθηκε ΚΑΙ εκει επιτροπη σωτηριας μιλα για ενα μπατζετ της ταξεως των 600 χιλ.

η αεκ που ειναι κι αυτη χαλια οικονομικα......οχι βεβαια οσο ειμαστε εμεις......εμεις ειμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στα χρεη........η αεκ λοιπον μιλα για 500-600 χιλ. μπατζετ.......

ΕΜΕΙΣ που ειμαστε ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ μεχρι το κοκκαλο.......που οποια πετρα κι αν σηκωσεις χρωσταμε.......τι διαολο ΛΕΜΕ οτι θα εχουμε μεγαλυτερο μπατζετ;

ΑΛΛΑ ο πανιωνιος,η αεκ και οι λοιποι δεν εχουν LARGE τυπους σαν τον κατσαρη και τον γαλατσοπουλο που θα ΧΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑ........ΜΗ ΧΕΣΩ!

bagos1

• Guest
εμείς έχουμε μεγάλο συμβόλαιο απο την Νοva το οποίο είναι καπου στα 600 χιλιαρικα και αμα βάλεις ΟΠΑΠ και εισητηρια τα φτανεις τα 800.  Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι μας πρήξανε οι του ερασιτεχνη ότι η πρόταση του Μπάνε ήθελε <<οικονομικό εμπλουτισμό >> (τάδε έφη Ησαιάδης) και ρε μεγάλε που είναι τότε ο εμπλουτισμός του κανώτα??? που ψάχνετε να βρείτε το ευρώ με το κυάλι και παρακαλάτε για διαρκείας και να ο κόσμος θα βοηθησει ........βουλιάζει το καράβι και ειλικρινά με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση έχω βαρεθεί με το μπάσκετ κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια βρέθηκε ένας άνθρωπος - θρύλος να βοηθήσει και τον φάγανε. σίγουρα τρενάρουνε την εμπλοκή οποιουδίποτε εκτός της <<παρέας>> για να παραγραφούν τα αδικήματα παντελονάτου.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Α1 ΠΑΟΚ
Αγωνία για Καλαφατάκη και Παπαδάκη

Δημοσίευση: 29 Ιουνίου 2009 19:48

Την ίδια ώρα που η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ κινείται για να βρει λύσεις σε όλα τα ανοιχτά θέματα που εισέπραξε επί οικονομικής και αγωνιστικής μορφής δύο ακόμα προβλήματα φαίνεται να είναι προ των πυλών.

Το ένα εξ αυτών έχει να κάνει με τον πρώην τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Γιώργο Καλαφατάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες η υπομονή του για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν εξαντλείται και είναι πολύ πιθανό άμεσα να προχωρήσει σε προσφυγή για το ποσό των 54.000 ευρώ.

Όσο για το άλλο, αφορά τον εκπρόσωπο παικτών Κώστα Παπαδάκη. Την Τρίτη λήγει η δεύτερη επιταγή που έχει στα χέρια του για το ποσό των 120.000 ευρώ από το συνολικό ποσό των 480.000 ευρώ και σε περίπτωση που δεν καλυφθεί τότε αναμένεται να σφραγιστεί.
Την ίδια ώρα ο Νίκος Σταυρόπουλος συνεχίζει να ασχολείται με το αγωνιστικό τμήμα με προτεραιότητά του την διευθέτηση στο θέμα του προπονητή.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα είναι εκείνος που θα βρεθεί και πάλι στην άκρη του πάγκου της ομάδας με την συνάντηση της περασμένης εβδομάδας να έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

http://www.sport24.gr/html/ent/712/ent.300712.asp

και τα καλα νεα συνεχιζονται.......να δεις ποσο ΜΑΛΑΚΕΣ ειναι.....αντι να κρατησουν τον καλαφα που και @@ εχει στα δυσκολα και θα γλυτωναν την προσφυγη πανε να παρουν αλεξανδρη..........

Υ.Γ. bagos αν και απλοικοι οι υπολογισμοι σου, το θεμα ΔΕΝ ειναι αυτο......το θεμα ειναι ΠΩΣ μπορεις να σπαταλησεις περισσοτερα χρηματα απο αυτους που εχουν λιγοτερα χρεη.......δεν πρεπει να προσπαθησεις να εξοφλησεις οσο περισσοτερα χρεη μπορεις;τελοσπαντων ακρη και λογικη δεν βρισκεις εδω και χρονια στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ οποτε..............

kostas4

• Guest
το σκουληκακι παιρνει την εισοδο στην ευρωλιγκα στα χαρτια και εμεις ακομα κοιμομαστε.
με 8000 γηπεδο και τοσο λαο και δεν μπορουμε να κανουμε μια αξιολογη ομαδα.μεγαλη ηττα φαγαμε σημερα για οσους δεν το καταλαβανε.
κατσαρη ψοφα

Offline ved

• Αλλαγή
τεραστια διοικητικη μαγκια των σκουλικιων.

οπως καταλαβαινεται και οι τυφλοι παιζουν ευρωλιγκα με μια υποτυπωδη σοβαροτητα...

στο παραπανω δεν συμπεριλαμβανεται φυσικα το μαπετ σοου του κατσαρη.

καληνυχτα.

Offline cure

• Αλλαγή
Άντε μέχρι σήμερα λέγαμε ποιοι είναι αυτοί οι πουθενάδες που ζητάνε λεφτά από το λαό. Τώρα βλέπουμε ότι άρχισαν τις μαλακίες. Και πουθενάδες και ανίκανοι.
800.000 λέει.
Σου λέει μισό εκατομμύριο τα τηλεοπτικά, άλλα 200 ο Αμοιρίδης να τα 700.000. Αυτά είναι τα σίγουρα. Σε αυτά αν προσθέσεις και όσα θα τους δώσει η ΠΑΕ πας στο 800. Δεν τους φτάνει; Τα υπόλοιπα από τα εισιτήρια που θα πάνε; Θα πληρωθούν χρέη ή καρτέλες με τα λεφτά του λαού; Εγώ λέω καρτέλες.

Εν τω μεταξύ η εισροή χρημάτων στο μπλα μπλα συνεχίζεται. Πλουτίσαμε. Μόνο ο κόσμος πληρώνει πραγματικό χρήμα και όχι μιλητό. Γι' αυτό και έχουν σκάσει να τον πείσουν να τα σκάσει. Για τις καρτέλες. Γιατί λεφτά αν θέλουν για να χτίσουν μία ομάδα με ένα αξιοπρεπές μπάτζετ έχουν.

Εκτός αν έχουν φαγωθεί ήδη τα τηλεοπτικά. Ε Θανάση; Ε Μιλτιάδη;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

kostas4

• Guest
το σκουληκι πηρε προσκληση απο την ευρωλιγκα για την επομενη σεζον ανεξαρτητα απο το μαρουσι!
με 1,2εκατ μπατζετ που λεγανε οτι θα εχουν και χωρις διοικηση.
καληνυχτα μας.εχω ξενερωσει οσο ποτε αλλοτε

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
γουσταρωωωω!!!!

οπως εχει αποδειχθει η συμμετοχη στην ευρωλιγκα σημαινει οικονομικη αιμοραγια......και επειδη οικονομικα χειροτερευουν τα πραγματα για τα σκουληκια.......join the club σκωληκες............. :lol: :lol: :lol:

περα απο την πλακα......το θεμα για εμας ειναι η ΣΩΤΗΡΙΑ της ομαδας ολα τα αλλα...........και να πω και κατι αλλο;αφου δεν κερδισαν με το ΣΠΑΘΙ τους δηλ.αγωνιστικα την συμμετοχη τους...........και στην τελικη αυτο μας πειραξε.......εδω εχουμε 2 χρονια να τους κερδισουμε.......τελοσπαντων αυτη τη στιγμη ΔΕΝ μπορουμε να κοιταξουμε τι κανουν οι αλλοι.......ας δουμε λιγο τα χαλια μας.......βεβαια καταλαβαινω τι εννοεις kostas4 αλλα ειπαμε.........ΣΩΤΗΡΙΑ!

Offline bane

• Αλλαγή
το θεμα δεν ειναι αυτο παππου. ειναι πολλα αλλα πριν απο αυτο. τα παιδια το λενε παραπανω .το επισης παραλογο ειναι οτι με βαση αυτα που ακουμε το μπατζετ δεν ειναι ασχημο αλλα κατι γινεται παλι . εγω δεν μπορω να δωσω εξηγησεις. αδυνατω. οπως και πολλοι αλλοι. αρα κατι κρυβεται και δεν το μαθαινουμε για αγνωστους λογους
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

kostas4

• Guest
θα μπορουσαμε ανετα να ειχαμε μια ομαδα με 1,5εκατ μπατζετ τοσα χρονια,που να μην δημιουργει χρεη και οταν δινεται η ευκαιρια να βγαινουμε και ευρωλιγκα.ανετα θα μπορουσαμε!σωστη διαχειριση χρειαζεται και εντιμους ανθρωπους στην καε.

καναμε τοσους αγωνες για να κανουμε γηπεδο και το εχουμε αδειο και εγκαταλειμενο.πας και βρισκεις ολους τους χωρους αδειους και τα κυλικεια κλειστα.

Offline ved

• Αλλαγή
2 διευκρινησεις..το μπατζετ του ρουλη αυξανεται κατα 600,000 ευρω ειπαν λογω αυτης της συμφωνιας.

επισης αυτη η εξελιξη φερνει πιο κοντα το σκουλικι στο πολυποθητο ΜΟΝΙΜΟ εισητηριο στην ευρωλιγκα οπως του γαυρου και του βαζελου.

δηλαδη ανεξαρτητα απο την θεση στο πρωταθλημα θα παιζουν ευρωλιγκα και τραβα παλευε εσυ αν υπαρχει τεταρτη θεσ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  να παλευεις με τα μαρουσια.

αυτο μπορει να αποφασιστει σε ενα η δυο χρονια...οταν το παρουν,,,καληνυχτα.

και στα δικα μας μεγαλεια σημερα γιατι τσαμπα συζηταμε για τα 800,000 μπατζετ.

τα προβληματα αυτη τη στιγμη κυριως ειναι

1) 475,000 χρεος στον παπαδακη ( εγραψα πολυ προσεκτικα τους αριθμους ) η δευτερη επιταγη του δροσου στο θεμα αυτο σφραγιζεται σημερα (120,000) ο οποιος θα κανει παρασταση στην ΕΕΑ τελη ιουλιου για να μην συμμετεχουμε στο πρωταθλημα. http://www.metrosport.gr/archives/24730

2) χρειαζομαστε ΑΜΕΣΑ 140,000 ευρω και εννοω εντος ημερων για να συμμετεχουμε στο πρωταθλημα. τα 70,000 στην ΕΟΚ για να μπορουμε να κανουμε μεταγραφες αφου μας εχει απαγορευτει !!!!

και αλλα τοσα ( 70,000) για ενα μερος απο τα 300,000 που χρωσταμε στον χαριτοπουλο γιατι εχει εκπεσει η εγγυητικη.

3) χρονικο οριο καταθεσης δικαιολογητικων για συμμετοχη ειναι αρχες αυγουστου

4) τα πρωτα εσοδα απο τηλεοπτικα και χορηγιες δεν θα ερθουν πριν τον οκτωβριο (πηγη σπο σπορ  του βορα σελ 4 )

5)συνολικα χρεη πανω απο 3,5 μυρια τα 500.000 επι δροσου. τα υπολοιπα απτον κολλητο του κατσαρη...

υγ. φυσικα το (2) δεν θα ταν σημερα προβλημα αν ισχυαν οι υποσχεσεις πατριδα βιολιδη γαλατσοπουλου κατσαρη κλπ κλπ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
vedder, σε ΑΥΤΗΝ την ευρωλιγκα ΔΕΝ θελω να συμμετεχω......και ΔΕΝ ειναι αλλοθι......η ευρωλιγκα οπως θελουν να την κανουν ειναι ενα κυπελλο ΜΑΣΩΝΩΝ.......μια κλειστη παρεα,μια κλικα που παιζει μεταξυ της αγωνες.......οχι απλως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αλλα και ΓΕΛΟΙΟ......δεν εχω τιποτε αλλο να πω.......

οσο για τα δικα μας........δεν θα γραψω τιποτα γιατι υποσχεθηκα στον alamana να μην γραφω απαισιοδοξα πραγματα(τουλαχιστον μεχρι να οριστικοποιηθουν τα πραγματα)............

kostas4

• Guest
για ποιον λογο δεν θελεις να συμμετεχουμε στην ευρωλιγκα?ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω!

θελεις να παιζουμε σε ενα αδιαφορο ελληνικο πρωταθλημα ισα-ισα για να μην πεφτει η ομαδα?η στην καλυτερη διοργανωση στην ευρωπη?

Offline tsag

• Αλλαγή
Γαμημένε παντελονάτε τις κατάρες μου να έχεις ρε παλιόπουστα!!!! Ψόφα επι τόπου όπου και αν εισαι. Στα διάλα όλοι σας, κάθε μέρα μας πιάνουν τα νεύρα μας να πούμε. Καταφέραμε μετά από καιρό να βρούμε γαλήνη στο ποδόσφαιρο, λέμε άντε ωραία σταμάτησαν να πονάνε τα μυαλά μας και τώρα μας έρχονται από αλλού  :cwm23: :cwm23: :daxtylo: :daxtylo:
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ρε κωστα τα εχουμε ξαναπει αυτα οταν ανακοινωθηκε η ΝΕΑ ευρωλιγκα και νομιζω οτι και πιο πανω ημουν σαφης..........αυτη η ευρωλιγκα που θελουν να κανουν θα ειναι ενα περιφερομενο ΤΣΙΡΚΟ!για πρωτη φορα στα χρονικα τουλαχιστον του μπασκετ τα κριτηρια συμμετοχης σε ευρωπαικη διοργανωση ΔΕΝ θα ειναι αγωνιστικα.......η καταξιωση κερδιζεται στους αγωνιστικους χωρους και ΜΟΝΟ εκει..........δεν νομιζω οτι χρειαζεται να επεκταθω......τα γραψαμε ολα οταν ειχαν ανακοινωθει τα μετρα.......

οπως ειχαμε πει και τοτε που ανακοινωθηκε η νεα κατασταση των ΜΑΣΟΝΩΝ του μπασκετ..........

ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!

kostas4

• Guest
η το αντιθετο.μπορει μια κλειστη λιγκα στην ευρωπη να ανεβασει το επιπεδο του αθληματος.

σιγουρα ειναι η ταφοπλακα των εθνικων πρωταθληματων στο οποιο θα συμμετεχουμε εμεις (?)