Author Topic: www.ert.gr & σχολιασμος των κρατικων καναλιων(ΕΡΤ & ΝΕΤ)  (Read 46761 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Είμαι σίγουρος οτι δεν έχεις καταλάβει τη λογική μου. Δεν είπα εγω οτι δε με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι της ΕΡΤ που θα βρεθούν στο δρόμο απολυμένοι. Και ούτε εγώ αντίστοιχα ως απολυμένος κσθηγητής από δημόσιο ΑΕΙ - και αν θέλεις και τη γνώμη μου καλά που δε με πήραν (πριν 7 χρόνια όλα αυτά) όταν γύρισα από Αγγλία - θα ζητούσα συμπαράσταση όταν ήξερα ότι υπάρχουν χειρότερες καταστάσεις σε συνανθρώπους μου. Και που με καταργήσανε από ωρομίσθιο όπως χιλιάδες άλλους έγινε τίποτα; Όχι Το ήθελα και το έπαθα, ήταν επιλογή μου. 

Χώρια που προσωπικά θα δήλωνα παραίτηση όπως κάνανε αρκετοί καθηγητές και έιναι στο εξωτερικό τώρα.

Αυτά και προσοχή στα συμπεράσματα...   

Offline alexisv

• Αλλαγή
Εσενα πετραν οταν σου πουν "κανε αυτο αλλιως απολυεσαι", μην το κανεις και παιχτο καμποσος.
Θα το κανει ο επομενος και εσυ θα πας σπιτι σου.

Στα λογια ολα ευκολα και ωραια φαινονται.

Φίλε king, μιλάμε για δημόσιους υπάλληλους οπότε κανείς τους δεν υπήρχε περίπτωση να πάει σπίτι του. Εδώ δημόσιος υπάλληλος μπαίνει φυλακή για απάτη και με νόμο πρέπει να συνεχίσουν να τον πληρώνουν το μισό μηνιάτικο!

Διαφωνώ λοιπόν σ αυτό μαζί σου. Ισχύ 100% στον ιδιωτικό τομέα αλλά όχι στο δημόσιο. Θα μπορούσαν να αντιδράσουν αν ήθελαν, όπως ήξεραν να απεργούν όταν επρόκειτο για μειώσεις στους δικούς τους μισθούς. . . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Εκτος απο την απολυση, υπαρχει και η αλλαγη θεσης και η μεταθεση σε κανα κουτσοχωρι..
Γενικα υπαρχουν τροποι να εκφοβισεις και τον δημοσιο.

phantom

• Guest
Τα ειχε προβλεψει ο προεδρας,αλλα ποιος τον ακουγε  ;D

Offline Català

• Αλλαγή
Είμαι σίγουρος οτι δεν έχεις καταλάβει τη λογική μου. Δεν είπα εγω οτι δε με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι της ΕΡΤ που θα βρεθούν στο δρόμο απολυμένοι. Και ούτε εγώ αντίστοιχα ως απολυμένος κσθηγητής από δημόσιο ΑΕΙ - και αν θέλεις και τη γνώμη μου καλά που δε με πήραν (πριν 7 χρόνια όλα αυτά) όταν γύρισα από Αγγλία - θα ζητούσα συμπαράσταση όταν ήξερα ότι υπάρχουν χειρότερες καταστάσεις σε συνανθρώπους μου. Και που με καταργήσανε από ωρομίσθιο όπως χιλιάδες άλλους έγινε τίποτα; Όχι Το ήθελα και το έπαθα, ήταν επιλογή μου.  

Χώρια που προσωπικά θα δήλωνα παραίτηση όπως κάνανε αρκετοί καθηγητές και έιναι στο εξωτερικό τώρα.

Αυτά και προσοχή στα συμπεράσματα...    

Έχεις δίκιο, ζητώ συγγνώμη, μπήκα και διάβασα το πρωί μαζεμένο το μπαράζ των δύο λονδρέζων και μπερδεύτηκα με τον άλλον (αυτόν που είναι ρεάλ μαδρίτης τις μονές μέρες και δεν είναι τις ζυγές  :-* ). Αν και επί της ουσίας από ό,τι βλέπω δε διαφωνώ ούτως ή άλλως με κανέναν σας.

Μπράβο σου και για τη στάση σου btw, την καλύτερη δουλειά έκανες και θα το δεις στο μέλλον και με την εξέλιξή σου. Εδώ μόνο ο καλός καιρός μας έμεινε κι αυτός επειδή δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να τον γαμήσουν και δαύτον.

Το ζήτημα της αλληλεγγύης είναι μεγάλο θέμα βέβαια και περίπλοκο.

Εσύ ας πούμε έχεις τη δυνατότητα να φύγεις να βρεις και αλλού δουλειά, προσωπικά τυχαίνει και σε μένα το ίδιο, αλλά δεν την έχουν όλοι, ειδικά όταν έχουν οικογένειες.
Ισχύει όμως και αυτό που είπαν κάποιοι, όλοι το βόλεμά τους κοιτάζουν και οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούνε.

Όταν και αν μάθουμε να απλώνουμε το χέρι σε όποιον πέφτει (και είναι στην ίδια μοίρα με εμάς) και όχι να αδιαφορούμε, να χαιρόμαστε ή ακόμα χειρότερα να του δίνουμε άλλη μία να πάει πιο κάτω, αδιαφορώντας για τους πλαστούς διαχωρισμούς, τότε ίσως έχουμε ένα καλύτερο μέλλον. Μέχρι τότε δεν θα είμαστε κοινωνία ανθρώπων, θα κανιβαλίζουμε και θα μας αξίζει η πολιτική οπισθοφυλακή και σαπίλα, ο σκληρός πυρήνας της οικονομίας αυτής, οι κρανιδιώτηδες, οι αδώνιδες, οι κεδίκογλου και οι κλασιδιάρηδες.

Offline katz

• Αποστολή
  • **

http://www.youtube.com/watch?v=XNCLxO6hCTs&t=41m20s

Που το λεει ρε αδερφε γιατι ηδη εχω καει κανα 20λεπτο...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline lik4

• Αλλαγή
ο μπατσος κανει την δουλεια του
ο σωφρονιστικος υπαλληλος κανει την δουλεια του
ο VIP μπραβος επωνυμων κανει την δουλεια του
ο δημοσιογραφος κανει την δουλεια του
ο καμεραμαν τεχνικος στα Μ.Μ.Ε. κανει την δουλεια του
ο μεταλλωρυχος κανει την δουλεια του
ο σεκιουριτας στο εργοταξιο των μεταλλειων κανει την δουλεια του
ο εκαμιτης κανει την δουλεια του
η τηλεφωνητρια που σε παιρνει τηλεφωνο να πληρωσεις το δανειο σου
ο υπαλληλος των διοδιων κανει την δουλεια του
ο στρατιωτης αυριο μεθαυριο που θα σε εχει κρατουμενο σε κανα στρατοπεδο κανει την δουλεια του

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΤΕ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ

ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ
« Last Edit: June 12, 2013, 17:19:11 by lik4 »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αναμπραβο lik. Καλωσηρθατε στη χωρα που ολα γινονται μονα τους και κανενας δε φταιει σε τιποτα
Στον κοσμο αλλος κανενας

phantom

• Guest

απο το σημειο που τε εβαλα να παιζει ρε (41':20'')...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **

Έχεις δίκιο, ζητώ συγγνώμη, μπήκα και διάβασα το πρωί μαζεμένο το μπαράζ των δύο λονδρέζων και μπερδεύτηκα με τον άλλον (αυτόν που είναι ρεάλ μαδρίτης τις μονές μέρες και δεν είναι τις ζυγές  :-* ). Αν και επί της ουσίας από ό,τι βλέπω δε διαφωνώ ούτως ή άλλως με κανέναν σας.

Δυστυχώς, δε ξέρω ποιόν άλλον Λονδρεζο εννοείς  :-[
Είναι αρκετά δύσκολοι και περίεργοι οι καιροί. Και αυτό ισχύει για όλους μας και όχι μόνο για τους (πρώην) εργαζόμενους στην ΕΡΤ.
Μακάρι αυτοί που θα επαναπροσληφθούν να είναι άνθρωποι του μεροκάματου και να πέρνουν τουλάχιστον τα ίδια χρήματα.

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Αν ήταν δημόσιο κανάλι να μιλούσαμε από την στιγμή που νταβατζίδικα είναι συνδρομιτικό και λειτουργεί σαν ιδιωτικό με έσοδα από διαφημίσεις έξοδα ιδιωτικού καναλιού σε μισθούς και μπόνους , χορηγίες στον γαβροβάζελο κτλ κτλ κτλ και έχει συν της άλλης και κρατική ενίσχυση από την φορολογία του 'Ελληνα φορολογούμενου να κλίσει και πολύ καλά θα κάνει...
Ή θα λέγεσαι και θα είσαι Δημόσια Ελληνική Τηλεόραση... ή γίνε ιδιωτική και κάνε τα κουμάντα σου...
Καθημερινά γίνονται χιλιάδες απολύσεις... δεν θα κάτσω να στεναχωρηθώ και για τα λαμόγια...
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline bozik

• Αλλαγή

απο το σημειο που τε εβαλα να παιζει ρε (41':20'')...

μεγαλος Λεβεντης

και

Αναμπραβο lik. Καλωσηρθατε στη χωρα που ολα γινονται μονα τους και κανενας δε φταιει σε τιποτα

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Χτες τα μεταλλεια, σημερα η ερτ αυριο εσυ.

στο αυριο εσυ μου επεσε η καρτα ανεργιας απ'το χερι απ'τα γελια
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Κάποια αγαθά κατά την γνώμη μου θα πρέπει να δίδονται στους πολίτες με μέριμνα του κράτους χωρίς να μπαίνουν στον ανταγωνισμό της ελεύθερης αγοράς. Δηλαδή για μένα δεν είναι σημαντικό η ερτ να είναι κερδοφόρα, ούτε η δεη, ούτε ο οτέ, ούτε η ευδαπ, ούτε η δέπα, αλλά να δινουν τα δημόσια αγαθά τους με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος στον λαό. Βέβαια αυτό το πολιτικό σύστημα όλες αυτές τις δημόσιες εταιρίες τις πήραν από την ιδιοκτησία του λαού (από το να παράγουν δηλαδή τα αγαθά τους με το δυνατόν λιγότερο κόστος για τον λαό) και τις μετέτρεψαν σε εταιρίες αυστηρά κομματικών συμφερόντων. Βόλεψαν τους κομματικούς στρατούς τους αδιαφορώντας για την βιωσιμότητα αυτών των εταιριών, αδιαφορώντας δηλαδή για τον χαρακτήρα τους και τον συμφέρον του λαού. Το πιο αισχρό δε είναι, ότι φτάνοντας αυτές τις δημόσιες εταιρίες σε αυτό το χάλι θέλουν να τις πετάξουν βορά σε ιδιώτες χάριν της ανταγωνιστικότητας, που σημαίνει στο βωμό του κέρδους ο ιδιώτης θα πουλήσει στον λαό ακριβότερο ρεύμα, ακριβότερο νερό, ακριβότερο αέριο κτλ, με την σύμφωνη γνώμη κι όλας μεγάλης μερίδας του λαού που δεν θέλει να <<πληρώνει>> τις υπερτροφικές και αντιπαραγωγικές δημόσιες επιχειρήσεις. Το επιχείρημά δε ότι αυτό γίνεται και στην υπόλοιπη ευρώπη μόνο ως αστείο μπορεί να το εκλάβει κανείς διότι ναι η ολλανδία, η γερμανία, η γαλλία είναι ευρώπη η ελλάδα όμως είναι περισσότερο αφρική και λιγότερο ευρώπη. Για μένα η ερτ είναι η αρχή, ο εύκολος στόχος, δεν είναι άγνωστο στους πολιτικούς οτι οι δημοσιογράφοι είναι αντιπαθείς στην πλειοψηφία του κόσμου και ορθά είναι. Οι έξυπνοι σου λένε ποιος θα στεναχωρηθεί για το παντεσπάνι του εργαζόμενου στην ερτ στην ελλάδα του 30% ανεργίας και ποιος θα αντιδράσει, καλά τους κάνουν θα πουν οι περισσότεροι, ουσιαστικά οι ίδιοι οι πολιτικοί έλαβαν όλο το όφελος από την ερτ και όλο το κόστος θα το πληρώσει ο εργαζόμενος, με την σύμφωνη γνώμη της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

baron

• Guest
Για  αν δούμε πως "βλέπουν" τα γεγονότα τα συμφέροντα... ας αρχίσουμε από τους ιππότες του νεοφιλελευθερισμού

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_12/06/2013_504013
Πολιτικό θάρρος
Κύριο Αρθρο
Η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει και να αναδιαρθρώσει την ΕΡΤ είναι σωστή. Είναι η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση βρίσκει το πολιτικό θάρρος να κλείσει έναν δημόσιο οργανισμό, ο οποίος κοστίζει αδικαιολόγητα πολύ και επιβαρύνει τον Ελληνα φορολογούμενο. Η ΕΡΤ απαξιώθηκε από τα συνεχή ρουσφέτια των κομματικών παραγόντων, την απίστευτη σπατάλη και την κακοδιαχείριση. Η διαχρονική αποτυχία των περισσότερων υπευθύνων κατέστησε νομοτελειακή τη χθεσινή απόφαση, με κόστος κοινωνικό. Βεβαίως, είναι σημαντικό να υπάρξει σύντομα μια νέα ΕΡΤ που θα εκπληρώνει τον ρόλο μιας σοβαρής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και θα στελεχώνεται από ανθρώπους, οι οποίοι θα προσληφθούν με αξιοκρατικά και όχι κομματικά κριτήρια.

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Υπαρχουν δηλαδη κάποιοι που μου λενε οτι πρεπει να βαλω πλατη για να μην κλείσει ενα οργανο κυβερνητικης προπαγανδας, που το πληρωνουν ολοι οι ελληνες και το οποιο για δεκαετιες κανει αβαντα σε γαυροβαζελους και βρωμικο πολεμο στον ΠΑΟΚ;

Offline t.b

• Αλλαγή
και θα ανοίξει κάτι που σε λίγο καιρό θα είναι το ίδιο ακριβώς με το προηγούμενο.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
βασικά ενημερωτικά η ΕΡΤ ανακοινώθηκε ότι κλείνει από το 2011. είμαστε στο 2013 γιατί τόση "κάψα" τώρα;
επίσης οποιαδήποτε στιγμή αν ρωτούσες οποιονδήποτε εδώ μέσα σε ανύποπτο χρόνο έλεγε να κλείσει το μπουρδέλο τί έγινε τώρα;
είμαστε απλά απέναντι σε μια κυβερνητική απόφαση;

τεσπά προσωπικα θεωρώ την ΕΡΤ όργανο πολιτισμού στη χώρα (ναι υπήρξε και αυτό, μαζί με όλα τα άλλα άσχημα που υπήρξε κατά καιρούς, με ένα απίστευτα αρχείο και μερικές εκπομπές που προφανώς θα ήθελα η χώρα μου να χρηματοδοτεί μέσω επιδότησης). οκ την κλείνουν αυτοί που την έκαναν ρουσφετολογικό προορισμό. σαν αποτέλεσμα δε με χαλάει. αν με ρώταγε κάποιος θα έκανα μια πιο ομαλή μετάβαση σε ένα νέο σχήμα και προφανώς όχι με το να κλείσει σε μια νύχτα ολόκληροσ τηλεοπτικός οργανισμός. το αποτέλεσμα προσωπικά ξαναλέω δε με βρίσκει αντίθετο. εξάλλου πασιφανές ότι όλοι οι εργαζόμενοι (βολεμένοι και μή) θα έχοθυν την τύχη των εργαζομένων της ΟΑ. ο ίδιος διάλογος παίζει αυτή τη στιγμή πάλι μπροστά μας

αυτό που προσωπικά με κάνει να θέλω να ξεράσω είναι ότι ο κος Κεδίκογλου σύμφωνα με τα λεγόμενα μερικών διόρισε 20+ άτομα σε αυτή την ΕΡΤ και χθες βγήκε να μιλήσει για άντρο διαφθοράς... να ντρέπεσαι. πριν 2 χρόνια στην ανακοίνωση από το πασοκ τότε ότι κλείνει ο κος Κεδίκογλου έλεγε ότι η ΕΡΤ είναι κεφάλαιο και δε θα κλείσει. ο κος Βενιζέλος που σήμερα κόπτεται για το να μην κλείσει η ΕΡΤ υπέγραψε πριν 2 χρόνια ακριβώς το νομοσχέδιο που την έκλεινε.
ΓΕΛΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
[size=50pt
ζμπουτσαμ για την ερτ μονο ΠΑΟΚ ρε μουνια
αλητες ρουφιανοι διμοσιογραφοι ο λαος του ΠΑΟΚ  στα αρχιδια του σας γραφει

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://parallhlografos.wordpress.com/2013/06/12/%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B9-%CF%83%CE%AF%CE%BC%CE%BF/

Εργαζόμενη της ΕΡΤ εξιστορούσε μια ιστορια που συνέβη πριν από χρόνια όταν μια μέρα έφτασε στην ΕΡΤ μια πρόσκληση να εκπαιδευτούν δυο υπάλληλοι της στο CNN. Μπορούσε να πάει μόνο μόνιμο προσωπικό και τότε ο Σίμος, που ξεκινούσε την καριέρα του στην ΕΡΤ, είχε ορισμένου εξαμηνιαία ή διμηνιαίες ανανεώσιμες. Κολοτούμπες έγιναν, μαγειρέματα συνέβησαν και σε μια δυο νύχτες ο Σίμος βρέθηκε με μια σύμβαση αορίστου χρόνου και ένα εισιτήριο για την Αμερική. Εκεί έμεινε τέσσερα χρόνια μαθαίνοντας τα μυστικά του επαγγέλματος με το μισθό του να φτάνει από τα ταμεία της ΕΡΤ τακτικά. Τελειώνοντας επέστρεψε για να εργασθεί στο μπράβο Ρούλα.

Μετά της εκλογές και ενώ η λιτότητα συνέχιζε να θερίζει ο Σίμος έφερε στην ΕΡΤ την Ματίνα Ρέτσα ως σύμβουλο με 3,500 το μήνα. Ως διευθυντής προγράμματος που ζει μέσα στην ΕΡΤ και δε προλαβαίνει να χέσει άντε να παίρνει 4000, αλλά η Ματίνα, με προϋπηρεσία στο Ράδιο-Αλιβέρι, ήταν πολύ μεγάλη για το ραδιομεγαρο. Μετά από λίγο καιρό αποσπάστηκε το γραφείο του Σίμου, αλλά ο μισθός της καταβάλλεται από την ΕΡΤ. Τώρα βέβαια θα πρέπει να γίνει μια μικρή προσαρμογή αλλά για αυτό θα φροντίσει ο Σίμος.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ