Παιδιά sorry αλλά αφού διάβασα όλες τις προτάσεις σας με ζαλίσατε
Τα παίρνω απ' την αρχή και σας παρακαλώ καταλάβετε ένα πράγμα.
Πολλές φορές όταν ξεκινούσαμε κάτι από το forum φτάναμε σε πλήρες αδιέξοδο, επειδή πέφτανε πολλές καλές ιδέες, αλλά για να γινόταν όλες θα χρειαζόμασταν ολόκληρη εταιρεία. Έτσι και τώρα με την πολύ καλή ιδέα σας να κάνουμε μια κίνηση όλοι μαζί για να σταματήσει το νταβατζιλίκι προς την ΕΡΤ, αλλά αυτό είναι μία τελείως διαφορετική κίνηση, που θέλει τη δική της οργάνωση.
Κάθε τι που προτείνουμε χρειάζεται άλλες ενέργειες. Αν τα μπλέκουμε όλα μαζί άκρη δεν βγάζουμε. Αν θέλετε να τελειώσουμε με αυτή τη κίνηση και καπάκι να οργανωθούμε για την καλή, να κόψουμε τη πληρωμή του πουρουπουπου.
@ive4
Δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι παραπάνω για τους έλληνες του εξωτερικού. Όποιος θέλει, απ' όπου κι αν είναι βάζει το όνομά του στη λίστα.
@DiMarko
Στον πούτσο μας τι θα απαντήσει ο ρουσόπουλος. Αυτός και όλοι ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζεται σαν ξένη ομάδα και απο το κράτος και από τους υπαλλήλους του. Η κίνηση έχει δύο λόγους. Να δείξει ότι δεν το τρώμε αδιαμαρτύρητα και να είναι αν θέλετε προπομπός της επόμενης, με το να πάψουμε να πληρώνουμε στην ΕΡΤ
@makis
Ο ΑΝΤ1 είναι ιδιωτικό κανάλι κι έχει δικαίωμα να μας θεωρεί όπως θέλει. Δεν μπορούμε να απαιτήσουμε κάτι από αυτούς
Είμαι κάθετα αντίθετος στο να απευθυνθούμε στον οποινδήποτε πολιτικό, είτε της κυβέρνησης είτε της αντιπολίτευσης, πόσο μάλλον στον αρχικαραγκιόζη τον Ψωμιάδη.
Άλλωστε μην ελπίζετε ότι κάποιος από αυτούς θα έκανε τον κόπο να ασχοληθεί.
Το πνεύμα το δικό μου ήταν, επειδή δεν το καταλάβατε κάποιοι, να σταλεί στα ΜΜΕ η επιστολή, όχι στο γραφείο του Ρουσόπουλου. Γι' αυτό λέω ανοιχτή επιστολή.
Κι επειδή δεν θα την δημοσιεύσει κανείς εκτός των τοπικών ΜΜΕ, προτείνω να βάλουμε από το πληρωμένη καταχώρηση απο το ταμείο του paokworld σε 2 πολιτικές εφημερίδες πανελλήνιας εμβέλειας.
Τέλος για τη λίστα.
Παρακαλώ όποιος θέλει να υπογράψει να μου στείλει με Pm
Ονοματεπώνυμο Ηλικία Επάγγελμα Τόπο κατοικίας
ΠΡΟΣΟΧΗ. Επειδή θα γεμίσει το inbox μου και για να γίνει σωστή δουλειά παρακαλώ για τα εξής:
Στείλτε μου με Pm τα παραπάνω, ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΜΗ ΜΟΥ ΚΛΑΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ 4 PM Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
Θέλω επίσης δυο τρεις εθελοντές που να συγκεντρώνουν και αυτοί ονόματα με Pm, τα οποία θα τα συγκεντρώσουν σε ΜΙΑ λίστα στο τέλος και θα μου τη στείλουν.
Όσοι είναι μέλη συνδέσμων και έχουν πάρει άδεια από τα προεδρεία τους να αναφερθεί και ο σύνδεσμος, ας το αναφέρουν. Στην αρχή της λίστας θα μπούνε οι φορείς.
Επίσης ζητώ εθελοντές για να αποστείλουν με e-mail την επιστολή σε sites, ΜΜΕ, πολιτικούς κτλ
Κάντε ένα κόπο επίσης να βρεθούν e-mails από κάποιους επώνυμους ΠΑΟΚτσήδες για να τους στείλουμε την επιστολή μήπως την υπογράψουν κι αυτοί.
ΑΝ αποφασιστεί να συγκεντρωθούν υπογραφές στα δύο ματς που έρχονται, αλλάζουν όλα.
Σε αυτή τη περίπτωση αναζητούνται εθελοντές για να είμαστε έξω από το γήπεδο με μία λίστα και ένα χαρτόνι και να έρχεται όποιος γουστάρει να υπογράφει. Αυτό είναι καλύτερο, αλλά θέλει πολλά άτομα.