Author Topic: www.ert.gr & σχολιασμος των κρατικων καναλιων(ΕΡΤ & ΝΕΤ)  (Read 46477 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

thomas

• Guest
Παιδιά συνέβη κάτι απίστευτα αισχρό το οποίο δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ όμως πρέπει να αντιδράσουμε όλοι.Η ΕΡΤ με απόφαση του Δ.Σ. διέκοψε αναιτιολόγητα τις εκπομπές του Κούλογλου (Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα και Θεματική βραδιά) γιατί όπως δήλωσε ο διευθυντής της ΕΡΤ "ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ".Τα γλυφτράκια της εξουσίας κυρίως της υπερατλαντικής υποκύψανε στις πιέσεις και λόγω του ότι ο Κούλογλου ήταν ο μόνος δημοσιογράφος με αρχίδια και έβγαζε πάντα όλα τα θέματα μέχρι τέλους ξεφτιλίζοντας κάθε μορφή βίας,καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ αποφάσισαν να τον φιμώσουν.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ.Υπάρχουν τρόποι αντίδρασης εμείς πληρώνουμε την βρωμοΕΡΤ σταμάτησαν την μόνη αξιόλογη εκπομπή που υπήρχε

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
3481

gamw th xounta mou
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

BLACK DOG

• Guest
Αφηστε που στην λ-ερα σπορ εχουν κοψει τελειως το ρεπορταζ του ΠΑΟΚ για να μας λενε καθε μερα τα νεα του ρουλη για τον τελικο της μαλακιας.αν ειναι δυνατον μας εχουν κανει να βγαζουμε αφρους απο τα νευρα καθε μερα στο ραδιο. >:(

mayrosaris

• Guest
Με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Πέτερινγκ οι ευρωβουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. 'Αννυ Ποδηματά, Σταύρος Λαμπρινίδης, Mαριλένα Kοππά και Kώστας Mποτόπουλος και του ΣΥN Δημήτρης Παπαδημούλης καταγγέλουν την απόλυση του Στέλιου Kούλογλου από την ΕΡT.
Στην επιστολή, η οποία κοινοποιείται επίσης στην Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού και Παιδείας του Ευρωκοινοβουλίου Kατερίνα Mπατζελή, καθώς και στις Επιτρόπους B. Ρέντιγκ και M. Bάλστρομ, εφιστούν την προσοχή στο γεγονός της μονομερούς διακοπής της συνεργασίας του δημοσιογράφου με την κρατική Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση και στους λόγους που οδήγησαν σε αυτή και διατυπώνουν την ανησυχία τους για το πλήγμα στην ελευθερία της έκφρασης και τον πλουραλισμό στα δημόσια MMΕ, όπως και στο κατοχυρωμένο δικαίωμα πληροφόρησης των πολιτών.

Αναδημοσίευση απο press-gr.blogspot.com

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
Προσωπικα χαιρετιζω την απολυση του Κουλογλου καθοτι μας ειχε πρηξει με την πολιτικη προπαγανδα του καιρος ηταν σειρα τωρα οι 2 αστειοι που βγαινουν στην ΕΡΤ3 την παρασκευη με την εκμποπη ασπρο μαυρο.Θεματα της, ΠΑΟΚ Ή αρις ,gay ή ανδρας,αντε στα τσακιδια φερεφωνα παιδια της Κουμουνδουρου.....

apostolos

• Guest
Politikes topothethseis mporei na uphrxan kata kapoio tropo, alla kaka ta psemmata dhmosiografika htan o,ti pio aksiologo. Kai telospantwn den einai tropos autos na leitourgei ena kratiko kanali. Oute epi xountas den ginotan auta....Ti akrivws xairetizeis den mporw na katalabw....Asxeta me to an sou aresan h oxi oi politikes apopseis tou, den mporei na sumfwneis me ton tropo auto pou leitourghse h kratikh thleorash....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Μα αφού στο λέει ρε Απόστολε ότι συμφωνεί!
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

asas

• Guest
Η απόλυση Κούλογλου είναι καθαρά επιβολή λογοκρισίας κατα την γνώμη μου. Δεν ξέρω τι τους έφτεξε... κριμα πάντως ήταν αξιόλογη εκπομπή. Τον Κούλογλου τον διώχνουνε αλλα... η καλομοίρα.... μια χαρα ε?

Offline Geo

• Αλλαγή
Δημοσιογράφοι επιπέδου Κούλογλου δεν χάνονται.
Θα γίνει σκοτωμός τώρα από τα ιδιωτικά κανάλια για το ποιο θα προλάβει να κλείσει συμβόλαιο μαζί του.

Σκουπιδοκάναλα τύπου ετ1, νετ κλπ. σήμερα είναι αύριο δεν είναι......
Ειδικά τώρα που έχουν καταντήσει φερέφωνα του κάθε πικραμένου.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Προσωπικα χαιρετιζω την απολυση του Κουλογλου καθοτι μας ειχε πρηξει με την πολιτικη προπαγανδα του καιρος ηταν σειρα τωρα οι 2 αστειοι που βγαινουν στην ΕΡΤ3 την παρασκευη με την εκμποπη ασπρο μαυρο.Θεματα της, ΠΑΟΚ Ή αρις ,gay ή ανδρας,αντε στα τσακιδια φερεφωνα παιδια της Κουμουνδουρου.....

Ζω για την ώρα και τη στιγμή που ένα σου μήνυμα δεν θα έχει πολιτική χροιά ή τοποθέτηση . Δεν ξέρω αν είμαι γραικύλος ή άπλυτος απλώς είμαι ένας άνθρωπος που λέει ελεύθερα τη γνώμη  του για τα του paokworld  που δεν είναι ούτε το φόρουμ της χρυσής αυγής ούτε χώρος αντιπαράθεσης αριστερών δεξιών όπως προσπαθείς να το μετατρέψεις σε κάθε σου τοποθέτηση λίγο ή πολύ . Εσύ μια φορά δεν θα με κάνεις να ξενερώσω με το φόρουμ που έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητας μου. Συνέχιζε να ποστάρεις όσο ακόμα σε αφήνουνε . Δεν μίλησα καθόλου τις τελευταίες δύο εβδομάδες που γίνεται αυτό γιατί πραγματικά θωρώ ότι δεν αξίζει .

ΥΓ : Παρακαλώ τους μοντς να μην σβήσουνε την τοποθέτηση μου και αν νομίζουνε ότι προκαλώ με την τοποθέτηση μου να με κάνουνε σκουλήκι βάζοντας το κίτρινο warned
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Δημοσιογράφοι επιπέδου Κούλογλου δεν χάνονται.
Θα γίνει σκοτωμός τώρα από τα ιδιωτικά κανάλια για το ποιο θα προλάβει να κλείσει συμβόλαιο μαζί του.

Σκουπιδοκάναλα τύπου ετ1, νετ κλπ. σήμερα είναι αύριο δεν είναι......
Ειδικά τώρα που έχουν καταντήσει φερέφωνα του κάθε πικραμένου.

Και της καθε αδερφης..
Πηγα για μια δουλεια στο μεγαρο της ΕΡΤ και(αν θελετε πιστεψτε το), δεν υπηρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που δεν ηταν αδερφαρα(εκτος ισως του παλιου δημοσιογραφου Παπαδοπουλου), και ΟΥΤΕ ΜΙΑ που να μην ηταν λεσβια(δυο μαλιστα πλακωθηκαν μπροστα μας γιατι η μια "καμακωνε" την γκομενα της αλλης)..Και το "ωραιο" ηταν οτι ολοι, ΟΛΟΙ κουνιωντουσαν σαν σε τρυκυμια...
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

apostolos

• Guest
Μα αφού στο λέει ρε Απόστολε ότι συμφωνεί!

Mallon den xwraei sto ftwxo mualo mou....  :-X

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **

re file kai ego eimai antithetos politika me ton kouloglou
auto omos den me empodizei na  anagnoriso oti einai poli kalos dimosiografos
kai oti oi ekpompes tou prosferoun sto koino!
Niente incontri....Solo scontri

Offline tsag

• Αλλαγή

Και μη χειρότερα θα έλεγα!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **

Ζω για την ώρα και τη στιγμή που ένα σου μήνυμα δεν θα έχει πολιτική χροιά ή τοποθέτηση . Δεν ξέρω αν είμαι γραικύλος ή άπλυτος απλώς είμαι ένας άνθρωπος που λέει ελεύθερα τη γνώμη  του για τα του paokworld  που δεν είναι ούτε το φόρουμ της χρυσής αυγής ούτε χώρος αντιπαράθεσης αριστερών δεξιών όπως προσπαθείς να το μετατρέψεις σε κάθε σου τοποθέτηση λίγο ή πολύ . Εσύ μια φορά δεν θα με κάνεις να ξενερώσω με το φόρουμ που έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητας μου. Συνέχιζε να ποστάρεις όσο ακόμα σε αφήνουνε . Δεν μίλησα καθόλου τις τελευταίες δύο εβδομάδες που γίνεται αυτό γιατί πραγματικά θωρώ ότι δεν αξίζει .
ΥΓ : Παρακαλώ τους μοντς να μην σβήσουνε την τοποθέτηση μου και αν νομίζουνε ότι προκαλώ με την τοποθέτηση μου να με κάνουνε σκουλήκι βάζοντας το κίτρινο warned

Και εσυ συνεχισε να εισαι Ελλην οσο ακομα σε αφηνουν καθοτι θα αλλαξουν τα κοζα.επισης προσδοκω να απολυθουν ολοι εκει μεσα.εινα φανερο οτι δεν θες να μιλω αλλα δεν θα σου περασει.ειμαι εδω ως ΠΑΟΚτσης και ως τιποτα αλλο μαλλον διαβαζεις οτι θελεις.

παραθετω μια αλλη διασταση πως ειναι δυνατον το 80% της ΕΣΗΕΑ και της ΕΡΤ να ειναι μελη της Κουμουνδουρου;φασιστικο ειναι αυτο?ειναι απλα γεγονος.Οσο για το warned επρεπε να το ειχες φαει ηδη καθοτι με προκαλεσες.

3 εκμπομπες για το τελικο σκουλικι γαβρος ε???θα ξαναμπουμε στην ΕΡΤ3,ετσι οπως το παει....

Offline geros

• Αποστολή
  • **
profanws panzerfaust thewreis apaisia propaganda ekpompes gia tin genia twn 700 euro kai gia to pws ta vgazoyn pera me tosa fraga

na thewrhsw oti tetoies ekpompes se ahdiazoyn, profanws tha anoikeis sth genia twn afentikwn poy gaman aytoys me ta 300 euro h poio pithano an krinw apo ta posts soy tha anoikeis sth genia twn me zei akoma o mpampas moy opote pali mallon tha ta thewreis athlia propagandistika tetoia reportage

γέρος υπάρχουν και τα πμ ξέρεις, δεν θα το διαλύσουμε και αυτό το τόπικ.

« Last Edit: May 16, 2008, 16:08:33 by tsakalaki »

apaoki13

• Guest
Ακόμη μεγαλύτερη χαρά χθες πήρα από τα μούτρα του Βερνίκου. Μιλάμε στην ΕΡΤ από χθες μετράνε και ξαναμετράνε τα διαφυγόντα κέρδη και θα κουτουλάνε στους τοίχους. Το εκφραστικό όργανο του gay έπαθε πανωλεθρία και σίγουρα αξίζει μια επερώτηση στη Βουλή από κάποιον εκλεγμένο εκπρόσωπο του ελληνικού λαού.

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Το μονο που τους νοιαζει ειναι οτι ΔΕΝ θα πηγαινουν πλεον να μεταδιδουν αγωνες CL με τον γαυρο και θα χασουν και τα ακριβα ξενοδοχεια τους και τις εκδρομαρες τους ΤΖΑΜΠΑ αφου εμεις τα κοροιδα τα ακουμπαμε ΟΤΙ ΚΑΙ ΛΑΚΑΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...
Σιγα μην σκεφτουν για ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ...Αφου παλι θα τα φορτωσουν στους λογαριασμους.... 

μα ούτως η άλλως δεν θα πηγαίνουν εξω για μεταδόσεις ?
« Last Edit: August 28, 2008, 11:25:52 by tsakalaki »
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

bagos1

• Guest
`den kserw ama einai tuxaio alla 3 fores pou eida eidhseis stin et3 me ton paklatzh den egine oute mia anafora ston paok ti sto poutso ginetai ekei dhladh oi dhlvseis tou agadakou exoune megalutero eidiko baros apo tin metagrafh tou  oueson?