Author Topic: www.ert.gr & σχολιασμος των κρατικων καναλιων(ΕΡΤ & ΝΕΤ)  (Read 47445 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mpougatsas

• Guest
Ούτε μία, όύτε μισή αλήτικη κυριακή με εκπρόσωπο τον δικό τους (αλλά και καλά δικό μας) Κ.Ορφανό.. Θέλουν να μας κάνουν σαν τα μούτρα τους.. Οχι ρε, δε θέλουμε να συμμετέχουμε στο τσίρκο σας..Κάντε πρώτα σοβαρή και αντικειμενική εκπομπή και μετά θα το σκεφτούμε αν θα ρθουμε..αυτή πρέπει να είναι η στάση της ΠΑΕ..
Έλεος..Μην τον αφήσετε να πάει..

guest4

• Guest
Εφόσον η εκπομπή αυτή είναι σε κρατικό κανάλι και εκπέμπει παντού,
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ,άσχετα εαν είναι κωλοεκπομπή.
Το θέμα είναι ότι την εκπομπή αυτή την βλέπουν και πιτσιρικάδες.
Το πρόβλημα είναι εκεί.
Οι "ηλικιωμένοι" οπαδοί έχουν κατασταλλαγμένη άποψη και κανεις πουρουπουπου
δεν μπορεί να τους την αλλάξει.
Τα πιτσιρίκια όμως που βρίσκονται σε φάση προβληματισμών κλπ κλπ θα πρέπει
να ακούνε την παοκτσήδικη άποψη, ωστε να μπορέσουμε να τα κερδίσουμε.
Το θέμα είναι αυτός που θα πάει θα πρεπει να εκφράζει την ιδεολογία μας και να θυμίζει
την βρώμικη ιστορία των τριων του ΠΟΚ.
Δεν χρειάζονται τσαμπουκάδες. Με λιγη σοβαρότητα και εξυπνάδα, ο εκπρόσωπος θα μπορέσει να κερδίσει τις εντυπώσεις και την άλλη μέρα να μιλάνε όλοι για τον ΠΑΟΚ κι οχι για τον βαρουχα.
Ξέρετε κανέναν τέτοιο?

Offline maria-mtb

• Βασικός
εγω ξερω εναν, αλλα ντρεπομαι λιγακι να το πω, αλλα θα το πω. guest αυτός που ψαχνεις κ θα κανει ολα αυτα στο πι και φι είναι ο petrousas!  :rasta:

Offline blue_eyes

• Βασικός
η μαγκια θα ειναι να παει την κυριακη και να πει εγω ηρθα αλλα αφηνω την θεση μου ωστε απο την αλλη κυριακη να υπαρχει και διαφορετικος καθε φορα εκπροσωπος απο αλλη ομαδα. Οτι σαν ΠΑΟΚ δεν μας ενδιαφερει η προπαγανδα μεσω τετοιων εκπομπων αλλα ο πλουραρισμος και το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου..

εκει θα το βουλωσουν..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Το πρόβλημα είναι εκεί.
Το θέμα είναι αυτός που θα πάει θα πρεπει να εκφράζει την ιδεολογία μας και να θυμίζει
Δεν χρειάζονται τσαμπουκάδες. Με λιγη σοβαρότητα και εξυπνάδα, ο εκπρόσωπος θα μπορέσει να κερδίσει τις εντυπώσεις και την άλλη μέρα να μιλάνε όλοι για τον ΠΑΟΚ κι οχι για τον βαρουχα.
Ξέρετε κανέναν τέτοιο?

Κουλη Αποστολιδη
ΚΑτα τα αλλα συμφωνω για τους λογους που γραφεις οτι η παρουσια βετερανου του ΠΑΟΚ ειναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline sabbath

• Αλλαγή
αντε ρε πουστη μου επιτελους να γινουμε και μεις κατεστημενο σαν τους χιππιδες των 60ες που στη συνεχεια γινανε γιαπιδες....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Η φασαρία που έγινε τις τελευταίες ημέρες γύρω από το θέμα ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει τον δικό του...εκπρόσωπο στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» φαίνεται ότι έφερε εξελίξεις .
Για αυτο εγινε φασαρια ρε μαλακες???
Η απόφαση πάρθηκε στο χτεσινό Δ.Σ των βετεράνων του ΠΑΟΚ οι οποίοι σε επιστολή τους προς την ΕΡΤ ζητούν μόνιμη εκπροσώπηση με τον Κώστα Ορφανό στην αθλητική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.
Αμα δεν μπορουν να μας αφουγκραστουν οι ιδιοι οι παλαιμαχοι, τι να πώ...σκατά στα γερασμενα μυαλα τους.
Αν ειναι δυνατόν!

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
η μαγκια θα ειναι να παει την κυριακη και να πει εγω ηρθα αλλα αφηνω την θεση μου ωστε απο την αλλη κυριακη να υπαρχει και διαφορετικος καθε φορα εκπροσωπος απο αλλη ομαδα. Οτι σαν ΠΑΟΚ δεν μας ενδιαφερει η προπαγανδα μεσω τετοιων εκπομπων αλλα ο πλουραρισμος και το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου..

εκει θα το βουλωσουν..

Συμφωνώ και εγώ με αυτό, εκεί θα ήταν πραγματικά μεγάλη μαγκιά!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ρε ο ορφανός δεν προλαβαίνει να δίνει συνεντέυξεις στον πρωταθλητή,πού θα βρεί χρόνο για τον πουρουπουπού...?

ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ/ΤΕΟ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
γιατι μας ρεζιλευεται ρε ρομπες???
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ/ΤΕΟ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ
Μπορουμε και εμεις να τους μαζεψουμε..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω ξερω εναν, αλλα ντρεπομαι λιγακι να το πω, αλλα θα το πω. guest αυτός που ψαχνεις κ θα κανει ολα αυτα στο πι και φι είναι ο petrousas!  :rasta:
:headbang: :headbang: :headbang:

MetroStar

• Guest
ΕΜΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Δε μπορεί να νομιμοποιούνται οι αλητείες της έρτ με έναν που θα δηλώνει ΠΑΟΚ.
Ο αδερφός του αποτυχημένου υφυπουργού δεν έχει καμία σχέση με τους Μίχους Αλεξανδρήδες και άλλους γλύφτες που πέρασαν από την κωλοεκπομπή.

(Εχω την εντύπωση ότι ο Ορφανός δε γουστάρει τον Σάντος σαν προπονητή. Οπότε είναι 2 φορές επικίνδυνο).

Kαι θα χει και κομπλεξ που ξαποστείλαμε τον άμπαλο τον γιοκα του

GeorgT

• Guest
σημερα γράφουν τα σπορ του βορρα οτι πρώτος υποψήφιος ειναι ο Κουδας (απο τον ορφανο καλύτερος ειναι ) αλλα κ εγω ειμαι της άποψης οτι δεν πρέπει να στείλουμε κανέναν σε μια εκπομπή του πουρουπουπου κ το ξανθο-παπαγαλάκι (για να λένε οτι έχουν κ γυναίκα δημοσιογράφο)

Offline spartiatis

• Αλλαγή
στην εξεδρα φιλοξενει δηλώσεις του Λαγωνίδη. Είπε πως οι παλαιμαχοι μετά απο συμβουλιο αποφάσησαν και έστειλαν επιστολή στη νετ όπου ζητούν τη τοποθέτηση μόνιμου σχολιαστή στην αλήτικη κυριακή. Να πω την αλήθεια... δε μου πολυαρέσει η ιδέα... είναι σα να αποδεχόμαστε τη δομή και το ύφος αυτής της εκπομπής.

Offline tsag

• Αλλαγή

εκει θα το βουλωσουν..

Έτσι ναι. Αυτό θα είναι μαγκιά.

Αλλά που να το κάνουν οι μαιντανοί οι δικοί μας μωρέ. Ένα ψίχουλο να τους πετάξεις θα τους έχεις στα τέσσερα. Βρε ουστ από δω.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Matador

• Αλλαγή
Μακρυα απο την αλητικη λερα. Ποιοι παλαιμαχοι ρε παιδια; Οι περισσοτεροι θελουν ποτισμα. Ορφανος; Μονο για λεζαντες.

Αν ειναι να βαλουν καποιον, ας βαλουν τον Νικο Νικολαου απο τον λιμπερο και να τον εξαγριωσουν και λιγακι :( :( :(

Η ΠΑΕ πρεπει να παρει θεση οτι δεν συμμετεχει με κανεναν στην αλητικη, ειτε αυτος ειναι παλαιμαχος ειτε τιποτα αλλο απο την "οικογενεια μας".

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!!

Υ.Γ.
Αυτον τον φαλακρα που ειπε οτι εχει μεινει και 10 χροναι στην Θεσσαλονικη πρεπει να τον εχουν γ@@@@σει πολλα παοκτσακια!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

makptol

• Guest
αυτος ο φαλακρος καποτε ειπε στα  σπορ οτι αν και ολυμπιακος οταν ηταν
στην θεσσαλονικη πηγε με εισιτηριο στην θυρα 4 για να δει πως ειναι.... :)

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
Το πρόβλημα είναι εκεί.
Ξέρετε κανέναν τέτοιο?

+ 4
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
σημερα γράφουν τα σπορ του βορρα οτι πρώτος υποψήφιος ειναι ο Κουδας (απο τον ορφανο καλύτερος ειναι ) αλλα κ εγω ειμαι της άποψης οτι δεν πρέπει να στείλουμε κανέναν σε μια εκπομπή του πουρουπουπου κ το ξανθο-παπαγαλάκι (για να λένε οτι έχουν κ γυναίκα δημοσιογράφο)
...η οποια ειναι Σαλονικια και δηλωνει ΠΑΟΚτσου...που να μην ηταν κι ολας...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ