Author Topic: www.ert.gr & σχολιασμος των κρατικων καναλιων(ΕΡΤ & ΝΕΤ)  (Read 47596 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
Η ιδέα είναι πάρα πολύ καλή αλλά αργά και σταθερά μάγκες δεν μας κυνηγάει κανείς. Πρώτα απ' όλα είναι τραγικό πως μέσω του ρεύματος σε αυτήν την χώρα πληρώνεις ένα κρατικό καναλί με το έτσι θέλω. Δεύτερον δεν μπορεί η αθλητική κυριακή και η κάθε κωλοεκπομπή έρμαιο του παο-οσφπ να κάνει τέτοια προπαγάνδα και ειδικά εναντίον του ΠΑΟΚ, αλλά το θέμα είναι ΚΑΙ τα λεφτά που δίνει για τα δικαιώματα.. διάβασα για 30 μύρια συνολικά και θα μου πέφταν τα μυαλά μα καλά τι γινεταί ρε κρατικό κανάλι χρηματοδοτεί έτσι στην ψύχρα δύο ομάδες και εμείς σαν τους μαλάκες καθόμαστε;  :-\

Υ.Γ1 ο καθένας προσωπικά ας κάνει αν θέλει/μπορεί αυτό που προτείνει στο link πιο πάνω το παληκάρι

Υ.Γ2 ρε παιδιά τόσο καιρό κάναμε να ξεφορτωθούμε τους νταβατζήδες και πάλι νταβατζήδες ψάχνουμε; ρε ΠΑΟΚ εναντίον όλων δεν λέμε; ποιοι πολιτικοί με αντήχηση και μ******ς τι να τους κάνουμε μάγκες στο όνομα του λαού του ΠΑΟΚ να λένε οτί κάναν και κάτι; ότι έχουμε να κάνουμε θα το κάνουμε μόνοι, περήφανα και με α*****α δεν χρειαζόμαστε κανένα.

Standing in my b-boy stance... ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ  ;D

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Υ.Γ2 ρε παιδιά τόσο καιρό κάναμε να ξεφορτωθούμε τους νταβατζήδες και πάλι νταβατζήδες ψάχνουμε; ρε ΠΑΟΚ εναντίον όλων δεν λέμε; ποιοι πολιτικοί με αντήχηση και μ******ς τι να τους κάνουμε μάγκες στο όνομα του λαού του ΠΑΟΚ να λένε οτί κάναν και κάτι; ότι έχουμε να κάνουμε θα το κάνουμε μόνοι, περήφανα και με α*****α δεν χρειαζόμαστε κανένα.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
file  PAOKCURE kane se parakalw mia epistoli kai gia to super savvato tou antena ekei na deis ti gaurokratia epikrati kai 50 lepta mono gia ton gauro aaaa ksexasa kai gia ton kurio kiriakou to afentiko opou faei kai opou sta8ei tsoup oi kameres
kai to plironw mono tou 20 $ TO MINA EPEIDI EXEI TIN paokara
oso gia ton alexandri itan polu kaliteros apo ton proigoumeno gauro pou ton stilane papoutsi

Tepes4

• Guest
Παίδες μέσα και εγώ και όπως είπαν και άλλοι να πιάσουμε και τους συνδέσμους που ανήκει ο καθένας μας και να μπουν και αυτοί.

Επίσης θα έλεγα να βγει ξεχωριστό topic και να γίνει pinned για να το προσέχει όποιος μπαίνει στο forum.

Μόλις βγει η απόφαση και το τελικό κείμενο η υπογραφή μου θα είναι στο τέλος.

Μπράβο σε όλους μας μάγκες γιατί έχει πολλά χρόνια να συσπειρωθεί ο ΛΑΟΣ μας τόσο μαζικά!!!

fricoulas22

• Guest
Εννοειται πως ειμαι μεσα!! Σωστη σκεψη! Ωραιοςςςς... Ελπιζω να το κανουν ολοι.

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Kapoioi miline gia na kinithoume meso europaikou dikastiriou ktl gia tin ert...mi ksexnate oti auta mporoun na ginoun arkei na exeis kai tin oikonomiki katastasi gia na pliroseis ta eksoda...
As stalei pros to paron mia epistoli pros olous tous sindesmous gi'auto to thema kai sigoura oi sindesmoi tha sizitisoun me tin PAE mias pou einai konta se ola ta themata!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline cure

• Αλλαγή
Παιδιά sorry αλλά αφού διάβασα όλες τις προτάσεις σας με ζαλίσατε

Τα παίρνω απ' την αρχή και σας παρακαλώ καταλάβετε ένα πράγμα.
Πολλές φορές όταν ξεκινούσαμε κάτι από το forum φτάναμε σε πλήρες αδιέξοδο, επειδή πέφτανε πολλές καλές ιδέες, αλλά για να γινόταν όλες θα χρειαζόμασταν ολόκληρη εταιρεία. Έτσι και τώρα με την πολύ καλή ιδέα σας να κάνουμε μια κίνηση όλοι μαζί για να σταματήσει το νταβατζιλίκι προς την ΕΡΤ, αλλά αυτό είναι μία τελείως διαφορετική κίνηση, που θέλει τη δική της οργάνωση.
Κάθε τι που προτείνουμε χρειάζεται άλλες ενέργειες. Αν τα μπλέκουμε όλα μαζί άκρη δεν βγάζουμε. Αν θέλετε να τελειώσουμε με αυτή τη κίνηση και καπάκι να οργανωθούμε για την καλή, να κόψουμε τη πληρωμή του πουρουπουπου.

@ive4
Δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι παραπάνω για τους έλληνες του εξωτερικού. Όποιος θέλει, απ' όπου κι αν είναι βάζει το όνομά του στη λίστα.
@DiMarko
Στον πούτσο μας τι θα απαντήσει ο ρουσόπουλος. Αυτός και όλοι ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζεται σαν ξένη ομάδα και απο το κράτος και από τους υπαλλήλους του. Η κίνηση έχει δύο λόγους. Να δείξει ότι δεν το τρώμε αδιαμαρτύρητα και να είναι αν θέλετε προπομπός της επόμενης, με το να πάψουμε να πληρώνουμε στην ΕΡΤ
@makis
Ο ΑΝΤ1 είναι ιδιωτικό κανάλι κι έχει δικαίωμα να μας θεωρεί όπως θέλει. Δεν μπορούμε να απαιτήσουμε κάτι από αυτούς

Είμαι κάθετα αντίθετος στο να απευθυνθούμε στον οποινδήποτε πολιτικό, είτε της κυβέρνησης είτε της αντιπολίτευσης, πόσο μάλλον στον αρχικαραγκιόζη τον Ψωμιάδη.
Άλλωστε μην ελπίζετε ότι κάποιος από αυτούς θα έκανε τον κόπο να ασχοληθεί.

Το πνεύμα το δικό μου ήταν, επειδή δεν το καταλάβατε κάποιοι, να σταλεί στα ΜΜΕ η επιστολή, όχι στο γραφείο του Ρουσόπουλου. Γι' αυτό λέω ανοιχτή επιστολή.

Κι επειδή δεν θα την δημοσιεύσει κανείς εκτός των τοπικών ΜΜΕ, προτείνω να βάλουμε από το πληρωμένη καταχώρηση απο το ταμείο του paokworld σε 2 πολιτικές εφημερίδες πανελλήνιας εμβέλειας.

Τέλος για τη λίστα.
Παρακαλώ όποιος θέλει να υπογράψει να μου στείλει με Pm
Ονοματεπώνυμο         Ηλικία              Επάγγελμα            Τόπο κατοικίας

ΠΡΟΣΟΧΗ. Επειδή θα γεμίσει το inbox μου και για να γίνει σωστή δουλειά παρακαλώ για τα εξής:
Στείλτε μου με Pm τα παραπάνω, ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΜΗ ΜΟΥ ΚΛΑΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ 4 PM Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
Θέλω επίσης δυο τρεις εθελοντές που να συγκεντρώνουν και αυτοί ονόματα με Pm, τα οποία θα τα συγκεντρώσουν σε ΜΙΑ λίστα στο τέλος και θα μου τη στείλουν.

Όσοι είναι μέλη συνδέσμων και έχουν πάρει άδεια από τα προεδρεία τους να αναφερθεί και ο σύνδεσμος, ας το αναφέρουν. Στην αρχή της λίστας θα μπούνε οι φορείς.

Επίσης ζητώ εθελοντές για να αποστείλουν με e-mail την επιστολή σε sites, ΜΜΕ, πολιτικούς κτλ
Κάντε ένα κόπο επίσης να βρεθούν e-mails από κάποιους επώνυμους ΠΑΟΚτσήδες για να τους στείλουμε την επιστολή μήπως την υπογράψουν κι αυτοί.

ΑΝ αποφασιστεί να συγκεντρωθούν υπογραφές στα δύο ματς που έρχονται, αλλάζουν όλα.
Σε αυτή τη περίπτωση αναζητούνται εθελοντές για να είμαστε έξω από το γήπεδο με μία λίστα και ένα χαρτόνι και να έρχεται όποιος γουστάρει να υπογράφει. Αυτό είναι καλύτερο, αλλά θέλει πολλά άτομα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline cure

• Αλλαγή
Συμπληρώνετε με copy paste όπως στα μπλουζάκια

Αποστολή ονομάτων σε Pm:
PAOKCURE
..............
..............
..............

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΑΟΚ (απαιτείται άδεια από
ΣΦ Τριανδρίας
..................
..................

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ E-MAIL ΣΕ
Πολιτικούς                   PAOKCURE                        ...........................             ...........................
ΜΜΕ                           ..........................             ...........................             ...........................
Διάφορα sites              ...........................             ...........................             ...........................

ΦΗΦΙΣΤΕ: ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
ΝΑΙ   1
ΟΧΙ   0

Βάλτε και ό,τι άλλο νομίζετε πως χρειάζεται.
Μόλις συγκεντρωθεί η ομάδα θα παραλάβουν όλοι τη συμπληρωμένη λίστα από μένα και θα αρχίσουν οι πυροβολισμοί στους παραλήπτες (συμπληρώστε και σε αυτούς αν έχετε κάτι άλλο)

Offline cure

• Αλλαγή
Κάτι που δεν σκέφτηκα!
Αν η συγκέντρωση ονομάτων από ένα ή παραπάνω μέλη του forum σας μοιάζει με φακέλωμα, πείτε κάποιον άλλο τρόπο, για να μην γίνει αιτία να μην υπογράψει κάποιος που κατά τ' άλλα θέλει.
Υπάρχει άλλος τρόπος;

Μέχρι να διευκρινιστεί αυτό το λεπτό θέμα παρακαλώ μη μου στέλνετε άλλα μηνύματα.

Offline savage republic

• Βασικός
Kalo 8a htan na anoiksei kapoio allo site, eidiko gia ton skopo, etsi wste na mhn uparksei tautish proswpikwn stoixeiwn kai parwnumiou sto forum.

LoGotHeTiS

• Guest
Εγώ θα λεγα να γράφουμε ονοματεπώνυμο και τόπο κατοικίας μόνο..
« Last Edit: February 14, 2008, 15:55:44 by logothetis »

Offline cure

• Αλλαγή
Που ήταν χθες ο πουρουπουπού;
Που χάθηκε;
Λες... ; Μπαααα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.enet.gr/online/online_text/c=115,dt=30.03.2008,id=78670064,86572656,92489712,6115248,20305200,28064432,33849392,50325936,56000304,63882416,77670960

Εκπαιδευμένοι

Μια χαρά τα πήγε η ΕΡΤ στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία. Φτυστή... Κινέζα! Εκανε γαργάρα το επεισόδιο με τους γάλλους ακτιβιστές. Ούτε εικόνα, ούτε σχόλιο. Και, όταν το θέμα πήρε διαστάσεις από τα διεθνή ΜΜΕ, δανείστηκαν εικόνα και σχολιασμό από το CNN, για να δείξουν στους τηλεθεατές τι συνέβη στην τελετή.

*Οι άνθρωποι είναι πιο εκπαιδευμένοι και από αυτούς της κρατικής τηλεόρασης της Κίνας!

:D
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

GeorgT

• Guest
Μιας κ λέμε για ερτ, δείτε εδώ:

Είμαστε για τα πανηγύρια... Η κατάντια μας δεν έχει όρια. Γι' αυτό και δεν μας υπολογίζουν οι γείτονές μας... Βλέπουν με ποια χώρα έχουν να κάνουν. Θα πείτε ότι υπερβάλλουμε. Διαβάστε τη σημερινή αποκάλυψή μας και μετά κρίνετέ μας... Απίστευτο, δυστυχώs όμως είναι η πραγματικότητα. Μόλις πρόσφατα, μετά από κάποια σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια Θράκηs... ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ότι όλη η περιοχή της βόρειας Θράκης, όπου βρίσκονται και τα Πομακοχώρια, δεν «βλέπει» τηλεόραση! Και τα κρατικά κανάλια και τα ιδιωτικά είναι άφαντα, ελλείψει πομπών και αναμεταδοτών!

Tους έχουμε αφήσει κυριολεκτικά στο σκοτάδι (!), ενώ αν η χώρα μας ήξερε τι θέλει και πίστευε στον ρόλο του πρωταγωνιστή στα Βαλκάνια, που κατά καιρούς πομπωδώς διακηρύττει, θα έβλεπε τα κανάλια μας να φθάνουν με ισχυρούs πομπούς στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και στις άλλες χώρες! Αλλά ποιος να ασχοληθεί με τέτοια... μικροπράγματα, πού να περισσέψει ώρα στη διοίκηση της ΕΡΤ, όταν για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι τα πανηγύρια της Eurovision και του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, οι προσλήψεις στρατιάς συμβούλων και η διανομή μπόνους εκατομμυρίων στους ημετέρους; Ο πρωθυπουργός, φυσικά, σε θέματα εθνικά, όπως είναι και η κάλυψη της χώρας από όλα τα κανάλια (ιδιωτικά και κρατικά), έχει ευθύνες μεγάλες. (Παρόν)

απο www.satleo.gr

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ti egine xtes stin alitiki kuriaki;;;;vgike o tsakiris kai tous tin eipe;;;;;kati tetoio paixtike gia enimerwste an kserete...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Photis

• Guest
O skordas eixe mia entoni sinomilia mprosta stin kamera me ton pouroupoupou....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
είχε μια ωραία συνομιλία με τον πουρουπουπου ο σφράγισμας αλλα έγινε και κάτι άλλο?
τι έγινε? ξέρει κανείς?

Οn camera διαμάχη ανάμεσα στον παρουσιαστή της "Αθλητικής Κυριακής", Γιάννη Παπαδημητρίου και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης, Λάμπρο Σκόρδα, με αφορμή πληροφορία του πρώτου ότι ο Μπάγεβιτς θα έχει επαφές με τον Παναθηναϊκό.
Λ.Σ.: "Είστε ανήθικος με αυτά που λέτε στον κόσμο".
Γ.Π.: "Είστε πολύ λίγος για να με λέτε ανήθικο".

(από www.sport.gr)

Photis

• Guest
Xaxaxaxaxaxaxa.....

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Wraia tous ta eipe o tsakiris.
Sto rezoume tous eipe na asxoliounte me tous 3 pou agapane kai na afisoune olous tous allous stin moira tous.