Author Topic: www.ert.gr & σχολιασμος των κρατικων καναλιων(ΕΡΤ & ΝΕΤ)  (Read 46657 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
2:10 εβγαλαν τον Κυριακο,απιστευτο....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Argonath4

• Guest
Μίνo είσαι μεγάλο αλάνι... τρελα τον πουλάς στην μούρη του και άσε τα δεν έχω επιστοφή ;D

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Άποψή μου είναι ότι την ώρα που έδωσαν τον λόγο στον Κυριάκου (2:20).Έπρεπε μόνο να πει γαμώ το μουνί που σας πέταγε και να μην αναφέρει τίποτα για τον ΠΑΟΚ. Να ακούσει ποιος εκείνη την ώρα??Ο δημόσιος υπάλληλος που έχει κοιμηθεί από τις 1 ή ο ιδιωτικός από τις 12, μη πάμε στους άλλους κλάδους που από τις 11 έχουν πέσει για ύπνο??

GeorgT

• Guest
πουρουπουπου δεν θα σε βρίσω ρε πστη γιατι δεν ειναι αξιος να ασχολούμαστε με την παρτι σου, ενα απλό τσιρακι εισαι που προσπαθεί να γλείψει το ποκ μηπως κ ανεβεί η ακροαματικότητα σου κ πιστέψεις κ εσυ οτι εισαι τελικα δημοσιογράφος!

ευτυχώς που ειδα εργακι χθες κ την επεσα για ύπνο αλλα τελικα!

ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην μαρια κ τον μιλλβαλ για τα βινετακια!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
τέρμα οι καλοσύνες κύριοι! Αγωγές εδώ και τώρα! έχει ξεφτιλιστεί το θέμα πλέον

BIANCONERO

• Guest
Να γλυψει το ΠΟΚ?...να γλυψει συγκεκριμενα συμφεροντα πες καλυτερα...

Γιατι προσφατα που κατεβηκα στην...αλλοθρησκη πατριδα, με τους περισσοτερους που μιλουσα για την αθλητικη κυριακη μου ελεγαν το ιδιο πραμα: Αυτους τους γλυφτες προεδρων και τις αθλητικες εκπομπες τριων ομαδων μονο, δεν αντεχω να τους/τις βλεπω!! Οποτε το ""κομπλεξ"" δεν το εχουν μονο ΠΑΟΚτσηδες ουτε οπαδοι αλλων ομαδων πλην ΠΟΚ.
Υπαρχει κοσμος με κριση που βλεπει κ εχει αποψη.

(Μυνημα χθεσινοβραδυνο στο κινητο μου απο φιλο, οπαδο της Ξανθης -και μονο- )
"Μια φορα σας επαιξε διαιτητης ρε μαλακα και ξεσηκωθηκαν ολοι! Γαμω την αθλητικη κυριακη μου"!

Οσο για την συγκεκριμενη φαση, για μενα το θεμα πρεπει να εχει κ συνεχεια...ακουστηκε στην ΕΤ3 αργα απο το Μινο οτι σκεφτεται η ΠΑΕ να κινηθει Νομικα κατα παντος υπευθυνου κατι που θα αποφασιστει σημερα ρε ΕΚΤΑΚΤΟ διοικητικο συμβουλιο!

Το θεμα ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ απο οσο και εμεις αντιλαμβανομαστε...και μονο ετσι πρεπει να το βλεπουμε!
Ειναι η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ...
Τοσα χρονια τρωγαμε απο τα ιδια αυτα κυκλωματα το ΔΟΥΛΕΜΑ περι "ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΛΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ".  
Οταν ομως ο ΠΑΟΚ τους εκανε τη "Χαρη" να ξαναγινει ΠΑΟΚ, οι μασκες επεσαν.  Αυτο ειναι το ΠΟΚ αυτες ειναι οι μεθοδοι του....ηταν απλα ζητημα χρονου να τα βρουμε μπροστα μας! Ο ΠΑΟΚ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ. Ανθρωπακια που καναν καρριερα με τις πλατες του Χουντικου καθεστωτος κλεβοντας απο τον ΠΑΟΚ τοτε Τιτλους που δικαιουταν, βγαινουν τωρα να υπερασπιστουν τα "δικια" του Ελληνικου Ποδοσφαιρου...προετοιμαζοντας ετσι τη συνεχεια που θα δουμε συντομα στις οθονες μας.
Σιγονταρισμενοι απο δημοσιογραφους που με δικα μας χρηματα κατελαβαν μια θεση για να συνεχισουν να κανουν αυτο που εκαναν και στην ιδιωτικη τηλεοραση...να γλυφουν και να υπερασπιζονται το κατεστημενο!

Οι Υπαλληλοι τους μπηκαν σε εντεταλμενη υπηρεσια και ο Λαος του ΠΑΟΚ που μαζι με τη διοικηση ειναι οι ΜΟΝΟΙ που εχουν την ΤΙΜΗ και το ΧΡΕΟΣ να υπηρετουν και να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ το Δικεφαλο Αετο οφειλει αυτη την ωρα να δωσει το δικο του αγωνα οπως μπορει ο καθενας.
Σ'αυτη τη μαχη δεν περισσευει κανεις...

bagos1

• Guest
δεν ειχα δει την αλητική κυριακή αλλα έπαθα πλάκα όταν ειδα το μυγόχεσμα να ουρλιάζει μπροστά στον μίνο εκει φάνηκε οτι όλα ειτανε στημένα και περιμένανε να πάει 2 και, για να μην έχει ακροαματικοτητα και εκτεθούν.  μπράβο στον μίνο που ήξερε τι θα συμβεί απο την αρχή και πούλησε τρέλα για δηθεν επιστροφή ήχου.  τον μαλακα τον πουρουπουπου που τότε θυμήθηκε και ειπε κανουμε εκπομπή εδώ...................

GeorgT

• Guest
τα συγκεκριμενα συμφεροντα δεν ειναι τα συμφεροντα του ποκ? εμενα ετσι μου φαινεται παντως, κατα αλλα πολυ καλα τα ειπες παλι, αλλα ρε μπιανκο το ποκ γιατι το γραφεις με κεφαλαια?

Offline corrupt

• Αλλαγή
Σκατά στα μμε και την κοινωνία του θεάματος.

LoGotHeTiS

• Guest
Αγωγή ΣΗΜΕΡΑ, και επίσημη κίνηση της παε ΠΑΟΚ με δικηγόρους για να σταματήσουμε να πληρώνουμε την ΕΡΤ..Ούτε ουτοπικά τα βλέπω ούτε τίποτα..Σήμερα κιόλας πρέπει να τελειώνουμε με τους μαλάκες..

reset4

• Guest
ΜΙΝΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ..χαχα ε  ρε το πουστράκι του κοψε την σύνδεση..

Offline sabbath

• Αλλαγή
αυτοι θελουν ντου στο στουντιο οπως ειχε γινει παλαιοτερα στην ετ3.......μονο ετσι θα στρωσουν.....

ξυλο στους μαλακες, και πουτσο απο μπρος και απο πισω στην κυρια καραμανλη......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

asas

• Guest
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ αν και μπορουσε να τους τα χωσει και λιγο πιο αγρια

LFPADRAM

• Guest
Πολυ καλα τα ειπε ο Κυριακος! Η αντιδραση και  απαντηση του γελοιου παρουσιαστη της αθλιας αυτης εκπομπης παντως ηταν αποστομωτικη και με φοβερα επιχειρηματα : "Μαλιστα, ευχαριστουμε πολυ κυριε Κυριακο......"

apaoki13

• Guest
Δεν θέλω τηλέφωνο επικοινωνίας με την ΕΡΤ ή τον Πουρου για να "διαμαρτυρηθώ". Κατευθείαν τον Κωνσταντίνου θέλω ν' αρχίσω να τον παίρνω κάθε τέταρτο από τις 9 που πίνει το χαμομηλάκι του μέχρι τις 6 το πρωί για μια βδομάδα. Να βγει μετά στην Αλητική Κυριακή διασοληνομένος ο κωλόγερος.

Η αντιμετώπιση από την ΕΡΤ θα χειροτερέψει και πιστεύω ότι αφού δεν μπρούμαι να τους χτυπήσουμε με τα ίδια όπλα θα ήταν καλή ιδέα να χαθούν μερικές κάμερες στο πήγαινε ή το έλα από την Τούμπα τουλάχιστον να πιάσουν τόπο τα λεφτά των φορολογούμενων.

asas

• Guest
Τι περιμενατε ρε μαγκες να πει ο τσιμπουκοφατσας και μονιμα χεσμενος στα βρακια του πουρουπουπου? Περιμενατε να ανοιξει διαλογο και να ξεφτειλειστει παντελως το γλοιωδης ερπετο? Εμενα για σκουλικι μου κανει αυτος. Ιδια νοοτροπια ιδιο παρουσιαστικο

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Εγω παλι την απαντηση του γελοιου την εξελαβα ως " Θα μας κλ... τα @@ Κυριακο", γιατι οποιοσδηποτε αλλος, θα ελεγε τουλαχιστον συγγνωμη και ας μην το εννοουσε...θα λεγε μια δικαιολογια, οτι την στιγμη που ειπε οτι ειπε η λινατσα, αυτος δεν το καταλαβε...Λυπαμαι, αλλα εκει που εφτασαν τα πραγματα, πρεπει να πεσουνε κεφαλια η να ζητησουν συγγνωμη γονυπετεις οι υπευθυνοι...οτιδηποτε αλλο θα ειναι ηττα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
συμφωνώ! και ποιος τον γαμάει τον πρππ....τι λέτε ρε παιδιά? ένα ευχαριστώ και τελειώσαμε στις 2:00?
κωψτε κώλους ρεεεεεεεεεεεεεε

Offline ved

• Αλλαγή
αυτοι θελουν ντου στο στουντιο οπως ειχε γινει παλαιοτερα στην ετ3.......μονο ετσι θα στρωσουν.....

ξυλο στους μαλακες, και πουτσο απο μπρος και απο πισω στην κυρια καραμανλη......

τι εγινε ρε?
βγηκε της παε? τι ειπε?

asas

• Guest

Μπα εγω ειμαι πιο ανωμαλος ξυλο στην Καραμανλη και πουτσο στον Πουρουπουπου