Να γλυψει το ΠΟΚ?...να γλυψει συγκεκριμενα συμφεροντα πες καλυτερα...
Γιατι προσφατα που κατεβηκα στην...αλλοθρησκη πατριδα, με τους περισσοτερους που μιλουσα για την αθλητικη κυριακη μου ελεγαν το ιδιο πραμα: Αυτους τους γλυφτες προεδρων και τις αθλητικες εκπομπες τριων ομαδων μονο, δεν αντεχω να τους/τις βλεπω!! Οποτε το ""κομπλεξ"" δεν το εχουν μονο ΠΑΟΚτσηδες ουτε οπαδοι αλλων ομαδων πλην ΠΟΚ.
Υπαρχει κοσμος με κριση που βλεπει κ εχει αποψη.
(Μυνημα χθεσινοβραδυνο στο κινητο μου απο φιλο, οπαδο της Ξανθης -και μονο- )
"Μια φορα σας επαιξε διαιτητης ρε μαλακα και ξεσηκωθηκαν ολοι! Γαμω την αθλητικη κυριακη μου"!
Οσο για την συγκεκριμενη φαση, για μενα το θεμα πρεπει να εχει κ συνεχεια...ακουστηκε στην ΕΤ3 αργα απο το Μινο οτι σκεφτεται η ΠΑΕ να κινηθει Νομικα κατα παντος υπευθυνου κατι που θα αποφασιστει σημερα ρε ΕΚΤΑΚΤΟ διοικητικο συμβουλιο!
Το θεμα ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ απο οσο και εμεις αντιλαμβανομαστε...και μονο ετσι πρεπει να το βλεπουμε!
Ειναι η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ...
Τοσα χρονια τρωγαμε απο τα ιδια αυτα κυκλωματα το ΔΟΥΛΕΜΑ περι "ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΛΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ".
Οταν ομως ο ΠΑΟΚ τους εκανε τη "Χαρη" να ξαναγινει ΠΑΟΚ, οι μασκες επεσαν. Αυτο ειναι το ΠΟΚ αυτες ειναι οι μεθοδοι του....ηταν απλα ζητημα χρονου να τα βρουμε μπροστα μας! Ο ΠΑΟΚ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ. Ανθρωπακια που καναν καρριερα με τις πλατες του Χουντικου καθεστωτος κλεβοντας απο τον ΠΑΟΚ τοτε Τιτλους που δικαιουταν, βγαινουν τωρα να υπερασπιστουν τα "δικια" του Ελληνικου Ποδοσφαιρου...προετοιμαζοντας ετσι τη συνεχεια που θα δουμε συντομα στις οθονες μας.
Σιγονταρισμενοι απο δημοσιογραφους που με δικα μας χρηματα κατελαβαν μια θεση για να συνεχισουν να κανουν αυτο που εκαναν και στην ιδιωτικη τηλεοραση...να γλυφουν και να υπερασπιζονται το κατεστημενο!
Οι Υπαλληλοι τους μπηκαν σε εντεταλμενη υπηρεσια και ο Λαος του ΠΑΟΚ που μαζι με τη διοικηση ειναι οι ΜΟΝΟΙ που εχουν την ΤΙΜΗ και το ΧΡΕΟΣ να υπηρετουν και να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ το Δικεφαλο Αετο οφειλει αυτη την ωρα να δωσει το δικο του αγωνα οπως μπορει ο καθενας.
Σ'αυτη τη μαχη δεν περισσευει κανεις...