Author Topic: Igor Tudor  (Read 21933 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Απ: Igor Tudor
« Reply #120 on: October 18, 2015, 23:09:30 »
στα στημένα δουλεύετε στην προπόνηση, ή μόνο πόρτες και πλακωτό ρε μαλάκα ;
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #121 on: October 18, 2015, 23:12:53 »
πως σου φανηκε σημερα η διαφορα ποιοτητας?

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #122 on: October 18, 2015, 23:37:12 »
Μεγάλη πίκρα, ακόμα και άν κερδίζαμε δε θα άλλαζε το γεγονός ότι έχουμε μεγάλες ανάγκες για ενίσχυση. Δεν θέλω να ισοπεδώνω τα πάντα, ο Τούντορ έχει βελτιώσει γρήγορα την ομάδα σε σχέση με τον Ιούνιο.
Είμαι αισιόδοξος ότι από τον Ιανουάριο και μετά θα ανεβάσουμε στροφές με τις κινήσεις που θα γίνουν. Φέτος ο στόχος ήταν και είναι η 2η θέση και να μπουν οι βάσεις για του χρόνου. Τα υπόλοιπα του χρόνου.

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #123 on: October 19, 2015, 00:14:30 »
Απ'ότι φαίνεται στα στημένα δουλεύει μόνο αυτά στην αντίπαλη εστία,
αυτά που είναι στη δική μας τους τα δίνει να τα κάνουν μόνοι τους σπίτι ή τα αφήνει στον Όλσεν 

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #124 on: October 19, 2015, 13:56:20 »
Με Τούντορ δυστυχώς μπορεί φέτος να χάσουμε ακόμα και την 5άδα!

Εμμονή σε συγκεκριμένο σχήμα και σε συγκεκριμένους παίχτες σε σημείο που γίνεται επικίνδυνο.

Δεν είναι δυνατόν να έχεις τον Κάτσε διαθέσιμο και εσύ να παίζεις με τον άμπαλο Σάμπο. Δεν είναι δυνατόν να επιμένεις στον Όλσεν.
Δεν είναι δυνατόν να επιμένεις σε 3 αμυντικούς όταν δεν έχεις την ανάλογη ποιότητα και μάλιστα στους Βίτορ-Κώστα-Τζαβέλα.
Δεν κάνει για προπονητής και κρίμα γιατί αρχικά τον πίστεψα.

Ένας καλός προπονητής ξέρει να αλλάζει παίχτες και σχήμα με βάση τον αντίπαλο. Δεν βάζει πάντα την ίδια 11άδα σε 3-5-2. Δεν είναι όλοι οι αγώνες για 3-5-2.
ΚΑΙ
Ένας καλός προπονητής ξέρει να κρατάει ισορροπίες. Εσύ σύντομα θα χάσεις τα αποδυτήρια! Πετάς έξω από το φιλικό τον Μυστακίδη επειδή δεν έδωσε πάσα σε μία φάση ενώ συνέχεια κάνουν ατομικές ενέργειες άλλοι που δεν τιμωρούνται με αρχιμαέστρο τον μαύρο Κουτσιανικούλη (Ροντρίγκες). Εκτελεί πέναλτι ο Μίτκο ενώ μερικές εβδομάδες πριν τα έψαλες στον Κάτσε και είπες πως μόνο αυτοί που πρέπει θα τα εκτελούν (Αθανασιάδης-Μακ-Πέλκας είναι οι 3 για πέναλτι).
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #125 on: October 19, 2015, 14:06:48 »
Μονοι μας θα βγαλουμε τα ματια μας για αλλη μια φορα δυστυχως.. δεν διαφωνω σε καποια που λες αδερφε ειδικα στο κομματι οτι βγαζει ολα τα ματς σχεδον με τους ιδιους 11 αντε με 1-2 αλλαγες(αν και αυτο δικαιολογειται θελει σαφεστατα να βρει μια 11αδα να αποκτησει χημεια και ρυθμο η ομαδα) αλλα τα ισοπεδωνεις ολα που λες δεν κανει για προπονητης.

Σιγουρα μας αρεσει να κοιταμε τα αρνητικα μονο.. ξαναδες σε παρακαλω την φαση που ξεκιναει το 1-1 του Πελκα χτες που αλλαζουμε την μπαλα 10-15 φορες γινεται το overlap του Λεοβατς και η καθετη κινηση του μικρου μεσα στην περιοχη και ερχεται το γκολ.. αυτο το πραγμα ποιανου δουλεια ειναι δικη μου η δικη σου?

Το οτι η ομαδα μεσοεπιθετικα παιζει μετα απο απειρα χρονια καθετο ποδοσφαιρο και βγαινει με 3-4 παιχτες να πατανε περιοχη δεν βλεπω να το αναφερει κανενας.. ο ΠΑΟΚ φετος παιζει ποδοσφαιρο κατοχης ειναι η μονη ομαδα που τελειωνει καθε ματς με μεγαλυτερο ποσοστο απο τον αντιπαλο.. οκ μπορει να μην λεει τιποτα αυτο μπορει ομως να λεει και πολλα αναλογα πως το κοιτας το ποτηρι

Φυσικα υπαρχουν τρυπες μεγαλες πισω και με τα στοπερ και με το τερμα που και τον Γεναρη ακομα δεν πιστευω οτι διορθωνονται(και 2 στοπερ να παρεις και να τα βαλεις να παιξουν αμεσως τι νομιζεις ετσι απλα ειναι τα πραγματα τους πετας μεσα και αυτοματως λυθηκε το προβλημα?) αλλα ελπιζω σταδιακα να δουμε αλλαγη και σε αυτο το κομματι δεν γινεται να δινουμε γκολ δωρα σε καθε παιχνιδια και να αδικουμε την προσπαθεια που κανουμε.

Ειναι κριμα να βαλουμε θεμα Τουντορ απο τοσο νωρις και κυριως ειναι αδικο για τον Κροατη που ουσιαστικα με τους νεους παιχτες δουλεψε 10-12 μερες πριν αρχισουν οι επισημες υποχρεωσεις και ειχε να διαχειριστει φετος το καλοκαιρι τρελες καταστασεις με αλλη ομαδα στην αρχη και αλλη στο τελος

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #126 on: October 19, 2015, 14:23:09 »
Θέλεις αλλαγή στους τρεις πίσω για να παίξεις το 3-5-2. Αλλά είναι το μόνο στο οποίο χωράει κουτί ο Πέλκας, π.χ. Ή οι Ροντρίγκεζ, Μακ. Τέσπα, εμένα με ξενέρωσε όταν μίλησε για διαφορά ποιότητας με γαύρο. Μείωσε τους συνεργάτες του φόρα παρτίδα. Ντροπή. Έπρεπε να πει ότι θα κάναμε τις ευκαιρίες γκολ σε δύο μήνες, γιατί ακόμα μοντάρεται η ομάδα. Η ομάδα έχει ταβάνι, αλλά το κατέβασε κι άλλο μετά απ' αυτήν την δήλωση. Μακάρι να ανατραπεί το κλίμα και ν' αποδώσει. Αλλά τρία γκολ από ομάδα Β΄ εθνικής, δεν τρως κάθε μέρα...

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #127 on: October 19, 2015, 14:33:16 »
Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να κάνουμε τους προπονητές. Η ένστασή μου για το 3-5-2 είναι ότι ο ΠΑΟΚ χτίστηκε και αυτό το καλοκαίρι να παίζει με 2 εξτρέμ σε 4-2-3-1 και τελικά δεν παίζει με κανέναν. Έχουμε Μακ-Ροντρίγκεζ-Ζαίρο-Κοροβέση-Μυστακίδη-Πόζογλου και όλοι αχρηστεύονται.
Για να καταλάβουμε τη στρέβλωση: όταν επιστρέψει ο Κωνσταντινίδης (και ο Κίτσιου) θα μείνει ο Ροντρίγκεζ στον πάγκο;
Όταν μπει ο Τσίμιροτ (και ίσως και ο Αντόνις) στην ομάδα μακάρι να πάμε στο 4-2-3-1.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #128 on: October 19, 2015, 14:45:53 »
Και κατι τελευταιο.. η δηλωση του Τουντορ οτι τα πεναλτι τα χτυπανε Κλαους-Μακ-Πελκας εγινε 10 μερες πριν ερθει ο Μπερμπατοφ στην ομαδα.. οταν εχεις εναν τετοιο παιχτη που δεν εχει αστοχησει στην καριερα του σε πεναλτι μεχρι χτες δεν νομιζω να μπορεις να το αγνοησεις(και εγω ξεκαθαρα ηθελα να το εκτελεσει ο Κλαους)
« Last Edit: October 20, 2015, 01:59:02 by biv »

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #129 on: October 20, 2015, 01:55:51 »
σεντερ μπακ χρειαζομαστε..δεν φταιει η τριαδα..ξεχνατε τι παθαιναμε περσι με τεσσερις πισω;

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #130 on: October 20, 2015, 07:47:57 »
Ισχυει, με 2 κανονικα cb η ομαδα στρωνει. Να σουταρει και τζαβελα και ολα οκ. Εξακολουθω να θεωρω οτι ο προπονητης, ακομα και αν το επιχειρει τελειως διαφορετικα απο οτι συνηθισαμε, μπορει να φτιαξει καλο συνολο. Εγω βλεπω δουλεια. Επισης, και 15 πισω απο τον πρωτο να ειμαι στα αρχιδια μου. Τα πλευ οφ θελω. Νομιζω μετα απο τοσα χρονια μαθαμε! Αυτο και το να μαθει να κερδιζει ζελες αστερες ατρομητες με τους οποιους θα ανταγωνιστει. Οχι οπως παλια.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #131 on: October 20, 2015, 14:07:37 »
βαριεμαι να κατσω να εξηγησω τα αυτονοητα.ο καθε προπονητης στον ΠΑΟΚ και ο καθε ποδοσφαιριστης θελει στηριξη

και στηριξη μαλακες σημαινει στηριξη στις στραβες στις γκελες στα κακα αποτελεσματα.να κατσω να αναλυσω αγωνιστικα τι πως γιατι ειναι ο λογος που βαριεμαι πραγματικα

ρε ολοι εδω μεσα μπηκατε να γραψετε το μακρυ σας και το κοντο σας και το τερματισατε στην μαλακια.πριν 20 χρονια στο στουντιο της ετ3 εγινε ντου γιατι πιασανε στο στομα τους τον ΠΑΟΚ.κι εσεις που θελετε να λεγεστε ΠΑΟΚτσηδες το μονο που κανετε ειναι να εμφανιζεστε σαν τα σαλιγκαρια σε καθε στραβη να κραζετε τους παντες χωρις λογικη

γιατι δεν εχει καμια λογικη αυτο που γινεται.γιατι θα επρεπε μετα απο τοσα χρονια να εχετε πονηρευτει πως χωρις στοιχειωδη υπομονη σε καποιο πλανο δεν πας μπροστα.ειναι χιλιοειπωμενο το παραδειγμα του δον που το πλανο του δεν κερδισε απολυτως τιποτα εκτος απο μια δευτερη θεση.διεκδικησε ομως και μας εκανε να ονειρευτουμε

αμα θελουμε να ξαναονειρευτουμε πρεπει να στηριξουμε τον προπονητη και τους παικτες.
αλλιως ας αναπαραγουμε τις μαλακιες της καθε στημενης γαμιολας που δεν ξερουμε απο που τα πρωτοπαιρνει για να κραξει τον χ η τον ψ που ειναι μελος του ΠΑΟΚ.που ειναι ο ΠΑΟΚ.κανονικα οπως και τοτε πριν 20 χρονια ντου θα πρεπε να γινονται σχεδον καθε φορα που πιανουν στο στομα τους την ομαδα μας και τα μελη της με τοσο απαξιωτικο τροπο.αλλα νταξει οι εποχες αλλαξανε.μην ομως αναπαραγετε εδω μεσα(η παραγετε γιατι μερικοι θεωρουν οτι ειναι δικες τους σκεψεις ολα αυτα) αρλουμπες που μονο να πληξουν τον ΠΑΟΚ μπορουνε.

αγαπηστε λιγο παραπανω τον ΠΑΟΚ(θεοδωρος ζαγορακης μεταμφιεσμενος) και ολα θα ειναι πιο ομορφα. και για μας και για σας.ολοι σαλταραμε την κυριακη μηδενος εξαιρουμενου.μην κατηγορουμε ομως τον ΠΑΟΚ και τα μελη του.αυτο δεν εχει κανεις δικαιωμα να το κανει

υ.γ αγωνιστικα με μικρη προετοιμασια παιζοντας μπαλα απο τα μεσα ιουλιου με ενα συνολο που ακομα δενει και θελει πολυ καιρο για να το κανει,με μεταγραφες που ολοκληρωθηκανε στο παρα πεντε(με φορ απο αρχες αυγουστου οι δυο γκελες σου μπορει και να μην συνεβαιναν),με αγωνες πεμπτη κυριακη για τους πιο πολλους παικτες για πρωτη φορα στην καριερα τους,η πορεια και η εξελιξη της ομαδας κρινεται φυσιολογικη για μενα.αφυσικη θα ητανε να γαμουσε και να δερνε τετοια εποχη.ο προπονητης πρεπει να κρινεται στο τελος της χρονιας παντοτε

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #132 on: October 22, 2015, 16:34:33 »
Κοντρα σε αυτο που γραφει ο αδερφος Γιαννιωτης παραπανω, για μενα στηριξη ειναι κατι που μπορει να συνοδευεται ΚΑΙ απο κριτικη. Η κριτικη σε ολους τους τομεις της ζωης μας μας βοηθαει να γινουμε καλυτεροι. Ολοι μας. Προσωπικα δεν ξερω καν αν και σε ποιο ραδιο δουλευει ο Κολκας σημερα.
Ετσι λοιπον θελω να πω πως δεν μου αρεσε καθολου η λογικη του Τουντορ για το σημερινο παιχνιδι. Μας ειπε οτι το σημερινο παιχνιδι ειναι πιο σημαντικο απο το βαζελο. Δεν συμφωνω καθολου με αυτο. Το Γιουροπα Ληγκ εχει 6 παιχνιδια, τα 2 ειναι με τον συνυποψηφιο για την προκριση. Αντιθετα τα παιχνιδια του πρωταθληματος ειναι πολλα, ακομα και να κερδισεις τον βαζελο αυριο μπορεις να κανεις τσαφ με καποια κωλοπετινιτσα οπως εχουμε δει πολλες φορες. Και εχεις και τα πλευ οφφ. Ευχομαι να μην σημαινει οτι πεταμε λευκη πετσετα. Η αντιρρηση μου δεν εγκειται σε καποιες αλλαγες τις οποιες θεωρω λογικες (Γλυκο, Μαλεζα) ή λιγοτερο λογικες (Σκονδρα) ή το ροτεησον για ξεκουραση. Η αντιρρηση μου ειναι οτι αυτα τα 2 επομενα ματς κρινουν κατα πολυ την προκριση στην επομενη φαση. Η Ευρωπη στο δικο μου το μυαλο ανεκαθεν ηταν μεγαλης σημασιας. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ. Βεβαια με μιαν αλλη αναγνωση, μαγκια του και μπραβο του που δεν βλεπει το ευρωπαικο ματς ως ευκαιρια προσωπικης του επιτυχιας και προβολης και τον ΠΑΟΚ σαν σκαλοπατι για αλλου. Τελος παντων μακαρι να εχουμε καμικαζι σημερα και να παρουμε το πρωτο απο τα 2 κομβικα παιχνιδια. Μακαρι να ριξουμε και μια τσαπου στην πρασινη κουνελα.

ΥΓ: Και ξαναλαεω, στηριζω Τουντορ, γενικα νομιζω οτι τα πηγαινει καλα, εκτος απο το συστημα με  3 στην αμυνα δεν εχω αλλες μεγαλες ενστασεις

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #133 on: October 22, 2015, 17:31:19 »
Μιλάει για περισσότερης η λιγότερης σημασίας παιχνίδι,γιατί είμαστε 10 βαθμούς πίσω από αυτόν που είναι πρώτος και 7 πίσω από τον δεύτερο που παίζουμε και μαζί του την κυριακή..και όπως καταλαβαίνει καλο το χτίσιμο τις ομάδας και όλα ωραία και υπομονή  αλλα αν βγούμε δωδέκατη καταλαβαίνει ότι δύσκολα ο soimpliet δεν θα τον στείλει πίσω στο χωριο του ...αν πηγαίναμε καλύτερα πιστεύω στο πρωτάθλημα δεν θα μιλούσε έτσι ο τούντορ..ειδικά όταν έχω δει το παιχνίδι τις πρώτης αγωνιστικής με την ξανθη που εκεί έβαλε βιαστικα όλους τους καινούριους μαζί.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #134 on: October 23, 2015, 00:18:59 »
Διαλέξεις κι εσύ παιχνιδι να αλλαξεις την μισή ενδεκάδα, το συστημα, να κρατήσεις μέσα τον αχρηστο χαϊρο μέχρι να πάρει δεύτερη κίτρινη, προτιμώντας τον απο τον πελκα...
Προσπάθησες να δείξεις ψυχραιμία την οποία μάλλον δεν είχες στην πραγματικότητα.
Δώσε ευκαιρίες σε Μαλεζα, έβγαλε ματια σήμερα.  Και σε Γλυκο, μάλλον κατάλαβε οτι έχει μια μοναχα ευκαιρία να πάρει παιχνίδια και έδειξε να την εκμεταλλεύεται πολύ καλά.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #135 on: October 23, 2015, 09:21:12 »
Στα αρχιδια μου γραψε μας ολους, οπαδους-φιλαθλους-αρδ-παραγοντες-βετερανους και συνεχισε να δουλευεις αυτο που γουσταρεις... Θα σου κατσει αν ο χαχολος πεοεδρος δεν μπλεκεται στα ποδια σου...

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #136 on: October 23, 2015, 12:00:15 »
Μην παιζεις αλλο με τα νευρα μας. Ξεκολλα γαμω τα κολληματα σου.

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #137 on: October 23, 2015, 12:08:01 »

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #138 on: October 23, 2015, 12:40:43 »
ΠΑΟΚ να 'σαι και μη φοβάσαι. Γράφτους όλους στα παπάρια σου και συνέχισε όπως εσύ ξέρεις. Και μην έχεις πολλά πολλά με αρχιδάκια τύπου ΑΡΔ και παλιές καραβάνες στην ομάδα, φύρα είναι και θα σε φάνε. Μόνο τη συνείδησή σου να ακούς και τον Άρνεσεν. Τουντορόσκυλο κι εγώ.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #139 on: November 01, 2015, 17:17:23 »
παγκο τον μακ δεν τον βλεπεις? τραβα αυτια , κανε κατι
ΠΑΟΚ παντου!!!