Κοντρα σε αυτο που γραφει ο αδερφος Γιαννιωτης παραπανω, για μενα στηριξη ειναι κατι που μπορει να συνοδευεται ΚΑΙ απο κριτικη. Η κριτικη σε ολους τους τομεις της ζωης μας μας βοηθαει να γινουμε καλυτεροι. Ολοι μας. Προσωπικα δεν ξερω καν αν και σε ποιο ραδιο δουλευει ο Κολκας σημερα.
Ετσι λοιπον θελω να πω πως δεν μου αρεσε καθολου η λογικη του Τουντορ για το σημερινο παιχνιδι. Μας ειπε οτι το σημερινο παιχνιδι ειναι πιο σημαντικο απο το βαζελο. Δεν συμφωνω καθολου με αυτο. Το Γιουροπα Ληγκ εχει 6 παιχνιδια, τα 2 ειναι με τον συνυποψηφιο για την προκριση. Αντιθετα τα παιχνιδια του πρωταθληματος ειναι πολλα, ακομα και να κερδισεις τον βαζελο αυριο μπορεις να κανεις τσαφ με καποια κωλοπετινιτσα οπως εχουμε δει πολλες φορες. Και εχεις και τα πλευ οφφ. Ευχομαι να μην σημαινει οτι πεταμε λευκη πετσετα. Η αντιρρηση μου δεν εγκειται σε καποιες αλλαγες τις οποιες θεωρω λογικες (Γλυκο, Μαλεζα) ή λιγοτερο λογικες (Σκονδρα) ή το ροτεησον για ξεκουραση. Η αντιρρηση μου ειναι οτι αυτα τα 2 επομενα ματς κρινουν κατα πολυ την προκριση στην επομενη φαση. Η Ευρωπη στο δικο μου το μυαλο ανεκαθεν ηταν μεγαλης σημασιας. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ. Βεβαια με μιαν αλλη αναγνωση, μαγκια του και μπραβο του που δεν βλεπει το ευρωπαικο ματς ως ευκαιρια προσωπικης του επιτυχιας και προβολης και τον ΠΑΟΚ σαν σκαλοπατι για αλλου. Τελος παντων μακαρι να εχουμε καμικαζι σημερα και να παρουμε το πρωτο απο τα 2 κομβικα παιχνιδια. Μακαρι να ριξουμε και μια τσαπου στην πρασινη κουνελα.
ΥΓ: Και ξαναλαεω, στηριζω Τουντορ, γενικα νομιζω οτι τα πηγαινει καλα, εκτος απο το συστημα με 3 στην αμυνα δεν εχω αλλες μεγαλες ενστασεις