κοιταξτε τωραα ενα παραδειγμα,δεν ξερω αν ειναι το σωστο τοπικαλλα επειδη σκαμε και δεν ξερουμε τι φταιει.
εχει προπονηση χθες ο γιος μου και στο ακριβως διπλα γηπεδο στις 5 το απογευμα ειχε προπονηση το καρναβαλι της εθνικης.ηθελα να κραξω ,να βρισω αλλα το ξανασκεφτηκα και λεω θα με πουν γραφικο ,θα ειχαμε γελακια, μπορει να μου την πεφτανε και ολοι μαζι ή τα σταφ που ειχανε τον ελεγχο του χωρου.μαλον καλα εκανα μετα και απο δευτερη σκεψη,αφου εβλεπα γελακια χαβαλε σπρωξιματα ,κουκουρουκου καταστασεις μεταξυ παικτων και ας εχει νερμπυ την κυριακη που θα σκοτωνομαστε μαλον μεταξυ μας πρωτα,και υστερα με τους αλλους,διδυμα κοντου-βυντρα,τσατσου-καραγκουνη,τζαβελα-μανιατη-σαμαρη,σαντος-τσατσου κλπ κλπ. μονο ο γλυκος ειχε σοβαροτητ σε μια γωνια ή μπορει να ητανε και ψαρωμενος. δε γαμιεται σε λενε. το συμβολαιο να τρεχει ,παντελονιαζουνε αυτοι, πουστογαβρος την κυριακη και σκοτωθειτε μαλακες, τους βριζει η ΠΑΟΚΣΗΔΙΚΗ κοινωνια αλλα γελακια ,ολα καλα. τι να βρισεις και τι να πεις και καθομαστε και κλαιμε για την αρρωστεια μας,χολοσκαμε ,χανουμε χρονο και χρημα ,να μου πεις τι περιμενεις να παιζουνε μπουνιες μεταξυ τους? οχι αλλα και ολο αυτο που ειδα δεν μου καθισε καλα .
μονο ο χεστης που ηρθε κοντα σε εναν παγκο εκει και ρωτησα σιγανα αν θα ερθει πισω μου εριξε ενα χαμογελο που το εξελαβα ως το κλεισμενο τωρα μου λες.τσπ. με επιασε ενα μουδιασμα δε λεω. επικες στιγμες του χρονου παλι.
δεν πρεπει να πω ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ αλλα ρε τον φουκαρα τον κοσμο του ΠΑΟΚ .αυτο ειναι το σωστο.